Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημέρα!

τι κάνετε;

μόλις ήρθε ο μεγάλος απ το μπάσκετ, ο μικρός αλωνίζει γύρω γύρω κι εγώ κάνω σαββατιάτικη φασίνα...είναι χάλια το σπίτι, όλο μάστορες έχω, σκόνη, πράματα ανάκατα, βιβλια στοίβες στο πάτωμα, ένας χαμός. και θα ναι για πολύ ακόμα έτσι...

δε ξέρω κάτι evri γι αυτό τον υπέρηχο, ούτε καν τον έχω ακουστά.

ωραία που αυξάνονται και τα κοριτσάκια στο καφέ, να χουμε μια ισορροπία!

μάλλον θα κάνω καρμπονάρα για μεσημέρι, είναι το αγαπημένο του γιου, οπότε πάλι ένα κάρο θερμίδες...

σήμερα έχει τέλεια μέρα και θέλουν βόλτα τ αγόρια, είμαι πτώμα όμως γιατί το μικρό με είχε όρθια απ τις 4 το πρωί...όλο σήκω μαμά μέρα έγινε φώναζε μες την άγρια νύχτα...

ουτε σάββατα γνωρίζουν ούτε τίποτα τα δικά μου. απ τα χαράματα ξυπνάνε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια !!!

Σήμερα πολύ ησυχία έχει πέσει τι έγινε ??? Είδατε τον καιρό καλό και πήρατε τους δρόμους εεεεεεε??? Οπως και να έχει να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ.

Εγώ στο σπίτι έβαλα το φαγάκι μου στο φούρνο περιμένω να γίνει για να φάω πεινάωωωωωωωω. Το απόγευμα μάλλον θα φύγουμε στο χωρίο για ΣΚ οπότε μάλλον θα τα πούμε απο Δευτέρα που θα γυρίσω σπιτάκι μου!!!

viewthread.php?action=attachment&tid=1399&pid=200414

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Εύχομαι να περνάτε ένα όμορφο Σαββατόβραδο! Εμείς βγήκαμε βολτούλα από νωρίς, πήγαμε για μπακαλιάρο σκορδαλιά!!!! τώρα ηρεμούμε στο σπίτι με ταινιούλες!

Λέτα τί έχεις κοριτσάκι μου? Οι ορμόνες θα είναι μωρέ! Ευτυχώς φτιάχνει ο καιρός και θα φτιαχτεί και η διάθεση!

Αfroad με το καλό η μπουμπούκα σου!!!!! Άντε να μαζεύονται τα κοριτσάκια μπράβο...είχαμε γεμίσει τσουτσούνια στο καφέ μας!!!

Ροδακινούλα ελπίζω να περνάς όμορφα στο χωριό!

Σας φιλώ όλες!

2sCXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου....

Η διάθεση συνεχίζει να είναι στα πατωματα....δεν έχω υπομονη με τιποτα....θυμώνω και με τον μικρο που έχει γινει πολυ πεισματαρης αλλα καταλαβαίνω οτι το κάνει γιατι πλέον δεν τον παίρνω αγκαλιές....μια φορα και άμα...και μάλλον έχει αρχίσει να τσατιζεται....δεν ξέρω τι να κάνω....έχω πελαγωσει....νιώθω οτι δεν είμαι καλη μάνα......μάλλον κάνω πολλα πράγματα λάθος.....

Τώρα έχω και τρομερές καουρες και γενικα το στομάχι χάλια.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περάσατε και ένα ωραίο ΣΚ. Εμείς πραγματικά είχαμε ένα πολύ γεμάτο ΣΚ και για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, ευνόησε και ο καιρός :P:p:p:p Μακάρι να κρατήσει γιατί αυτή η βροχή, το κρύο και η υγρασία με κούρασαν πολύ.

Το άρθρο για τον καφέ σας το έβαλα για να πάρετε μια εικόνα και να καταλάβετε ότι τελικά τα πάντα και τίποτα δεν βλάπτει. Όλα είναι σχετικά και έχει πάντα σημασία η διάθεση της μητέρας. Αν καθήσουμε να ακούσουμε τους πάντες θα τρελαθούμε. Στην κόρη μου είχα μεγάλη λαχτάρα για καφέ και πραγματικά πιεζόμουν να πιω μόνο έναν την ημέρα. Τώρα δεν τον έχω και τόσο όρεξη. Πίνω έναν κάθε πρωί στο γραφείο, περισσότερο από συνήθεια και για να ανοίξει ο μάτης :tongue::tongue::tongue:, αφού ξυπνάω στις 06.00. Επίσης στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα μεγάλη λαχτάρα για γλυκό ενώ τώρα για αλμυρό.

Leta800 σε νιώθω. Και εγώ ώρες - ώρες έχω πολλά νεύρα και υψώνω τη φωνή μου στη μικρή και μετά ματανιώνω. Παρόλο που είναι σχετικά μεγάλη και καταλαβαίνει περισσότερα κάποιες φορές με κουράζει. Π.χ αν δεν κοιμηθεί το μεσημέρι δεν μπορώ να ξεκουραστώ ούτε και εγώ και το αποτέλεσμα είναι να μου βγαίνει ένταση. Καμιά φορά αναρωτιέμαι πώς θα καταφέρω να ανταπεξέλθω με το μωρό και αγχώνομαι πολύ.

Μιμικα μπακαλιάρο σκορδαλιά;;; Πώς τον άντεξε το στομάχι σου ρε κοριτσάκι ;;; Και μόνο που το διάβασα μου ήρθε μια καούρα :tongue::tongue::tongue::tongue: Ελπίζω εσύ να το ευχαριστήθηκες.

Afroad με το καλό να δεχτείτε την πριγκίπισσά σας. Άντε να μπει και λίγο ροζουλάκι στο καφέ μας.

Για τα κιλά ας μην το συζητήσουμε άλλο.... και εγώ βαρέων - βαρών :tongue::tongue::tongue: Να μιλήσω πάντως εκ πείρας και να πω ότι ζάχαρο, εκλαμψίες κλπ, σίγουρα επηρρεάζονται από το βάρος αλλά όχι μόνο. Πιο σημαντικό ρόλο παίζει το πόσα κιλά θα βάλεις στην εγκυμοσύνη και όχι το πόσα ξεκινάς. Π.χ. αν μια κοπέλα ξεκινήσει 65 κιλά και φτάσει στα 95 διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από αυτήν που θα ξεκινήσει στα 95 και θα φτάσει 105. Επίσης υπάρχουν πάντα και οι κληρονομικοί παράγοντες. Λίγο προσοχή χρειάζεται, να τρώμε τα πάντα χωρίς καταπίεση αλλά με μέτρο. Αααα και αν πάρουμε λίγα κιλά, 10-12, μέσα στις πρώτες 40 μέρες, με το τρέξιμο που πέφτει, έχουν χαθεί όλα. :tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια για πείτε μου λίγο τη γνώμη σας γι αυτό http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=36. Στο δωμάτιό μας δεν χωράει βρεφική κούνια. Στην κορούλα μου για τον πρώτο καιρό είχα πάρει καλαθούνα, αλλά δεν πολύβόλεψε. Μέχρι 2 μηνών μετά βίας και είχα την αίσθηση ότι το μωρό θα πέσει. Έτσι αναγκαστικά την έβγαλα πολύ νωρίς αλλά με έφαγαν τα πέρα - δώθε. Τώρα σκεφτόμουν κάτι άλλο.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσάκια για βάλτε μου πάλι τις σελίδες με τα ρούχα εγκυμοσύνης...... please!!!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, με το καλό τα μωράκια σας! Μας έκανε τη χάρη το σαβ/κο ο καιρός και μπορέσαμε να κάνουμε καμιά βολτίτσα. Ελπίζω να περάσατε όλες καλά αν κρίνω και απο την απουσία σας απο το καφέ! Γιοβάννα καλή σαν λύση αυτή που προτείνεις, δεν την είχα ξαναδεί, αλλά μήπως είναι επικίνδυνο για το μωρό; Εννοώ μήπως μέσα στον ύπνο απλωθείς και το χτυπήσεις. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική, εσύ όντας ήδη μανούλα μάλλον ξέρεις καλύτερα ;)!

Γιοβάννα καλή σαν λύση αυτή που προτείνεις, δεν την είχα ξαναδεί, αλλά μήπως είναι επικίνδυνο για το μωρό; Εννοώ μήπως μέσα στον ύπνο απλωθείς και το χτυπήσεις. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική, εσύ όντας ήδη μανούλα μάλλον ξέρεις καλύτερα ;)!

Πόσο μωρέ να απλωθείς; Άλλοι κοιμούνται με το μωρό στη μέση. Το στρώμα του με προβληματίζει, βέβαια λέει ότι είναι οικολογικό και από κοκοφοίνικα και λάτεξ αλλά μου φαίνεται λεπτό, και αν είναι εύκολο το μπες - βγες για να στρώνεις - αλλάζεις το διπλό κρεββάτι.

Κορίτσια για πείτε μου λίγο τη γνώμη σας γι αυτό http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=36. Στο δωμάτιό μας δεν χωράει βρεφική κούνια. Στην κορούλα μου για τον πρώτο καιρό είχα πάρει καλαθούνα, αλλά δεν πολύβόλεψε. Μέχρι 2 μηνών μετά βίας και είχα την αίσθηση ότι το μωρό θα πέσει. Έτσι αναγκαστικά την έβγαλα πολύ νωρίς αλλά με έφαγαν τα πέρα - δώθε. Τώρα σκεφτόμουν κάτι άλλο.....

Εμένα μου αρέσει παρα πολυ αυτη η λύση....πόσο μεγάλο σε μηκος είναι???για πόσο καιρο θα μπορέσεις να το έχεις εκει???

Afroad θα δεις και εσυ οτιμοταν έχεις το μωρο στο κρεβάτι δεν κανεις εύκολα κινήσεις γιατι ασυναισθητα έχεις το μυαλό σου εκει....κοιμάσαι κανονικά αλλα το μυαλό σου είναι εκει....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εξαιρετικη προταση Γιοβαννα .Πρωτη φορα το βλεπω αλλα αν το ειχα δει οταν ειχα τον γρ.βρεφος γιατι δε χωρουσε σε καλαθουνες και πορτ μπεμπε,ενιωθα οτι στενευοταν πολυ το μωρο θα ειχα παρει κατι τετοιο.Αντι αυτου ειχα επιλεξει μια μικρη βρεφικη κουνια απο ικεα γιατι η κανονικη μας δε χωρουσε στο δωματιο μου και μετα τον πηγα στην κανονικη στο δωματιο του 3,5-4 μηνων. Απλα νομιζω οτι πρεπει να ρωτησεις σε τι υψος ειναι η θεση που μπαινει το μωρο διοτι αλλα κρεβατια (εννοω τα διπλα) ειναι πολυ ψηλα ,.αλλα πιο χαμηλα,αλλα πιο πανω λογω του στρωματος ,αλλα πιο κατω και δε ξερω αν θα ταιριαζει σε ολα τα κρεβατια για να ειναι το μωρο στην ιδια ευθεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοπελιες;Ολα καλα;Πως πανε τα κεφια;Εμεις περασαμε ενα σουπερ σκ .Ελπιζω ο καιρος να κρατησει.Αυριο εχουμε γιατρο να δουμε το μπεμπε μας.Αντε μπας και μαθουμε τι ειναι.Εχω μια γωνια να ειναι ολα καλα πρωτα απο ολα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ααα τωρα το ειδα λεει οτι ''ρυθμιζεται καθ υψος'',οποτε σουπερ! Καλλιστα μπορεις να βαλεις τη θεση πιο κατω και να παραγγειλεις ειδικη παραγγελια κανονικο μικρο στρωματακι να του βαλεις για να μη σε ανησυχει το στρωμα ,δεν κοστιζει ακριβα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια και Καλή μας Εβδομάδα :P:p:p:p Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα εμβρυάκια ακόμα καλύτερα.

Πολύ ψήνομαι τελικά γι' αυτή τη λύση κρεβατιού...... θα δούμε.:confused::confused: Ρίτα να φανταστείς ότι είχα δει μια διαφήμηση για το συγκεκριμένο όταν η Αλεξάνδρα ήταν περίπου 9 μηνών και κράτησα το απόκομμα για μελλοντική χρήση ;);) Σήμερα έχεις ραντεβού με το γιατρό; Και εγώ αυτή την εβδομάδα θα πάω αλλά δεν ξέρω ακόμα ποια μέρα. Τον περιμένω να με πάρει τηλέφωνο. Άντε με το καλό να δεις την κοράκλα!!!;););)

Καλημέρα κοριτσάρες και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο σκ! Το δικό μου τα περιείχε όλα...βόλτες, ξεκούραση, φασίνα στο σπίτι (μόνο σεξ δεν είχε χαχαχαχα)!

Αύριο έχω γενέθλια (κλείνω αισίως τα 28!) και θα έρθουν λίγοι φίλοι και συγγενείς στο σπίτι, οπότε είχα και θα έχω ετοιμασίες!

GiovannaXA τον καταευχαριστήθηκα τον μπακαλιάρο σκορδαλιά πραγματικά!!! Κάτι μεξικάνακα που έφαγα χθές να δείς πώς τα ευχαριστήθηκα! Απορώ πώς δεν άρχισε "κλωτσική" διαμαρτυρία ο μπέμπης μου!!!!

Όσο για την κούνια, εγώ την έχω δεί σε πολλά μαγαζιά. Αν δεν έχεις άλλη λύση, προτιμησέ την. Κι εμείς δεν έχουμε δεύτερο δωμάτιο για να γίνει παιδικο και θα έχουμε τον μπέμπη στο δικό μας. Χωράει όμως κούνια. Κι έτσι προτίμησα μια κούνια με διπλά συρτάρια στο κάτω μέρος. Το δικό σου δωμάτιο δεν χωράει με τπτ κούνια ??

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...