Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Greta έχω την εντύπωση ότι μπορεί να μην θελουν να φάνει όταν βγάζουν δόντια, όπως και όταν είναι άρρωστα μπορεί να θέλουν μόνο να θηλάζουν. Δίνε του ό,τι θέλει να φάει ή να πιει να περάσει η φάση και θα επανέλθει. Να επιμένεις, με όποιον τρόπο σε παίρνει, βάλε παιχνίδια ή δεν ξερω τι θέλεις, αλλά μην τον πιέζεις (σου το λέω εγώ που η μεγάλη μου είχε τραβήξει μεγάλη πίεση στο φαγητό και ακόμα μετανιώνω, μετά αρχίζουν τους εμετούς και δεν συμμαζεύεται η κατάσταση...). Εγώ πλέον δεν μπορώ άλλη πίεση και στο μωρό, μάλλον δεν είναι καλό, αλλά πχ. φρούτο δεν τρώει, την δοκιμάζω μια φορά στις 5 μέρες, συνεχίζει να μην τρώει δίνω κρέμα. Η παιδίατρος μου είπε να μην της δίνω κρέμα αλλά να την αφήνω νηστική, αλλά δεν μπορώ άλλο. Η κακομοίρα η μεγάλη μου ήταν κακόφαγη και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ..

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

Πώς είστε σήμερα; Τα μωράκια μας;

Μωρό και φαγητό θα είναι πάντα ένα θέμα δύσκολο ότι κι αν κάνεις! Λίγες βέβαια είναι οι τυχερές που τα μωράκια τους τρων τα πάντα, αλλά νομίζω πως είναι ο κανόνας να έχουμε ένα θέμα. Και το θεωρώ και φυσιολογικό άλλωστε. Λίγο είναι για το μωρό εκεί που έτρωγε μόνο γαλατάκι να πρέπει να δοκιμάσει τόσες διαφορετικές γεύσεις. Και να διαπιστώσει πως το φαγητό θα τον χορτάσει; Πάντως από αυτά που διάβασα για το θέμα φαγητού και συγκρίνοντας τις μεθόδους εισαγωγής τροφών σε Ελλάδα, Αγγλία/Ιρλανδια (αυτές οι δύο πάνε πακέτο ) και λίγο Νορβηγίας κατάλαβα τα εξής

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Οι κρέμες δεν είναι ότι καλύτερο, ούτε και σώνει και καλά τα αλεσμένα. Δεν έχουν γίνει πολλές έρευνες πάνω στη πιο σωστή διατροφή για το μωρό (από ηθικής άποψης δε θα ήταν σωστό!)

Πολλές απόψεις που επικρατούν ακόμα (πχ αλεσμένα αρχικά και μετά προχωράμε) είναι κατάλλοιπα μιας άλλης εποχής, όταν οι τροφές εισάγωντουσαν στο 3 με 4 μήνα, όπου εκεί πολύ απλά το μωρό δεν ηταν έτοιμο να φάει οτιδήποτε άλλο!

Οπώς και οι ενήλικες, κάποιος χρειάζεται περισσότερο, κάποιος λιγότερο, έτσι και τα μωρά, δε θα φάνε όλα τους τις ποσότητες που λεν οι παιδίατροι. Και ακόμα και εδώ δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του; Μήπως γιατί δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αρχές, και απλώς ο καθένα προτείνει αυτό που θεωρεί σωστό χωρίς να λαμβάνει υπόψη την ιδιαιτερότητα κάθε μωρου;

Για να μη παρεξηγηθώ, θεωρω σημαντικό το μωρό να τρώει, η μικρή μου τρώει τρεις φορές τη μέρα, και προσπαθώ να έχω ποικιλία, απλώς θεωρώ ακόμα πως μέχρι το χρόνο οι τροφές είναι συμπληρωματικες.

Αυτό όμως που θεωρώ πολύ σημαντικό για τώρα είναι να μάθει το μωρό να έχει μια υγιης σχέση με το φαγητό, να καταλάβει πως πρέπει να τρώει από όλα, και να μάθει να ρυθμίζει το πόσο θα φάει μόνο του (δυστυχώς η μανούλα δε το έχει αυτο-τρώει ότι της βάλεις στο πιάτο κι αυτό κατάλλοιπο της άποψης ότι είναι αμαρτία να πετάμε το φαγητο, ας το φάμε κι ας σκάσουμε!).

Οπότε σε αυτό το πρωταρχικό και τόσο σημαντικό ξεκίνημα του θεωρώ πως δε πρέπει να το πιέζουμε. Σίγουρα είναι σημαντικό να πάρει κάποια θρεπτικά συστατικά τώρα, αλλά ακόμα πιο σημαντικο είναι να έχει μια σωστή σχέση με το φαγητό για να αποφύγουμε μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον (παχυσαρκία, ανορεξία-που είναι πολύ της μόδας ακόμα και σε παιδιά 10 ετών!)

Τα μωρά μας είναι ήδη 8 μηνών, οι άγγλοι συνιστούν να τους προσφέρουμε και finger foods, να μάθουν να μασαν. Το θεωρώ πολύ σημαντικο. Σε αυτό δε θα σας προτεινω να ρωτήσετε το παιδιάτρο σας! Διαβάστε (μάλον θα πρέπει να διαβάσετε αγγλική βιβλιογραφία) ποιες τροφές είναι ασφαλες για τα παιδιά σας και τολμίστε το, αν πιστεύετε πως το μωρό σας είναι έτοιμο!

Ακόμα κάτι άλλο που διάβασα στο ιντερνετ, αλλά και στο "τι να περιμένετε στο πρώτο χρονο του παιδιού σας" είναι πως κάποια μωρά, σε κάποια φάση ίσως να περάσουν ένα στάδιο μονοφαγίας, να θέλουν μόνο μια τροφή και τίποτα άλλο, συνήθως, ψωμί, μακαρόνια, κυρίως σε στάδια ανάπτυξης. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και αν πιστεύετε πως και το δικό σας μωρό περνάει τέτοιο στάδιο, απλώς ανταποκριθείτε στις ανάγκες του. Για αυτό άμα θέλετε ρωτήστε το γιατρό σας!

Πωπω, σεντόνι έγραψα ε; Συγχωρέστε με!

Μυρινα, αν όντως αποφασίσεις να κάνεις baby led weaning, θα σου συντιστούσα να διαβάσεις έστω λίγο πάνω σε αυτο πριν το τολμήσεις. Είναι εύκολη σχετικά μέθοδος, αλλά στην αρχή κυρίως θα χρειαστείς πολύ υπομονή και να ξέρεις πως θα γίνει χάλια η μικρή. Βέβαια ίσως να χρειάζεται πιο πολύ προσοχή, και σε καμιά περίπτωση δεν αποσπάς τη προσοχή του μωρού με τηλεόραση ή κάτι παρόμοιο!

Κοίτα σε αυτή τη σελλίδα http://www.rapleyweaning.com/, ουσιαστικά η μέθοδος αυτή ξεκίνησε σα διπλωματική εργασία μια γυναίκας (πολλοι την εφάρμοζαν απο πρίν, απλώς αυτή τη κατέγραψε και της έδωσε το όνομα!)

Αν και ξέρω πως πολλοί είναι εναντίον αυτής της μεθόδου, όλοι η οικογένεια μου και του άντρα μου για αρχή, για την ώρα χαίρομαι πολύ που διάλεξα αυτό τον τρόπο για τη μικρή μου. Για να δικά μου δεδομένα η μπέμπα μου τρώει αρκετά. Δε χρειάστηκε ποτέ να γκρινιάξω, να κάνω παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο για να φάει! Ισως στην αρχή να ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά τώρα πια απλώς της βάζω το φαγητό μπροστά της, παίρνω και το δικό μου το πιάτο (τρώμε μαζί πρωινό και μεσημεριανό) και τρώμε παρεούλα. Και όταν εγώ τελειώσω, αφήνω τη μικρή να συνεχίζει το φαγητό της και εγώ πλένω τα πιάτα και καθαρίζω τη κουζίνα. (Πάντα είμαι δίπλα της και τη παρακολουθώ-μη παρεξηγηθώ κιόλας, απλώς δε χρειάζεται να είμαι πάνω από το κεφάλι της, όπως έκανα το πρώτο καιρό!). Αλλά όπως είπα και πριν, δε θεωρώ πως η μια μέθοδος είναι καλύτερη της άλλης, η καθεμια μας θα κάνει αυτό που θεωρεί πως είναι πιο σωστό για αυτήν και το παιδί της, απλώς παραθέτω την εμπειρία μου!

Νιωνιώ τι πάθατε και εσείς; Επειδή δε θέλω να σταματήσω το θηλασμό όταν ακούω τέτοια αγχώνομαι! Πόσο καιρό η μικρή σου δεν έτρωγε και μειώθηκε το γάλα σου; Μακάρι να βοηθήσει το θήλαστρο και χαρά στο κουράγιο σου να αρχίσεις πάλι τις αντλήσεις. Αλλά και εγώ νόμιζα πως από εδώ και πέρα, η ζήτηση και παραγωγή θα λειτουργούν ρολόι για όσο καιρό θέλουμε.

Καλημέρα!!!!! Δεσποινούλα, να σου πω, η μέθοδός σου αργά η γρήγορα είναι προφανώς η πιο σωστή φαντάζομαι, δηλ. δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στο παιδί και δημιουργεί μια υγιή σχέση με το παιδί, πράγμα που δεν ξέρω αν το εχω πετύχει ιδίως με το δεύτερό μου παιδί... Προϋποθέτει βέβαια συνέχιση του θηλασμού φαντάζομαι... Εμένα προσωπικά που λειτουργώ με πρόγραμμα αυστηρό και όρια ανελαστικά λόγω και των άλλων παιδιών και χωρίς θηλασμό δεν ξέρω αν θα μου ταίριαζε εξ ολοκλήρου (ούτε το χάλια το αντέχω με τα παρόντα νεύρα βέβαια) αλλά πρέπει να καταπιεστώ και να αρχίσω να της δίνω σε ένα γεύμα τουλάχιστον ή σε μια ενδίαμεση φάση να τρώει έτσι, πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο (πολύ με δυσκολεύει πάντα η μετάβαση πάντως).... Ε ναι, μεγαλώνει καιρός να το πάρω κι εγώ χαμπάρι εν τέλει!!!!

Με το γάλα κι εκτός θηλασμού φαίνεται να έχουμε ένα θεματάκι, μπορεί να το πιει μετά από παρα πολλές ώρες (5 ώρες μετά το απογευματινό, είτε αυτό είναι γιαουρτάκι είτε φαγητό είτε κρέμα), χθες την άφησα να κοιμηθεί και της το έδωσα τα μεσάνυχτα 6 ωρες μετά στον ύπνο της, δεν το έπινε με τίποτα πριν.... Ίσως να μην πεινάει, ίσως να μην το θέλει όμως... Δεν θέλω να υποκύψω να της δώσω κάτι άλλο αντί για γάλα εκεινη την ώρα για να μου λυθεί η απορία... Θα είναι κακό προηγούμενο...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Δεσποινα ολα αυτα που λες καλα ειναι ...αλλα ρωτα και καμμια μαμα με μεγαλυτερα παιδακια σε βαθος χορνου πως αλλαζουν τα πραγματα σε σχεση με το φαγητο..τιποτα δεν ειναι σιγουρο για τις μετεπειτα συνηθειες και τιποτα δεν ειναι μονιμο..Τεσπα μεγαλη συζητηση και συμφωνω και για εμενα σκοπος ειναι να μαθει να μασαει νωρις και νομιζω πως τα εχει καταφερει και ξερει πλεον να διαχειριζεται την τροφη μεσα στο στομα αρκετα καλα .Ομως ειμαι σιγουρη οτι την πσοοτητα που χρειαζονται και τα θρεπτικα συστατικα που εχουν αναγκη σε αυτη τη φαση δεν μπορει να τα παρει απο 5 κομματακια καροτο,λαχανικων ή μπανανας που θα φαει σε κομματακια γιατι παραπανω απο 10 μπουκιτσες δεν θα ειναι..το κρεας που ειναι απαραιτητο πως θα το φαει οσο πρεπει;;;;Εχω ξαναπει στο γιο μου κοψαμε εντελως τα αλεσμενα 10 μηνων και στο χρονο ετρωγε απο τα δικα μας...το ποσες φασεις περασε με το φαγητο απο εκει και επειτα για να φτασουμε στο σημερα (5 ετων)να τρωει σχεδον τα παντα ...ποιες μονοφαγιες κτλ;. αφαγιες να λες καλυτερα...τι να σας λεω....

Με λιγα λογια εγω σε αυτη τη φαση θεωρω απαραιτητο να τρωνε τα φρουτα τους και το φαγητο τους στην ποσοτητα που πρεπει χωρις πιεση ιδιατερη μεν αλλα με λιγη προσπαθεια παραπανω για οσα δεν τρωνε,να θηλαζουν -οσα θηλαζουν (δε συμφωνω με τις τροφες συμπληρωματικες του θηλασμου ,τα γευματα θελω να ειναι καθαρα ή το ενα ή το αλλο για πολλους λογους)και ταυτοχρονα να τους δινουμε και λιγα κομματακια να εχουν να ασχολουνται κ να μαθαινουν ωστε οταν ειναι ετοιμα να περασουμε σε ενα πληρες γευμα μη αλεσμενο.Αυτη ειναι η δικη μου τακτικη φυσικα και την αναφερω χαρην συζητησης και μονο.

Αρρωστησα και εγω και σημερα ειμαι λιγο καλυτερα.Θα επανελθω με ορεξη αλλη στιγμη.

Γκρετα οταν κατι τα τριγυριζει κοβουν ,αρνουνται το φαγητο...πως ειστε;Επειδη ειπες οτι ειχατε και δεκατακια..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ήρθα και εγω.....ο μικρός μου με 39 πυρετο σήμερα και πολλη γκρίνια...εννοείται οτι δεν τρώει αλλα δεν τον πιεζω κιόλας....χθες βράδυ ήταν μαρτυρικό ζήτημα να κοιμήθηκα μισή ώρα....εκλαιγε και γκρίνιαζε όλο το βράδυ....άντε να δούμε πως θα μας παει το σκ...

Γκρετα νομίζω εσυ ρωτήσες....στα δωμάτια έχω ξύλινα πάτωματα...στο σαλόνι έχω πλακάκια αλλα το μωρο κάθεται στο χαλί....και όταν πιάνεται απο τους καναπέδες πέφτει στο χαλί και οχι στο πλακάκι....πλέον άρχισε να κάνει κανά δυο βήματακια όταν στέκεται....λέτε να περπατήσει γρήγορα??.

Lkixp3.png

rcRGp3.png

να'μαι κι εγω.

λετα περαστικα.αυτες οι ιωσεις πανε κι ερχονται.προσοχη κοριτσια,ο βαφτηστηρας μου ειναι στο νοσοκομειο με τον παλιοπυρετο.

γκρετα δεν βρισκω το λογο να σε παιρνει απο κατω.μπορει οπως ειπε και η agtog να βγαζει δοντια ή απλα να περναει φαση.εξαλλου μεχρι το χρονο η κυρια τροφη ειναι το γαλα.δωστου γαλα και σε ανυποπτο χρονο στερεα.ο δικος μου δεν ετρωγε φαγητο μεχρι που του προσθεσα σεληνο(η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα το γιατρο :oops:).κανε εναλλαγες,προσθεσε,αφαιρεσε,μεχρι να βρεις τι του αρεσει.

εμεις αρχισαμε να καθομαστε καλυτερα στον ποπο μας.την κυριακη γινομαστε 7 μηνων!!μεγαλωσαμε!!εχει αρχισει να χαζευει παιδικα τραγουδακια στην τηλεοραση κι ετσι τον ξεγελαω λιγο στο ριλαξ γιατι κουραστηκαν τα χερια μου πια.αφηστε που οταν του παρεις κατι απο τα χερια τσιριζει και το θελει πισω....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Το δοκίμασα, της έβαλα μπροστά της κομματάκια, κι όντως δεν έφαγε πάλι, καταρχήν της γλυστρούσαν από τα χέρια.. Μετά της έδινα εγώ, το διασκέδαζε, διαφορετικές γεύσεις, χρώματα, υφές, αλλά τί να το κάνω αφού πάλι το αποτέλεσμα το ίδιο.. Πφφφφφφ.. Πάντως ξέρει και μασάει πλέον κανονικά, της δίνω που και που και λαδοκούλουρα και τα τρώει μια χαρά!! Αλλά για το φαγητό θα την πιέζω, δεν γίνεται αλλιώς! Σκέφτομαι τώρα που είναι να βάλω μοσχαράκι να της το κάνω σε κιμά και μπιφτεκάκια με τα λαχανικά για να το τρώει πιο εύκολα.. Πάντως θέλει πολλές δοκιμές και αποτυχίες μέχρι να βρεις τί θα τους αρέσει!! :rolleyes:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημερα!Πως ειστε;

Χαλασε ο καιρος γμτ και εχω τοσες δουλεις εξωτερικες με την μικρη.Πρεπει καποια στιγμη να τελειωνω με τα της βαφτισης γιατι εφτασε ο καιρος.

Η μικρη μου καθε μερα μεγαλωνει και με εκπλησσει ευχαριστα.

Ευτυχως αναρρωσαμε εγκαιρως εμεις οι μεγαλοι κ περασαμε ενα πολυ ομορφο σκ.

Μυρινα δοκιμασε αν εχετε βαλει ζυμαρικα να φτιαξεις κριθαρακι ή αστρακι ψιλο ψιλο με κιμα .Τον κιμα θα τον μαγειρεψεις οπως τον φτιαχνουμε για μακαρονια χωρις μπαχαρικα κτλ ,μπορεις να βαλεις φρεσκια βιολογικη ντοματα και καροτακι(ελαφρως βρασμενο ή στον ατμο και πολτοποιημενο- δενει ωραια τη σαλτσα)ή χυμο ντοματας βιολογικο εχει σε ολα τα σ/μ και στο τελος θα τον ανακατεψεις με το ζυμαρικο.Επισης και πουρεδακι με κιμα ή κοτοπουλο κοκκινιστο.Το κοτοπουλο το κοβεις ψιλο ψιλο στο τελος. Ο γιος μου ξετρελαινοταν με αυτο.Αργοτερα,κοντα στον χρονο του εβαζα και τριμμενο τυρακι απο πανω.

Αλλη λυση για το κρεας ειναι γιουβαρλακια με πατατες κοκκινιστα πατημενα με το πηρουνι στο τελος ή γιουβαρλακια ασπρη σουπα οπου μεσα στη σουπα εχεις βαλει και αρακα,καροτο,πατατουλα,ρυζακι και μεσα στον κιμα εχεις ''κρυψει'' και αλλα λαχανικα οπως πρασσο.

Καλη εβδομαδα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες μου..

Εμεις ειμαστε χωρις δεκατα(μεχρι 37.7 φτασαμε) αλλα με πολυ μυξα.τοσο πολυ που δεν ξερω αν θα γλιτωσουμε την ωτιτιδα με τον ορο.με το φαγητο τα παμε καλυτερα.μαλλον απ την ιωση ηταν ολο αυτο κ ευχομαι κ τα δεκατα,γιατι δυο φορες μεσα σε δυο εβδομαδες....λιγο περιεργο.σημερα με ξυπνησε 6 φορες!ειλικρινα με κουραζει παρα πολυ.τον ταλαιπωρουν τοσο πολυ τα πανω δοντια αραγε?τι συμβαινει?υποτιθετε δεν επρεπε να κοιμαται λιγο "καλυτερα"?εχουμε πολυ γκρινια κ κλαμα.τι τους συμβαινει βρε κοριτσια?

Ωρες ωρες νοιωθω οτι καταρρεω!!!:(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Παντως αυτο που μου λετε με το φαγητο να προσθετω να αφερω να δοκιναζω δεν το χω καθολου.μιλαμε καμμια φαντασια με την μαγειρικη!!!!;)

Κ αυτα που μαγειρευω δεν τολμω ποτε να κανω αλλαγη :P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σε ωραίο καζάνι βράζουμε όλες μας!! Λέτα, Greta κι εμείς τα ίδια, το μωρό είναι από χθες με πυρετό, μεγάλη ταλαιπωρία δεν έκλεισα ούτε εγώ μάτι... Και δεν ξέρω τι να της δώσω στο τρίωρο που συνεχίζει να έχει πυρετό, γενικά δεν τα πολυδέχεται τα σιρόπια και έχω βρει την ευκολία μου με τα υπόθετα παρακεταμόλης για βρέφη (αλλά δεν κυκλοφορούν πια, δεν ξέρω γιατί, βρήκαμε ένα ξεχασμένο apotel των 125 σε ένα φαρμακείο, αλλά δεν φέρνουν καινούργια, μήπως δεν ενδείκνυνται πια για βρέφη, πρέπει να ρωτήσω). Ουφ πρέπει να το τολμήσω να δοκιμάσω άλλη μια φορά το σιρόπι και να προσεύχομαι να μην το βγάλει... Ψηνόταν χθες τη νύχτα και είχαμε πολύ κλάμα, δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθολου... Κι εμένα δεν μου έχει φύγει ακόμα τελείως... Πολύ χάλια βρε παιδιά αυτή η κατάσταση φέτος....

Φαγητό δεν τρώει κι εμένα από τότε που αρρώστησε, παραδόξως τρώει γιαούρτι που δεν το πολυ ήθελε πριν, το μόνο που έφαγε χθες... Και ήπιε και πολύ πεινασμένα το γάλα που πάλι συνήθως στις καλές τις δεν το θέλει γιατί δεν πολυπεινάει λόγω των μερίδων που τρώει από τις στερεές...

a0Nsp3.png

Γκρετουλα!Καταρχην χαλαρωσε ,ειναι μακρυς ο δρομος και μολις αρχισαμε ;) .Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις αποφαση οτι το μωρο μεχρι να μαθει να επικοινωνει και να διεκδικει με λογο ή κινηση αυτο που θελει θα ειναι περιεργη η κατασταση....μετα ερχονται και τα παραλογα της καθε ηλικιας καποια στιγμη ομως,αργοτεραααα, αλλαζει το σκηνικο!Υπομονη θελει.

Αgtog περαστικα στην Ελενιτσα μας!!!Καλο κουραγιο και σε σενα!Για τα υποθετα δε ξερω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!!!!:D:D:D

Greta, είναι δύσκολα τα πράγματα!Και η δικιά μου εδώ και 5 μέρες ξυπνάει ανά 2 (!!!!!) ώρες το βράδυ!!Ούτε νεογέννητο να ήταν...:confused::confused:

Agtog, Depon δεν παίρνει; Και εμάς τσινάει τις περισσότερες φορές... Το βάζουμε στο γάλα αλλά αν δεν νοιώθει ότι πεινάει δεν το ανοίγει το στοματάκι της...:?:-?:?

Υπομονή πρέπει να κάνουμε αλλά η αυπνία δεν είναι καλός σύμμαχος!!!!:-P

Φιλιά σε όλα τα μπεμπάκια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...