Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

αυτή είναι η ατάκα του μήνα!!!! να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ:lol:!!!!

βρε κορίτσια οι έχουσες ήδη τέκνα γιατί δε πάτε για καφέ;;;;

σας πειράζει ο καφές ε;;; :lol::lol::lol:

ροδάκινο έγραψες! (χωρίς παρεξήγηση ε;)

καλε δεν παμε για αλλους λογους και οχι για τον καφε!!! :P εχω περασει πολλα τον τελευταιο καιρο και γι'αυτο δεν εχω βγει. επισης ο μικρος δεν καθεται σε μια μερια και δεν ευχαριστιεμαι βολτα οποτε...

αληθεια καφεδακι πεινετε??? :rolleyes:

Καλε ερώτηση????τα νύχια σας τα βαφετε????η δεν σας αφήνει?????εχω τρέλα με τα νύχια λέμε και δεν ξέρω αν πρέπει να τα Βάψω....η γυναικολογος μου είναι λίγο αρνητική.....

λετα συμφωνω και γω με τον γιατρο αν και οι αποψεις ειναι διαφορετικες..στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν εβαψα ουτε νυχια ουτε μαλλια!!! τωρα το καλοκαιρακι δεν ξερω τι θα κανω...προς το παρον οχι. κανε λιγακι υπομονη τωρα που ειναι ακομα οι πρωτοι μηνες..

στο φαρμακειο εχουν μανο κορες που εχει μεγαλη ποικιλια χρωματων και ειναι και χωρις βλαβερες ουσιες!!! αυτο θα κανω εγω το καλοκαιρακι με τα ποδαρακια!!! :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χμμμ κίνηση βλέπω στο καφέ,εγώ τα νύχια τα έβαψα(κυρίως στην κόρη γιατί ήταν καλοκαίρι)στον 4μήνα...Επίσης τα μαλλιά ο γιατρός μου είπε να τα βάψω μετά την 12η εβδομάδα και έτσι τα έβαψα την παρασκευή που μας πέρασε,τώρα για τα νύχια δεν καίγομαι γιατί των χεριών με την φασίνα όλη μέρα δεν αντέχουν άντε να βάψω των ποδιών προς τον Μάιο

:-D

μαριλενα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!για τα υγρα αν εινια διαφανη και δε μυριζουν ειναι απολυτως φυσιολογικο...τωρα για τη φαγουρα ισως ειναι μυκητες δεν ειναι τιποτε ειναι πολυ συχνο φαινομενο..θα σε δει ο γιατρος σου και θα σου πει.κ εγω εβλεπα ασχημα ονειρα στην αρχη...νομιζω ειναι απ τις ορμονες μας.για το φεις σου στελνω πμ.ροδακινουλα και σε σενα!

εμεις πηγαμε γαι την εξεταση σημερα δε μας κρατησανε ολα καλα πηγαν ευτυχως της βαλανε φλεβοκαθετηρα και οι ληψεις αιματος γινονταν μεσω αυτου...ταλαιπωρηθηκαμε λιγο γιατι περιμεναμε αρκετες ωρες μεχρι να ερθουν οι γιατρο στο τελος να μας δωσουν οδηγιες και εξιτηριο.περιμενουμε τ αποτελεσματα τωρα(11 απριλη κλεισαμε ραντεβου) κ αν ειναι χαμηλα τα επιπεδα θα κανουμε δευτερο τεστ.

παω να κοιμηθω λιγακι!

φιλια πολλα σε ολες!

να σαι καλα κοπελα μου ευχομαι και σε σας καλα αποτελεσματα με το παιδακι σου!!! ολα να πανε καλα...:P

Αλλά φέτος θα κάτσουμε στ΄αύγα μας δεν παίζει ούτε για ένα μπάνιο να πάω ουφ τι θα κάνω ? και είμαι παιδι της θάλασσας!!

γιατι καλε ουτε μπανιο? και οι εγκυμονυσες κανουν μπανακια!!! αρκει να ειναι καθαρα τα νερα και να μην κανει πολυ ζεστη!!!

βρε κορίτσια νοίωθετε φουσκώματα στην κοιλιά λες κ έχετε φάει βοϊδι;;

ζουμπουλια και γω νιωθω φουσκωματα και πρηζεται παρα πολυ το στομαχι μου!!! τεντωνει τσιτα γινεται!! ;)

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις καλα,σημερα απο το μεσημερι και μετα βρισκω οταν κατουραω και σκουπιζομαι καφε γραμμες πηρα το γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθουμε αλλα δεν θα ειναι τιποτα λεει αφου δεν εχω πονους και τετοια :|...Θα κατσω χαλαρη σημερα και αυριο και βλεπουμε...

δεν θα ειναι τιποτα, μαλλον θα πρεπει να ξεκουραστεις λιγακι!!! φανταζομαι με δυο παιδια δυσκολα θα περνας και συ...

ξεκουρασου οσο μπορεις!!! :)

βαλεμε και μενα στο φασε!!! εχω φιλη την ιωαννα και την αναστασια!!! :-P

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Τι πολλά που γράψατε. Μέχρι να τα διαβάσω όλα, ξέχασα τι ήθελα να σχολιάσω! Για νύχια, μαλλια δε ξέρω να πω, γιατι δυστυχως, δεν ασχολούμαι και πολυ. Ακόμα και το απλό μεικ απ, και αυτο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Το ξέρω, πρέπει να προσπαθήσω λίγο παραπάνω, αλλά αφού το άφησα τόσο πολύ, ας περιμένω πρώτα να γεννήσω.

Κάποια ανέφερε το καφέ. Τον σταμάτησα καμιά βδομάδα πριν μαθω πως είμαι έγκυος. Καμιά φορά θα ήθελα να έπινα κανένα, αλλά με όλες αυτές τις μελέτες που βγαίνουν κατά καιρούς δε ξέρεις τι να κάνεις. Οπότε διάλεξα αποχη για σίγουρα. Βέβαια καμιά σοκολατίτσα που και πού δε βλάπτει!:tongue:

Και το αλκοολ το έκοψα μαχαίρι, για να είμαστε σίγουρη. αλλωστε εδώ άμα έγκυος πάει να πιει μια γουλιά σε κοιτάν με μισο μάτι!

κοριτσια εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειμουν τελειως διαφορετικη....ποιο αυστηρη με ολα!!! μαλλια νυχια καφε και τα λοιπα....τωρα ειμαι ποιο χαλαρη..δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι αλλα λειτουργω διαφορετικα. τωρα για παραδειγμα οταν εχω καουρες πεινω και αναψυκτικο και που και που πεινω και εναν ελληνικο καφε!!! τα μαλλια ευτυχως δεν ειχα προλαβει να τα βαψω λογω θηλασμου οποτε γλυτωσα τις βαφες προς το παρον!!! χιχιχιχ

cfcIp3.png

Ωραία σου έστειλα για κοίτα τα αιτήματα σου

οκ!!! με βρηκες!!! :tongue:

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Τι πολλά που γράψατε. Μέχρι να τα διαβάσω όλα, ξέχασα τι ήθελα να σχολιάσω! Για νύχια, μαλλια δε ξέρω να πω, γιατι δυστυχως, δεν ασχολούμαι και πολυ. Ακόμα και το απλό μεικ απ, και αυτο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Το ξέρω, πρέπει να προσπαθήσω λίγο παραπάνω, αλλά αφού το άφησα τόσο πολύ, ας περιμένω πρώτα να γεννήσω.

Κάποια ανέφερε το καφέ. Τον σταμάτησα καμιά βδομάδα πριν μαθω πως είμαι έγκυος. Καμιά φορά θα ήθελα να έπινα κανένα, αλλά με όλες αυτές τις μελέτες που βγαίνουν κατά καιρούς δε ξέρεις τι να κάνεις. Οπότε διάλεξα αποχη για σίγουρα. Βέβαια καμιά σοκολατίτσα που και πού δε βλάπτει!:tongue:

Και το αλκοολ το έκοψα μαχαίρι, για να είμαστε σίγουρη. αλλωστε εδώ άμα έγκυος πάει να πιει μια γουλιά σε κοιτάν με μισο μάτι!

δεν εχεις και αδικο... :rolleyes:

cfcIp3.png

Χαίρομαι που ακούω τα περισσότερα κοριτσάκια χαρούμενα. Εφτιαξε ο καιρός, ανέβηκε η όρεξη και αρχίσαμε να μιλάμε και για διακοπούλες? Ζηλεύω!

Αννια, περαστικά σου. Λίγη ξεκούραση χρειάζεσαι και όλα θα πάνε μια χαρά!

Σοφία, ευτυχώς τέλειωσε το μαρτύριο της μικρής, εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι καλά.

Αχ, συγχωρέστε με, αλλά ξέχασα τι άλλο ήθελα να σχολιάσω, και σα να άρχισα να νυστάζω.

Το μόνο που θυμάμαι είναι πως ναι, όντως έκανα λάθος. Το μικρούλη μου ήταν 71χιλ. Δε περιμένω και τον γολιάθ!

Και ναι, δυστυχώς ο υπέρηχος την Πέμπτη θα είναι ο τελευταίος μου. Τα καλά της δωρεάν αγγλικής υγείας! Δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας. Μετά, θα ελέγχουμε το μωρό μετρώντας τη κοιλια μου με μεζούρα!:tongue:

Αντε, Παρασκευή και μετά Σαβατοκύριακο!

Διαφημίσεις

Σε εξωτερικο ιατρειο δεν μπορεις να κανεις υπερηχο Δεσποινα??Ποσο κοστιζει εκει??Εδω η επισκεψη με υπερηχο εχει 50?..Ειδες μαριλενα σε βρηκα αμεσως...Κοριτσια εφαγα μαριδα κατα της 8η ωρα και ακομα δεν εχω χωνεψει αχ θα τα βγαλω μου φαινεται μπλιαχ

:-D

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου, είστε καλά; Elizabeth όλα καλά εύχομαι με το παιδάκι σου, να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις για τις κλινικές κι επίσης για τα φώτα σας για την ΠΗΤ. Ως πρωτάρα δεν γνωρίζω και πολλά και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ θα προτιμούσα να γεννήσω μέχρι την ΠΗΤ κι όχι μετά, να γλιτώσω λίγη ζέστη! Τεσπα, σήμερα πήγαμε στον γιατρό όλα καλά μας είπε, έχουμε κοριτσάκι:wink:! Μας έδωσε και τις αιματολογικές τις αυχενικής και θα ήθελα τα φώτα σας. Το αυχενικό μήκος ήταν 1,2 και ρινικό οστό εμφανές και τα ποσοστά τρισωμία 18 και τρισωμία 13 1/47000 και 1/146000 αντίστοιχα. Στην τρισωμία 21 όμως ήταν πιο χαμηλό 1/801 και δεδομένου της ηλικίας μου ( 25 ) μου είπε ότι το περίμενε λίγο υψηλότερο. Εσείς τί λέτε; Δεν έκανε λόγο για αμνιοπαρακέντηση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...