Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμένα.....πλέον μπήκα στους ρυθμούς της δουλειάς.....δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα....γυρνάω κομμάτια λόγω σας του ωραρίου.....

Θα το παλέψω τι να κάνω...και εμένα άρχισε να μιλάει και όλη την ώρα θέλει να ειναι όρθιος.......έχουν όλη πλάκα.....βρε κορίτσια εμένα δεν τρώει με ενθουσιασμό το μεσημεριανο άντε ζήτημα να τρώει 150ml...τι θα τον κάνω???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

leta800 εμένα η παιδίατρος όταν την ρώτησα για ποσότητες μου είπε ότι αν τρωει 150 γρ. γενικά σε όλα είμαστε καλά... Εμένα τρώει παραπάνω στο μεσημεριανό, αλλά αυτό έχει επιπτώσεις στο γάλα, πίνει πολύ λίγο... Στο τέλος δηλ. φτιάχνουν τις ισορροπίες του φαγητού τους όπως θέλουν ανάλογα με το τι τους αρέσει περισσότερο! Οπότε μια χαρά είστε!

Δέσποινα οι δικές μας που είναι μαζί προχωράνε και το ίδιο μαζί, ε; Πάντως τουλάχιστον φαίνεται να παρακολουθεί με πραγματικό ενδιαφέρον τι γίνεται γύρω της και να ζητάει πια παρέα!

a0Nsp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα και στην απο εδω γειτονια!!!!!!!!!!!

Βλεπω νεες αφιξεις με πολυ ενδιαφερουσες αποψεις!!!Πολυ χαιρομαι! chegre Καλως μας ηρθες!

Τι μου κανετε οι υπολοιπες;(Κανω πως δεν τα εχουμε πει χεχεχε!!!Ρητορικη η ερωτηση ,ξερω ,ξερω ολοι ειμαστε καλα)

Λιγο πολυ τα νεα μας ειναι γνωστα!

Μεγαλωνουμε,ομορφαινουμε και ζωηρευουιμε.Πλεον σηκωνομαστε ανετα στα γονατα και λιγο ακομα θελουμε για να σηκωθου και ορθιες.Σερνομαστε προς τα εμπρος και φτανουμε οτι παιχνιδια θελουμε ειτε ερπην ,ειτε με βαρελακια!!!Πολυ πλακα!!!

Μεγαλωνουμε γενικοτερα σε ολες τις αντιδρασεις μας και ετοιμαζομαστε με γοργο ρυθμο για τη βουτιτσα μας στη βαπτιση.Εγω ριχνω πολυ δουλεια αλλά το αποτελεσμα με εχει αποζημιωσει.Το προσκλητηριο εγινε ονειρο και κερδισε τις εντυπωσεις .Χαλαλι η δουλεια!!!

Αυταααα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Μα που εξαφανιστήκατε όλες;

Ρίτα μπράβο στη μικρή σου! Και εμείς ξεπεταχτήκαμε απότομα. Εχει λίγες μέρες που από μπορούμυτα μπορεί να κάθεται και αν κρατιέται από κάπου να σηκώνεται όρθια. Πια δε νομίζω να μπουσουλισει καθόλου, με τίποτα δε κάθεται μπρούμυτα!

Καλημέρα!!!

Τελευταία έμεινε η δική μου; Κάθεται μεν, αλλά από μπρούμυτα δεν γυρνάει ακόμα ούτε ανάσκελα όχι να καθίσει μόνη της!!! Πάντως μεγαλώνουν, πάει τα δύσκολα πέρασαν, είναι ανθρωπάκια τώρα! Ποιος μας πιάνει από δω και πέρα, ήρθε και η άνοιξη (εσείς στα μακρινά στα ξένα μην ζηλεύετε, δεν θα κρατήσει η άνοιξη, καύσωνες θα έχουμε πάλι σε λίγο!), ήδη η θερμοκρασία φτάνει στους 18-20 βαθμούς!

Κι επειδή όλες πάνω κάτω ζούμε σε ρυθμούς προετοιμασίας βαπτίσεων να σας δείξω κι εδώ το προσκλητήριο που διαλέξαμε; Οι περισσότερες το έχετε δει, αλλά να υπάρχει κι εδώ! Νά το: http://gamos.2424.gr/product_info.php?cPath=24_59&products_id=439

Τα παράγγειλα, κανόνισα και για τις μπουμπουνιέρες, ροζ πουα κουτί με παπουτσάκια διακοσμητικό, μένει ο φωτογράφος και τελειώσαμε με τα βασικά!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας, κορίτσια!!:P:p

Μπράβο στα μικρούλια μας που γίνονται σιγά σιγά ανθρωπάκια!!!:DLibero πολύ προχωρημένος ο υιός σου!!!Μπράβο του!!!!!!!:pLeta, μια χαρά είναι το φαγητό σας!Μακάρι να τρώγαμε και εμείς έτσι!!!!!!!:P

Εμείς, τρώμε κυρίως γάλα και αυτό συνήθως σε εξι γεύματα. Πιάνουμε το λίτρο, βέβαια, αλλά από στερεές λίγα πράγματα... :confused::confused:Τις περισσότερες μέρες αν φάει συνολικά 70γρ στερεές κάνουμε πάρτυ!!!!!!! :rolleyes:Όμως, κινούμαστε συνέχεια!!!!!Κάθεται στον πωπό της στο πάρκο και παίζει αλλά όταν πέσει προσπαθεί να σηκωθεί μόνη της και δεν μπορεί και τσαντίζεται... Την πιάνουμε από τα χεράκια για να κάτσει αλλά θέλει να είναι όρθια στα ποδαράκια της (την πιάνουμε από τα χέρια). Λέει, μπα μπα, ντα ντα, για για, ειιιι και διάφορα άλλα συνέχεια. Αυτά. Σήμερα έχουμε και ντόκτορα να δούμε...:?:-?

Σας φιλώ όλες και τα μπουμπούκια σας!!!!!

Καλημερες καλημερες κ απο εμενα!!!

Χαθηκα το ξερω βριστε με απλα περασαμε διαφορα οικογενειακος!!τωρα ολα καλα ομως!

Ο Αλεξανδρος εχει δυο δοντακια τρωει φρουτα κ λαχανικα κ απο χθες κ κρεατακι!!θηλαζουμε ακομα!γκρινιαζου.ε πολυ γελαμε λεμε ατα κ διαφορα τετοια!

Μετακομοισαμε σε αλλο μεγαλο ομορφο σπιτακι κ κοιμαται στο δωματιο του κ ξυπναει τουλαχιστον(το λιγοτερο)2 φορες την νυχτα!

Chegre καλως ηρθες!

Θα τα λεμε τωρα συνεχεια!!!

Πολλα πολλα φιλια μου λειψατε πολυ ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κόρες όμορφες! Μαζί με την άνοιξη εμφανίστηκαν και τα μπουμπούκια! Greta! πολύ χαίρομαι που είσαι πάλι εδώ! Χαίρομαι που μετακομίσατε σε όμορφο σπιτάκι, να είστε πάντα χαρούμενοι σ' αυτό. Μεγαλώνει και ο Αλέξανδρος! Ωραία ακούγονται και μαζί: Αλέξανδρος-Ελένη!!!! Κι εμείς έχουμε δυο δοντάκια, χθες γκρίνιαζε τόσο κι έλεγα θα σκάσουν και τα πάνω, αλλά δεν είναι καθόλου φουσκωμένα ακόμα πάνω!! Πάντως είναι όντως στα ωραία τους τώρα! Μέχρι να μεγαλώσουν και να αρχίσουν και αυτά τις γκρίνιες ή θα είναι μεχρι το τέλος τα τέλεια μωρά;;;Να δούμε! Πάντως πολύ χαρούμενο αυτό το παιδί, με το παραμικρό σκάει στα γέλια και εύκολο παιδί κάθεται και μόνο του χωρίς παράπονο, βολικό παιδάκι, τι να κάνει κι αυτό!!!

Zoiskos σιγά σιγά θα προχωρήσει με τις στερεές που θα πάει!!!

Παιδιά ας μην χαθούμε από το καφέ, είναι πολύ ωραία εδώ!

a0Nsp3.png

καλημερα κ απο μενα!!εχω πολυ καιρο να γραψω εδω!

μεγαλωσαν πολυ τα παιδακια σας βλεπω καποια μπουσουλανε κιολας τι καλα!εμεις τιποτε ακομα...δε στεκεται ομως πουθενα μονο αγκαλια κ γυρω γυρω να χαζευει...εφτιαξε κ ο καιρος κ το χουμε ριξει στις βολτες!

chegre καλως ηρθες!να σου ζησει η μπεμπα!

γκρετα πολυ χαιρομαι που διαβαζω νεα σου!μας ελειψες κ ανησυχουσαμε...χαιρομαι που τωρα ειναι ολα καλα!καλοριζικα τα δοντακια σας κ καλη αρχη με το κρεατακι!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γκρετα μου τι ευχαριστη εκπληξη!χαιρομαι που εισαι καλα .Ευχομαι τωρα που τακτοποιηθηκατε να μπαινεις που και που να μαθαινουμε νεα σου.Φιλακια στο γλυκο σου αγορακι!Μπηκα να γραψω και ειδα οτι εχει τραφικ το γκρουπ μαμαδες Αυγουστου 2013 και σκεφτηκα ποσο γρηγορα περασε ο καιρος απο τον καιρο που γεννησαμε .......Μια νοσταλγια να το πω, μια συγκινηση δεν ξερω ολα μαζι....Σε λιγο βαφτιζουμε και γιορταζουμε τα πρωτα τους γενεθλια:o.

Αυτο το καφε ηταν καποτε μεγαλη συντροφια....

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Ωωωω τι βλεπουν τα ωραια μου ματια;;;;:tongue:

Γκρετουλα welcome back!Mας ελειψες κοριτσι!!!!Χαιρομαι που ξεπεραστηκαν ολα και καλοριζικο το νεο σπιτι.Να τα λεμε!

Zoiskos καλως ηρθες και εσυ δεν τα εχουμε πει !Να χαιρεσαι το παιδακι σου και μη σε νοιαζει που θα παει;Θα φαει...

Μηπως ομως πινετε υπερβολικα πολυ γαλα για αυτο δε σου τρωει;;;;Πολυ ειναι το λιτρο σε αυτη την ηλικια...ποσο ειστε;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευχαριστω κοριτσουμπες μου!

Μαργαριτα πολυ χαιρομαι!καλοφορετο!

Αγλαια μου διαβασα οτι η μπεμπα δεν θηλαζει?εγινε κατι?εχω χασει πολλα επεισοδια μου φαινεται..

Κερασια ναι το προσεξα κ εγω το cafe κ ζηλεψα ομολογω!!!ωραια ηταν οντως!αλλα στο χερι μας ειναι ολα να γινουν οπως πριν!!!;)

Ο μπεμπης κοιμηθηκε μονος του στο παρκο.επαθα σοκ.πολυ γκρινια εχει ταλαιπωρειται με τα δοντια.μ αρεσει που λενε με το που σκασει το πρωτο ηρεμει.αυτος κλαιει κ γκρινιαζει συνεχεια!!!:(

Ευκαιρια τωρα να κοιμηθει κ η μανουλα!καλο μεσημεριιιιιιι!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...