Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδες μου..σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Αγλαια μου πως ειναι η μπεμπα?εχω παθει σοκ.πως εγινε?χτυπησε πολυ?εγω τρεμω με τον δικο μου.δεν κρατιεται.περνει φορα κ βαραει το κεφαλι προς τα πισω.φευγει με δυναμη κ χτυπαει πανω μου.δεν παιζονται.

Το gel για τα ουλα αχρηστο κριμα τα 10?..depon προσπαθω να μην του δινω.σημερα με ξυπνησε 6 φορες.ουτε οταν ηταν νεογγενητο ετσι.δεν κοιμαται καθολου.ουτε την ημερα.αντε καμμια ωρα.

Κατα τ αλλα ολα καλα!μας εχει τρελανει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κουκλες!!!!!!

καλως ηρθες κ παλι Γκρετα μου!!!!!χαιρομαι που ειστε ολοι καλα!!!!!

Agtog πως ειναι η μικρη????????

Ριτα καλοφορετα τα ρουχαλακια!αχ μωρε...καταλαβαινω τη συγκινηση!!!!!!κι εμεις πριν λιγες μερες τα κλεισαμε!!!!

κορες εγω χαθηκα λιγακι γιατι εκανα ενα χειρουργειο (αιμορροιδες) το οποιο δεν ειναι ανωδυνο ισα ισα που υστερα απο 10 μερες ακομα υποφερωωωωωωω!!!!!!!!!ειμαι αναγκασμενη να τρωω λαχανικα κ σουπες ετσι ωστε τα κοπρανα να μην ειναι σκληρα!!!!(τι σας λεω τωρα ε???)ετσι απο 75,5κ εφτασα αισιως τα 71,8 κ κατεβαινω...πιστευω μεχρι την γαμοβαφτιση να ειμαι οκ!!!!!

κατα τ αλλα ο μικρος μου εχει 5 δοντακια κ κατεβαινει κ το 6ο!τα εβγαλε πολυ νωρις ο σκατουλης μου!τωρα πιανει το μπισκοτο με το χερι κ το ματσουλαει σα μεγαλος ανθρωπος!!απο τα γονατα πλεον σηκωνεται ορθιος κ γενικα χρειαζεται μεγαλη προσοχη γιατι ειναι πολυ ζωηρος!!!!!!απο φαγητο συνεχιζουμε ακαθεκτοι!φρουτακια το πρωι,ζυμαρικα μοσχαρι κ κοτοπουλο μεσημερι,κρεμουλα απογευμα κ γαλατακι πρωι βραδυ!!!!!

pysXp3.png

Περαστικα Λιμπερακι!!!!!!Εγινες ομως κορμαρα!χαχαχα!Οχι οτι ειχες αναγκη εσυ..αλιμονο σε εμας...χιχιχι!!!!!!

Και η δικια μου η σκατουλα πλεον σηκωνεται ορθια.Εδειξα στις φιλες μια φωτογραφια προχθες που παιζει ορθια με το τραπεζακι δραστηριοτητων της....μεγαλωσε πολυ το σαμιαμιδι μου!!!

Να τα χαιρομαστε ολα τα παιδακια μας!

Καλη κυριακη να εχουμε!Εμεις εχουμε μεγαλο προγραμμα σημερα.Α και πρωτη μερα ζυμαρικο στο φαγακι μας.Δεν το αλεσα το προσθεσα ολοκληρο στο αλεσμενο αφου ετσι κι αλλιως μασαει και η δικια μου ανετα μπισκοτο, μπανανα κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κόρες, τόσα πολλά που γράψατε, χαίρομαι αφάνταστα! Να σας προλάβω κι εγώ!

Λοιπόν η μπουμπου δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει κάτι από το χτύπημα, αν και την παρακολουθούμε μέχρι και αύριο είπε η παιδίατρος, είναι γενικά κακοδιάθετη, αλλά δυστυχώς και ο μπαμπάς της και εγώ αρρωστήσαμε με κάποια ελαφρά ιωσούλα (ΠΑΛΙ, ΝΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΑΛΙ, ΠΑΛΙ), ίσως να την έχει αρπάξει και αυτή και να μην έχει εκδηλωθεί ακόμα και γι' αυτό να έχει ακεφιές! Πολύ στραβά μας έχει μπει αυτό το '13 από την πρωτοχρονιά συνέχεια με ιώσεις...

Το σύγκαμα λίγο καλύτερο, Myrina τελικά verdal μας είπε να βάλουμε και μετά το πλύσιμο καθάρισμα και με φυσιολογικό ορό εκεί που έχει ανοίξει το ποπουδάκι... Κερασιά, sudocrem της έβαλα το βράδυ, μια βελτίωση πάντως την είχαμε!

Σήμερα έτρωγα τοστ και άνοιγε το στόμα της η μπουμπού παρόλο που μολις είχε φάει την κρέμα της (της την δίνω το πρωί), της έδωσα λίγο να δαγκώσει (ψιχουλάκι πήρε δηλ.) και ενθουσιάστηκε, μάλλον πρέπει να το προχωρήσω το θέμα, δείχνει ενθουσιασμό τρομερό. Ήθελα να ξεκινήσω με τα μπισκότα της nutricia με τα οποία αισθάνομαι ασφάλεια, αλλά δεν τα βρήκε ο σύζυγος στο σούπερμαρκετ της γειτονιάς, πρέπει να πάμε αλλού, περίεργο όμως μου φαίνεται να μην υπάρχουν, ισως δεν τα πρόσεξε ή να μην τα είχαν στην παλιά τους θέση...

Ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο για το φαγητό μέσα στην φούρια του χτυπήματος, αλλά της έβαλα κι εγώ μακαρονακι σήμερα στο φαγητό (για άλεσμα όμως εγώ Ρίτα!), μεγάλη είναι, νομίζω έπρεπε να το είχαμε ήδη κάνει...

Libero!!!!! Λυπάμαι φοβερά που μπήκες χειρουργείο, με την σχέση που έχω εγώ με γιατρούς, νοσοκομεία κτλ. δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο ακόμα και για τις πιο εύκολες περιπτώσεις, πόσο μάλλον που συνεχίζει να είναι επώδυνο! Καλή ανάρρωση!! Και τι παίδαρος καλέ είναι ο δικός σου; Σε όλα πρώτος!!! Μπράβο στο γιο και στην μαμά που τον γέννησε! Και όσο για την διατροφή μετά την επέμβαση, τουλάχιστον είδες; να βγει κι ένα καλό από την όλη ταλαιπωρία!

Greta κι εγώ δεν το έβαλα το gel που μου έφερε ο σύζυγος, όλο το ξεχνάω... Όσο για το πέσιμο την είχα βάλει στο διπλό κρεββάτι η αλήθεια όχι στην μέση μέση καθιστή και βγήκα στο μπαλκόνι να απλώσω τα ρούχα γιατί γκρίνιαζε και ήθελα να με βλέπει. Και μάλλον από καθιστή έχασε την ισορροπία της κάποια στιγμή ή έπεσε προσπαθώντας να φτάσει κανένα παιχνιδάκι (το παθαίνει συχνά) και κάπου πρέπει να έσπρωξε μετά όπως ήταν μπρούμυτα και έφυγε με ένα τρομερό μπαμ στο πατωμα.... Τρομακτικό, ελπίζω όντως να μην μας πάθει τίποτα, δύο 24ωρα σε επιφυλακή είπε η γιατρός...

Φοβερός καιρός, αν δεν αισθανόμουν τόσο άρρωστη θα τον ευχαριστιόμουν πολύ, ένας καιρός συντέλειας του κόσμου που μου φέρνει ανατριχίλα..... Για τόσο η άνοιξη μας εδώ Despina80

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Βλεπω τρωτε μπισκοτια ζυμαρικα κ ζηλευωωωωω!!εμεις φρουτα το πρωι λαχανικα με κρεατακι μεσημερι κ φρουτα παλι το βραδυ.ο δικος μας παιδιατρος ειναι πολυ κατα σε κρεμες κ τετοια!δεν νομιζω να φαμε ποτε.κ το σκατουλι μου ουρλιαζει οταν τρωω κατι μου αρπαζει το χερι να φαει.κ του δινω να πω την αληθεια.τοστακι ΑΓΛΑΙΑ και εγω η φρουτο η οτιδηποτε τρωω κ ειναι σφαλες για εκεινον.εν τω μεταξυ στο μεσημεριανο του κανει λες κ εχει ταση γθα εμετο οταν του δινω με το κουταλακι.λετε να μην τα θελει τελειως λι ωμενα?πως να τα κανω?με το πιρουνι σκετο?απ την αλλη φοβαμαι αν και μασαει κανονικα ασχετα που εχουμε δυο δοντακια!

Χθες καλεσαμε ενα φιλικο μας ζευγαρι που εχουν εναν παιδαρο 6 μηνων.ψησαμε κ φαγαμε ωραια ηταν.ο μπεμπης ο αλλος μες στην χαρα.μαμ κακα νανι.δεν ξυπναει την νυχτα καθολου.ο δικος μου τσιριδες φωνες!

Α!και εν σας εχω πει.ειμαστε εδω κ δυο μηνες 71 εκ. Και βαρος 9κιλα.εχει φρεναρει ειπε ο παιδιατρος κ ειναι φυσιολογικο!εζει συμβει σε κανενα αλλο μπεμπακι?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta καλωσορισες.....μας ελειψες ρε...

Άντε ήρθε η ώρα να ζωντανεψουμε το καφέ μου φαίνεται...

Εμένα άρχισε να μπουσουλαει και όταν πιάνεται και αισθάνεται σίγουρος σηκώνεται όρθιος....εχει πολλη πλάκα..,συγκριτικά με τον μεγάλο ειναι πιο γρήγορος....ίσως γιατι και εγω είμαι πιο χαλαρή....τον αφήνω κάτω οπουδήποτε...τον μεγάλο τον είχα περιορισμένο.....

Απο φαΐ καλα πάμε....ειναι 9600 πλέον......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Πωπω πόσα γράψατε, τόσα που ίσως να μη τα σχολιάσω όλα!

Λιμπερο περαστικά σου! Ωχ φαντάζομαι πως θα ταλαιπωρείσαι αρκετά. Εύχομαι από εδώ και πέρα να μην έχεις ξανά προβλημα! Κορμάρα πάντως είσαι τώρα τι θα γίνεις; Εύχομαι να μη χρειάζεται να στενέψεις και άλλο το φορεμα! Μπράβο και στα δοντάκια σας.

Agtog γιατί να αρχίσεις με μπισκότα; Ιδίως αν έχουν ζάχαρη! Αν φοβάσαι δοκίμαστε ριζοκροκέτες, ή ψωμάκι, βάλτο λίγο στο φούρνο με λίγο λαδάκι και έτοιμο!

Γκρέτα και σε σένα, αφού ο μικρός δείχνει να ενδιαφέρεται, το φαγητό σας πατημένο με το πηρούνι. Θα μπορούσες ακόμα να του δώσεις μπροκολο, μπανάνα. Προσοχή να είναι καθιστός. Ισως να μη το καταπιει αμέσως, αλλά θα το καταπιεί!

καλε τι κινητικοτητα ειναι αυτη?

γκρετα καλως σε βρηλαμε παλι!!η αληθεια ειναι οτι ανησυχησαμε αλλα αφου ειστε καλα σε συγχωρουμε!!

λιμπερο περαστικα!!τοσο καιρο λεγαμε για τα κακακια των μικρων μας με περηφανια!!ας πουμε και για τα δικα μας!!

μυρινα εγω σουντοκρεν του βαζω και ειμαι πολυ ικανοποιημενη.

οσο για τα δοντια εμεις δεν εχουμε αλλα στον μεγαλο η φρεζυντερμ μας εβγαλε ασπροπποσωπους.τα σωληναρια πηγαινουν κι ερχονται.

agtorg δυστυχως τα πεσιματα ειναι στο προγραμμα και η δικη μας η τρομαρα επισης.ευτυχως που δε χτυπησε η μικρη.

ποια ξεχασα?

κερασια πραγματι περναει ο καιρος.βλεπω το μικρο και σκεφτομαι οταν ειδα το τεστ θετικο...μεγαλες στιγμες!!

ριτα τα κοριτσια λενε οτι ξεπεταγονται πιο γρηγορα

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Agtog γιατί να αρχίσεις με μπισκότα; Ιδίως αν έχουν ζάχαρη! Αν φοβάσαι δοκίμαστε ριζοκροκέτες, ή ψωμάκι, βάλτο λίγο στο φούρνο με λίγο λαδάκι και έτοιμο!

Εγω οταν λεω μπισκοτα και η agtog το ιδιο εννοει νομιζω ,λεω για τα βρεφικα με δημητριακα χωρις ζαχαρη που κυκλοφορουν απο την νουτριτσια για αυτο το λογο.Οχι φυσικα κανονικο μπισκοτο....Απλα αυτα τους αρεσουν να τα μασουλανε πιο πολυ απο τη ρυζογκοφρετα που ''σφιγγει'' κιολας...

Δεσποινα εχει και η hipp αναλογα με μηλο αν σε ενδιαφερει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι αυτά της νουτρίτσια ψάχνω αλλά δεν τα εχουν στη γειτονιά! Λιώνουν στο στόμα και δεν υπάρχει περίπτωση να πνιγούν με αυτά... Θα δώσω όμως και ψωμάκι που λες Despina, αλλά πως να το κάνω να μην γίνεται ζυμάρι με το σάλιο της;

Greta από τρομακτικό το πέσιμο άλλο τίποτα... Σήμερα πάντως φαίνεται καλά, μου γελάει κιόλας, δεν γκρινιάζει τώρα και τόσο... Α! Και αν το αλέσεις το φαγητό όχι πολύ αλλά με λίγα πατήματα βγαίνει χοντροαλεσμένο, δες αν το τρώει έτσι! Με προσοχή όμως μην μας πνιγεί ο γαμπρούλης!! Rita πως τα κατάφερες και τρώει από τόσο μωρό; Πες μου και μένα που θα μείνω στασιμη στα αλεσμένα!!!!

Εμένα με πονάει ο λαιμός.... πάμε πάλι στα ίδια!!

a0Nsp3.png

Γεια σας κορίτσια!! Γυρίσαμε κι εμείς από το χωριό, είχαμε πάει το σ/κ!! Έφτιαξε η πεθερά μου λαδοκούλουρα που μας είπε η παιδίατρος να βάλουμε στην φρουτόκρεμα να την φάει, και μαντέψτε!! Τα ίδια παντελάκι μου.. Και έχω προσθέσει και τις φράουλες και πάλι το στόμα δεν το ανοίγει, φωνάζει, κλαίει.. Το φαγητό το τρώει πιο ευχάριστα και εύκολα.. Η αλήθεια είναι ότι παρ'όλο που έβαλα και τα λαδοκούλουρα και τις φράουλες εξακολουθεί η γεύση από το ακτινίδιο να είναι έντονη (αβοκάντο-ακτινίδιο-πορτοκάλι είχαμε ως τώρα λόγω δυσκοιλιότητας) και είναι πολύ ξυνό.. Οπότε μάλλον δεν της αρέσει.. Ανυπομωνώ για τα καλοκαιρινά φρούτα που είναι πιο γλυκά μπας και τα φάει καλύτερα.. Κατά τα άλλα ο κουνιάδος μου την πείραζε και της έδινε ψωμί, και είπα να δοκιμάσω αυτό το σύστημα που μας έλεγε η Despoina με τα κομματάκια, και έκοβα από την ψίχα και τα έβαζα μπροστά της και τα έπαιρνε από μόνη της και τα έτρωγε!! Έπαθα πλάκα με πόση όρεξη το έκανε!! Λέτε μπορώ να της το κάνω αυτό και με τα φρούτα;; Αλλά θα γίνει κ@λος με τα ζουμιά.. :-/ Ε; Κατά τα άλλα τα δόντια μας έχουνε ξεσκίσει.. Όπως λέει και η Greta ούτε νεογέννητο.. Κάθε μία ώρα το πολύ εγερτήριο.. Την ημέρα ενώ μετά τις τροφές είχε ξεκινήσει να κοιμάται καλά, τώρα με τα δόντια πάλι δεν κοιμάται.. Τα πάνω τώρα την δυσκολεύουν περισσότερο από τα κάτω.. Αφού το ένα πάνω μπροστά έχει σκάσει (άλλα δύο είναι φουσκωμένα έτοιμα) αλλά όχι τελείως, μόνο από την μια μεριά έχει βγει, στην άλλη μεριά το ούλο ακόμα να σκάσει.. Φαντάζομαι στους φρονιμήτες τί έχει να γίνει!!

Σας διάβασα λίγο στα γρήγορα.. Πάω να κοιμήσω την μικρή (τώρα την βγάλαμε από το μπάνιο) αργήσαμε να γυρίσουμε.. Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ μετά να σας διαβάσω πιο αναλυτικά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

Γεια σας κοριτσια και απο μενα. Πολυ χαιρομαι που μαθαινω και παλι νεα σας. Λιμπερο περαστικουλια. Agtog αλλη τρομαρα τετοια να μην εχεις. Και εγω τον αφηνω ετσι στο κρεβατι ησυχη γιατι ξερω οτι δεν μπουσουλαει ουτε κρατιεται να σηκωθει ακομα μονο ερπει. Τωρα που μας το ειπες θα το εχω στο νου μου λιγο παραπανω. Εμεις απο δοντακια τιποτα ακομα. Μονο γκινια πολυ και απειρα βραδυνα ξυπνηματα.Myrina εμενα δεν ετρωγε το ακτινιδιο οταν του εβαζα και τα σπορακια. Απο τοτε που βαζω μονο το εξω εξω χωρις σπορακια το τρωει. Βαζω ομως και μπανανα να γλυκιζει λιγο.

Καλησπερα κοριτσια..

Χριστινιο μου τι κανεις?ναι χαθηκα ευχομαινα μην ξανα συμβει.

Εva γεια σου κ απο μενα δεν θυμαμαι εχουμε μιλησει???

Κοριτσια εμεις σημερα κοιμηθηκαμε λιγο καλυτερα σχετικα με αλλα βραδια..ετσι κοιμηθηκε κ η μανουλα λιγο παραπανω ασχετα που ξυπνησαμε στις 3 και ξανα κοιμηθηκαμε στις 4:30 !!σκεφτομουν να τον παρω να παμε για ποτο...χεχε!εμεις τα ιδια σε γενικες γραμμες το μονο καινουριο ειναι οτι καθετε στα τεσσερα κ κανει πανω κατω γρηγορα.τοσο συγχρονισμενα εμεις λιωνουμε στο γελιο κ εκεινος το κανει πιο δυνατα.σαν να κανει σεξ χωρις υπερβολη!!!

Παμε να φαμε φρουτα εμεις τωρα!κ η μαμα να πιει καφεδακι!!σας φιλωωωωωω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...