Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

κοριτσακια μου γεια σας !Rodakinoula

καλοριζικο!!!!!!!!!!.Κι εγω το αισθανομαι το μωρακι.Σημερα μπορω να πω περισσοτερο απο αλλες μερες.

Εγω λιονταρακι το υπολογιζω !

Αντε να ερθει το καλοκαιρι δεν κρατιεμαι.

Γεια σου κεράσια μου....καλε μην βιάζεσαι...απόλαυσε το...θα σου λείπει μετα η κοιλιτσα....χαχαχχαχα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια!!!!! Κι εγώ Θεσσαλονικια! Βέβαια εδώ και δύο χρόνια αγάπησα έναν Πειραιώτη και κατέβηκα Αθήνα! Οι περισσότερες αν δεν κάνω λάθος θεσσαλονικιές είμαστε!

Φιλάκια πολλά σε όλες! Είμαι γραφείο και έχω λίγο δουλίτσα...θα μπώ μετά!

ΥΓ: Εγώ είχα φεισμπουκ αλλά το έχω σβήσει εδώ και καιρό.....και βλέπω να με κάνετε να το ξανα ενεργοποιώ!

2sCXp3.png

Εγω πάω φούρκα στο πρώτο και μάρμαρα στο δεύτερο...

εγώ δεν έχω επιλογή αλλαγής μέρους! πάω εκεί που βρήκα έτοιμο σπίτι απ τα πεθερικά!!! :tongue:

αλλά είναι τελείως διαφορετικά, στα παιδιά αρέσει το πρώτο ποδι γιατί έχει ένα σωρό παιδότοπους, φουσκωτά κτλ είναι πιο οργανωμένο. στο δεύτερο όποτε πάμε κουράζονται και γκρινιάζουν.

ωραίος ο μαρμαράς!!!

καλησπερα!!καλα βρε πολυλογουδες ποσα γραψατε?:tongue:διαβασα στα γρηγορα τα μηνυματα σας θα σχολιασω οτι θυμαμαι μονο.

μαριλενα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!για τα υγρα αν εινια διαφανη και δε μυριζουν ειναι απολυτως φυσιολογικο...τωρα για τη φαγουρα ισως ειναι μυκητες δεν ειναι τιποτε ειναι πολυ συχνο φαινομενο..θα σε δει ο γιατρος σου και θα σου πει.κ εγω εβλεπα ασχημα ονειρα στην αρχη...νομιζω ειναι απ τις ορμονες μας.για το φεις σου στελνω πμ.ροδακινουλα και σε σενα!

εμεις πηγαμε γαι την εξεταση σημερα δε μας κρατησανε ολα καλα πηγαν ευτυχως της βαλανε φλεβοκαθετηρα και οι ληψεις αιματος γινονταν μεσω αυτου...ταλαιπωρηθηκαμε λιγο γιατι περιμεναμε αρκετες ωρες μεχρι να ερθουν οι γιατρο στο τελος να μας δωσουν οδηγιες και εξιτηριο.περιμενουμε τ αποτελεσματα τωρα(11 απριλη κλεισαμε ραντεβου) κ αν ειναι χαμηλα τα επιπεδα θα κανουμε δευτερο τεστ.

παω να κοιμηθω λιγακι!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑ απο τι βλέπω όλες πάτε στα άλλα πόδια για διακοπές μόνο εγώ πάω στο τρίτο ?????

Αννα μου καλή δουλίτσα !!! Στην αρχή κόλλησα για το μήνυμα που λες ότι είναι ατάκα μετά κατάλαβα γιατί το έγραψες εντάξει δεν παρεξηγούμε!!!

Ελίσαμπεθ δεν μπόρεσα να σε βρω ήταν τόσα πολλά τα κορίτσια με το ίδιο όνομα περιμένω να με βρεις εσύ!!! Περαστικά σας ότι είναι να περάσει γρήγορα!!

Μιμίκα γρήγορα να το ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό στο φεις.....

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Προς το παρόν εγω αφήνω τον μικρο στον άντρα μου και πάω.αργοτερα δεν ξέρω....

Καλε ερώτηση????τα νύχια σας τα βαφετε????η δεν σας αφήνει?????εχω τρέλα με τα νύχια λέμε και δεν ξέρω αν πρέπει να τα Βάψω....η γυναικολογος μου είναι λίγο αρνητική.....

Λετα μου μάλλον έπεσες σε γιατρό που δεν αφήνει εεεεεεεε!!! Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω αν κάνει. Πάντως εμένα μια χαρά με άφησε να βάψω τα μαλλιά μου ο γιατρός μου φυσικά φυτική βαφή του Κορε πήρα. Αλλά τα νύχια γιατί να μην κάνει δεν μπορώ να καταλάβω με αυτή τη λογική ούτε τα μουτράκια μας πρέπει να βάφουμε !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ΑΑΑΑΑΑ απο τι βλέπω όλες πάτε στα άλλα πόδια για διακοπές μόνο εγώ πάω στο τρίτο ?????

Αννα μου καλή δουλίτσα !!! Στην αρχή κόλλησα για το μήνυμα που λες ότι είναι ατάκα μετά κατάλαβα γιατί το έγραψες εντάξει δεν παρεξηγούμε!!!

Ελίσαμπεθ δεν μπόρεσα να σε βρω ήταν τόσα πολλά τα κορίτσια με το ίδιο όνομα περιμένω να με βρεις εσύ!!! Περαστικά σας ότι είναι να περάσει γρήγορα!!

Μιμίκα γρήγορα να το ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό στο φεις.....

Οχι κορίτσι μου ειναι κι εγω φαν του τρίτου ποδιού χαλκιδικής!!!!πολλα χρόνια ιερισσο κ τα τελευταία 3-4 ελεύθερο κάμπινγκ στην αμμουλιανη!!!!!

pysXp3.png

Οχι κορίτσι μου ειναι κι εγω φαν του τρίτου ποδιού χαλκιδικής!!!!πολλα χρόνια ιερισσο κ τα τελευταία 3-4 ελεύθερο κάμπινγκ στην αμμουλιανη!!!!!

Στην Ιερισσό πηγαίνω κάθε χρόνο το καλοκαίρι για να πω την αλήθεια εκεί μεγάλωσα απο τα 10 μέχρι τα 18 έμενα μόνιμα μετά έφυγα και ήρθα εδω και πηγαίνω όποτε μπορω γιατί μένουν οι γονείς μου!! Καλά η Αμμουλιανή είναι τέλεια μου αρέσει πάρα πολύ !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Στην Ιερισσό πηγαίνω κάθε χρόνο το καλοκαίρι για να πω την αλήθεια εκεί μεγάλωσα απο τα 10 μέχρι τα 18 έμενα μόνιμα μετά έφυγα και ήρθα εδω και πηγαίνω όποτε μπορω γιατί μένουν οι γονείς μου!! Καλά η Αμμουλιανή είναι τέλεια μου αρέσει πάρα πολύ !!!

Ναι ειναι τέλεια!εμεις παίρνουμε την βαρκουλα μας με ολα τα συμπραγκαλα σκηνές ψησταριές κτλ κ αραζουμε σε ένα κολπακι που πρόσβαση έχεις μονο με βάρκα!οποτε ειμαστε alone κ περνάμε τελεια!φετος όμως δεν έχει....

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ειναι τέλεια!εμεις παίρνουμε την βαρκουλα μας με ολα τα συμπραγκαλα σκηνές ψησταριές κτλ κ αραζουμε σε ένα κολπακι που πρόσβαση έχεις μονο με βάρκα!οποτε ειμαστε alone κ περνάμε τελεια!φετος όμως δεν έχει....

Αχ και μεις το κάνουμε αυτό αλλά τη νοικιάζουμε τη βαρκούλα και έχει πολύ γέλιο ο άντρας μου το παίζει καπετάνιος το τι γέλιο ρίχνουμε δεν λέγετε. Αλλά φέτος θα κάτσουμε στ΄αύγα μας δεν παίζει ούτε για ένα μπάνιο να πάω ουφ τι θα κάνω ? και είμαι παιδι της θάλασσας!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες...η ώρα είναι 7.15 κ εγώ είμαι στην δουλειά ακόμα...άν χαθώ ξαφνικά(κλασικά)να ξέρετε θα την έχω κάνει με ελαφρά:cool:εσείς τι κάνετε;;;

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

κ εμείς το καλοκαίρι πήγαμε στο πρώτο πόδι Χαλκιδική.πηράζει που δεν ξετρελάθηκα;;:rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

κ εμείς το καλοκαίρι πήγαμε στο πρώτο πόδι Χαλκιδική.πηράζει που δεν ξετρελάθηκα;;:rolleyes:

Οχι δεν πηράζει γούστα είναι αυτά. Να σου πω την αλήθεια ούτε εμένα μου αρέσει το πρώτο πόδι γιατί μάζεύει πάρα πολύ κόσμο και γω θέλω ησυχία !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κορίτσια καλησπέρα σας! Πωπω έχει γίνει χαμός. Πόση ώρα διάβαζα και θα σχολιάσω όσα θυμάμαι! Όσον αφορά τα νύχια και το βάψιμο από την αρχή μου είχε πει πως μπορώ να τα βάφω μια φορά την εβδομάδα αν και εγώ τα βάφω σπάνια πλέον! Για τα υγρά όσες είπατε και εγώ τώρα έχω περισσότερα από συνηθώς και με προβλημάτισε για να πω την αλήθεια. Κάποια είπε πως ο β-επιπέδου είναι ο τελευταίος υπέρηχος, γιατί?? Για το σεξ αν απο τη αρχή δεν είχατε πρόβλημα στην εγκυμοσύνη μην ανησυχείτε κορίτσια! Και αυτό μου το είπε η γιατρός μου.

Δέσποινα και έγω 5 κιλά πήρα και μου φαίνονται κάπως γιατί αυτό το μήνα ήταν 2,5 και έμπαιναν πολύ εύκολα! Τι να πω. Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησα καθημερινά περπάτημα μπας και το σώσω! Θα δούμε.

Καλή συνέχεια σε όλες σας. Πολύ χαίρομαι που διαβάζω νέα σας!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...