Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Eva έκανα αυτό που είπες με τα σποράκια και το έφαγε!!! Καλά μην φανταστείς ότι το άδειασε, 10 κουταλίτσες έφαγε πάλι, αλλά χωρίς φωνές και γκρίνια!! :-) Ευχαριστώ για την συμβουλή!!

Myrina εμενα δεν ετρωγε το ακτινιδιο οταν του εβαζα και τα σπορακια. Απο τοτε που βαζω μονο το εξω εξω χωρις σπορακια το τρωει. Βαζω ομως και μπανανα να γλυκιζει λιγο.

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!! Σήμερα είχαμε μία νύχτα όπως και τις άλλες!! Κάθε μια ώρα εγερτήριο!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!! Αλήθεια ξανακοιμόμαστε ποτέ ολόκληρη νύχτα;; :cool:

Σε λίγο θα πάω για το πρώτο δοκιμαστικό χτένισμα και μακιγιάζ!! Για όσα κορίτσια δεν το ξέρουν σε ένα μήνα έχω γάμο-βάπτιση!! Φυσικά θα πάμε αγκαζέ με την κόρη!! Λες να της κάνουν κι αυτηνής κανένα δοκιμαστικό;; :P:D

Από εχθές το πρωί δεν μου έκανε κενώσεις (εκτός από μία πολύ μικρή μέσα στην μέρα) ενώ συνήθως κάτι 3-4 φορές.. Φοβάμαι ότι το λαδοκούλουρο την έσφιξε.. Θα προσπαθήσω πάλι να της δώσω σκέτα τα φρούτα, και ας ελπίσουμε πως ο λόγος που δεν τα έτρωγε ήτανε τα σποράκια και να τα φάει σήμερα!!

Εσείς τί κάνετε;; Όλες οι μανούλες και όλα τα παιδάκια καλά;; Φιλιά πολλά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλημέρα κ από μένα! Γκρέτα πολύ χαίρομαι που επέστρεψε κ που είστε καλά!μεγάλωσαν τα ζουζουνια μας! Μυρινα κ λετα κλείνουμε 8 μήνες σήμερα!σαν ψέμα μου φαίνεται! Τι ωραίες αναμνήσεις έχω από το καφέ μας!πόσο δειλά ξεκίνησα να γράφω κ ποσά έχουμε ζήσει μέχρι τώρα...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Γεια σας κοριτσαρες μου....

Σήμερα εχουμε μηνογενεθλια...να μας ζήσουν κορίτσια....

Εγω ήρθα Σέρρες με την δουλεια και είμαι στο ξενοδοχείο τωρα.....μου λείπουν πολυ τα ΄ζουζουνια μου αλλα τι να κάνω???

Εσείς πως είστε???σας είπα που ο μικρός μου μπουσουλαει και σηκώνεται όρθιος??εχει πολλη πλάκα..,σήμερα τον αφήσω στο πάτωμα της κουζίνας για να πάω τουαλέτα και ξαφνικά τον είδα μπροστά μου χααχαχαχα..,είχε πολυ γέλιο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Leta και Evri να τα χαιρόμαστε τα μωράκια μας!! :D

Κορίτσια σήμερα όλη μέρα στους δρόμους, είμαστε κομμάτια κι εγώ και η μικρή!! Πολύ ταλαιπωρία.. Δεν ξανακάνω άλλη πρόβα! Ευτυχώς που μου άρεσε το χτένισμα!! Το απόγευμα πάλι έτρεχα στα μαγαζιά για να αγοράζω άλλα πράγματα για στολισμούς.. Από την μία το διασκεδάζω και μου αρέσει η διαδικασία, από την άλλη κουράζομαι.. Τί να κάνεις, δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Μυρινά, Εύρι και Λέτα χρόνια σας πολλά! Να τα χαίρεστε! Αχ πόσο γρήγορα μεγαλώνουν, η αλλαγή είναι μεγάλη από εβδομάδα σε εβδομάδα. Η μικρή μου ξεπετάχτηκε απότομα, και είναι μια γλύκα! Και δυο τρεις μέρες τώρα τρώει με περισσότερη όρεξη, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!

Μύρινα, όταν λες δυσκοιλιότητα πόσο συχνά τα κάνετε; Η δικιά μου κάνει συνήθως μια φορά στις 3 μέρες, αλλά αφού δε ζορίζεται πολύ, και είναι σχετικά υγρά δεν ανησυχω. Μήπως θα έπρεπε;

Γκρέτα, εσύ δεν είχες πει πως ο παιδιάτρος σου δε θέλει τις κρέμες; Τι γνώμη έχει άραγε για τα δημητριακά για μωρά; Ηθελά και εγώ να μη πάρω κρέμες, της δινω όμως δημητριακά που λεν πως δεν έχουν ζάχαρη, μήπως τελικά είναι παρόμοια και πάλι χαζομάρα κάνω;

Καησπερα φιλες μου.

Να χαιρεστε τα μωρακια σας..οντως μεγαλωνουν με ταχυτατους ρυθμους!

Δεσποινα ναι δεν τις θελει τις κρεμες καθολου.εμεις δεν τρωμε.μονο φρουτα λαχανικα με μοσχαρακ 6 μερες κ μετα τρεις με κοτοπουλο.μας ενδιαφερει ειπε να τρωμε πιο πολυ κοκκινο κρεας.θα τον ρωτησω γιατι με ενδιαφερει κ εμενα.θελω να του δινω κατι αλλο εκτος απο αυτα.εγω εχω αλλο καιμουριο τωρα.ενω ετρωγε κανονικα (το μεσημεριανο λιγο με το ζορι)τωρα γινετε μαχη.ακομα κ τα φρουτα ζοριζομαστε.δεν ξερω αν κανω καλο που τον πιεζω αλλα εχω φρικαρει.μια ωρα προσπαθω να φαει.ουρλιαζει κλεινει.στομα.ενω γενικα ειναι ευδιαθετος.δεν ξερω τι συμβαινει ελπιζω να ειναι φαση κ να περασει.

Λετα μου αληθεια μπουσουλαει?τι καλα?κ εμενα εχει κατι μερουλες αλλα εγω φοβαμαι να τον αφησω κατω ακομα κ σε χαλι γιατι γυρναει αποτομακ φοβαμαι μην χτυπησει το κεφαλι του.εσυ εχεις ξυλινα πατωματα κ τον αφηνεις?

Αγλαια που χαθηκες?ελπιζω να ειστε καλα.

Αναστασια θα κανετε γαμο κ βαφτιση μαζι?τι ωραια!!!!

Και τελεια εποχη!τις ευχες μου!!

Παω να ξαπλωσω τωρα.ο μπεμπης ηδη κοιμαται καμμια ωρα.να προλαβω να κοιμηθω κ εγω λιγο πριν ξυπνησει παλι!!!

Καληνυχτα σας φιλω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ω ρε κορίτσια τι έπαθα! Ενημερώνομαι για τα καινούρια μηνύματα του θέματος από το mail μου και για κάποιο λόγο όλα τα μηνύματα του parentscafe πήγαν στα σπαμ. Και έλεγα γιατί έχει τόση ησυχία!!!!:rolleyes:

Σας διάβασα στα γρήγορα και χαίρομαι που επιστρέψατε στο φόρουμ.

Τα δικά μας νέα είναι τα ίδια... μεγαλώνουμε αααααργάάάά (ένα πόντο το μήνα), δόντια δεν βγάλαμε ακόμα, μπιμπερό δε δεχόμαστε ούτε κανένα άλλο μέσο για να πιούμε άλλο γάλα εκτός από της μαμάς της οποίας το γάλα δυστυχώς μειώθηκε δραματικά γιατί η "τεμπελουλία" δεν ήθελε να θηλάσει όταν μπήκαν οι τροφές στο μενού και τώρα που θέλει ...δεν έχει :(. Το παλεύω... νοίκιασα νοσοκομειακό θήλαστρο (θα μου έρθει αύριο) για αντλήσεις μήπως και καταφέρω να κάνω επαναγαλακτισμό.

Γυρνάμε από μπρούμυτα ανάσκελα και τούμπαλιν και προσπαθούμε να συρθούμε όταν είμαστε κάτω συνήθως προς τα ...πίσω. Στέκεται πολύ καλά στα δυο της πόδια η Ιουλία αλλά δεν επιχειρεί ακόμα να σηκωθεί μόνη της.

Περαστικά στους αρρωστούληδες, υπομονή στους ταξιδιώτες, κουράγιο στους ξενύχτηδες....

Τα λέμε αύριο παλι....μουτς!

Καλησπέρα κορίτσια! Χαίρομαι που σας βρίσκω όλες εδώ! Καλέ πόσα γράψατε! Μεγάλωσαν τα ζουζούνια μας, αλλά τα δικά σας είναι πολύ προχωρημένα, τι όρθια διαβάζω, τι μπουσουλάνε, τι μασάνε!!!! Η δική μας ακίνητη ως επί το πλείστον, σήμερα για πρώτη φορά μέσα στην κουνια της καθιστή πιάστηκε από τα κάγκελα και στάθηκε στα γόνατα, μετά χαλάρωσε τα χέρια και τσουπ έφαγε μια κουτουλιά και έκλαιγε μισή ώρα... Πω πω σε λίγο θα αρχίσουμε να τα κυνηγάμε, ε;; Με λυπάται η δική μου γι'αυτό αργεί!!! Αύριο Eva.a θα κατεβάσουμε το στρώμα στην πιο κάτω θέση μετά από αυτό που έπαθα δεν το διακινδυνεύουμε πάλι να την βρούμε στο πάτωμα... Greta, χάθηκα γιατί έχουμε πάλι αρρώστιες, εγώ με κάποια ίωση και η μεγάλη με ωτίτιδα, έκανε μέχρι 39,6 πυρετό, από σήμερα παίρνει αντιβίωση. Πολύ άσχημα μπήκε το 2013 τα είπαμε αυτά!!! Δεν υποφέρεται πια αυτή η κατάσταση. Με όλες αυτές τις αρρώστιες από τον Γενάρη που ήταν να κάνει εμβόλιο η μπουμπου δεν το έκανε, έχουμε μείνει πάρα πολύ πίσω στα εμβόλια... Καλό βράδυ!

a0Nsp3.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές κορίτσια!! :D

Despina αν δεν είναι σκληρά μην ανησυχείς κι ας μην είναι συχνά, εμένα όταν είχε δυσκοιλιότητα στις 4 μέρες της έκανα κλύσμα για να τα κάνει (2 φορές έγινε αυτό) και τα πρώτα που βγαίνανε ήτανε πετρωμένα, και έκλαιγε από το ζόρι της για να τα βγάλει! Μετά που το ρυθμίσαμε με την διατροφή της κάνει 3-4 φορές την ημέρα.. Οπότε φαντάσου το διάστημα που δεν έκανε επί 4 μέρες τί μαζευότανε.. Θα γίνω λίγο σιχαμένη :tongue: έβγαζε πάνω από δύο χούφτες πράμα..

Greta κι εγώ επιμένω ενώ γκρινιάζει, και ξέρω ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος αυτός, αλλά δεν θέλω να την αφήσω να μην τρώει όμως.. Ναι γάμοβάπτιση τελικά!! Ενώ αρχικά δεν είχα σκοπό να κάνω καθόλου γάμο, μετά δεν είχα σκοπό να κάνω νυφικό, τελικά θα τα κάνω όλα, όπως λέει και η Rita σιγά σιγά έτσι όπως το πάω θα βάλω και το πέπλο :tongue: Ευχαριστούμε για τις ευχές!!

Νιονιώ δεν ισχύει δηλαδή αυτό που λένε ότι η ζήτηση από το μωρό μπορεί να αυξήσει την παραγωγή;; Μίλησες με σύμβουλο θηλασμού;; Κι η δικιά μου πρόσφατα βρήκε τρόπο να γυρνάει από μπρούμυτα ανάσκελα, μαζεύει τα πόδια της προς το στήθος της (δηλαδή γίνεται σαν τρίγωνο) και μετά κάνει τούμπα!! Ααχχαχα, έχει πολύ πλάκα!! :lol:

Agtog περαστικά σας!! Καλή ιδέα να κατεβάσεις το στρώμα.. Κι εγώ θα το σκεφτόμουν, αλλά προς το παρόν με βολεύει να το έχω κολλημένο στο δικό μας και χωρίς το κάγκελο γιατί ακόμα ξυπνάει πολλές φορές μες την νύχτα και δεν θέλω να τρέχω.. Αν το κατεβάσω πιο χαμηλά πιστεύω θα χαμηλώσει πολύ και δεν θα είναι στο ίδιο ύψος με το δικό μας μετά.. Απο την μία σκέφτομαι ότι είναι απίθανο να διασχίσει όλο το κρεββάτι μας (το διπλό) και να βρεθεί στο πάτωμα, αλλά από την άλλη όλα πρέπει να τα περιμένεις μ'αυτά τα θηριάκια!! :cool: Μάλλον όμως μετά τον γάμο θα φτιάξω το δωμάτιό της και θα την πάω σιγά σιγά.. Α δεν σας είπα αυτό πάγωσε, γιατί εκτός του ότι πάω μαμιόντας με τις προετοιμασίες του γάμου-βάπτιση, προέκυψε και θέμα με τα υδραυλικά.. Το μπάνιο που είναι δίπλα από το παιδικό είχε θέμα, κάτι σωλήνες στην μπανιέρα είχανε σαπίσει (30ετίας η οικοδομή) και έχανε νερά, τα οποία είχανε βρέξει μέχρι την μέση τον τοίχο του παιδικού!! Έχει 10 μέρες που το φτιάξανε, ο τοίχος δεν έχει στεγνώσει ακόμα, θέλει πολύ χρόνο, σιγά σιγά στεγνώνει.. Οπότε θα πρέπει κιόλας να περιμένω να στεγνώσει, θα χρειαστεί ξύσιμο και στοκάρισμα, γιατί έχουνε πέσει και σοβάδες από την μούχλα, και μετά βάψιμο, και μετά θα είναι έτοιμο το παιδικό.. Για να στεγνώσει σίγουρα θα χρειαστεί μήνα και.. Το χειρότερο είναι η μυρωδιά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα...τρεχω και δε φτανω αυτες τις μερες γιατι ο ανδρας μου κολλησε μια ιωση με 39 φευγα ακατεβατο πυρετο(2 χρονια ειχε να κολλησει οευλογημενος και τωρα βρηκε) και περα απο το να απασχολω τα παιδια ολη μερα να μην ειναι κοντα και να αντεχω την γκρινια του καλου μου που σαν ανδρας οταν αρρωσταινει ερχεται η συντελεια εχω και τα πηγαινε ελα στο σχολειο για τον μικρο μαζι με το μωρο και πολλα αλλα βαφτισκοτρεχαματα .Αντε να στρωσει να ησυχασουμε.

Γκρετα δοκιμασε να στρωσεις ενα μεγαλο παπλωμα κατω (με παπλωματοθηκη για να την πλενεις)και να τον αφηνεις κατω με παιχνιδια...believe me τιποτα αλλο δεν ειναι ασφαλες στην φαση που βρισκονται...φυσικα μολις μπουσουλησει μονο στο παπλωμα δε θα ειναι αλλά τοτε δε θα σε νοιαζει..θα το ξεπερασεις..ο γιος μου εχει γλυψει μπαλκονι και εχει φαει χωμα απο γλαστρα...ουουου.....χαχα!

Δεσποινα οι βιολογικες κρεμες με δημητριακα τυπου hipp hole κτλ ειναι μια χαρα...!!!!!Υγιεινοτατες.Και ο τραχανας ειναι πολυ καλη λυση για απογευμα ,θα μου πεις τωρα που να βρεις τραχανα εκει στα ξενα..αν σου εστελνε η μαμα σου;

Καλο απογευμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Rita περαστικά και πάλι! Ξέρεις πόσο σε θυμήθηκα όταν έπεσε κάτω φυσικά, ε;;;Την έβαλα κι εγώ κάτω χθες με παπλωμα πάνω στο χαλί και παιχνίδια.... Δεν ακούσατε το κλάμα της;;;Με καμία κυβέρνηση!!! Θέλει να συνηθίσει σιγά σιγά μάλλον, έχει μάθει στα ρετιρέ του καθίσματος και του κρεββατιού...

a0Nsp3.png

Έπεσε η τιμή του πάλι: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003MAJ5OC/ref=pe_159701_35526031_email_1p_2_ti

Το παράγγειλα σήμερα κι εγώ, 73 ευρώ μου κόστισε χωρίς έξοδα αποστολής!! :D Ευχαριστούμε για το tip Rita!!

Βασικά σήμερα έκανα ξανά πειράματα!! Έπαιξε delivery και της έδωσα μια πατάτα να μασουλάει, για την ακρίβεια δεν της την έδωσα, επειδή πάντα τρώμε αγκαλίτσα, την έχω δηλαδή και κάθεται στα πόδια μου και εγώ τρώω, έσκυψε και πήρε μια πατάτα από το πιάτο, και την άφησα να δω την θα κάνει, μασουλούσε τσούκου τσούκου και την έφαγε!!! Γέμισε πατατάκια παντού βέβαια, αλλά ήτανε μες την τρελή χαρά!! Μετά πήγα να την ταϊσω τα αλεσμένα λαχανικά με τα μακαρόνια της, για μαντέψτε!! :rolleyes::tongue: Με το που είδε το κουτάλι στράβωσε τη μούρη της!! Και σκύβει και βάζει το χέρι μέσα στο μπωλάκι, πιάνει μια ποσότητα και την πήγε στο στόμα της για να φάει!! Οπότε το συμπέρασμά μου είναι ότι θέλει να τρώει μόνη της!! Αποφάσισα λοιπόν να υιοθετήσω πλήρως το μοντέλο της Δέσποινας με τα κομματάκια, και θα της το κάνω έτσι, να τρώει μόνη της ό,τι θέλει κι όσο θέλει!! Αφού έτσι κι αλλιώς δεν τρώει.. Τηλεφώνησα στην παιδίατρο για να την ρωτήσω αν επιτρέπεται, επιτρέπεται μου είπε, τα μαλακά φρούτα να τα δίνω σε μικρά κομματάκια, και τα σκληρά να τα βάζω λίγο στον ατμό όπως και τα λαχανικά, γιατί έτσι διατηρούν περισσότερες θρεπτικές ουσίες!! Και έτσι παράγγειλα τον ατμομάγειρα!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!! Α και εχθές που είχα πάει στο κομμωτήριο για την πρόβα του νυφικού χτενίσματος και μακιγιάζ, κρατούσα μαζί μου λαδοκούλουρα και της έδινα και το μασουλούσε!!

Η παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί να μην τρώει πολύ γιατί μπορεί να μην της αρέσουν τα αλεσμένα!! Άντε να δούμε τί ψάρια θα πιάσουμε με τη νέα μέθοδο!! Πάντως ανυπομωνώ να αρχίσουμε να τρώμε όλοι μαζί το ίδιο φαγητό!! Τόσο για λόγους χρόνου μαγειρέματος όσο και για παρέα!! :cool:

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.τι καλα που γραψατε,ανησύχησα!

Τα νέα μας ΧΑΛΙΑ!ειμαι πολυ στεναχωρημενη!τοσο πολυ που με επιασε ημικρανια κ εχω τασεις για εμετο!σημερα δεν ηθελε να φαει με καμμια κυβερνηση!!!με το ζορι τα φρουτα τα μισα στις 11 κ οταν ξεκινησαμε το μεσημεριανο ο κακος χαμος!ουτε μια κουταλια.ετσι βρε παιδι μου να δει τι ειναι!αφου παλευα μια ωρα πηρα τον παιδιατρο!μου ειπε να ξανα προσπαθησω πιο μετα.αν δεν φαει παλι πιο μετα.ας κοιμηθεο νυστικο κ αν δεν φαει παι το χαραμα κ αν δεν φαει το πρωι να του βγαλω το μεσημεριανο!μπορει να το εχω προκαλεσει εγω επειδη τον πιεζω!ε καταλαβαινετε να κλαμα κ κακο τοσο πολυ που εκλεγε κ το μωρο μαζι μου.οποτε τον λυπηθηκα γθατι εψαχνε στηθος,πειναγε.του εδωσα κ ηπιε γαλα κ κοιμηθηκαμε μαζι ενα 2,5ωρο.ειχε παει 8 κ σκεφτηκα να του δωσω φρουτα να παρω μια πικρα παλι κ να που τα εφαγε!κ χαιροταν.μετα ξαφνικα τον πιανω κ ηταν ζεστος.εχει δεκατα κ φουλ σαλια.νομιζω θα βγουν τα πανω!μπορει να μην τρωει απ τα δοντια?δεν ξερω τι παιζει.θα δουμε κ αυριο στο μεσημεριανο παλι.παντως η τακτικη αστο νηστικο δεν μου παει.

Αγλαια ελεος βρε παιδι μου!οσο για το 13' συμφωνω απολυτως μαζι σου!ουτε μουτζα!!το κρεβατι το κατεβασαμε την κυριακη εμεις γιατι φοβαμαι πολυ.ασε που εμεις εχουμε παντου πλακακι.

Ριτακι περαστικουλια σας!δυστυχως ταλαιπωρουμαστε ολοι.το μωρο βγαζει κατι φλεμματα τεραστια.δυο εβδ τωρα κ δεν λεει να ησυχασουμε.παλευουμε με τον ορο.οσο για το παπλωμα θα το δοκιμασω!;)

Αναστασια μερικα μωρα δεν τα θελουν τελειως λιωμα.εγω δοκιμασα με το πιρουνι μονο να τα πατησω κ παλι ΔΕΝ θελει.ευχομαι να βρεις.λυση με τον ατμομαγειρα!αν πετυχει θα παρω κ εγω!

Παει η δολια μανα να απλωσει ρουχα κ μετα να ξαπλωσω!μα δεν εχουν τελειωμο οι δουλειες!!σας φιλω καλο βραδυ να εχουμε ολες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...