Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλά νομνομνομ!!

Εμείς σήμερα τη βγάζουμε με μακαρόνια με κιμά. Ήταν να πάω να ψωνίσω ψαρικά πρωί πρωί αλλά ήρθε ο πεθερός μου στο ξεκούδουνο κ τζίφος η δουλειά. Ζηλεύω ζηλεύω ζηλεύω.

Εγώ προστατευτικά για πρίζες δε θα βάλω, εδώ πρέπει να βάλεις 3 πράγματα ταυτόχρονα σε 3 διαφορετικές τρύπες για να σε χτυπήσει το ρεύμα. Κατα τα άλλα, προστατευτικά στις γωνίες γιατί όλα μας τα τραπεζάκια είναι γυαλί και περισσότερο για όταν πρωτοαρχίσει να περπατάει, μέχρι να συνηθίσει. Μετακόμισα όλα τα καθαριστικά σε πάνω ντουλάπι κ τα μαχαίρια σε μπλοκ βαθιά πάνω στον πάγκο. Θα βάλω πόρτα στα σκαλιά για να μην κουτρουβαλήσει. Κ τη σκάλα που κάθομαι κ την κοιτάω αγχωμένη...

Θέλω να κάνω το μίνιμουμ γιατί με αγχώνει η σκέψη ότι θα είναι "προστατευμένη" στο σπίτι μας κ μετά θα πάμε επίσκεψη κάπου κ θα ανοίξει το κεφάλι της στα 5 πρώτα λεπτά γιατί δε θα ξέρει να φυλάγεται.

Δέσποινα, στρογγυλά μόλις καταφέρνει να τα πιάνει κ να ανοίγει το χέρι της για να τα φάει θα είναι οκ.

On other news, νομίζω ότι περνάει τη wonder week της 30ης εβδομάδας. Σήμερα γκρινιάζει πολύ κ δε θέλει να πολυφάει. Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει.

Word.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη σαρακοστη κουκλες!αν κ δεν βοηθησε για αλλη μια χρονια ο καιρος εδω στη σαλονικα εμις προλαβαμε κ πεταξαμε τον χαρταετο μας!φαγαμε ολοι παρεα κ μετα μαζευτηκαμε σπιτι!!!

Cherge καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!

Αγλαια τι εγινε κοπελα μου αρρωστησατε???Περαστικα σας!!!!

Δεσποινα αντε με το καλο να την βαλεις στην κουνια της!!!!!!!

Ιωαννα περαστικα μαναρι κ σε σενα!!!!!!!

εμεις μια χαρα ειμαστε ο μικρος καθε μερα κανει ολο κ κατι καινουργιο!σταθεροποιηθηκε κ δεν μπαλατζαρει οταν καθεται πια,κ ετσι μπορω να τον αφηνω με τις ωρες κατω να παιζει με τα παιχνιδια του!τρωει μπισκοτακι οπου σιγα σιγα θα του το δινω κ στο χερι..η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγακι γτ με τις δονταρες του κοβει μεγαλα κομματια!!!!!!

καλα να περασετε σημερααααααα!

pysXp3.png

Ναι βρε παιδί μου πάλι χάλι μαύρο, άτιμος αυτός ο χειμώνας. Καλά που μου το θύμισες, μπισκοτάκι ξεχάσαμε να πάρουμε! Αλλά αυτά λιώνουν εύκολα δεν μενουν κομμάτια όπως τα δικά μας τα μπισκότα, δεν νομίζω ότι είναι να φοβάσαι.... Από πάνω του βέβαια πάντα!!! Εγώ της ξανάδωσα μπανάνα Chegre, αυτήν την φορά την έκανε λιώμα και της έβαζα εγώ ενα κομμάτι στο στόμα και πατησε μια δυο δαγκωνιες μικροσκοπικές. Πάντως δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την μπανάνα ετσι (έστω άνοιξε για δύο δαγκωνιές) παρά για την φρουτόκρεμα (στόμα ερμητικά κλειστό που λεει και η φίλη μας!)

a0Nsp3.png

agtog μπράβο στη μικρούλα σου! Λίγες μέρες θα της πάρει κ δε θα την προλαβαίνεις! Αν θες, δοκίμασε κ τοσταρισμένο ψωμί. Όταν μου ξεμένει κανά φρούτο ή λαχανικό, το λιώνω κ το απλώνω σε τοσταρισμένο ψωμί, το κόβω λωρίδες κ της το δίνω. Εύκολο να το γραπώσει, δύσκολο να το δαγκώσει κ να κόψει κομμάτι οπότε απλά το πιπιλάει μέχρι να διαλυθεί στο στόμα της. Το λατρεύει κ της το δίνω μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα οπότε δεν επηρρεάζει καθόλου το στομάχι της.

Word.

τι κανετε κοριτσαρες μου?πως περασατε σημερα?εμεις πηγαμε απεναντι απο στο σπιτι στο παρκο που εκανε γιορτη ο δημος και περασαμε φανταστικα.πεταξαμε και χαρταετο.μετα γυρισαμε σπιτι και ξεσκιστηκαμε στο φαγητο!!

εγω νομιζω πως η πιο δυσκολη φαση του παιδιου ειναι οταν αρχισει να περπαταει οπως ειπε και η agtog.φρικη..στον μεγαλο ημουν και με την κοιλια στο στομα..αφου δεν γεννησα στον 8 καλα ηταν!

δεσποινα κι εμεις στο κρεβατι τον εχουμε ακομα.οπως τα βλεπω τα πραγματα δυσκολα θα παει στην κουνια.ασε που και ο μεγαλος βλεπω να αργει να παει στο κανονικο κρεβατι αρα στην κουνια θα κοιμαται αυτος.για 2η κουνια δεν παιζει να παρουμε.

εμεις ειμαστε ακομα στην φαση κρεμας αλλα δεν ειναι και πολυ ενθουσιασμενος

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά. Καλή σαρακοστή να έχουμε.

Πολύ ζηλεύω που ακούω για χαρταετούς. Θέλω και εγώ! Και όλα τα φαγητά, μιαμ μιαμ!

Agtog, εύχομαι να ήταν ίωση μιας μέρας και αύριο να είσαι καλύτερα.

Λιμπερο, ποσα δοντάκια έχετε τώρα; Πόση ώρα κάθεται μόνος του και παίζει; Τι τυχερή που είσαι. Η δικιά μου θέλει να σηκώνεται,( αυτό το κορίτσι μου φαίνεται θα περπατήσει πρώτα και μετά θα μπουσουλήσει) και είμαι συνεχώς πάνω από το κεφάλι της!

Χριστίνα, και εσείς με το μικρό στο κρεβάτι; Και ο μεγάλος στο ίδιο δωμάτιο με εσας; Ε εντάξει τότε υπάρχουν και χειρότερα!:tongue:

Cherge, για τις πρίζες δίκιο έχεις, αλλά ως υπερβολική εγώ λέω να της καλύψω. Αλήθεια, βάζεις τις ελληνικές πρίζες στο ρεύμα; Στην αρχή είχα φοβηθεί με τη μέθοδο! Ασχετό ο μπαμπάς σας είναι Αγγλός; Τη δήλωσες στη πρεσβεία; Εμείς φύγαμε πριν προλάβω και ίσως μάλλον δε θα τη δηλώσω και στενοχωριέμαι λίγο που δε θα είναι Ελληνίδα και στα χαρτιά. Θα της μάθεις ελληνικά;

Καλημέρα!!! xristinio, σε λίγο που θα βάλεις τον μεγάλο σε κανονικό κρεββάτι, θα μπορέσεις να βάλεις και τον μικρό σε κουνια... Τώρα δεύτερη κούνια μετά από τόσο καιρό, έχεις δίκιο, δεν έχει και νόημα!!!

Πάντως συνεχίζω με τον πυρετό... το πρωί βάζω ακόμα το μωρό μήπως θηλάσει λίγο, ελεγα να σωθούμε και με τίποτα αντισώματα από μένα την αρρωστούλα. Τζίφος, άρχισε να με δαγκώνει μόνο για να παίξει το γατάκι μου.... Βγάζω με το θήλαστρο λίγα μλ. και της τα βάζω στο γάλα της, αλλά δεν νομίζω να φτάνει αυτό για να μην κολλάει από μένα, ε;

a0Nsp3.png

Cherge, για τις πρίζες δίκιο έχεις, αλλά ως υπερβολική εγώ λέω να της καλύψω. Αλήθεια, βάζεις τις ελληνικές πρίζες στο ρεύμα; Στην αρχή είχα φοβηθεί με τη μέθοδο! Ασχετό ο μπαμπάς σας είναι Αγγλός; Τη δήλωσες στη πρεσβεία; Εμείς φύγαμε πριν προλάβω και ίσως μάλλον δε θα τη δηλώσω και στενοχωριέμαι λίγο που δε θα είναι Ελληνίδα και στα χαρτιά. Θα της μάθεις ελληνικά;

Σ'έχασα εκεί που λες για τις πρίζες. Εννοείς αν βάζω συσκευές με ελληνικά φις στις αγγλικές πρίζες; Γιατί αυτό το κάνω.

Ναι, ο κος CheGre είναι Άγγλος. Δεν τη δήλωσα στην Ελλάδα, δε βρίσκω το λόγο. Την υπηκοότητα την έχει από εμένα κ μπορούμε να το κάνουμε εάν κ όποτε χρειαστεί. Εγώ της μιλάω αποκλειστικά ελληνικά κ ο κος CheGre αποκλειστικά αγγλικά. Κ ό,τι πιάσει έπιασε. Η οικογένεια κ οι φίλοι μου της μιλάνε κάθε μέρα ελληνικά στο skype. Εσείς τι μέθοδο ακολουθείτε;

Βγάζω με το θήλαστρο λίγα μλ. και της τα βάζω στο γάλα της, αλλά δεν νομίζω να φτάνει αυτό για να μην κολλάει από μένα, ε;

Έστω κ λίγο αρκεί πολλές φορές. Κακό δεν κάνεις πάντως! ;)

Word.

Διαφημίσεις

Μου αρέσουν αυτές οι περιπτώσεις με τα δίγλωσσα και τρίγλωσσα παιδάκια!!!! Γενικά μου αρέσουν πολύ οι γλώσσες και γι' αυτό ενθουσιάζομαι με τετράχρονα πχ. παιδιάκια που μιλάνε από το σπίτι τους τρεις γλώσσες. Εχουμε έναν οικογενειακό φίλο από την Αργεντινή που μένει στην Ελλάδα και είναι παντρεμένος με Γαλλίδα. Το κοριτσάκι τους μιλάει ελληνικά φυσικά, αλλά και ισπανικά και γαλλικά και στο σχολείο κάνει αγγλικά και κινέζικα. Καταπληκτικό!!!! Και συνήθως λενε ότι αργουν τα δίγλωσσα ή τα τρίγλωσσα να μιλήσουν περισσότερο από τα άλλα, αλλά σιγά η απώλεια σε σχέση με το όφελος των γλωσσσών!!!

a0Nsp3.png

Μου αρέσουν αυτές οι περιπτώσεις με τα δίγλωσσα και τρίγλωσσα παιδάκια!!!! Γενικά μου αρέσουν πολύ οι γλώσσες και γι' αυτό ενθουσιάζομαι με τετράχρονα πχ. παιδιάκια που μιλάνε από το σπίτι τους τρεις γλώσσες. Εχουμε έναν οικογενειακό φίλο από την Αργεντινή που μένει στην Ελλάδα και είναι παντρεμένος με Γαλλίδα. Το κοριτσάκι τους μιλάει ελληνικά φυσικά, αλλά και ισπανικά και γαλλικά και στο σχολείο κάνει αγγλικά και κινέζικα. Καταπληκτικό!!!! Και συνήθως λενε ότι αργουν τα δίγλωσσα ή τα τρίγλωσσα να μιλήσουν περισσότερο από τα άλλα, αλλά σιγά η απώλεια σε σχέση με το όφελος των γλωσσσών!!!

Κι εγώ έχω διαβάσει ότι αργούν αλλά δε με ενοχλεί καθόλου. Αν είναι να μάθει ελληνικά χαλάλι! Και αν δω ότι της αρέσουν οι ξένες γλώσσες, ποιός μας πιάνει... Αν θέλει μπορώ να της μάθω γαλλικά ή ισπανικά ή μπορούμε να μάθουμε μαζί μια άλλη γλώσσα. Δεν κρατιέμαι! Μόνο μη θέλει να κάνει από μικρή μαθηματικά γιατί εκεί δεν μπορώ να τη βοηθήσω... ;)

Word.

Kαλησπέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά. Καλή σαρακοστή να έχουμε.

Πολύ ζηλεύω που ακούω για χαρταετούς. Θέλω και εγώ! Και όλα τα φαγητά, μιαμ μιαμ!

Agtog, εύχομαι να ήταν ίωση μιας μέρας και αύριο να είσαι καλύτερα.

Λιμπερο, ποσα δοντάκια έχετε τώρα; Πόση ώρα κάθεται μόνος του και παίζει; Τι τυχερή που είσαι. Η δικιά μου θέλει να σηκώνεται,( αυτό το κορίτσι μου φαίνεται θα περπατήσει πρώτα και μετά θα μπουσουλήσει) και είμαι συνεχώς πάνω από το κεφάλι της!

Χριστίνα, και εσείς με το μικρό στο κρεβάτι; Και ο μεγάλος στο ίδιο δωμάτιο με εσας; Ε εντάξει τότε υπάρχουν και χειρότερα!:tongue:

Δεσποινα,εχουμε 2 δοντακια κ αναμενουμε κ αλλα γιατι τα ουλα του ειναι σουπερ ντουπερ πρισμενα!!!!!καθεται πανω απο μιση ωρα μονος του αλλα τελευταια θελει να περπαταει μονο κ οχι να καθεται!

pysXp3.png

Γεια σας κορίτσακια....

Εμείς δεν κάναμε τίποτα χθες...βλέπετε την πατησα και ανέβασα πυρετο....έπαθα αμυγδαλιτιδα και ξεκίνησα αντίβιωση....

Αύριο ειναι η πρώτη μέρα στη δουλεια και δεν σας κρύβω οτι έχω άγχος....πως πέρασε ο καιρός???αχ...τι να κάνουμε....

Agtog περαστικα και σε εσάς....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Χάλια παιδιά, κάνω ακόμα πυρετό, leta800 κι εμένα έχουν στίγματα οι αμυγδαλές μου, αν αυξηθούν αύριο θα πάω να μου γραψουν κι εμένα αντιβίωση... Και το μωρό έκανε εμετό και είναι πολύ κακοδιάθετο, εχει μόνο 37, αλλά μου φαίνεται ότι δεν θα τον γλιτώσουμε τον πυρετό..... Καλή αρχή αύριο!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...