Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλημέρα!

Η πιο ωραία ώρα είναι αυτή! Με καφεδάκι, όταν όλοι ακόμα κοιμούνται, σε μυστική ανακωχή με την ημέρα και τις απαιτήσεις της και το σπίτι με τις δουλειές του: θα με αφήσετε να πιω το καφεδάκι μου σαν να μην υπάρχετε, μια τελευταία ευτυχισμένη παράταση του ύπνου κι εγώ θα σας κάνω όλα τα χατήρια μετα!!

Και από τότε που σταμάτησε να θηλάζει και το μωρό από μόνο του, διπλή απόλαυση: όχι μόνο καφεδάκι, αλλά κανονικός καφές....

Στο σπίτι αρρώστιες και πάλι, το μωρό έχει προς το παρόν γκρίνια από χθες και μυξούλες από τη νύχτα.... Να δούμε πως θα μας πάει.

Την έκοψα την μπανάνα όπως μου έδειξες Cherge, την έπιασε, την έβαλε στο στόμα, όπως τα παιχνίδια της και μόλις κατάλαβε ότι υπάρχει και γεύση μαζί σε αυτό το παιχνίδι την πέταξε κάτω.... Μάλλον θέλει τον χρόνο της.

Όπως και με το κουτάλι Χριστινιώ, για να μάθει να καταπίνει κανονικά με το κουτάλι χρειάστηκε κάπου δυο εβδομάδες τελικά. Και για το μπιμπερό (επειδή μεχρι να μπουν οι στερεές θήλαζε αποκλειστικά και δεν είχε καμία επαφή με μπιμπερό) της πήρε έναν μήνα! Νόμιζα ότι αυτό το παιδί δεν διψάει ποτέ, αλλά τώρα που κατέχει την τέχνη, βλέπω ότι είναι νεροφίδα!

Καλημέρα για μια πανέμορφη μέρα!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο εμένα.... Πίνω το καφεδάκι μου και ξεκιναω τις δουλειές... Περιμένω τους γονείς μου και τα πεθερικά μου για φαγητό το μεσημέρι και πρέπει να μαγειρεψω να βάλω ηλεκτρική να βάλω και κανένα πληντυριο... Χαμός.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalimera! Ksypnia oli i oikogeneia apo tis 6 edw. Etoimazomaste na pame stin agora k kanei ena kryo...

2-3 meres thelei k tha katalavei ti prepei na kanei me tin mpanana. An tou deikseis pws trws esy, tha se antigrapsei :)

Simera tha pame eksw na fame mesimeriano opote patates fournou me laxanika gia tin A.

Ti mageireyoume simera gynaikes?

Word.

Καλημερα και απο εμας...Παλια και γνωριμα ατομα στο καφε ;)...Εμεις ειμαστε οικογενειακως αρρωστοι με βηχα και μπουκωμα,ευτυχως το μικρακι μου δεν εχει κολλησει ακομα..Απο φαγητα εμες τρωμε το πρωι με το ζορι 40-50μλ φρουτοκρεμα αλλα βλεπω οτι την ενοχλει γιατι κανει εμετο,σημερα της εβαλα μονο μηλο-αχλαδι και την εφαγε πιο καλα αλλα παλι λιγη ποσοτητα,την βανιλια το απογευμα την τσακιζει ομως :P

Chegre καλως ηρθες και απο μενα

:-D

Καλως σας βρήκα! Περαστικά σε όλους τους αρρώστους!

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ

Γυναίκες, να κάνω μια παράκληση. Γνωστή έχασε το παιδάκι της πριν λίγες μέρες, λίγο πριν κλείσει 7 μήνες. Το αγγελούδι της σήκωσε τον εαυτό του από τα κάγκελα της κούνιας (ενώ η ίδια δεν ήξερε ότι μπορούσε να το κάνει ακόμα) κ έφτασε με το χέρι του τα σακουλάκια για τις πάνες. Τράβηξέ μία στην κούνια κ τον βρήκαν κοιμησμένο με τη σακουλίτσα στο πρόσωπό του. Προσοχή κ ξανά προσοχή. Κάντε έναν έλεγχο γύρω από την κούνια των μωρών σας, έτσι, για να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Word.

Διαφημίσεις

καλε,ξεχασα μα καλωσορισω το νεο μελος!!!:oops:!!θελουν πολυ προσοχη τα παιδια δυστυχως.κριμα για το μωρακι αλλα και για ολη την οικογενεια.

σημερα κανει κρυο ή ειναι η ιδεα μου?εχουν παγωσει τα δαχτυλα μου!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλως σας βρήκα! Περαστικά σε όλους τους αρρώστους!

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ

Γυναίκες, να κάνω μια παράκληση. Γνωστή έχασε το παιδάκι της πριν λίγες μέρες, λίγο πριν κλείσει 7 μήνες. Το αγγελούδι της σήκωσε τον εαυτό του από τα κάγκελα της κούνιας (ενώ η ίδια δεν ήξερε ότι μπορούσε να το κάνει ακόμα) κ έφτασε με το χέρι του τα σακουλάκια για τις πάνες. Τράβηξέ μία στην κούνια κ τον βρήκαν κοιμησμένο με τη σακουλίτσα στο πρόσωπό του. Προσοχή κ ξανά προσοχή. Κάντε έναν έλεγχο γύρω από την κούνια των μωρών σας, έτσι, για να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Παναγία μου!!!!!!

a0Nsp3.png

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε;

Ηθελα να γράψω λίγα και εδώ που βρεθήκαμε πολλές, αλλά λίγο μου έκοψε τη φόρα αυτο που έγραψες Cherge. Τι άδικ! Γιατί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Και εμείς πρέπει να safe-proof το σπίτι, αλλά μια το ένα μια το άλλο, όλο το αφήνουμε. Και μένουμε σε ενοίκιο, και αυτές οι γρίλιες δε μου αρέσουν καθόλου, αλλά τι να κάνεις; Πρέπει να το ψάξω αρκετα το θέμα.

Sorry, δεν ήθελα να σας κάνω να αισθανθείτε άσxημα, απλά η κοπέλα ζήτησε να το πούμε σε όσα περισσότερα φόρουμς μπορούμε έστω κ σαν υπενθύμιση.

Για να επιστρέψω στα μωρουδιακά μας, η Α τσάκισε κρύο-κρύο πεπόνι χτες. Νομίζω της ηρέμησε τα ούλα λίγο. Άντε να βγουν τα επόμενα δόντια να ηρεμήσει λίγο!

Όσο για το baby-proofing δεν έχω κάνει τίποτα. Σήμερα, για αρχή, θα πάω να πάρω σιλικόνη για τις γωνίες στα τραπεζάκια του καφέ κ της τηλεόρασης. Το βασικό μου πρόβλημα είναι η εσωτερική σκάλα. Τα κάγκελά έχουν τεράστια ανοίγματα κ δεν ξέρω τι να κάνω. :(

Word.

Διαφημίσεις

καλημερα!!κι εγω ειχα βαλει προστατευτικα στις γωνιες των επιπλων και το καμαρι μου τις εβγαλε ολες!!ευτυχως στη γωνια επεσε μονο μια φορα και δεν χτυπησε πολυ.το σημαδακι παντως το πηραμε προικα!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλημέρα, κορίτσια!!!Καιλή Σαρακοστή!!

Τί κρίμα το μωράκι...:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Και εμείς δεν έχουμε οργανωθεί καθόλου στο θέμα ασφάλειας. Μας έχει απορροφήσει το φαγητό της....:eek::eek::eek::eek: Πρέπει να βάλουμε στις γωνίες των τραπεζιών, τραπεζαρίας και στις πριζες, έτσι;;

Μπράβο που ζωντάνεψε το θεματάκι!!!Ελπίζω να τα λεμε!Φιλιά!:P:p

Καλή μέρα, καλή σαρακοστή σε όλες! Πάλι άρρωστη εγώ, δεν υποφέρεται αυτός ο χειμώνας! Αυτά τα προστατευτικά για τις γωνίες όντως τα βγάζουν πολύ ευκολα... Βασικά, θεμα είναι και τα διαφορα επικίνδυνα ντουλάπια και συρτάρια (με απορρυπαντικά, μαχαίρια ή αλλα μικρά πραγματα), μάτια κουζίνας αν ανάβουν εύκολα ή δεν κλειδώνουν, χαμηλά τραπεζάκια στα οποία μπορουν να σκαρφαλώνουν και μετά να πέφτουν... έχουμε ακόμα όμως λίγο καιρό, ε; Όταν αρχίσουν να περπατάνε, θα αρχίσει το πανηγύρι!!!!! Πάντως το βλέπω να αργεί το μωρό μου, δεν γυρνάει ακόμα από μπρούμυτα ανάσκελα, μόλις τωρα κατάφερε να καθεται χωρίς καμία υποστήριξη και να ισορροπεί σε κίνηση κεφαλιού κορμού ταυτόχρονα όταν είναι καθισμένη μόνη της....

Κατά τα άλλα η μικρή βγάζει τσιμπλίτσες στο ματάκι της, της βάζω φυσιολογικό ορό και tobrex. Της φαίνεται τόσο αστείο όταν της βάζω τον ορό που σκάει στα γέλια, έχει τρομερή πλάκα... Εχει κοκκινήσει και το ματάκι πέρα από τις τσίμπλες, αλλά δεν έχει άλλα συμπτώματα ευτυχώς!

Chegre... μην ζητάς συγγνώμη... δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά.... δεν είναι απρόσεχτες οι μαμάδες, είναι όλα μαζί και η κακιά η ώρα.

a0Nsp3.png

Καλήμερα και από εμάς καλή σαρακοστή σε όλες μας..Σήμερα και τι δεν έχω μαγειρέψει έχω τηγανίσει θράψαλα σπανάκι με καλαμαράκια έβρασα πατάτες και θα φτιάξει η πεθερά μου λαχανοντολμάδες θέλω να τα φάω όλα!!!!!

Agtog περαστικά και εμείς χάλια και η μεγάλη από χτες με πυρετό 40σχεδόν και εγώ από την Πέμπτη με βήχα και πονόλαιμο..

Chegre κρίμα το μωράκι πόσο στεναχωριέμαι όταν μαθαίνω τέτοια πράγματα,δεν υπάρχουν λόγια

:-D

Καλημέρα κορίτσια.

Χρόνια πολλά και καλές μάσες!

Εγώ θέλω να βάλω προστατευτικά για τις μπρίζες, κάτι στοπ για να μη κλείνουν οι πόρτες, δυστυχώς στο διαμέρισμα έχουμε πόρτες βαριές πυρασφάλειας που κλείνουν από μόνες τους, μη κόψουμε κανένα δακτυλάκι, προστατευτικά για τις γωνίες, για συρτάρια, και ότι άλλο σκεφτω. Χρόνο πολύ έχουμε, αλλά να το ένα να το άλλο, θα περάσουν οι μήνες και εμείς ακόμα δε θα έχουμε κάνει τίποτα.

Σήμερα κατεβάσαμε και το στρωματάκι της μικρής στο κρεβάτι της, όχι πως τη βάζουμε και ποτέ μέσα. Δυστυχώς ακόμα την εχουμε στο κρεβάτι μας, αλλά θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα κοιμόμαστε και στη κούνια μας. Μου έστειλε ο αδερφός μου το the no0cry sleep solution, μακάρι να τη βρούμε τη λύση!

Cherge της άρεσε το πεπονι ε; Ελεγά να το αφήσψ για λίγο, μια και που εδώ έρχονται από Ισπανία και λέω μήπως δεν είναι ακόμα εποχης. Για τον αρακά άμα δώσεις το πατάς, ότι στρογγυλό είναι επικύνδυνο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...