Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ρίτα μου καλημέρααααααααα!!

Εγώ τα έβαψα τα μαλλάκια μου με φυτική του κορε μια χαρά βγήκαν το έκανα με το που έκλεισα την 14 βδομάδα. Και έμεινα πολύ ευχαριστημένη δεν γινόταν είχε κατέβει η ρίζα πάρα πολύ και τα άσπρα κάνανε πάρτι !!!

Σου στέλνω πμ με τα στοιχεία μου για να με βρεις στο φατσοβιβλίο !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννια διαβασα και για το καφε που ειχες...Πως εισαι σημερα;Ξεκουρασου λιγο κουκλα μου οσο μπορεις βεβαια με δυο παιδια.

Ναι δεν ξαναεβγαλα απο το απογευμα ευτυχως,σημερα θα κατσω σαν τον βουδα:lol::lol: θα βαλω τις φακες στη χυτρα και θα κατσω να ζωγραφισω με τα μικρα

:-D

Ρίτα μου καλημέρααααααααα!!

Εγώ τα έβαψα τα μαλλάκια μου με φυτική του κορε μια χαρά βγήκαν το έκανα με το που έκλεισα την 14 βδομάδα. Και έμεινα πολύ ευχαριστημένη δεν γινόταν είχε κατέβει η ρίζα πάρα πολύ και τα άσπρα κάνανε πάρτι !!!

Σου στέλνω πμ με τα στοιχεία μου για να με βρεις στο φατσοβιβλίο !!!

Ουφ ....και εγω μαλλον αυτο θα κανω γιατι νιωθω σκατογρια....:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι δεν ξαναεβγαλα απο το απογευμα ευτυχως,σημερα θα κατσω σαν τον βουδα:lol::lol: θα βαλω τις φακες στη χυτρα και θα κατσω να ζωγραφισω με τα μικρα

ΜΜΜΜ πολύ ωραίο πρόγραμμα και που είσαι με προσοχή !

Σου στέλνω και σένα πμ με τα στοιχεία μου για να με βρεις !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ ....και εγω μαλλον αυτο θα κανω γιατι νιωθω σκατογρια....:tongue:

Θα δεις είναι πολύ καλή και δεν μυρίζει καθόλου ούτε τσούζει το κεφάλι εγώ έπαθα πλάκα, αφου σκέφτομαι να μη τα ξανα βάψω με κανονική ποτέ ξανα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

κοριτσακια μου καλημερα !!!.

Εκανε λιγο ανοιξη χθες και χαρηκαμε τωρα ξανα μαυριλα.Δεν εχω νιωσει σημερα και το μωρο και ανησυχω.

Καλημέρα Κερασία..... Μην ανησυχείς στη βδομάδα που είμαστε δεν το καταλαβαίνεις και κάθε μέρα είναι πολύ μικρό ακόμα. Εγώ δυο φορές το κατάλαβα κάτι σαν φτερούγισμα ένιωσα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

libero10: Λυπάμαι πολύ κουκλίτσα, ήτανε όντως νεότατος ο άνθρωπος.. Κρίμα.. Όσο για γιατρούς ούτε κι εγώ μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς :-(

Για τα υπόλοιπα πλέον δεν θυμάμαι ποια είπε τι, οπότε θα σχολιάζω ότι θυμάμαι!! :tongue:

Προσωπικά εγώ πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου (αν και έχω πολλές άσπρες :tongue:) ούτε νύχια ούτε τίποτα, γιατί φοβάμαι. Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε κι αυτός όχι! Η κομμώτρια μου βέβαια μου είπε πως αν θέλω μπορώ να κάνω ανταύγειες που δεν ακουμπούν στο δέρμα.. Καφέ έτσι κι αλλιώς δεν έπινα, αλλά πχ κάτι περίεργα ροφήματα όπως στον ευκάληπτο ο γιατρός ασκεί βέτο :P μου λέει επειδή δεν ξέρουμε τη δράση του καλύτερα όχι, με περιόρισε στα γνωστά (φασκόμηλο, δίκταμο, χαμομηλάκι, κοκ), ούτε και αλκοόλ. Σκέφτομαι ότι αν υπάρχει ενδεχόμενο να επηρεαστεί η ανάπτυξη του μωρού, τότε εντάξει δεν θα πάθω και τίποτα για κανά χρόνο.. Όλα όμως είναι σχετικά, ξέρω και κοπέλες που τα έκαναν όλα τα παραπάνω και έκαναν υγειέστατα μωράκια!!

Για μπάνιο στη θάλασσα δεν ξέρω κι εγώ ακόμα, δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό, αλλά γενικά λένε πως το κολύμπι στην εγκυμοσύνη είναι καλό! Όπως λέει και η Μαριλένα αν είναι καθαρή η θάλασσα δεν έχεις κάτι να φοβηθείς! Μαριλένα μου όμως που;; Η αμουδάρα δεν νομίζω ότι ενδείκνυται, και οι άλλες είναι μακρυά :roll: Θα έρχεσαι να με παίρνεις να πηγαίνουμε στην πισίνα, έχει εδώ κοντά στο σπίτι μου και μία βρεφική, να παίρνεις και τον μπέμπη σου!! :D

Για τα κιλά που λέτε πόσα βάλαμε, εγώ έχω χάσει 4-5, αλλά ξεκίνησα από τα 100, και ο γιατρός μου είπε ότι δεν πρέπει να βάλω ΚΑΝΕΝΑ!! :rolleyes: Παρόλο που είμαι ψηλή και δεν μου φαίνεται, τα κιλά αυτά με κατατάσσουν στην κατηγορία παχύσαρκη, και σε υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη για ζάχαρο, και γι'αυτό πρέπει να είμαι super-προσεκτική:!:Αλλά ακόμα και μείον που είμαι αυτήν την στιγμή, τα κιλά μου είναι πολλά. Εκτός από το ζάχαρο μπορεί να έχει κι άλλες επιπτώσεις το αυξημένο βάρος, όπως πχ δεν θα μπορώ να περπατήσω καλά καλά... :confused: Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πόσα κιλά έχει περιθώριο η καθεμιά μας να βάλει είναι συνάρτηση του βάρους με το οποίο ξεκίνησε!! :wink:

Για το facebook, έχω προσθέσει κι εγώ αρκετές κοπελιές, αλλά κάποιες δεν ξέρω ποιες είναι :oops: (η Έλενα και η Κατερίνα), και επίσης όποια άλλη δεν την έχω βρει ας μου στείλει ένα μύνημα πως να την ψάξω!!

Καλή συνέχεια σε όλες!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!! :wink:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Μυρινα γιατι δεν πας σε ενα διατροφολογο ωστε να σου βγαλει ενα προγραμμα,ξερω κοπελα που ενω ειναι εγκυος κανει διατροφη γιατι ειχε παραπανω κιλα και αντι να βαζει εχανε!!

:-D

Για τα κιλά που λέτε πόσα βάλαμε, εγώ έχω χάσει 4-5, αλλά ξεκίνησα από τα 100, και ο γιατρός μου είπε ότι δεν πρέπει να βάλω ΚΑΝΕΝΑ!! :rolleyes: Παρόλο που είμαι ψηλή και δεν μου φαίνεται, τα κιλά αυτά με κατατάσσουν στην κατηγορία παχύσαρκη, και σε υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη για ζάχαρο, και γι'αυτό πρέπει να είμαι super-προσεκτική:!:Αλλά ακόμα και μείον που είμαι αυτήν την στιγμή, τα κιλά μου είναι πολλά. Εκτός από το ζάχαρο μπορεί να έχει κι άλλες επιπτώσεις το αυξημένο βάρος, όπως πχ δεν θα μπορώ να περπατήσω καλά καλά... :confused: Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πόσα κιλά έχει περιθώριο η καθεμιά μας να βάλει είναι συνάρτηση του βάρους με το οποίο ξεκίνησε!! :wink:

Ξερεις κατι στο ξαναπα και στο παρελθον ,μην αγχωνεσαι τοσο για τα Κιλα!Θα δεις οτι τιποτα τραγικο δε θα γινει με μια προσεκτικη διατροφη.Και στα λεω εγω που ειμαι της κατηγοριας σου.Στο γιο μου ειχα μια ΤΕΛΕΙΑ εγκυμοσυνη.Μια χαρα περπατουσα μεχρι την τελευταια μερα και οχι απλως περπατουσα,χιλιομετρα εκοβα,δεν ειχα πρηστει ΚΑΘΟΛΟΥ και πουθενα και δεν υπηρξε κανε μα κανενα θεμα λογω κιλων.Προσεχα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας και ολα πηγαν υπεροχα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!

libero10: Λυπάμαι πολύ κουκλίτσα, ήτανε όντως νεότατος ο άνθρωπος.. Κρίμα.. Όσο για γιατρούς ούτε κι εγώ μπορώ να βοηθήσω δυστυχώς :-(

Για τα υπόλοιπα πλέον δεν θυμάμαι ποια είπε τι, οπότε θα σχολιάζω ότι θυμάμαι!! :tongue:

Προσωπικά εγώ πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου (αν και έχω πολλές άσπρες :tongue:) ούτε νύχια ούτε τίποτα, γιατί φοβάμαι. Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε κι αυτός όχι! Η κομμώτρια μου βέβαια μου είπε πως αν θέλω μπορώ να κάνω ανταύγειες που δεν ακουμπούν στο δέρμα.. Καφέ έτσι κι αλλιώς δεν έπινα, αλλά πχ κάτι περίεργα ροφήματα όπως στον ευκάληπτο ο γιατρός ασκεί βέτο :P μου λέει επειδή δεν ξέρουμε τη δράση του καλύτερα όχι, με περιόρισε στα γνωστά (φασκόμηλο, δίκταμο, χαμομηλάκι, κοκ), ούτε και αλκοόλ. Σκέφτομαι ότι αν υπάρχει ενδεχόμενο να επηρεαστεί η ανάπτυξη του μωρού, τότε εντάξει δεν θα πάθω και τίποτα για κανά χρόνο.. Όλα όμως είναι σχετικά, ξέρω και κοπέλες που τα έκαναν όλα τα παραπάνω και έκαναν υγειέστατα μωράκια!!

Για μπάνιο στη θάλασσα δεν ξέρω κι εγώ ακόμα, δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό, αλλά γενικά λένε πως το κολύμπι στην εγκυμοσύνη είναι καλό! Όπως λέει και η Μαριλένα αν είναι καθαρή η θάλασσα δεν έχεις κάτι να φοβηθείς! Μαριλένα μου όμως που;; Η αμουδάρα δεν νομίζω ότι ενδείκνυται, και οι άλλες είναι μακρυά :roll: Θα έρχεσαι να με παίρνεις να πηγαίνουμε στην πισίνα, έχει εδώ κοντά στο σπίτι μου και μία βρεφική, να παίρνεις και τον μπέμπη σου!! :D

Για το facebook, έχω προσθέσει κι εγώ αρκετές κοπελιές, αλλά κάποιες δεν ξέρω ποιες είναι :oops: (η Έλενα και η Κατερίνα), και επίσης όποια άλλη δεν την έχω βρει ας μου στείλει ένα μύνημα πως να την ψάξω!!

Καλή συνέχεια σε όλες!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!!!! :wink:

H Κατερίνα είμαι εγώ αν δεν υπάρχει κανένα άλλο κοριτσάκι με αυτό το όνομα είμαι σε φώτο με τον αντρούλη!!

Όσο για τα κιλά και γω πάνω κάτω στα κιλά σου είμαι βέβαια σε όποιον το λέω μου λέει αποκλείεται αλλά δυστιχώς η ζυγαριά μου πλέον δείχνει 94 :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Ρίτα είχες βάλει κιλά στην 1η εγκυμοσύνη; Πόσα ήτανε τα επιπρόσθετα ως το τέλος;

Ιωάννα μου, έχω πάει πολλές φορές σε διατροφολόγους, τα έχανα μαζεμένα και γρήγορα και τα ξαναέβαζα όλα και επιπλέον, επίσης μαζεμένα και πολύ πιο γρήγορα :P

Προς το παρόν προσέχω και τα πάω καλά, προχθές μόνο με έπιασε μια λύσσα κι έφαγα μισό ταψί γεμιστά :oops: αλλά κατά τα άλλα προσέχω από μόνη μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, δεν μπορώ να μου πει ο άλλος τι θα φάω, κυρίως βέβαια τι ΔΕΝ θα φάω δεν μπορώ να μου πει :lol: με πιάνει η αντίδραση!!:rolleyes: Οπότε προτιμώ να προσέχω από μόνη μου..

s29sp2.pngMbfRp3.png

Ρίτα είχες βάλει κιλά στην 1η εγκυμοσύνη; Πόσα ήτανε τα επιπρόσθετα ως το τέλος;

Ιωάννα μου, έχω πάει πολλές φορές σε διατροφολόγους, τα έχανα μαζεμένα και γρήγορα και τα ξαναέβαζα όλα και επιπλέον, επίσης μαζεμένα και πολύ πιο γρήγορα :P

Προς το παρόν προσέχω και τα πάω καλά, προχθές μόνο με έπιασε μια λύσσα κι έφαγα μισό ταψί γεμιστά :oops: αλλά κατά τα άλλα προσέχω από μόνη μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, δεν μπορώ να μου πει ο άλλος τι θα φάω, κυρίως βέβαια τι ΔΕΝ θα φάω δεν μπορώ να μου πει :lol: με πιάνει η αντίδραση!!:rolleyes: Οπότε προτιμώ να προσέχω από μόνη μου..

Μυρινα μου και γω το ίδιο θέμα έχω δεν μπορώ να μου λένε τι θα φάω εξάλλου με τόσα που ξέρουμε πλέον γύρο απο την διατροφή μπορούμε και μόνες μας δεν χρειαζόμαστε κάποιον να μας λέει τι και πως.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...