Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά. 

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ? 

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Από τιμές φαντάζομαι τα ίδια πάνω κάτω λόγω ΕΟΠΥΥ ε;

Δεν το ξέρω αυτό ακόμα. Αλλά ήταν ποιο φθηνά απο το Γέννεσις. Αυτό θα το κοιτάξω μετά την β επιπέδου γιατί ακόμα ένα φόβο τον έχω να πω την αλήθεια !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α βέβαια θέμα γούστου όπως το λες!

είπα να πάω εκεί, τότε ήταν και πρώτη του χρονιά, χλιδή, πάρκινγκ, που να τρέχεις στη γενική (αυτή είχα ως επιλογή), ήταν και δίπλα σχετικά από το σπίτι (τούμπα κοντά στο περιφερειακό)...κτλ...

μόνο που πήγα να πεθάνω εν τέλει! ξανα:mad::x:x

δική μου κακή εμπειρία είπαμε, δε σημαίνει τίποτα, ένα κάρο γυναίκες πάνε εκεί και μια χαρά. εγώ λόγω βιώματος δε θα την επέλεγα και δεν είχε να κάνει με το γιατρό μου αλλά με το υπόλοιπο προσωπικό...

Και γω ξέρω φίλη της αδερφής μου που κόντεψε να πάθει μεγάλη ζήμια στο τσακ την προλάβανε. Αλλα΄ξέρω και κοπέλες που μια χαρά ευχαριστημένες ήταν !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Ροδακινούλα καλώς ήρθες! Με το καλό το μπουμπούκι σου!!!!

Ρε παιδιά χαμός γίνεται με τα αγόρια!!! Γέμισε η λίστα τσουτσούνια!!!!:P Γερά να είναι όλα τα παιδάκια μας και όλου του κόσμου!!!

Ζουμπουλία ίδια ΠΗΤ έχουμε!!!!!

Καλώς σας ξανα βρήκα !!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Αχ συστηστε με πλιζζ και στις υπολοιπες γιατι δε μου εστειλε καμμια αλλη αιτημα φιλιας!!Περιμενω οποια θελει να της στειλω πμ το ονομα για να με βρει πολυ ευχαριστως!

κάτι νομίζω έκανα

Διαφημίσεις

Ρίτα μου σ'ευχαριστώ πολύ, ό,τι καλύτερο και σε σένα! Ροδακινούλα εννοείται μετά τον β' επιπέδου θα πάω γιατί είμαι ολίγοντι φοβητσιάρα και προληπτική κι εγώ!

Και ποια δεν είναι με τόσα που διαβάζουμε και βλέπουμε γύρο μας !!!!!

Αν θέλετε στείλτε μου πμ έχω και φατσοβιβλίο να σας βρω !!!

Για την ώρα θα σας αφήσω γιατί πολύ σας ζάλισα σήμερα καληνύχτα θα τα πούμε αύριο !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

μόλις μου κοιμήθηκαν εμένα

κάνουμε πειράματα με τη κουκέτα που πρόσφατα πήραμε. προς το παρόν δε τα πάμε και πολύ καλά γιατί ο μεγάλος φοβάται ν ανέβει στη πάνω...δε τον πιέζω. οπότε κοιμάται ο ένας στη κάτω κουκέτα στο ένα δωμάτιο κι ο άλλος στη κούνια στο δεύτερο δωμάτιο. κι έχω 2 παιδικά δωμάτια, με μια κουκέτα και 2 κούνιες...

ο μικρός γκρινιάζει γιατί θέλει με τον μεγάλο αλλά όλο του μιλάει και τον ξαγρυπνάει και δε ξυπνάει για το σχολείο το πρωί κτλ...που θα πάει θα βρούμε τους ρυθμούς μας...

εσείς άννια πως θα βολευτείτε με το τρίτο;

Καλε δεν σας προλαβαίνω πια.... Αφού έβγαλα τα κέρατα μου και προσπαθω να ηρεμήσω το στομάχι μου είπα να μπω να δώ τι κάνετε......

Δεν θυμάμαι ποια ρώτησε για τις κλινικές στη θεσσαλονικη...

Εγω αναγκάστηκα ξανα στο γεννεσις γιατι εκει παει μόνο η γιατρός μου έμεινα όμως πολυ ευχαριστημένη απο την πρώτη.... Στον Άγιο Λουκά είναι πιο φθηνές τιμές που έχω δει ... Οποία θέλει μπορω να πάρω χαρτί και να δώ γιατι πηγαίνω και σε αυτο το νοσοκομείο λογω δουλεια..... Είναι πολυ ήρεμο.... Για την γενική και το διαβαλκανικο επειδη πηγαίνω και εκει θα έλεγα να το αποφύγετε γιατι έχει κάνει συμβάσεις με την λιβυη και αυτοί στέλνουν ολη την ώρα τραυματίες πολέμου..... Όπως καταλαβαίνετε έχουν παρα πολυ κόσμο.... Για την βιοιατρικη δεν έχω άποψη,... Ειναι οικονομική κλινική απο όσο ξέρω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Μπήκα για λίγο γιατί με έχει πιάσει τρελή καούρα δεν μπορώ να σταθώ..Καλέ όλες Σαλονικιές είστε??Εγώ γέννησα και τα 2στο αρεταίειο είναι δημόσιο για όσες δεν το γνωρίζετε,και μια χαρά οι γιατροί και όλο το προσωπικό άψογοι!!!Βέβαια το μόνο μείον είναι ότι είναι αρκετά παλιό νοσοκομείο πάντως εγώ έμεινα ευχαριστημένη και στις 2 γέννες...Εκεί θα γεννήσω με το καλό ξανά...Chiqui σου έστειλα πμ.Λέτα σε δέχτηκα!!!

:-D

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!

Πωπω, γλωσσοδιάρροια σήμερα! Τι ωραία. εύχομαι και τα κοριτσάκια που ήταν κάπως πεσμένα σιγά σιγά να ανεβαίνουν!

Είδα και τη λίστα. Πολύ γαλάζιο έχει πέσει! Αχ θέλω και εγώ να δω το μικρυλη μου, να σιγουρευτούμε πώς είναι καλά και να δούμε και τι κρύφει ανάμεσα στα ποδαράκια του. Δε με νοιάζει το φύλο τόσο πολύ, απλώς θέλω να ξέρω τι είναι. Μπράβο στην υπομονή όποιας κοπέλες θα κρατηθει μέχρι τη μέρα του τοκετου. Υπάρχει καμιά εδώ?

Ευχαριστώ και για τις συμβουλές για το σεξ. Και εμείς το περιορίσαμε σε μια φορά την εβδομάδα, αλλά και το χωρίς, πολύ δύσκολο μου φαίνεται.....

Από ότι κατάλαβα, για να είμαστε σίγουροι, το σκουφάκι το φοράμε:tongue: και οι στάσεις μας πιο προσεκτικες!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και μεις με το σεξ ο Τ θελει καθε μερα αλλα εγω που κουραγιο οπου και να με αφησεις με παιρνει ο υπνος!!!:tongue::lol:Εμενα πλεον το εχει παρει το κολαι και προσεχει:-P

:-D

Οσο για τα κιλά και τη κοιλιά, σήμερα που μετρήθηκα ήμουν +5, μάλλον ένα κιλάκι περισσότερο από όσο θα ήθελα, αλλά τι να κάνουμε!

Η κοιλιά μου όμως κάθε μέρα και μεγαλώνει πιο πολυ. Σήμερα στη δουλειά δυο τρεις μου είπαν πως μεγάλωσε αρκετα (καμιά σχέση με το δείγμα κοιλίτσας της Αννιάς!:rolleyes:). Είναι φυσιολογικό, ή μάλλον να το ράψω και εγώ λίγο αυτο το στοματάκι μου!

Αννια, χαράς στο κουράγιο σας με δύο μικρά και ένα στο δρόμο που το σκέφτεστε και μια φορά τη μέρα. εμείς στα καλά μας με το ζόρι 2 ή 3 φορές και αυτο επειδή το προσπαθούσαμε!

Αχ αυτά τα νιάτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...