Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Λιμπερό μου !!!

ΑΑΑ ωραία είμαστε αρκετούλικα κοριτσάκια απο Σαλόνικα !!! Εγώ θα γεννήσω με το καλό στον Αγιο Λούκα ο γιατρός μου είναι και στο Γέννεσις αλλά και εγώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό. Ασε που πήγα στον Αγιο Λουκά σε δύο γέννες και έμεινα άφωνη όπως και οι φίλες μου ευχαριστημένες απόλυτα.

μα καλα με το κακο εγραψα αχαχαχαχαχαχ???????με το καλο ηθελα να πω ροδακινουλα μου!!!!!

pysXp3.png

μα καλα με το κακο εγραψα αχαχαχαχαχαχ???????με το καλο ηθελα να πω ροδακινουλα μου!!!!!

:confused::confused::confused::confused: Μα λέω και γω δεν μπορεί μάλλον κάτι άλλο θα εννοεί . Αλλά είδες κυρία δεν το σχολίασα χιχιχιχιιχχιχι!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κορίτσια να ρωτήσω.................το έχετε καταλάβει το μπεμπάκι σας ???

Εγώ έχει περίπου μια βδομάδα που το κατάλαβα, εντάξει όχι κλωτσιές και τέτοια αλλά κάτι φτερουγίσματα νιώθω όχι κάθε μέρα όμως .

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ΑΑΑΑΑΑ και σήμερα καθώς γυρνούσα απο τη φίλη μου πήρα το πρώτο ζιπουνάκι για το μωρό μου και είναι πολύ όμορφο βέβαια το πήρα με πορτοκαλί σχεδιάκι μπροστά για να είναι ουδέτερο χιχιχιχιιχ!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου....

ΑΛλη μια κουραστική μέρα έφτασε στο τέλος της.....ουφ....τώρα σπιτάκι και έτοιμη για να κοιμηθω.....

Τι κανετε???και σε εμένα ξεκίνησαν οι καουρες.....προς το παρόν παλευονται αργότερα να δούμε....

Μιλήσατε για γεννες εεε????εγω έφαγα όλο το μήνα και τελικα γεννησα με καισαρικη.....τώρα θα πάμε νωρίτερα......

Πόσες είναι σαλόνικιες εδω μέσα καλε????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μαριλένα μου άσε δράμα οι καούρες τις τελευταίες μέρες μου κάνανε την εμφάνιση τους !!!!

Αλλά για καφεδάκι γιατί δεν πας???? Εντάξει δεν είναι απαραίτητο να πιεις καφέ εγώ ας πούμε πίνω σοκολάτα μιαμ μιαμ !!!!

αυτή είναι η ατάκα του μήνα!!!! να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ:lol:!!!!

βρε κορίτσια οι έχουσες ήδη τέκνα γιατί δε πάτε για καφέ;;;;

σας πειράζει ο καφές ε;;; :lol::lol::lol:

ροδάκινο έγραψες! (χωρίς παρεξήγηση ε;)

εγώ μισή μισή...

μένουμε αθήνα πια αλλά και πάνω ανεβαινουμε κυρίως γιορτές, συγκεκριμένα κ. τούμπα είναι το σπίτι μας. και εννοείται όλο τον αύγουστο πρώτο πόδι χαλκιδικής!

εγώ μισή μισή...

μένουμε αθήνα πια αλλά και πάνω ανεβαινουμε κυρίως γιορτές, συγκεκριμένα κ. τούμπα είναι το σπίτι μας. και εννοείται όλο τον αύγουστο πρώτο πόδι χαλκιδικής!

Και εσυ του πρώτου ποδιού είσαι??.εμενα μου αρέσει το δεύτερο πιο πολυ...

Εγω πάντως για καφέ η σοκολάτα πάω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ πάω όποτε αδειάσω αλλά αγκαζέ σχεδόν πάντα....

απλά όποτε δε πάω, τις περισσότερες φορές δηλ, δε φταίει ο καφές...γι αυτό μ άρεσε το σχόλιο!

πάνω είναι πιο εύκολο το να βγεις έξω, σε τραβάει και η πόλη περισσότερο!!!

του πρώτου ναι. παλιά ποτίδαια.

κοριτσακια μου γεια σας !Rodakinoula

καλοριζικο!!!!!!!!!!.Κι εγω το αισθανομαι το μωρακι.Σημερα μπορω να πω περισσοτερο απο αλλες μερες.

Εγω λιονταρακι το υπολογιζω !

Αντε να ερθει το καλοκαιρι δεν κρατιεμαι.

N34Jp2.png

Προς το παρόν εγω αφήνω τον μικρο στον άντρα μου και πάω.αργοτερα δεν ξέρω....

Καλε ερώτηση????τα νύχια σας τα βαφετε????η δεν σας αφήνει?????εχω τρέλα με τα νύχια λέμε και δεν ξέρω αν πρέπει να τα Βάψω....η γυναικολογος μου είναι λίγο αρνητική.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

βρε κορίτσια οι έχουσες ήδη τέκνα γιατί δε πάτε για καφέ;;;;

σας πειράζει ο καφές ε;;; :lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα!Αχ αθωα κοριτσια....!!!

Καλο μεσημερι!Παω να κανω καμμια δουλεια γιατι τωρα μπηκα και το απογευμα θα εχω επισκεψεις και ειμαι πτωμαααα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εγώ πάω όποτε αδειάσω αλλά αγκαζέ σχεδόν πάντα....

απλά όποτε δε πάω, τις περισσότερες φορές δηλ, δε φταίει ο καφές...γι αυτό μ άρεσε το σχόλιο!

πάνω είναι πιο εύκολο το να βγεις έξω, σε τραβάει και η πόλη περισσότερο!!!

του πρώτου ναι. νέα ποτίδαια.

Εγω πάω φούρκα στο πρώτο και μάρμαρα στο δεύτερο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...