Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Μιμίκα το ένιωσες το μικρούλη? Ζηλεύω.....Το δικό μου ακόμα να ενοχλήσει τη μανούλα. Αν και χτες σα να ένιωσα κάτι σα γαργαλητο, λίγο πιο κάτω από τον αφαλό προς τα δεξιά (στο ύψος του στήθους). Εσείς που το νιώσατε, σε πιο περίπου μέρος ήταν?

Οσο για το πότε το είδα, δυστυχως η τελευταία φορά ήταν όταν ήμουν 13 εβ, και αν θυμάμαι καλά ήταν 71εκ. Υπομονή και θα το χαρούμε (μάλλον για τελευταία φορά σε υπέρηχο) στις 22 του μηνός που θα κάνουμε τη β επιπέδου. Μαλλον θα μου λες εσύ πόσο είναι το δικό σου, και θα φαντάζομαι πως και το δικό μου το μικράκι είναι τόσο!

Ροδακινούλα και libero, την ίδια μέρα έχουμε γιατρό, εύχομαι όλες μας να έχουμε πολλά ευχάριστα να λέμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια με τις κοιλιτσες σας!!! βρε κοριτσια εκανα 2 μερες να μπω και εχετε παρει φωτια :))))..... καλο ειναι βεβαια αυτο!!!

λοιπον εγω σημερα πηγα και εδωσα αιμα για γενικες εξετασεις και ουρα. την παρασκευη θα παρω τα αποτελεσματα. επισης αποφασησα οτι θα κανω την εξεταση για κυστικη και πηγα επισης σημερα το πρωι για αιμα σε εναν γεννετιστη εδω στο ηρακλειο ο οποιος δουλευε στο χωρεμειο στην αθηνα και κατεβηκε το 2007 και ανοιξε δικο του εργαστηριο....να πω την αληθεια δεν τον γνωριζα, μου τον συστησε ο γιατρος μου! θα εχω τα αποτελεσματα τελος της αλλης εβδομαδας πρωτα ο θεος...

ραντεβου με τον γιατρο ειχα στις 29 αλλα πηρα σημερα και το αλλαξα. θα παω την τριτη το απογευμα γιατι εχω πολυ αγχος με τοσα που περασα αυτον το μηνα. συν οτι ο μικρος με εχει χτυπησει 2 φορες στα στην κοιλιακη χωρα και ανησυχω..

σημερα νομιζω οτι ενιωσα αρκετες φορες το μπεμπακι!!! ελπιζω να μην ειναι το εντερο αν και δεν νομιζω...θα σιγουρευτω τις επομενες μερες... μπηκα στην 17 εβδομαδα!!!

βρε κοριτσια να σας πω εχετε υγρα εσεις? εγω εχω πολλα υγρα συν οτι που και που περιπου καθε 2-3 μερες με πιανει φαγουρα.... το ειχ πει την προηγουμενη φορα στον γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω αλλα εγω δεν μπορω να μην το σκεφτομαι!!! βλεπω και πολυ ασχημα ονειρα αυτες τις μερες... ελπιζω να μην συμβει κατι κακο..

οσο αφορα το σεξ.......νεκρα!!! να ειμαι ειλικρινεις φοβαμαι, δεν ξερω και αν κανει...δεν εχω ρωτησει ποτε τον γιατρο. ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη!!! ειμαι υπερβολικη??? :)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

μόλις μου κοιμήθηκαν εμένα

κάνουμε πειράματα με τη κουκέτα που πρόσφατα πήραμε. προς το παρόν δε τα πάμε και πολύ καλά γιατί ο μεγάλος φοβάται ν ανέβει στη πάνω...δε τον πιέζω. οπότε κοιμάται ο ένας στη κάτω κουκέτα στο ένα δωμάτιο κι ο άλλος στη κούνια στο δεύτερο δωμάτιο. κι έχω 2 παιδικά δωμάτια, με μια κουκέτα και 2 κούνιες...

ο μικρός γκρινιάζει γιατί θέλει με τον μεγάλο αλλά όλο του μιλάει και τον ξαγρυπνάει και δε ξυπνάει για το σχολείο το πρωί κτλ...που θα πάει θα βρούμε τους ρυθμούς μας...

εσείς άννια πως θα βολευτείτε με το τρίτο;

εισαι τυχερη αννα!!! εμενα ο μικρος κοιμαται μαζι μας!! και οι τρεις στο διπλο!! ευτυχως ειναι μεγαλο και ψιλοχωραμε αλλα ζοριζομαι πολυ τωρα...ειναι πολυ ανησυχος και συνεχεια στριφογυρναει, με κλοτσαει, ξυπναμε συνεχεια και γενικα επικρατει ενα μπαχαλο!!! δεν ξερω τι να κανω...φταιω βεβαια και γω...

cfcIp3.png

Γεια σου Μαριλένα. Καλά αποτελέσματα να έχεις.

Εδώ δυστυχώς δεν την κάνουν την εξέταση για την κυστική, οπότε δε την έκανα. εύχομαι να μη χρειάζεται...

Οσο για τα υγρά. Αχ, και εγώ έχω αρκετά, ιδιώς το πρωί μέχρι να πάω στη δουλειά! Αλλά επειδη φοβάμαι πως άμα φοράω σερβιετάκια θα κάνω μεγαλύτερο κακό, μένω με τα βρεγμένα όλη μέρα στη δουλειά:-(. Από όσο διαβάζω άμα δε μυρίζουν δε χρειάζεται να ανησυχεις.

Οσο για το μωράκι, μου φαίνεται πως είναι καλά προφυλαγμένο στη κοιλίτσα σου, και δε χρειάζεται να ανησυχείς!

Διαφημίσεις

Leta εγώ ρώτησα για κλινικές και σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Αν δεν σου κάνει κόπο μάθε καμιά τιμή για Άγιο Λουκά αν πας. Καούρες έχω κι εγώ αρκετές Άννια. Μαριλένα αν τα υγρά δεν μυρίζουν είναι φυσιολογικό. Όσο για το σεξ εμείς είχαμε το ελεύθερο απο την αρχή αλλά μια οι αναγούλες και οι βλακείες γενικά το α' τρίμηνο, μια οι ιώσεις και οι αλλεργίες, αφήστε που πονάω κιόλας. Δεν ξέρω γιατί, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απλά πονάω. Αν σας έχει δώσει το ελεύθερο ο γιατρός μην αγχώνεσαι και μη κολλάς να το συζητήσεις μαζί του, είναι ο πλέον αρμόδιος. Πάντος αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είτε το επιτρέπει ο γιατρός είτε όχι το θέμα είναι αν νοιώθεις εσύ άνετα και αν θέλεις.

Γεια σου Μαριλένα. Καλά αποτελέσματα να έχεις.

Εδώ δυστυχώς δεν την κάνουν την εξέταση για την κυστική, οπότε δε την έκανα. εύχομαι να μη χρειάζεται...

Οσο για τα υγρά. Αχ, και εγώ έχω αρκετά, ιδιώς το πρωί μέχρι να πάω στη δουλειά! Αλλά επειδη φοβάμαι πως άμα φοράω σερβιετάκια θα κάνω μεγαλύτερο κακό, μένω με τα βρεγμένα όλη μέρα στη δουλειά:-(. Από όσο διαβάζω άμα δε μυρίζουν δε χρειάζεται να ανησυχεις.

Οσο για το μωράκι, μου φαίνεται πως είναι καλά προφυλαγμένο στη κοιλίτσα σου, και δε χρειάζεται να ανησυχείς!

σε ευχαριστω πολυ-πολυ!!! μην ανησυχεις και γω την εκανα προληπτικα, περισσοτερο επειδη το ακεφτομουν συνεχεια...

το ξερω για τα υγρα οτι ειναι λογικο αλλα ειναι και το θεμα της φαγουρας..σκεφτομαι να του πω να κανουμε καμια καλλιεργια για καλο και για κακο!!!

και γω στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν φορουσα σερβιετακι αλλα τωρα φοραω. η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγακι υποπτα!!! :confused:

cfcIp3.png

Μαριλένα αν τα υγρά δεν μυρίζουν είναι φυσιολογικό. Όσο για το σεξ εμείς είχαμε το ελεύθερο απο την αρχή αλλά μια οι αναγούλες και οι βλακείες γενικά το α' τρίμηνο, μια οι ιώσεις και οι αλλεργίες, αφήστε που πονάω κιόλας. Δεν ξέρω γιατί, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απλά πονάω. Αν σας έχει δώσει το ελεύθερο ο γιατρός μην αγχώνεσαι και μη κολλάς να το συζητήσεις μαζί του, είναι ο πλέον αρμόδιος. Πάντος αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είτε το επιτρέπει ο γιατρός είτε όχι το θέμα είναι αν νοιώθεις εσύ άνετα και αν θέλεις.

στην πρωτη εγκυμοσυνη οταν προσπαθουσαμε πονουσα, και μετα το αφησαμε τελειως.... ;)

τωρα με ολα αυτα δεν εχουμε προσπαθησει καν..... αν και καποιες φορες εχω ορεξη αλλα φοβαμαι. θα δω...θα βαλω τον συζηγο να ρωτησει...:-P

cfcIp3.png

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.evri 10/8 αγοράκι

5.chiqui 11/08 αγοράκι

6.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

7.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

8.libero10 27/08

9. Marilenaath 28/08 ???

10.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

11.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

12.myrina 3/9

13.elisabeth 6/9 αγοράκι

14.Rodakinoula 6/9

15.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

16.annia 10/9

ειχα ξαναμπει εγω αλλα δεν με εβλεπα και ξαναμπηκα!!! :tongue: δεν γλυτωνετε .....

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Marilena 28 έχεις ΠΗΤ; Στα γενέθλιά μου!:wink: Να δω και μενα το καμάρι μου λες να μου έρθει πιο μετά και να έχουμε ίδια μέρα γενέθλια;

αληθεια??? :P και η κουμπαρα μου την ιδια ημερομηνια εχει γενεθλια...αλλα εγω θα γεννησω νωριτερα λογω καισαρικης...οποτε μαλλον θα παει γυρω στις 20!!! εσυ ποτε εχεις? δεν σε βλεπω στα ονοματα...

cfcIp3.png

Δεν μπήκα ακόμη στη λίστα γιατί ευελπιστώ να ξέρω και φύλο αύριο και μετά να μπω! 24/8 έχω εγώ!

αααααααααα αυριο ε??? αχ ποσο σε ζηλευω...εγω υπομονη μεχρι την τριτη..εχω αγωνια να δω βασικα αν ολα ειναι καλα. το φυλλο μπορει ακομα να μην φανει. αναλογα με την σταση που θα εχουν τα φασολακια!!! :)))

λιονταρακι θα ειναι σιγουρα παντος! και το δικο σου και το δικο μου!!! :tongue:

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...