Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Αφού μιλάτε για κιλά Evri μου και γω 5 έχω πάρει και ο γιατρός μου λίγο φωνάζει αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός θα βγαίνω και γω για περπάτημα να σώσω και γω ότι μπορώ χιχιχιιχι!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κορίτσια νοίωθετε φουσκώματα στην κοιλιά λες κ έχετε φάει βοϊδι;;εγώ συχνά...στα κιλά είμαι +4....δεν ξέρω αν είναι καλά στις βδομάδες που είμαι...βέβαια δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά στην κόρη μου είχα πάρει 30 κιλά(λες κ είχα καταπιεί 10χρονο παιδί ήμουν:tongue:)

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Έτσι είπα και εγώ περπάτημα τώρα που μπορούμε γιατί δεν ξέρω αν βαρύνουμε και πολύ πως θα περπατάμε....στον β-επιπέδου μου είπε και μένα να προσέξω το βάρος. Εσύ zoumpoulia πόσων εβδομάδων είσαι? τα 30 κιλά κατάφερες να τα χάσεις?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Ζουμπουλία δεν έχεις βάλει τικεράκι για να ξέρουμε όταν μπορέσεις βάλε . Πάντως δεν νομίζω να είναι πολλά τα κιλά που έβαλες αν και μερικοί γιατροί θέλουν στο πρώτο τρίμηνο να μη βάζουμε καθόλου. Φυσικά αυτό είναι λίγο δύσκολο.

Evri εμένα μου είπε απο την αρχή να το προσέξω συγκεκριμένα μου είπε να βάλω σε όλη την εγκυμοσύνη 6 κίλα κοινός απο δω και μέχρι το τέλος εγώ πρέπει να πάρω μόνο ένα κιλό. Φυσικά και δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο χιχιιχιιχιχιχι!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις καλα,σημερα απο το μεσημερι και μετα βρισκω οταν κατουραω και σκουπιζομαι καφε γραμμες πηρα το γιατρο και μου ειπε να το παρακολουθουμε αλλα δεν θα ειναι τιποτα λεει αφου δεν εχω πονους και τετοια :|...Θα κατσω χαλαρη σημερα και αυριο και βλεπουμε...Κοριτσια εγω με Θεσσαλονικη δεν εχω καμια σχεση ειχα παει μια φορα στην εκτη δημοτικου:lol:αλλα μ'αρεσει πολυ,μενει ο αδερφος μου εκει:wink:Ζουμπουλια εγω το μεσημερι οταν τρωω κανω να χωνεψω τουλαχιστον 2ωρες..Εγω απο κιλα ειμαι στα ιδια αλλα τρωω κανονικα πρωι-μεσημερι-βραδυ και κανα φρουτο ενδιαμεσα

:-D

Διαφημίσεις

rodakinoula μου φαίνεται υπερβολή να πάρεις μόνο 6 σε όλη την εγκυμοσύνη δεν ξέρω ?εμένα 12-14 μου είπε είναι καλά.

annia δεν έχεις πάρει κανένα κιλό από την αρχή?τυχερή είσαι. και εγω περιορισμένα τρώω, 2 φορές ξέφυγα βράδυ και πήρα από ενα κιλό την κάθε φορά. Τι να πω?

K4b4p2.pngHSk3p2.png

rodakinoula μου φαίνεται υπερβολή να πάρεις μόνο 6 σε όλη την εγκυμοσύνη δεν ξέρω ?εμένα 12-14 μου είπε είναι καλά.

annia δεν έχεις πάρει κανένα κιλό από την αρχή?τυχερή είσαι. και εγω περιορισμένα τρώω, 2 φορές ξέφυγα βράδυ και πήρα από ενα κιλό την κάθε φορά. Τι να πω?

Το ξέρω ότι είναι υπερβολή αλλά δεν είμαι κανονική στα κιλά μου μάλλον θα έλεγα αφρατούλα αρκετά. Ισως για αυτό το λόγο μου το είπε να με τρομοκρατήσει για να μη ξεφύγω με 20+++++++++ ας πούμε !!! Και τώρα την κάνω μπάιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Το ξέρω ότι είναι υπερβολή αλλά δεν είμαι κανονική στα κιλά μου μάλλον θα έλεγα αφρατούλα αρκετά. Ισως για αυτό το λόγο μου το είπε να με τρομοκρατήσει για να μη ξεφύγω με 20+++++++++ ας πούμε !!! Και τώρα την κάνω μπάιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Καληνύχτα και καλή συνέχεια! Τα ξαναλέμε!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Σοφία εύχομαι όλα να είναι καλά με τη μικρή σου και πραγματικά να κάνετε αυτές τις εξετάσεις τζάμπα.

Annia λογικά είσαι σε αλλαγή μήνα και γι' αυτό το αιματάκι. Ξεκουράσου όπως σου είπε ο γιατρός και αύριο βλέπεις. Μην ανησυχείς όμως.

Rodakinoula γιατί βρε κορίτσι μου 6 κιλά μόνο; Στις φωτογραφίες που σε είδα, είσαι αφρατούλα αλλά όχι σε βαθμό κακουργήματος :tongue::tongue::tongue::tongue: Είσαι μια κούκλα :-P:-P:-P Στην κόρη μου είχα πάρει στην εγκυμοσύνη 10 κιλά και τον τελευταίο μήνα, που το μωρό πίεζε πολύ είχα χάσει 1 - 1,5 κιλό. Τώρα έμεινα έγκυος 10 κιλά πιο βαριά :mad::mad::mad::mad: και αποφάσισα να προσέξω περισσότερο. Μέχρι στιγμής έχω πάρει 500 γραμ. και αισιοδοξώ να παραμείνω εκεί ως την 20η εβδομάδα. Μακάρι να τα καταφέρω. Περπάτημα θέλω και εγώ να ξεκινήσω.

Ποια συνεγκυούλα ρώτησε για νύχια; Εμένα ο γιατρός μου δεν έχει θέμα, το ξέρω αυτό από την πρώτη εγκυμοσύνη, βέβαια εδώ και 4 περίπου χρόνια (όσο δηλαδή είναι η κορούλα μου) σπάνια τα βάφω γιατί σχεδόν ποτέ δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν. :tongue::tongue::tongue: Κάτι θα θέλει η ζουζούνα και πάει το μανικιούρ :tongue::tongue::tongue::tongue: Τα μαλλάκια μου και εγώ με φυτική βαφή apivita. Δεν με παίρνει να τα αφήσω και άβαφα.......:tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Νομίζω ότι απο τότε έχω πάρει 15 κιλά όποτε έχεις δίκιο αν ήμουν όπως στη φώτο δεν θα είχα θέμα αλλά δυστιχως δεν είμαι κλαψ κλαψ !!!! Πάντως εσύ μια χαρά τα καταφέρνεις μόνο 500γρ άθλος μου ακούγετε μπράβοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

και εγω πιστευω δεν θα ειναι τιποτα θα ξεκουραστω οσο γινετε με 2μικρα παιδια και ολα καλα θα ειναι!Επειδη εχω μπερδευτει με ποιες κοπελιτσες ειμαι φιλη???σε ποιες δεν εχω στειλει ακομα??Για βοηθηστε με καλε

:-D

Καλησπέρα κοριτσαρες.....

Έχω καουρες....να δω πως θα ηρεμήσουν......αστε που έχω και αναγουλες....δεν γλιτώνει τον εμετο.....

Θελω να Βάψω πολυ τα νυχακια μου.......θα το κάνω μάλλον.....

Και εγω έχω Βάλει 5 κιλα....στο γιο μου είχε βάλει 20 και τα έχασα σε ένα χρονο πάνω κάτω....μέχρι 9 μηνών τον θηλαζα και δεν έχανα με τιποτα...με το που σταμάτησα τον θηλασμο άρχισα σιγα σιγα να χανω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...