Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

τι ωραιο καιρο που εχει αυτες τις μερες!ολο το σκ χορτασαμε βολτες!

γιοβαννα πολυ ωραια λυση αυτη η κουνια...οσο γι ατο στρωμα συμφωνω μ αυτο που ειπε η ριτα μπορεις να παρεις αλλο.προσωπικα δε θα με βολευε εχω δοκιμασει 1-2 φορες να παρω την ελλη στο κρεβατι μας αλλα δε μπορουσα να κλεισω ματι μη τυχον γυρισω και την πλακωσω...απλωνομαι και στριφογυριζω πολυ στον υπνο μου...θελω το χωρο μου χαχαχα οποτε ο καθενας στο κρεβατι του κ ολα καλα:P

ριτα αυτη τη μικρη κουνια απ το ικεα θυμασαι ποσο τη πηρες? κ εμενα η κουνια της ελλης δε χωραει στη κρεβατοκαμαρα...στην ελλη μας ειχε καταβολεψει η καλαθουνα και το λικνο μεχρι 9 μηνων εκει κοιμοταν...ηταν ομως μικροκαμωμενη και χωρουσε ανετα...τωρα με το γιο δε ξερω αλλαπολυ αμφιβαλλω αν θα χρησιμοποιησουμε τη καλαθουνα πανω απο 2 μηνες...με το καλο να δειτε και το μωρακι σας αυριο!

μιμικα χρονια πολλα για τα γενεθλια σου!στα λεω προκαταβολικα μηπως και το ξεχασω αυριο!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Σοφακι ο γιος μου γεννηθηκε 4 κιλα κα 55 ποντους(και 2,5 μηνων ηταν 67 ποντους) εβλεπα το μωρο στο πορτ μπεμπε και νομιζα οτι ζοριζοταν οποτε και δεν τον αφησα εκει μεσα ουτε 3 βραδια για αυτο και πηρα αυτη την μικρη κουνια απο ικεα.Την ειχα παρει 60 ευρω σε φυσικο χρωμα γιατι η λευκη αν θυμαμαι καλα ανεβαινε λιγο.Ειχαμε παρει και ενα στρωματακι κανονικο εξτρα το οποιο ειχε ακριβως τις ιδιες διαστασεις και με το παρκοκρεβατο οποτε με βολεψε και εκει και για διακοπες κτλ.

Αν εχεις δλδ στρωμα παρκοκρεβατου κανει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!

Σοφακι ο γιος μου γεννηθηκε 4 κιλα κα 55 ποντους εβλεπα το μωρο στο πορτ μπεμπε και νομιζα οτι ζοριζοταν οποτε και δεν τον αφησα εκει μεσα ουτε 3 βραδια για αυτο και πηρα αυτη την μικρη κουνια απο ικεα.Την ειχα παρει 60 ευρω σε φυσικο χρωμα γιατι η λευκη αν θυμαμαι καλα ανεβαινε λιγο.Ειχαμε παρει και ενα στρωματακι κανονικο εξτρα το οποιο ειχε ακριβως τις ιδιες διαστασεις και με το παρκοκρεβατο οποτε με βολεψε και εκει και για διακοπες κτλ.

Αν εχεις δλδ στρωμα παρκοκρεβατου κανει.

πολυ καλη τιμη!μαλλον θα κανω καμια βολτα προς ικεα να δω τι υπαρχει.σ ευχαριστω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Υπαρχει ακομα παντως η συγκεκριμενη και νομιζω οτι εχει ακομα πιο κατω τωρα γυρω στα 40 ευρω.Την πηρε μια φιλη προσφατα.

ακομα καλυτερα δηλαδη!ωραια θα παω οπωσδηποτε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τη φωτο να ξερω τι ακριβως θα ψαξω...κ απ οτι ειδα εχει 2 θεσεις για το στρωμα σουπερ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!!

Ειχαμε και εμεις ενα γεματο σκ με βολτες και φιλους στο σπιτι! Πολύ ωραια ήταν! Σήμερα εχουμε ραντεβου να δουμε τη μπεμπούλα μας (ελπίζω να μην εγινε μπέμπης :tongue:).

Αρχισαμε να μιλαμε για κουνιες ε? Τελεια! Γιοβαννα πολύ καλη η λυση!!!

Εμενα ευτυχως η κουνια χωραει στο δωματιο μας οποτε και θα μεταφερθει εκει! Τωρα ψάχνουμε για κουκετα , επειδη εχουμε ενα παιδικο για εξοικονομηση χωρου. Μετα το Πασχα λεμε να ετοιμασουμε το νεο παιδικο ωστε και η μικρη μου να προσαρμοστει στο νεο της κρεβατι. Αρχισαμε σιγα σιγα και την εκπαιδευση στην τουαλετα, βασικα μονη της το ζητησε οποτε ειπα σιγα σιγα να τη βαζω στο γιογιο, ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να καθαρισει!

Να ρωτησω τις τριτομανουλες, πως προετοιμασατε τα πρωτα παιδακια σας για τον ερχομου του δευτερου? το μεγαλο μου αγχος ειναι πως θα αντιδρασει η πεταλουδίτσα μου!

Γιοβάννα τα σαιτ που ζητησες, οσο θυμαμαι ειναι αυτα:

www.asos.com

www.newlook.com

www.mammawebshop.com (αυτο το ανακαλυψα πρόσφατα)

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

καλη βδομαδα!!!!πως τα περασατε???ο καιρος σιγουρα βοηθησε δεν το συζητω...καποια στιγμη ειχαμε 18-19 βαθους!!!απιστευτο...μακαρι να συνεχιστει ετσι!!!!

αχ μιμικα ζηλεψα την σκορδαλια!!!πραγματικα την πεθαινω οταν την φτιαξω!!!

ριτα αυτην την κουνια απο το ικεα εχει παρει κ μια φιλη μου αλλα δεν εχει προλαβει να μου πει τι κ πως γιατι η μικρη της δεν κοιμαται με τιποτα εκει μεσα!!!εμαθε στην αγκαλια κ τωρα με το που την αφηνει κατω να κοιμηθει το ματι γαριδα κ τρελλο κλαμα...

αχ περιμενω σημερα να μαθω απο την ξαδερφη μου που θα μου κλεισει ραντεβου με τον γιατρο της να μου πει ποτε θα παμε.....εχω μια αγωνια για να δω οτι το μωρο ειναι καλα αλλα κ για να δω ο γιατρος αν θα μου κανει κλικ!

pysXp3.png

tania κ εμεις κουκετα θα χρειαστουμε αργοτερα ενα παιδικο δωματιο εχουμε και τι να πρωτοχωρεσει...αλλα θα το αφησω για πιο μετα να γεννηθει με το καλο ο μπεμπης να μεταφερθει στο δωματιο αρχικα στη κουνια κ εκει καπου στα 2 θα το δουμε το θεμα.καλη επιτυχια με τη πανα!

λιμπερο ευχομαι να σου κανει ο καινουριος γιατρος!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Κοριτσια για τον πρωτο καιρο ειναι μια καλη λυση αυτες οι κουνιτσες δεδομενου οτι η κανονικη μας κουνια κοστισε αρκετα και δε γινοταν να δωσουε για 2 κουνιες πολλα χρηματα.Βεβαια χαλαλι διοτι ακομα εκει κοιμαται ο μικρος αφου την εχουμε μετατρεψει σε παιδικο κρεβατι και εχει περασει πολλεεεεες κακουχιες χαχαχα!Τωρα θα του παρουμε κανονικο μονό και η κουνια θα περασει στο μωρο.

Λιμπερο καλη επιτυχια!!!!ολα καλα θα πανε με το γιατρο.

Τανια εμεις του το εχουμε πει για το μωρο απο την αρχη και ειναι πολυ θετικος...βεβαια ειναι μεγαλυτερο παιδακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κ εμεις εχουμε πει στην ελλη για το μωρο...αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μαλλον εχει αγχωθει και μου κανει πισωγυρισματα...κατουριεται πανω της ζηταει να κοιμηθει στη κουνια κτλ...δε δινω σημασια ξερω οτι ειναι αναμενομενη αντιδραση...ευχομαι οταν ερθει το μωρο να μην εχουμε ασχημες αντιδρασεις...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

και μεις της το εχουμε πει αλλα επειδη δεν μιλαει καλα ακοη, δεν μπορει να εκφρασει αυτα που νοιωθει. χαιδευουμε βεβαια το νινι, του δινουμε και φιλακια αλλα βλεπω οταν συνανταμε μωρακια ζοριζεται λιγο. Θα φανει...

Την κουκετα θα την παρουμε απο τωρα για να μην αγοραζουμε τζαμπα μονο κρεβατι ή αλλη κουνια.

Η κοιλια μου εχει φουσκωσει παρα πολυ, και απο τα ανοιξιατικα ρουχα μου δεν νομιζω να μου κανει τπτ. Πρεπει να κανω καμια αγορα, ουφ, ατιμα χρηματα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

εμεις εχουμε ηδη παρει κρεβατι για την ελλη...καναμε τη βλακεια και πηραμε ημιδιπλο κιολας...δε λεω ωραιο ειναι αλλα εχει κλεισει ολο το χωρο...εχω και την κουνια στο δωματιο(ναι δε την εχω μαζεψει να ναι ετοιμη γι ατο δευτερο:P) το εχω μετανιωσει που δε το σκεφτηκα καλυτερα τοτε...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσαρες...τι κανετε????εγω περασα τέλεια το σκ αλλα στεναχωρηθηκα γιατι άφησα το μικρο μου γιατι πετάξω για Αθήνα το απογευμα...ναι ναι σας έρχομαι αθηναιες....βέβαια έρχομαι για meeting τα οποία είναι πολύωρα και δύσκολα.....για αυτο δεν σας είπα τιποτα γιατι σίγουρα δεν θα έχω κουράγιο μετα απο 12ωρα θα προτιμώ να ξεκουραστω......δυστυχώς απο χθες μου ξεκίνησε και ένας βήχας και έχω μια ανησυχία....ελπίζω να μην είναι τιποτα...με ταλαιπωρεί όμως.....

Σήμερα πήγα στον Άγιο Λουκά και πήρα τις τιμες για τον τοκετο...δεν ξέρω επιτρέπεται να γράψω εδώ τις τιμες????για πείτε μου αν είναι να σας τα γράψω...πάντως έπαθα πλάκα με τις τιμες.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...