Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Όχι δεν θα ναι λιονταράκια, παρθενάκια θα είναι!

γιατι καλε παρθενακια??? αφου 23 αυγουστου ξεκινανε τα παρθενακια!!! μεχρι τοτε ειναι λιονταρακια??? ειμαι λαθος??? :rolleyes:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέων 2012 Προβλέψεις (Ιούλιος 23 - Αύγουστος 22)

leon.pngΟι λέοντες είναι τα απίστευτα δυναμικά άτομα που γεννήθηκαν μεταξύ της 23 Ιουλίου και της 22 Αυγούστου και εκπροσωπούνται στο ζωδιακό κύκλο από το μεγαλοπρεπές λιοντάρι, είναι συνήθως ελκυστικοί, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, και έχουν μια σειρά άλλων θετικών χαρακτηριστικών. Είναι πολύ δημιουργικά άτομα και συχνά έχουν επιβλητική παρουσία που σε συνδυασμό με την φιλοδοξία και τον ανοιχτό χαρακτήρα τους, συνήθως έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσουν τον θαυμασμό πολλών.

Το 2012 τους φέρνει μερικές ελπιδοφόρες ειδήσεις αλλά και μερικά εμπόδια στον δρόμο τους. Όμως, τα ισχυρά λιοντάρια θα είναι έτοιμα και σε θέση μάχης ενάντια στις αντιξοότητες του τρέχοντος έτους χάρη στην γενναιότητα τους και τις τρομερές ικανότητες τους.

cfcIp3.png

Εσύ καλή μου αν πας στις 20 τελικά θα το βγάλεις το λιονταράκι! Εγώ όμως σαν πρώτο έχω ακούσει ότι ή στην ΠΗΤ ή μετά απο αυτήν γεννάς, όχι νωρίτερα. Οπότε γι'αυτό λέω παρθενάκι! Δεν ισχύει αυτό για τα πρώτα παιδάκια;

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!!

Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα καλά είχα καούρες και υπερένταση με αποτέλεσμα να είμαι σχεδόν όλο το βράδυ με μάτι γαρίδα..... !!!

Για την ώρα πάω να πιω ένα καφεδάκι σε μια φίλη και θα μπω ποιο μετά ελπίζω να βρω παρεούλα και να μην είμαι μόνη μου!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Εσύ καλή μου αν πας στις 20 τελικά θα το βγάλεις το λιονταράκι! Εγώ όμως σαν πρώτο έχω ακούσει ότι ή στην ΠΗΤ ή μετά απο αυτήν γεννάς, όχι νωρίτερα. Οπότε γι'αυτό λέω παρθενάκι! Δεν ισχύει αυτό για τα πρώτα παιδάκια;

όχι καλή μου δεν ισχύει αυτό, ποτέ δε ξέρεις πότε θα χτυπήσει τη πόρτα το μικρό! λένε ότι τ αγόρια βιάζονται περισσότερο ενώ τα κορίτσια τον παίρνουν όλο το μήνα αλλά ούτε κι αυτό ισχύει στα σίγουρα! :)

κοινώς μια βδομάδα πριν μια βδομάδα μετα παίζει...

εγώ ειχα πητ 5/9 το 2009 κι έσπασαν τα νερά 20/8 στον δεύτερο γιο...

και ο πρώτος 6/1 το 2007 και γεννήθηκε 22/12 το 2006 (είναι ο πιο μικρός στη τάξη...)

37 εβδομάδων και τα 2 αγόρια.

τώρα με βλέπω να πιάνω ιούλιο εγώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πω, πω έχετε γράψει πάρα πολλά....... δεν τα θυμάμαι όλα :oops::oops:

Να πω κατ' αρχήν ότι ούτε και εγώ θα ήθελα να δημιουργηθεί ακόμα μια ομάδα από εμάς στο φβ γιατί μπορεί να έρθουν και άλλες κοπέλες..... νωρίς είναι ακόμα. Θέλω όμως να σας γνωρίσω όλες :):):) Μέχρι στιγμής έχω γίνει φίλη με Elisabeth, Taniabell, Annia, Anna27 και περιμένω και τις άλλες.

Οσο για το πότε το είδα, δυστυχως η τελευταία φορά ήταν όταν ήμουν 13 εβ, και αν θυμάμαι καλά ήταν 71εκ.

Αποκλείεται να ήταν 71 εκ.... εκτός και αν έχεις γιγαντάκι :lol::lol::lol::lol: Βρε, γύρω στα 50 εκ. γεννιούνται τα μωράκια :tongue::tongue::tongue:

Marilena 28 έχεις ΠΗΤ; Στα γενέθλιά μου!:wink: Να δω και μενα το καμάρι μου λες να μου έρθει πιο μετά και να έχουμε ίδια μέρα γενέθλια;

Ααααα και εγώ έχω γενέθλια 31/8 και έχω μια αίσθηση ότι τότε θα κάνει την εμφάνισή του.

Όχι δεν ισχύει αυτό. Εγώ στην κόρη μου είχα ΠΗΤ 12/7 και γέννησα 27/6, δηλαδή 2 εβδομάδες νωρίτερα.

Όσο για το θέμα ''ερωτικών επαφών'' ;);) που ανοίξατε να πω ότι και εμείς λίγο και με προσοχή. Τον πρώτο καιρό δεν είχα καθόλου διάθεση και όρεξη. Και οι αναγούλες που είχα δεν βοήθαγαν στο σκηνικό. Τώρα κάτι πάει να γίνει αλλά σίγουρα με πιο ήπιες κινήσεις.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!!!

Σημερα με ξυπνησε απο τα ξημερωματα μια φιλη που πηγε να γεννησει, τελειωσε σε λιγοτερο απο μια ωρα. Μακαρι όλες να εχουμε τετοιες γεννες!!

Φωτια πηρε το καφέ μας!!! Και εννοειται οτι δεν τα θυμαμαι όλα!:P

Να καλωσορισω τις μανουλες που είχαν καιρο να εμφανιστουν! Χαιρομια που όλα τα μωρακια ειναι καλα! Εγω εχω ραντεβου με τον γιατρο μου την Δευτερα, ανυπομονω!

Σχετικα με το σεξ, οπως και στην πρωτη εγκυμοσυνη ετσι και τωρα κανουμε χωρις προσφυλαξεις, η μαια μου ειχε πει οτι επιβαλλεται η προφυλαξη τον 7ο και τον 8ο. Και ο γιατρος μας ειχε πει οτι ολα επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη, αρκει να εχει διαθεση η εγκυος και φυσικα οχι ταρζανιες:tongue:

Εχω αρχισει και τρωω πολυ, που θα παει το χαλι μου δεν ξερω:rolleyes:

Στο φεις εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποιες εχω φιλες, πρεπει να το ξεκαθαριω μια μερα,οποια θελει ας μου στειλει μυνημα να την κανω αντ.

Τωρα ετοιμαζομαστε για βολτουλα, οποτε σας φιλω και θα τα πουμε αργοτερα. Ελπιζω να μην γεμισετε πολλες σελιδες!

Φιλια στις κοιλιτσες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες.απο τότε που άνοιξε το καφέ κ ήρθα μια βόλτα μετά εξαφανιζολ....δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα...ούτε περαστική τώρα πια....

τεσπα κ εγώ γεννάω 6/8 περίπου λόγο προηγούμενης καισαρικής κ έχουμε αγοράκι ενώ το πρώτο μας όπως θα καταλάβετε κ απο την υπογραφή είναι κορίτσι:P;)

σίστερ (libero) θα βλεπόμαστε κ εδώ;;:tongue:

αλο σιστερ εννοειται πως θα τα λεμε κι απο δω αγαπη μου!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Από τι βλέπω και συ απο θεσσαλονίκη είσαι εεεεεεε??? Όταν με το καλό έρθει η ώρα που θα πας να γεννήσεις ????

ροδακινουλα ναι απο σαλονικα ειμαι κ με το καλο θα γεννησω στο διαβαλκανικο!εσυ????

Καλησπέρα κοριτσάκια, πώς τα πάτε; Τί πολλά που γράφετε καλέ τελευταία; Δεν σας προλαβαίνω! Όσες είσαστε απο Θεσ/κη πείτε μου παρακαλώ την απόψή σας πάνω στην κλινική που θα γεννήσετε ή έχετε ήδη γεννήσει. Πρέπει να το σκέφτομαι σιγά σιγά για να αποφασίσω. Επιτέλους ήρθε η μέρα για το ραντεβού με τον γιατρό! Αύριο είναι να πάω και το περιμένω πώς και πώς! Άντε να αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε να μειωθεί λίγο αυτό το άγχος της άγνοιας ανάμεσα στα ραντεβού για υπέρηχο. Ελπίζω να λήξω και τα στοιχήματα για το φύλο αύριο, 50-50 είναι! Για καμπύλη και μένα ο γιατρός μου είπε πιο αργά ότι θα την κάνω κι επίσης τελευταία φορά είχαμε μια συζήτηση για τα κομβία και πιστεύει και αυτός ότι δεν αποτελούν πλέον ένδειξη απο μόνα τους.

afroad εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον αγιου λουκα!οικονομικα κ το τμημα μαιευτικης σουπερ......πηγα το καλοκαιρι γιατι γεννησε εκει η ξαδερφη μου κ εμεινε πολυ ευχαριστημενη!

Για το Γέννεσις να φανταστώ μιλάς εεεεεεεεε???? Εχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς αλλά κακά αλλά καλά οπότε νομίζω ότι είναι και θέμα γούστου!!!

για το γενεσις δεν εχω ακουσει καλα λογια απο ενα γιτρο!μια φιλη μου ειχε την επιλογη να γεννησει γενεσις κ διαβαλκανικο κ ο γιατρος της ειπε οτι καλυτερα διαβαλκανικο..

Γεια σου Μαριλένα. Καλά αποτελέσματα να έχεις.

Εδώ δυστυχώς δεν την κάνουν την εξέταση για την κυστική, οπότε δε την έκανα. εύχομαι να μη χρειάζεται...

Οσο για τα υγρά. Αχ, και εγώ έχω αρκετά, ιδιώς το πρωί μέχρι να πάω στη δουλειά! Αλλά επειδη φοβάμαι πως άμα φοράω σερβιετάκια θα κάνω μεγαλύτερο κακό, μένω με τα βρεγμένα όλη μέρα στη δουλειά:-(. Από όσο διαβάζω άμα δε μυρίζουν δε χρειάζεται να ανησυχεις.

Οσο για το μωράκι, μου φαίνεται πως είναι καλά προφυλαγμένο στη κοιλίτσα σου, και δε χρειάζεται να ανησυχείς!

αχ κοριτσια κι εγω εχω λιγα υγρα κ αλλαζω εσωρουχο 2-3 φορες την μερα...οκ δεν ειναι πολυ αλλα δεν ειναι κι οτι καλυτερο να μενεις υγρη!

pysXp3.png

Καλημερα κοριτσια αφησα λιγο τα μικρα στην πεθερα μου να κανω καμια δουλεια γιατι ειχα κατι ξαδερφια χτες εδω και εχουμε ολιγον χαμο μεσα στο σπιτι!!!Κοριτσια εγω γεννησα την κορη στις 39+6 και τον γιο στις 39+1 τωρα το μπεμπε βλεπω να γενναω 38+..Εξαφανιζομαι να μαζεψω θα τα πουμε το μεσημερι φιλια σε ολες!!!!

:-D

Διαφημίσεις

δεν ισχυει αυτο....ειναι λιγες οι γεννες που φτανουν μεχρι και την ημερομηνια πιθανου τοκετου!!! βεβαια δεν λεω οτι δεν συμβαινει....

μπορει ομως να υπαρχουν διαφοροι λογοι που ο γιατρος να πρεπει να σε βαλει για γεννα νωριτερα... φυσικα δεν το ευχομαι σε καμια κοπελα!!!

εγω ειχα ολιγαμνιο στο τελος και το μωρο φαινοταν οτι δεν επερνε βαρος...γι'αυτο μπηκα μεσα με προκληση τοκετου στις 38,4... τελικα εκανα καισαρικη γιατι το μωρο δεν κατεβαινε με τιποτα (δεν επαιρνε την σωστη σταση)...

σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να γεννησεις οποτε εσυ και το μωρακι σου θελετε!!! :-P

cfcIp3.png

Καλημέραααααααααααααααααα!!!!!

Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα καλά είχα καούρες και υπερένταση με αποτέλεσμα να είμαι σχεδόν όλο το βράδυ με μάτι γαρίδα..... !!!

Για την ώρα πάω να πιω ένα καφεδάκι σε μια φίλη και θα μπω ποιο μετά ελπίζω να βρω παρεούλα και να μην είμαι μόνη μου!!!

καλημερα ροδακινουλα!!! και γω εχω καουρες τις βραδυνες ωρες...καποιες φορες ειναι τοσο εντονες που ποναω!!! επισης δεν κοιμαμαι τα βραδυα καλα..για πολλους λογους...

καλο καφε!!! αχ δεν θυμαμαι ποσο καιρο εχω να παω για καφε!!!

cfcIp3.png

καλημερα ροδακινουλα!!! και γω εχω καουρες τις βραδυνες ωρες...καποιες φορες ειναι τοσο εντονες που ποναω!!! επισης δεν κοιμαμαι τα βραδυα καλα..για πολλους λογους...

καλο καφε!!! αχ δεν θυμαμαι ποσο καιρο εχω να παω για καφε!!!

Μαριλένα μου άσε δράμα οι καούρες τις τελευταίες μέρες μου κάνανε την εμφάνιση τους !!!!

Αλλά για καφεδάκι γιατί δεν πας???? Εντάξει δεν είναι απαραίτητο να πιεις καφέ εγώ ας πούμε πίνω σοκολάτα μιαμ μιαμ !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ροδακινουλα ναι απο σαλονικα ειμαι κ με το κακο θα γεννησω στο διαβαλκανικο!εσυ????

Καλημέρα Λιμπερό μου !!!

ΑΑΑ ωραία είμαστε αρκετούλικα κοριτσάκια απο Σαλόνικα !!! Εγώ θα γεννήσω με το καλό στον Αγιο Λούκα ο γιατρός μου είναι και στο Γέννεσις αλλά και εγώ δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό. Ασε που πήγα στον Αγιο Λουκά σε δύο γέννες και έμεινα άφωνη όπως και οι φίλες μου ευχαριστημένες απόλυτα.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...