Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τη πρώτη φορά μου ειχε πει πως μπορώ μέχρι την 3η μερα αλλά εμένα δε με αφήνει να ξεκινήσω χάπια για την προετοιμασία ενδομητρίου αν δεν κάνω υπέρηχο πρώτα. Θα πήγαινα χθες κανονικά που ήταν 1η μερα αλλά ήταν Κυριακή και δε βόλευαν οι ωρες. 

Τωρα περιμένω να βγουν οι αιματολογικές και αν είναι όλα καλά , ξανά υπέρηχος και αιματολογικές σε 10 μέρες περίπου. 

Σ ευχαριστω! Εγω αν αδιαθετησω σημερα, θα ξεκινησω αυριο cyclacur. Κι επειδη Τεταρτη ειναι κλειστα, θα κοιταξω να παω αυριο για πρωτο υπερηχο. Προς το παρον περιμενω να μου κατεβουν. Εσυ ποτε θα παρεις τις αιματολογικες;?

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτα τελειο το ονομα της μικρης!!;)

ευχαριστω dear!

Υπομονη με τα δοντακια!Υπαρχει μια κρεμουλα για τα ουλακια...δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε γιατι δε χρειαστηκε αλλά εχω ακουσει οτι πολλοι παιδιατροι τη συστηνουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα!! Έχω κι εγώ να γράψω εδώ κανά εξάμηνο!! Σήμερα σκεφτόμουν την περίοδο της εγκυμοσύνης, σε τί φάση ήμασταν πέρυσι τέτοιον καιρό, και πήγα να διαβάσω.. Είχα χαμηλά τον πλακούντα και φοβόμασταν ακόμα, και δεν ξέραμε καν αν είναι κορίτσι ή αγόρι!! Σαν να ήτανε άλλη ζωή μου φάνηκε.. Έχουνε αλλάξει πολλά από τότε.. Πόσο δεμένες είμασταν όλες μεταξύ μας..

Γκρέτα καλώς όρισες και από εδώ!! Χάσαμε πολλά από τον μικρό σου!! Ελπίζω με τον καιρό να κάνουμε το catch-up!! :wink: Όσο για την γκρίνια με τα δόντια κι εμείς μία από τα ίδια.. Έχουμε τα δύο κάτω ενάμιση μήνα τώρα, και βλέπω κι είναι έτοιμα να βγούμε 3 πάνω (τα 2 μεσαία κι ένα δίπλα) και από ότι φαίνεται την ζορίζουν περισσότερο από τα κάτω.. Το βράδυ ξυπνάει κάθε μία ώρα.. Της δίνω το στήθος και ηρεμεί αμέσως.. Το gel δεν κάνει και πολλά για μας, μόνο το depon το οποίο μου είπε κι η παιδίατρος σε περίοδο με έντονη γκρίνια να της το δίνω, όχι φυσικά για παρατεταμένη περίοδο..

Έχουμε και νέα μέλη!! Zoiskos και Chegre καλωσορίσατε!! :-)

Zoiskos ούτε η δική μου τρώει.. Ίσως φταίνε και τα δόντια που την ζορίζουν τώρα.. Ίσως φταίει ότι δεν της αρέσει ο συνδυασμός των φρούτων.. Αβοκάντο-ακτινίδιο-πορτοκάλι της δίνω (λόγω της δυσκοιλιότητας έχουμε κόψει αχλάδι-μήλο, μπανάνα δεν επιχειρήσαμε ούτε καν..) Μίλησα με την παιδίατρο και γι'αυτό σήμερα, γιατί δεν γίνεται αυτή η δουλειά, μάχη δίνουμε κάθε φορά για να φάει 10 κουταλίτσες, μου είπε να βάλω μέσα λαδοκούλουρο, έχω πάρει και φράουλες βέβαια να δοκιμάσω κι αυτές μήπως αλλάξει λίγο η γεύση.. Άει να δούμε! Στο φαγητό τα πάμε καλύτερα τρώει το μισό σίγουρα, ίσως και παραπάνω κάποιες φορές!! Εκεί έχουμε μακαρόνια ολικής, καρότο, κολοκύθι, ντομάτα, κρεμμύδι και γλυκοκολοκύθα, και το δοκίμασα κι εγώ κάποια στιγμή, είναι πολύ νόστιμο!! :cool:

Κερασιά και Γκρέτα κι εγώ μπήκα σήμερα στο καφέ του Αυγούστου 2013, μάλλον κάναμε την ίδια σκέψη!! :rolleyes:

Ρίτα χαίρομαι που προχώρησαν οι ετοιμασίες σου για την βάπτιση και που όλα είναι τέλεια!! Να τα χαρείτε!! Βάλε καμιά φωτογραφία του ρούχου!! :-)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Καλά που ξαναήρθες Γκρέτα, ζωντάνεψε πάλι το καφέ!!! Μας πιάνει κατα περιόδους, ελπίζω να είναι μόνιμό από δω και πέρα!! Η μπουμπου ένα θεματάκι το έχει με το γάλα πάντως, ακόμα και με το μπουκάλι τελικά. Πρέπει να πεινάει πάαααααρα πολύ για να το πιει.... Ενώ είμαι σίγουρη ότι αν την ώρα που το απορρίπτει της έδινα φαγητό ή κρεμούλα θα τα τσάκιζε. Φρούτο πάντως ούτε αλεσμένο ούτε με το χέρι, τίποτα, στόμα ερμητικά κλειστό που λέει και η hara82!!! Rita mundisal λέγεται η κρέμα νομίζω, πήγε ο σύζυγος να την πάρει και ο φαρμακοποιός του είπε ότι δεν βγαίνει πια, αλλά δεν κοίταξα αλλού και δεν τους πιστεύω κιόλας όταν τα λένε αυτά, ιδίως όταν καπάκι δίνουν άλλη όπως έκαναν αυτήν την φορά και τελικά δηλ. αποκτήσαμε μία αντίστοιχη της freezyderm. Περιττό να πω ότι ρωτάμε τον παιδίατρο πρώτα, ε;

a0Nsp3.png

καλησπερα κοριτσακια,Γκρετα καλως ηρθες και απο μενα...Και εγω εδω γυρω συχναζω καλε :P ...Ypomonh με τα δοντακια και η δικια μου ολη μερα τα χερια στο στομα και γκρινια και σαλιο μαζι,εχουν φουσκωσει παρα πολυ τα ουλα της..

:-D

Διαφημίσεις

Ρίτα, η μπέμπα είναι 8 μηνών και κάτι ψιλα... (Προσπάθησα να βάλω τικερ αλλά ήταν μια αποτυχία. Πώς δεν τα κατάφερα;;;:confused::confused::confused::confused:) Δεν πίνει καθημερινά λίτρο αλλά το φτάνει... Δεν τρώει σχεδόν τίποτα αλλά ο γιατρός μας βρήκε μια χαρά!Πήρε και 400γρ και 2 πόντους!!Είμαστε 7.550 γρ και 73 εκ.:P:p:p Και καλά, θα της δώσουμε και ψάρι και γιαουρτάκι...:oops::oops: Καλά κρασιά... Πάω να κανω ότι την ταίζω...:cry::cry: Φιλιά!! Agtog, να μας πεις πώς είναι το μικρό.:cry:

Έπεσε το μωρό στο πάτωμα (ξύλινο) από το διπλό κρεββάτι... Έχω κατατρομάξει, ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι...

Μην ανησυχεις agtog μου σε ολες εχει συμβει δυστηχως..δε ξερω και κανενα παιδι που να μην εχει πεσει .Την δικια μου εμπειρια την ξερεις και εχουμε μεγααααλη λιστα!!!!Μια χαρα θα ειναι απλα παρακολουθησε την για ενα- δυο 24ωρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια, είναι κακοδιάθετη, αλλά τώρα δεν ξέρω αν είναι από το χτύπημα ή που κοιμήθηκε λιγότερο, δεν είχε και πολύ όρεξη στο φαγητό.... Σε όλες συμβαίνει, το ξέρω, αλλά καμιά φορά κάποιος την πατάει δυστυχώς.... Μακριά από μας!

Δεν ξέρω πως την πατήσαμε, έπαθε και ένα φοβερό σύγκαμα, έχει διάρροια αυτές τις μέρες.. Ίσως και γι'αυτό να μην έχει κέφια, τόσο πολύ που άνοιξε σε ορισμένα σημεία το δερματάκι της... Δεν της έκανε τίποτα από χθες η bepanthol, τώρα της έβαλα fucicort, μήπως την μπερδεύω όμως; Νομίζω fucicort βάζουμε και όχι fucidine... Θυμάται καμία;

Zoiskos για το τικεράκι στο τέλος πρέπει να πατήσεις αυτό: Forum signatures: PseudoHTML, UBBCode and BB Code και να αντιγράψεις αυτό που βγαίνει μετά από κάτω (Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.) στην υπογραφή σου...

a0Nsp3.png

Πωπω κίνηση! Τι ωραία!

Γκρέτα καλως ήρθες. Τι κάνει ο μικρός σου; Πολύ χαίρομαι που σε βρήκαμε ξανά! Καλορίζικο το σπίτι!

Αgtog είδες που έλεγες η μικρή δε κάνει και πολλά; Απο εδώ και πέρα να δεις. Δυστυχώς και τα πεσίματα μές στο προγραμμα είναι. Δε φαντάζομαι να χτύπησε αλλά παρακολούθησε την!

Και για όσα μωράκια δε τρώνε, που θα πάει, ακόμα δε βρήκαμε τι τους αρέσει. Η δικιά μου μια τρώει μια δε τρώει, εύχομαι σύντομα να τρώμε πολύ περισσότερα και μεγαλύτερη ποικιλία!

Agtog ελπίζω να είναι καλά το κοριτσάκι σου!! Όσο για την αλοιφή εμένα η παιδίατρος μου είχε πει την fucidin αλλά δεν ήτανε και πολύ αποτελεσματική στο μεγάλο σύγκαμα.. Η κεραλοιφή για εμάς κάνει πολύ πιο καλή δουλειά!!

s29sp2.pngMbfRp3.png

χαιρομαι που πηρε ζωη το καφε μας.agtog sudocrem δοκιμασε ειναι πολυ αποτελεσματικη.myrina οχι μονο μπηκα στο καφε του 13 εγραψα κιολας εχουν κι αυτες το ιδιο αγχος με μας .....οτι περασαμε περνανε.....

Περυσι τετοιο καιρο καναμε ολες β επιπεδου θυμαστε ;μυριζε Πασχα οπως τωρα........

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...