Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου θα σου μιλησω ειλικρινα, γιατι αυτη τη συζητηση την καναμε με τον αντρα μου πριν λιγες μερες. Θα βαλω 2 βλαστοκυστες 4ΑΑ 5ης μερας. Ειπαμε λοιπον, οτι αν δεν πιασουν αυτες που ειναι αριστες.., θα προσπαθησουμε με ακομα μια δυαδα ή τριαδα. Εχω 4BA και 3ΒΒ 5ης μερας και 5ΑΑ κ 5ΒΒ 6ης μερας. Την 3ΒΒ αποφασισαμε σιγουρα να την αφησουμε απ εξω. Και για την 5ΒΒ το συζηταμε. Οποτε στη θεση σου δεν θα εβαζα 2ΒΒ. Σιγουρα ποτέ δεν ξερεις αν ειναι καποια απο αυτες 'τυχερη' αλλα ειμαι λιγο ορθολογιστρια. Προσωπικα παω με την στατιστικη κι οχι με την τυχη τοσο πολυ. Σου λεω καθαρα πως κινουμαι εγω. 

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι σας κάνει να σκέφτεστε τις ΒΒ ;;;

θελω να πω λόγω ότι έχουν λίγες πιθανότητες σύλληψης ; 
      Η μπορούν και στην πορεία να διακόψουν την κύηση;;;

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τεσπα, σήμερα πήγαμε στον γιατρό όλα καλά μας είπε, έχουμε κοριτσάκι:wink:! Μας έδωσε και τις αιματολογικές τις αυχενικής και θα ήθελα τα φώτα σας. Το αυχενικό μήκος ήταν 1,2 και ρινικό οστό εμφανές και τα ποσοστά τρισωμία 18 και τρισωμία 13 1/47000 και 1/146000 αντίστοιχα. Στην τρισωμία 21 όμως ήταν πιο χαμηλό 1/801 και δεδομένου της ηλικίας μου ( 25 ) μου είπε ότι το περίμενε λίγο υψηλότερο. Εσείς τί λέτε; Δεν έκανε λόγο για αμνιοπαρακέντηση.

με το καλο το κοριτσακι σας!!! αχ και γω κοριτσακι θελω...:tongue:

το αυχενικο μηκος ειναι πολυ καλο! το ρινικο επισης ειναι πολυ θετικο που ειναι ορατο!!! και τα ποσοστα μου φαινονται μια χαρα!!! εγω εχω τρισωμια 21 1:645....και επισης δεν μου ειπε τιποτα για αμνιο!!! μην ανησυχεις ολα μια χαρα θα ειναι!!! ασε που δεν κοιταζουν αυτο. αυτο νομιζω ειναι ο προυπαρχων κινδυνος. ο τροποποιημενος κινδυνος ομως αλλαζει σε συνδυασμο με την αυχενικη και γινεται πολυ πολυ μεγαλυτερο το ποσοστο!!! εμενα για παραδειγμα γινεται 1:12893!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Σ'ευχαριστώ Μαριλένα μου, σου εύχομαι το κοριτσάκι που τόσο θέλεις αλλά πάνω απ'όλα ένα υγιές μωράκι! Ο εκτιμώμενος κίνδυνος απο ότι γράφει το χαρτί είναι 1/951 και η συνολική εκτίμηση είναι 1/801. Γι'αυτό ανησύχησα. Βέβαια ο γιατρός μου είπε ότι απο 1/300 και κάτω το ψάχνουν περισσότερο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με καθυσήχασε κι εντελώς γι'αυτό είπα να ρωτήσω κι εσάς

καλημερα κοριτσακια!

αφροαντ μια χαρα ειναι οι μετρησεις σου δε νομιζω οτι υπαρχει λογος για αμνιοπαρακεντηση.με το καλο το καοριτσακι σου!

για τα κιλα που λετε εγω ειμαι στο +1...αλλα ειμαι ηδη υπερβαρη...τεσπα ποτε δε με απασχολησαν τα κιλα στην εγκυμοσυνη.

για τα μπανια στη θαλασσα εγω εκανα μεχρι και 10 μερες πριν γεννησω...λατρευω τη θαλασσα..τωρα σ αυτη την εγκυμοσυνη κατι μου πε ο γιατρος στην αρχη οχι μπανια αλλα υποθετω δε καταλαβα καλα...θα τον ξαναρωτησω...οσες εχετε κανει καισαρικη σας εχει αναφερει τιποτε ο γιατρος για τα μπανια στη θαλασσα?

κατα τ αλλα σημερα ειναι μερα ξεκουρασης δεν εχω δυναμη για τιποτε...τα ποδια μου πονανε απο χθες ανεβοκατεβαινα απο τον 4 στο ισογειο με τις σκαλες γιατι τα ασανσερ ηταν παντα γεματα!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα!τι κανετε????

εγω δεν ειμαι κ στα καλα μου γιατι χτες πληροφορηθηκα οτι ο γιατρος μου εφυγε στα 53 του απο ανευρισμα...τον ειχα 10 χρονια κ ειχαμε τρομερη σχεση!!!εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου,λες κι εχασα εναν ανθρωπο δικο μου!κανονικα ειχα ραντεβου την πεμπτη......τωρα θα πρεπει να βρω καποιον αλλον...οι σαλονικιες τι λετε?εχετε καποιον υποψη???ελεγα να παω στον Αργυριου Χρηστο που εχουν γεννησει εκει οι ξαδερφες μου....

pysXp3.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω πολλά γιατί πνίγομαι στη δουλειά.

Libero Πολύ άσχημα τα νέα σου.:(:(:( Κρίμα για τον άνθρωπο που έφυγε. Άντε να βρεις και γιατρό τώρα......

Για τον καφέ δείτε λίγο εδώ http://www.yeskid.gr/egkymosyni/frontida/diatrofi/kafes-kai-egkymosyni

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σ'ευχαριστώ Μαριλένα μου, σου εύχομαι το κοριτσάκι που τόσο θέλεις αλλά πάνω απ'όλα ένα υγιές μωράκι! Ο εκτιμώμενος κίνδυνος απο ότι γράφει το χαρτί είναι 1/951 και η συνολική εκτίμηση είναι 1/801. Γι'αυτό ανησύχησα. Βέβαια ο γιατρός μου είπε ότι απο 1/300 και κάτω το ψάχνουν περισσότερο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με καθυσήχασε κι εντελώς γι'αυτό είπα να ρωτήσω κι εσάς

Μην αγχώνεσαι μια χαρά βγήκε η αυχενική σου. Όντως το ψάχνουμε περισσότερο όταν είναι κάτω 1/300 μου το είπε και μένα ο δικός μου ο γιατρός. Όλα πάνε μια χαρά χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!! Και ναι είναι γεγονός έχεις κοριτσάκι τι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημέρα και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια !!!

Λίμπερο μου πολύ λυπάμαι που ήρθες σε τέτοια θέση είναι πολύ δύσκολο να αλλάζεις γιατρό. Κρίμα τον άνθρωπο νεότατος ήταν !! Όσο για τον γιατρό που λες εγώ προσωπικά δεν τον γνωρίζω.

Μαριλένα μου όσο για τη θάλασσα το είπα απλά γιατί σίγουρα δεν θα νιώθω άνετα για να πάω και να βγάλω την κοιλία μου σε κοινή θέα !!

Ελίσαμπεθ καλή ξεκούραση!!!

Γιοβάνα μου το διάβασα το λίνκ . Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι είναι και καλό να πίνουμε καφεδάκι αλλά ένας την ημέρα πιστεύω ότι δεν πειράζει τουλάχιστον αυτό μου είπε εμένα ο γιατρός μου!!!

Εγώ εδώ γύρο θα είμαι φιλάκια σε όλα τα κορίτσια !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημερα κοριτσια μου,λιμπερο λυπαμαι πολυ για τον γιατρο σου,ειναι δυσκολο αλλα σιγουρα θα βρεις καποιον εξισου καλο γιατρο...

Ροδακινουλα διαβασα το αρθρο που εβαλες για τον καφε,στον γιο μου επινα καθημερινα και 2φλυτζανια καφε απο την αρχη της εγκυμοσυνης..Σε αυτη την εγκυμοσυνη ξεκινησα τον καφε πριν 2εβδομαδες γιατι πιο πριν με ενοχλουσε και μην φανταστεις μισο ποτηρι φραπε πινω,ελπιζω να μην εχω προβλημα δεν θα αντεξω να κοψω και τον καφε

:-D

Διαφημίσεις

Αννα με ειχες ρωτησει τι θα κανω με τα κρεββατια των παιδιων..Εγω εχω 1δωματιο παιδικο αλλα ειναι ετσι η διαρυθμιση του σπιτιου που μπορω να χτισω ενα μικρο δωματιακι...Θα παρω μια κουκετα προν τον Μαιο-Ιουνιο και θα βαλω πανω την μεγαλη και κατω τον μικρο ωστε να εχω την κουνια στην κρεββατοκαμαρα μαζι μας και αργοτερα φτιαχνουμε και το αλλο δωματιακι

:-D

Καλημερα!

Λιμπερο πολυ στεναχωρεθηκα με το γιατρο σου...κριμα ο ανθρωπος και λυπαμαι που βρισκεσαι και εσυ τωρα σε αυτη τη θεση.Αλλά θα βρεθει καποιος εξισου καλος, ειμαι σιγουρη.Ολα θα πανε καλα!!

Ο γιατρος μου και στις δυο εγκυμοσυνες μου εχει δωσει καποιες οδηγιες.Για τα νυχια δεν υπαρχει θεμα λεει να τα βαφω με οποιαδηποτε κοινα μανο,αποφευγουμε τα τεχνητα νυχια και περιποιηση με τοξικα προιοντα.

Για τα μαλλια επιτρεπει μονο ανταυγειες..πραγμα που δε με βολευει και εχουν βγει αρκετα καποια ασπρα που εχω και με χαλανε πολυ.Δε ξερω τι να κανω..να βαλω φυτικη ή να περιμενω..φυτικη βαφη εχετε χρησιμοποιησει;

Καφε επιτρεπει οποιοδηποτε ντεκαφεινε(αυτους πινω κυριως)και γαλλικο ή ελληνικο.Κανα γαλλικο πινω που και που και στο γιο μου επινα.Σιγα ,δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα.Ομως παιδια...αξεχαστο μου εχει μεινει μια φορα σε μεγαλο εμπορικο που ξεχαστηκα να ζητησω καπουτσινο ντεκαφεινε και ηπια κανονικο...ηταν μετα την β επιπεδου στο γιο μου...δε ξερω τι ηταν αυτο που επαθα, αλλα κυριολεκτικα εσβηνα...α πα πα και μονο στη σκεψη παθαινω.

Ευχαριστω για τις προσθηκες στο φβ χαρηκα που σας γνωρισα ολες!Ειστε κουκλες.

Ροδακινουλα και δεσποινα εσας δε σας εχω ,στειλτε μου πμ και οποια αλλη δεν εχω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα κοριτσια μου,λιμπερο λυπαμαι πολυ για τον γιατρο σου,ειναι δυσκολο αλλα σιγουρα θα βρεις καποιον εξισου καλο γιατρο...

Ροδακινουλα διαβασα το αρθρο που εβαλες για τον καφε,στον γιο μου επινα καθημερινα και 2φλυτζανια καφε απο την αρχη της εγκυμοσυνης..Σε αυτη την εγκυμοσυνη ξεκινησα τον καφε πριν 2εβδομαδες γιατι πιο πριν με ενοχλουσε και μην φανταστεις μισο ποτηρι φραπε πινω,ελπιζω να μην εχω προβλημα δεν θα αντεξω να κοψω και τον καφε

Αννια μου δεν το έβαλα εγώ το άρθρο χιχιχιχιι . Και γω πίνω καφεδάκι ένα την ημέρα νες ελαφρύ αλλά είναι ανάλογα τα κέφια μπορεί να τον πιω όλο αλλά μπορεί και να πιω μια γουλια και να τον παρατήσω !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Αννια διαβασα και για το καφε που ειχες...Πως εισαι σημερα;Ξεκουρασου λιγο κουκλα μου οσο μπορεις βεβαια με δυο παιδια.

Ελιζαμπεθ-Σοφακι καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις,Αντε παει και αυτο!

Αφρο καλε τι ανησυχεις;Ειναι σουπερ οι μετρησεις σου!!Με το καλο η κορακλα!Ξεαγχωσου!

Ολες μικρουλες ειστε κοριτσια!!!

Εχω ξεχασει πολλα...συγχωρεστε με ,θα επανελθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...