Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

αμανα βρε κοριτσια μου αρρωστησατε????

Agtog περαστικα!!!!!!

Leta περαστικα κ σε σενα κ καλη αρχη στην δουλεια σου!να μην εχεις αγχος γιατι σιγουρα θα τα πας περιφημα!!!!

σημερα ειδα οτι κατεβηκαν κ τα 2 πανω δοντακια μας!συνολο 4!!!!!!τωρα ποιος τον πιανει....

pysXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Πωπω, Λέτα Αgtog, περαστικά σας. Μακάρι να μη κολλήσουν τα μικρά σας.

Λέτα καλή αρχή, μια χαρά θα τα πας, σα να μη πέρασε μια μέρα! Ποιος θα τον προσέχει το μικρό;

Λιμπερο, καλές μάσες! Μια γλύκα θα είναι το λαγουδάκι σου! Αλήθεια όταν λες τα ούλα είναι πρησμένα, εννοείς κόκκινα; Τον ενοχλούσαν; Οταν έβγαλε η μικρή τα κάτω το καταλάβαμε από τύχη, ούτε γκρίνια, ούτε καμιά αλλαγή στα ούλα! Μπράβο το μικρό που κάθεται μοναχούλη του τόση ώρα. 15λεπτά η δικιά μου και κάνω πάρτυ!

Χριστίνα, 9 μηνών να πάει στο δικό του δωμάτιο μια χαρά μου ακούγεται. Εμείς ούτε καν το σκεφτόμαστε.

Cherge και εγώ της μιλάω μόνο ελληνικα, και ο άντρας μου ιταλικά. Μεταξύ μας μιλάμε αγγλικά μια και εγώ δν ξέρω καλά ιταλικά και ο άντρας μου δε μιλάει καθόλου ελληνικά. Τώρα τι και πότε θα μιλήσει η μικρή είναι άγνωστο. Μακάρι να μάθει πάντως ελληνικά. Αγγλικά σίγουρα θα μάθει όταν αρχίσει παιδικό. Για τα ιταλικά δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Κάπου διάβασα πως για να υπάρχει περίπτωση να γίνει το παιδί δίγλωσσο θα πρέπει να ακούει τη γλώσσα τουλάχιστον 2 ώρες την ημέρα.

Για τις μπρίζες καλά κατάλαβες, ξεχνάω πια και τα ελληνικά μου!

Καλημέρα!! Πώς πάνε οι άρρωστες; Εγώ ξύπνια από τις 5 κ τα άλλα 2 ισότιμα μέλη αυτής της οικογένειας ροχαλίζουν μακάρια. :mad: Ο κος CheGre δουλεύει μέχρι τις 9 το βράδυ οπότε θα είναι ατελείωτη η σημερινή μερα πάλι...

Δέσποινα δεν ήξερα ότι ήσουν παντρεμένη με Ιταλό, υπέθεσα κατευθείαν Άγγλο. Κάνει προσπάθειες η μικρή σου να μιλήσει;

Έχουν πει κουβέντες τα υπόλοιπα μωρά; Η δική μου λέει Μάμα κ Ντάντα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη ότι "ξέρει" τι ακριβώς λέει. Το Μάμα δε, το λέει μόνο όταν κλαίει. :|

Τι μαγειρεύουμε σήμερα;

Word.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμείς εξαφανιστήκαμε γιατί ασθενούμε με την μπουμπού και ταλαιπωρούμαστε. Κι εγώ πυρετό και η μικρή, η μικρή έκανε και δυο φορές εμετό παρόλο που προσπαθώ να της καθαρίζω συχνά τη μυτούλα. Το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί ξυπνούσε συνέχεια... Ταλαιπωρία...

a0Nsp3.png

Να με και εγώ!

Μα που πήγαν όλες;

Cherge, και η δικιά μου ακριβώς έτσι κάνει με τους ήχους. Οταν δε αρχίζει και κλαίει αρχίζει το μαμαμαμαμα, και βρίσκει δικαιολογία ο μπαμπάς μας, εσένα φωνάζει για πάνε να δεις τι τρέχει!

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει κάπως πιο ομιλητική, το έχει ρίξει και στο πρρρρρρ, ή μήπως είναι κλανιά που έχασε το δρόμο :tongue:!

Αgtog περαστικά σας!

Καλημέρα, εμείς συνεχίζουμε χάλια, εγώ βήχω συνεχώς, το μωρό κάνει 38 πυρετό και από χθες το μεσημέρι δεν έχει φάει σχεδόν τίποτα. Περιμένω να δω πως θα ξυπνήσει σήμερα...

a0Nsp3.png

Καλησπερα και απο εμας,χαλια και εμεις ακομα..Η μεγαλη μου εκανε 3μερες 40αρια και τωρα εχει βηχα..Κολλησε και ο μεσαιος και απο χτες και η μπεμπα τα νευρα μουουουου..Εγω ακομα χαλια απο την προηγουμενη πεμπτη και μαλλον θα χρειαστω αντιβιωση...

Χτες φαγαμε πρωτη φορα πατατα-καροτο 3κουταλιες δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκε ισως παιζει ρολο το οτι ειναι και κρυωμενη θα δειξει..

Agtog περαστικα και σε εσας!

:-D

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει κάπως πιο ομιλητική, το έχει ρίξει και στο πρρρρρρ, ή μήπως είναι κλανιά που έχασε το δρόμο :tongue:!!

Καλά, τις στοματοπορδές τις κάνει καιρό η δικιά μου. Τώρα δε, τις κάνει με τόση δύναμη που ραντίζει τα πάντα σε αποστάσεις τρελές, έχει τόοοοοοοση πλάκα! Από τους ήχους που πολύ θα στενοχωρηθώ όταν σταματήσει να τους κάνει...

Περαστικά κ πάλι σε όλες!! Πώς τα πάτε;

Word.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Βρε τι περιγραφές είναι αυτές!!!! Εμένα κάνει τατατα και αλλάζει και ρυθμό α-τα-τα, καμιά φορά μοιάζει σαν να φωνάζει μα-μα-μα, αλλά αυτό όταν κλαίει.... γενικά κελαηδάει το πουλάκι μου.... Πάει καλύτερα, χθες δεν έκανε πυρετό, μόνο δέκατα, έφαγε λίγες στερεές, ελάχιστο γάλα, γενικά από το απόγευμα φαίνεται καλύτερα στην διάθεσή της, δεν ήπιε γάλα το βράδυ καθόλου, ξύπνησε δυο φορές τη νύχτα που δεν ξυπνάει ποτέ.... Αυτά! Εγώ συνεχίζω χάλια, το μωρό μοιάζει πιο ανθεκτικό από οτι εγώ!!! Εγώ δεν λέω να συνέλθω, αν και απύρετη... Καλημέρα σας και πάλι!

a0Nsp3.png

Γεια σας κ χρονια πολλα!!!!!!!!!

περαστικα σας κοριτσια!

εμεις ειμαστε καλα,ο μικρος μεσα στην τρελλα,σημερα εσκασαν κ τα δοντακια μας επιτελους αλλα το βραδυ δινω ντεπονακι γιατι χτες λιγο γκρινιαζε!ισως ηταν μεχρι να βγουνε μωρε.....επισης λεει μπαμπα,τατατατα, αντε, φωναζει κ λεει εεεειιιιιιι!χαχαχ πολυ γελιο!!!!του λεω που ειναι τα φωτα κ γυριζει κοιταει ψηλα!εχει μαθει την εικονα της Παναγιας,κ την ελληνικη σημαια!οταν τον ρωταω που ειναι το καθετι γυριζει το κεφαλι κ τα κοιταει!!!!

pysXp3.png

Μπράβο του libero10, νωρίς άρχισε να επικοινωνεί τόσο καλά!! Α, θα έχει όντως πολύ πλάκα από δω και πέρα! Η δική μου είναι πιο αργούλα η κακομοίρα, το μόνο που δείχνει ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει, είναι ότι τώρα δεν ανοίγει το στόμα της αν δεν της βάλω μπροστά παιχνιδάκι!!!! Άρχισε να με παίζει! Χαλάλι της και αυτής! Κατά τα άλλα όμως δεν βλέπω και μεγάλη πρόοδο στις κινήσεις της ακόμα! Κι έγινε και 8 μηνών, ελπίζω να τα κάνει ξαφνικά όλα και να περπατήσει στον χρόνο, αν και δεν το βλέπω!

a0Nsp3.png

Γεια σας και από εμάς!

Χτες κλείσαμε τους 8 μήνες. Μεγαλώνουμε!

Πώπω Λιμπερο, μπράβο ανάπτυξη ο μικρός! Ελλάς θρησκεία και το φως!:tongue:

Πραγματικά μπράβο σας είναι αρκετά αναπτυγμένος για την ηλικία του! Η μήπως η δικιά μου το πάει πιο αργα;

Αgtog μην ανησυχείς. Ολα τα μωρακια έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης. Η δικιά σου θα τα κάνει όλα απότομα!

Δεσποινακι κλεισατε τους 8???μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε λιγο προχω για την ηλικια μας!!!!!!θελει να ειναι ορθιος κ να του πιανουμε τα χερια κ να περπαταει!!!!πιστευω μεχρι την βαφτιση του θα το εχει καταφερει!τρελλαινεται για την περπατουρα!

παντως εξαρταται στο παιδι ρε κοριτσια αλλα πιο νωρις,αλλα πιο αργα σημασια εχει ομως οτι θα τα κανουν ΟΛΑ στο τελος!!!!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...