Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Άσε τα αλμυρά είναι άλλη λατρεία!! Τρελένομαι για παστά!! Το καλοκαίρι δεν έλειψε ποτέ γαύρος ξυδάτος από το ψυγείο μας, αν και έχει πολύ ταλαιπωρία στο να τον ετοιμάσεις (ξεκοίλιαζε ψαράκια ένα ένα :P) τα κατέβαζα σλουρπ σλουρπ :tongue: αλλά τώρα ο γιατρός βέτο και εκεί!! Είχα αυξημένο ουρικό οξύ και μου είπε να περιορίσω το αλάτι.. Έτσι πλέον κομμένα τα παστά!!!! Εχθές πήγαμε εδώ στο μπακάλικο και είχε τις ρέγγες, ααααααχ αν είχα τώρα μία θα την ξεκοκάλιζα!! :cool: Όπως καταλαβαίνεις, γλυκά, αλμυρά, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέυθει!!!!!! Αχαχαχαχχαχαχχα!! :lol: Πριν μείνω έγγυος έλεγα, εγώ δεν έχω στομάχι, μπετονιέρα έχω!!!!! :lol:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ποπο όντως τα παστά είναι και μένα η αδυναμία μου αλλά δεν τα παίρνω γιατί είμαι ικανή να κάτσω και να φάω καμία 10 ψαράκια.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μυρινα και εγω ψοφαω για ρεγγα συγκεκριμενα τα αυγα της ρεγγας. μαζι με φασολαδα μμμμμμ...Ουρικο οξυ εχει σχεση με το αλατι??Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα λευκωμα και ειχα κοψει τελειως το αλατι

:-D

Ναι με τα αλμυρά και με τα τηγανιτά λέει ο doctor!! Στα τηγανιτά δεν με νοιάζει, ούτως ή άλλως προτιμώ τα φαγητά είτε στην κατσαρόλα είτε στον φούρνο..

Ο δικός μου είναι κρητίκαρος βέβαια και εδώ έχουμε το ελαιόλαδο με τους τόνους, και τηγανίζει κιόλας με ελαιόλαδο και το λυπάται η ψυχή μου!! Εμείς πάνω (από Βόρεια Ελλάδα είμαι) το ελαιόλαδο με το σταγονόμετρο και μόνο στην σαλάτα και στα λαδερά!!!!!!!!!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας φιλενάδες, γύρισα κι εγώ από εξωτερικες δουλειές...

πτώμα είμαι.

πολλά διαφορετικά έχω αυτή τη φορα, σπάνε τα μαλλιά, σπάνε τα νύχια, δε θέλω να πολυκοιμάμαι, δεν έχω τάση προς τα γλυκά...ενώ στους άλλους δύο γιους τ ακριβώς αντίθετα!

θα χω φιλοξενούμενο το σκ οπότε πρέπει να κάνω και καμιά δουλειά παραπάνω.

το μικρό μπεμπε κουνιέται κανονικά πια, ενώ έχω και μια τεράστια κοιλιά! εγώ ξεκίνησα από 66 κιλά και τώρα είμαι 69. πολλά για το ύψος μου! δυστυχώς...

γεια σας κορες!!! τι μου κανετε;

σημερα ειμαι χαλια μαυρα.. εχω ενα παλιοβηχα και μια καταρροη αλλο πραμα.. εκλεισα ραντεβου με ορυλα το απογευμα γιατι ειμαι τραγικα.. απο τον πολυ τον βηχα και τις μυξες κανω συνεχεια εμετο... μπλιαχ!!!!κυκλοφορει καμια ιωση ρε γμτ...?? φοβαμαι για το μικρο ταλιμπαν με τοσο γκουχ γκουχ και εμετους και μην κολλησω τον μεγαλο ταλιμπαν... :(

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κοριτσάρες μου, τι κάνετε??? Καλέ απο χθές το μεσημέρι έχω να μπώ και γράψατε 3 σελίδες???? Μπράβο!!!! Γράψατε και πολλά.....και τι να πρωτοσχολιάσω!

chiqui μου περαστικά! Κυκλοφορεί ίωση, να προσέχεις. Κι εγώ ήμουν χάλια 10 μέρες.

Άννα τί ύψος έχεις και λές ότι είναι πολλά τα κιλά σου???? Εγώ είμαι 1,76, ξεκίνησα με 87 κιλά, το πρώτο τρίμηνο έχασα 3, πήγα 84 και τώρα πρέπει να είμαι 86!!! (φακλάνα!!!). Είμαι στην 19w+5. Ο γιατρός μου είχε πεί να πάρω το πολύ 5 κίλα!!! Αλλλά δεν προσέχω κορίτσια καθόλου για να λέμε και την αλήθεια!!!!!!!

Όσο για την βαφή ρε κορίτσια και εγώ λέω να τα βάψω σε κανέναν μήνα για τον πολιτικό γιατί η ρίζα πήγε μέχρι την πλάτη μου!!! Δεν πάει άλλο!!! Νύχια κλπ βάφω από την αρχή πάντως. Πάω για μανικιούρ 2 φορές το μήνα σίγουρα (απο τις λίγες πολυτέλειες που κράτησα εν μέσω κρίσης) και τώρα θα αρχισώ και τα πεντικιουρ. Ιδίως τα ποδαράκια μας πρέπει να τα προσέχουμε όσο προχωράει η εγκυμοσύνη. Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα, συγγνωμη οπου δεν σχολιάζω τα μηνύματα όλων των φιλενάδων, έχουμε κόσμο στο γραφείο. Θα τα πουμε μετά. Σας φιλώωωωωω

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Καλε δεν σας προλαβαίνω,,,,ποτέ γράψατε τόσα????

Δεν είμαι καλα κορίτσια...έχω απίστευτα νεύρα....δεν έχω καθόλου υπομονη....ούτε με τον μικρο μου.....με κανένα....αισθάνομαι τόσο χάλια.....δεν ξέρω τι μου φταίει......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Afro τώρα το είδα το δικό σου το μήνυμα....κρίμα για τον άνθρωπο ήταν πολυ νέος.....

Μην πανικοβαλλεσαι όμως...ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλα έχεις μήνες μπροστά σου για να βρεις τον γιατρο που σου ταιριάζει....σκέψου να ήσουν στον ένατο.????εμενα η δικιά μου λέγεται σιδερη μυρτω....εγω είμαι πολυ ευχαριστημένη και την εμπιστεύομαι σε οτι και να μου λέει...αλλα σου ξαναλέω είναι θέμα χημείας....ξέρω και άλλους στη Θεσσαλονίκη απο φίλες...άλλοι ακριβόι και άλλοι πιο φθηνοι....για τον αργυριου πρωτη φορα ακούω.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπέρααα! Leta μου πρέπει να αναφέρεσαι στη libero. Μην αγχώνεσαι εσύ καλό μου υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί. Κάνε την έρευνά σου και καταλήγεις. Τελικά όσες είμαστε για Αύστουστο όλες με τα αλμυρά έχουμε τρελαθεί:tongue: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, είχα αγχωθεί πολύ και όσο περίμενα να μάθω το φύλο τόσο δεν το χάρηκα απο την αγωνία μου. Ελπίζω να είστε όλες καλά!

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.evri 10/8 αγοράκι

5.chiqui 11/08 αγοράκι

6.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

7.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

8.afroad 24/8 κοριτσάκι

9.libero10 27/08

10. Marilenaath 28/08 ???

11.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

12.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

13.myrina 3/9

14.elisabeth 6/9 αγοράκι

15.Rodakinoula 6/9

16.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

17.annia 10/9

Καλημέρα κορίτσια! Ανοιξιάτικη μέρα! Εύχομαι να έχετε όλες ένα τέλειο Σ/Κ!

Afroad τέλεια που έχεις κοριτσάκι να γεννηθεί με το καλό εύχομαι!

Libero πολύ κρίμα για το γιατρό σου. Νεότατος και έτσι ξαφνικά! Εύχομαι σύντομα να βρεις έναν που θα σε ικανοποιεί!

Χθες βρήκα μια συγγενή που είναι προϊσταμένη νοσηλεύτρια στην παιδιατρική και της είπα για το υπερηχογεννητικό κομβίο που είδαμε στο μωράκι στη β-επιπέδου. Μου είπε πως δεν είναι τίποτε αλλά για να μην ανησυχώ μου πρότεινε αντί για τρισδιάστατο που δεν θα δείξει κάτι παραπάνω να κάνω εμβρυικό υπέρηχο. Μου είπε πως είναι ο πιο καθαρός και αναλυτικός και ο γιατρός που τον κάνει ήρθε πριν ένα μήνα στα Γιάννενα από το εξωτερικό και ειδικεύεται σε θέματα καρδιάς! Έχει ξανακούσει καμιά σας για τον εμβρυικό?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...