Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ροδακινούλα ελπίζω καταρχήν να είναι όλα καλά γιατί έχω τέσσερις βδομάδες να πάω και ξέρεις τί σκέψεις περνάνε απο το μυαλό συνέχεια αφου δεν μπορώ να το καταλάβω. Για τον Άγιο Λουκά μου έχουν πει αρκετές τελευταία και πραγματικά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Τη Βιοκλινική επίσης μου έχουν προτείνει και ως οικονομική αλλά δεν ξέρω καμία που να γέννησε εκεί. Πάντος όλες όσες γέννησαν στο Γέννεσις μου είπαν ότι θα προτιμήσουν τον Άγιο Λουκά γιατί δεν ενθουσιάστηκαν. Άλλες βέβαια είναι ικανοποιημένες, τί να πω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ροδακινούλα ελπίζω καταρχήν να είναι όλα καλά γιατί έχω τέσσερις βδομάδες να πάω και ξέρεις τί σκέψεις περνάνε απο το μυαλό συνέχεια αφου δεν μπορώ να το καταλάβω. Για τον Άγιο Λουκά μου έχουν πει αρκετές τελευταία και πραγματικά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Τη Βιοκλινική επίσης μου έχουν προτείνει και ως οικονομική αλλά δεν ξέρω καμία που να γέννησε εκεί. Πάντος όλες όσες γέννησαν στο Γέννεσις μου είπαν ότι θα προτιμήσουν τον Άγιο Λουκά γιατί δεν ενθουσιάστηκαν. Άλλες βέβαια είναι ικανοποιημένες, τί να πω!

βάλε κι εμένα στη λίστα με τις μη ικανοποιημένες, το χω ξαναπει :mad:

Αφροαντ φυσικά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι αύριο το μπεμπάκι σου να είναι μια χαρά και ζωηρούλη όλα τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και γω έχω να το δω το μωράκι μου 3 βδομάδες και θα γίνουν 4 μέχρι να πάω αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι αισιόδοξη ότι όλα πάνε καλά !!! Στη βιοκλινική γέννησε μια φίλη πέρσι και πήρε το οικονομικό πακέτο αλλά μου είπε ότι δεν θα το ξανα έκανε γιατί έφυγε στις δύο μέρες και μετά στο σπίτι τα είδε όλα. ¨Οσο για το Γέννεσις είναι όλα θέμα γούστου και γιατρού αν ο γιατρός είναι καλός όπου και να πας το ίδιο θα είναι τώρα απο άποψη εξυπηρέτησεις δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Άσε που είναι πολύ λογικό αφού γίνετε πανικός απο τον κόσμο. Αν πας στον Αγιο Λουκά θα καταλάβεις τι σου λέω όλα λειτουργούν με τέτοια ηρεμία που πραγματικά δεν νομίζω ΄να υπάρχει σε καμία κλινική!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

βάλε κι εμένα στη λίστα με τις μη ικανοποιημένες, το χω ξαναπει :mad:

Για το Γέννεσις να φανταστώ μιλάς εεεεεεεεε???? Εχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς αλλά κακά αλλά καλά οπότε νομίζω ότι είναι και θέμα γούστου!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Άννα μου λυπάμαι που είχες κακή εμπειρία, ελπίζω να σου πάνε όλα καλά τώρα. Ροδακινούλα πραγματικά νομίζω ότι αξίζει μια βόλτα απο Άγιο Λουκά μετά απο όλα αυτά! Είχα πάει παλιότερα για επισκέψεις αλλά στο καρδιολογικό τμήμα που ούτως ή άλλως είναι κορυφή και όντως η ηρεμία και η ευγένια που είχαν μου έκανε εντύπωση! Μακάρι όντως να είναι έτσι. Υπομονή, μια βδομάδα θα περάσει γρήγορα, θα δεις!

Όσο για το οικονομικό πακέτο των 2 ημερών , μακάρι να μην χρεισατεί να το σκεφτώ γιατί είμαι σίγουρη ότι θα είναι σκότωμα μόλις γεννήσεις να πρέπει κατευθείαν να τα αναλάβεις όλα

Άννα μου λυπάμαι που είχες κακή εμπειρία, ελπίζω να σου πάνε όλα καλά τώρα. Ροδακινούλα πραγματικά νομίζω ότι αξίζει μια βόλτα απο Άγιο Λουκά μετά απο όλα αυτά! Είχα πάει παλιότερα για επισκέψεις αλλά στο καρδιολογικό τμήμα που ούτως ή άλλως είναι κορυφή και όντως η ηρεμία και η ευγένια που είχαν μου έκανε εντύπωση! Μακάρι όντως να είναι έτσι. Υπομονή, μια βδομάδα θα περάσει γρήγορα, θα δεις!

Είναι πρόσφατα ανακαινισμένο το τμήμα της μαιευτικής θα πάθεις πλάκα είναι στο κτήριο που είναι αριστερά ανεβαίνοντας προς το Πανόραμα στο λέω αύτο γιατί νομίζω η καρδιολογική είναι δεξιά απο τον δρόμο !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ααα και με τις κεφαλονίτισσες καίτοι απ το ληξούρι τα πάω θαυμάσια!!!

Κεφαλονιτισσες εννοεις μονο εμενα ή ειναι και καμμια αλλη;

Χαρηκα αννα που σε ειδα και στο φβ τα παιδια σου ειναι κουκλια!!!!!

αννα27 και ελισαβετ σας εκανα αντ!

λεω να καμω ενα γκρουπ στο φεισμπουκ να μαζευτουμε ολες εκει.. τι λετε???

Εγω λεω να αφησουμε προς το παρον το γκρουπ στο φβ γιατι ολα μαζι δεν τα προλαβαινω η δολια ,λυπηθειτε με και με κουραζει το φβ και χανω τη μπαλα,ας τα λεμε απο εδω μεχρι να γνωριστουμε καλυτερα ,εξαλλου μπορει να θελουν και αλλες μανουλες τωρα που ειναι αρχη να μπουν ακομα στην παρεα μας και μετα φτιαχνουμε και γκρουπακι!;)

Έχω τόσο καιρό να σας γράψω................και έχω χάσει πολλά.

Καλωστην και παλι!!!

Γεια σας κοριτσαρες!!!τι κανετε?????

ρε κοριτσια την καμπυλη ζαχαρου την κανουμε ολες ή ειναι θεμα γιατρου να στην ζητησει?η ξαδερφη μου που γεννησε δεν της ειπε να την κανει....εχω ενα θεμα με το αιμα κι οπως καταλαβαινετε τρεμω σαν ερθει εκεινη η ωρα....

Ναι νομιζω οτι ειναι καλο να την κανεις την καμπυλη.Ξερεις ο διαβητης κυησης μπορει να τυχει στον καθενα δεν εχει να κανει μονο με κιλα ή κληρονομικοτητα.Εγω ως χοντρουλα στο γιο μου ειχα υποδεγματικη καμπυλη ,η κουμπαρα μου παλι που ειναι κομψοτατη εκανε διαβητη.Οποτε καλ οειναι να την κανεις την εξεταση.

μολις γυρισαμε απ το γιατρο!ολα καλα!μας ειπε και το φυλο αγορακι εχω κ εγω κατα 90%

Πω πω ολες στα μπλε!!Με το καλο!!!!!!

σίστερ (libero) θα βλεπόμαστε κ εδώ;;:tongue:

Αδερφες ειστε;;;:confused:

Καλως ηρθες και παλι!

ρε κοριτσάκια έχει κάνει καμια 3d υπέρηχο;;;λέω να κάνω στην β΄επιπέδου..θα αξίζει τον κόπο;;;

Εμενα παντα μου κανει και εγχρωμο 3d μια και εχει στο ιατρειο του...ειναι ωραιο..αξιζει δεν το συζητω!

ευχαριστώ κοπέλες για τα αντ!!! να χαίρεστε τα όμορφα παιδάκια σας όλες!!!

μ αρέσει που συζητάμε και έχω και μια εικόνα προσώπων!

Αχ συστηστε με πλιζζ και στις υπολοιπες γιατι δε μου εστειλε καμμια αλλη αιτημα φιλιας!!Περιμενω οποια θελει να της στειλω πμ το ονομα για να με βρει πολυ ευχαριστως!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όσο για το οικονομικό πακέτο των 2 ημερών , μακάρι να μην χρεισατεί να το σκεφτώ γιατί είμαι σίγουρη ότι θα είναι σκότωμα μόλις γεννήσεις να πρέπει κατευθείαν να τα αναλάβεις όλα

Αυτό ακριβώς έπαθε η φιλή μου δεν ήξερε τι να πρωτοκάνει και να φανταστείς ότι δεν ήταν το πρώτο της παιδάκι. Φαντάσου τώρα εμείς που είναι το πρώτο τι θα πάθουμε !!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Ροδακινούλα καλώς ήρθες! Με το καλό το μπουμπούκι σου!!!!

Ρε παιδιά χαμός γίνεται με τα αγόρια!!! Γέμισε η λίστα τσουτσούνια!!!!:P Γερά να είναι όλα τα παιδάκια μας και όλου του κόσμου!!!

Ζουμπουλία ίδια ΠΗΤ έχουμε!!!!!

2sCXp3.png

Για το Γέννεσις να φανταστώ μιλάς εεεεεεεεε???? Εχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς αλλά κακά αλλά καλά οπότε νομίζω ότι είναι και θέμα γούστου!!!

α βέβαια θέμα γούστου όπως το λες!

είπα να πάω εκεί, τότε ήταν και πρώτη του χρονιά, χλιδή, πάρκινγκ, που να τρέχεις στη γενική (αυτή είχα ως επιλογή), ήταν και δίπλα σχετικά από το σπίτι (τούμπα κοντά στο περιφερειακό)...κτλ...

μόνο που πήγα να πεθάνω εν τέλει! ξανα:mad::x:x

δική μου κακή εμπειρία είπαμε, δε σημαίνει τίποτα, ένα κάρο γυναίκες πάνε εκεί και μια χαρά. εγώ λόγω βιώματος δε θα την επέλεγα και δεν είχε να κάνει με το γιατρό μου αλλά με το υπόλοιπο προσωπικό...

Πω πω δεν προλαβαίνω να τα σχολιάσω όλα!!! :tongue:

Ρε σεις κοριτσάκια μία από εμάς δεν ήτανε να κάνει Β' Επιπέδου αυτές τις μέρες; Δεν θυμάμαι ποια :-/ (σίγουρα όχι εγώ πάντως :cool: ) Ας μας πει πως πήγε!!! :)

s29sp2.pngMbfRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...