Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ωραία βρήκαμε την μία, τώρα πρέπει να βρω ποια είναι η Έλενα!! :cool:

Είσαι κι εσύ στην δική μου κατηγορία ε; Τουλάχιστον δεν είμαι μόνη!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D όχι δεν είσαι μόνη !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμας!

Απο το πρωι δουλειες και τωρα ειμαι ενα πτωμα, εβαλα τη μικρη για υπνο και θα μπω για ενα μπανακι!

Libero πολυ στεναχωρθηκα, νεοτατος ο ανθρωπος! Ελπιζω γρηγορα να βρεις εναν γιατρο το ιδιο καλο!

Σχετικα με τις βαφες εγω εδω και κανα χρονο τα βαφω με φυτικες και ετσι θα κανω και τωρα, το καθυστερω λιγο ακομα για την βαφτιση που εχουμε αν και οι ασπρες τριχες ειναι παρα πολλες! Για νυχια δεν σκαω αλλα φανταζομαι το καλοκαιρι στο ποδι σίγουρα θα τα βαψω. Ο γιατρος δεν μου εχει πει τπτ. Και με τη μαια μου που ειχα συζητησει για τα μαλλια μου ειπε πως στην εγκυμοσυνη δεν υπάρχει πρόβλημα ομως στον θηλασμο απαγορευετε, μονο ανταυγες!

Καφε τον ειχα κοψει για 6 μηνες περιπου που εκανα ομοιοπαθητικη, και απο την περασμενη εβδομαδα τον ξαναρχισα. Μισο το πρωι. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, τον ειχα κοψει λιγο πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος κια τον ξαναρχισα καπου στον 8ο. Νομιζω πως όλα επιτρεπονται αλλα με μετρο , αυτη ειναι και η αποψη του γιατρου μου. Οσο για το αλκοολ αν τυχει με παρεα μπορει να πιο ενα ποτηρι κοκκινο κρασι.

Αναστασια μην αγχωνεσαι με τα κιλα, ολα όσα σου ειπε ο γιατρος σου δεν ειναι και απολυτα!

afroad νομιζω οτι η αυχενικη σου ειναι πολυ καλη! Με το καλο το κοριτσακι σου!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ρίτα μου τι να σου πω δεν ξέρω, χαίρομαι που ενώ είχες τα κιλά ήσουνα μια χαρά, εγώ όμως και πριν μείνω έγκυος είχα πρόβλημα, με πονούσε το γόνατο όταν περπατούσα και ήτανε από το βάρος, και πριν 3 χρόνια περίπου, είχα πρόβλημα πάλι στο πόδι, είχα κάνει μία φλεγμονή (τότε ήμουνα 90 κιλά κιόλας) και μου είχε πει ο ορθοπεδικός ότι ήτανε από το βάρος κι ότι έπρεπε να χάσω κιλά γιατί θα είχα πρόβλημα.. Βέβαια εγώ περπατούσα και πολύ, όταν λέω πολύ εννοώ πήγαινα εκδρομές με ορειβατικούς, κοκ, δηλαδή μέχρι και 6-7 ώρες πορείες στα βουνά και στα λαγκάδια, τα ξεκόλωνα τα πόδια μου :tongue: και χόρευα κιόλας πολύ.. Τώρα σίγουρα λόγω της εγκυμοσύνης έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να πάρω τα λαγκάδια :rolleyes: πω πω και πολύ μου έχει λείψει κορίτσια η φύση :o

s29sp2.pngMbfRp3.png

Δεν μπορεις να κανεις και πολλα τωρα απο το να προσεχεις.Καποια κιλα θα μπουν ετσι και αλλιως.Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι τοσο γιατι δεν αλλαζει κατι.

Το ιδιο ισχυει και για μενα φυσικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τάνιαμπελλ φαντάζομαι ότι εσενα δέχτηκα στο φατσοβιβλίο εεεεεεεεεεε?????

Μυρίνα μου μην αγχώνεσαι τόσο με τα κιλά μετά που θα γεννήσουμε θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε είμαι σίγουρη ότι θα γίνουμε μοντέλα μετά χχιχιχιιχ!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Για να είμαι ειλικρινής δεν καταπιέζομαι και τόσο, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν νοιώθω την ανάγκη να φάω το σύμπαν :P Πριν έτρωγα πάρα πολύ, σαν γουρούνα!! :rolleyes: Τώρα όμως έτσι κι αλλιώς ο οργανισμός μου δεν μπορεί να διαχειριστεί το πολύ φαγητό, βαρυστομαχιάζω, με πιάνουν καούρες, αναγούλες, οπότε έτσι κι αλλιώς το φαγητό μου είναι πολύ περιορισμένο σε σχέση με πριν, χωρίς να κάνω κάποια συνειδητή προσπάθεια.

Στο μόνο που κάνω προσπάθεια είναι στα γλυκά, θα φάω γλυκό μόνο αν το θέλω πραγματικά πολύ και δεν κρατιέμαι άλλο, το οποίο το υπολογίζω να συμβαίνει 1-2 φορές την εβδομάδα, αλλά όχι παραπάνω. Αυτό μπορώ να πω ότι περιορίζω μόνο συνειδητά, τα άλλα όμως θέλοντας και μη δεν μπορώ να φάω πολύ!!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Μυρίνα μου εγώ δεν έχω θέμα με τα γλυκά εξάλλου ποτέ δεν ήμουν φαν. Εγώ έχω θέμα με τα αλμυρά δηλ πατατάκια γαριδάκια τέτοια πράγματα. Και μπορώ να πω ότι μόνο έκει στερούμε προσπαθώ να τρώω μόνο ένα σακουλάκι τη βδομάδα μέχρι στιγμής το καταφέρνω !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Άσε τα αλμυρά είναι άλλη λατρεία!! Τρελένομαι για παστά!! Το καλοκαίρι δεν έλειψε ποτέ γαύρος ξυδάτος από το ψυγείο μας, αν και έχει πολύ ταλαιπωρία στο να τον ετοιμάσεις (ξεκοίλιαζε ψαράκια ένα ένα :P) τα κατέβαζα σλουρπ σλουρπ :tongue: αλλά τώρα ο γιατρός βέτο και εκεί!! Είχα αυξημένο ουρικό οξύ και μου είπε να περιορίσω το αλάτι.. Έτσι πλέον κομμένα τα παστά!!!! Εχθές πήγαμε εδώ στο μπακάλικο και είχε τις ρέγγες, ααααααχ αν είχα τώρα μία θα την ξεκοκάλιζα!! :cool: Όπως καταλαβαίνεις, γλυκά, αλμυρά, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέυθει!!!!!! Αχαχαχαχχαχαχχα!! :lol: Πριν μείνω έγγυος έλεγα, εγώ δεν έχω στομάχι, μπετονιέρα έχω!!!!! :lol:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...