Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Πήγαμε σήμερα στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του και είναι όλα καλά! Είδε όμως και κάποιες εξετάσεις αίματος που είχα κάνει για το στίγμα και είναι αδιευκρίνιστο το δικό μου και έγραψε να κάνει και ο άντρας μου!

Έχω αγχωθει τώρα!!

Μπράβο κορίτσι μου που πάνε όλα καλά. Όσο για το στίγμα τι εννοεί αδιευκρινιστο; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, καποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει, μην αγχώνεσαι γτ ότι νιώθουμε το νιώθουν κ τα μωράκια μας.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ναι βρε κορίτσια, γιατί ερήμωσε έτσι το καφέ μας! Αντε να βρούμε τους παλιούς ρυθμούς μας. Κάνω εγώ την αρχή και εύχομαι να ακολουθήσετε και εσείς!

Λοιπόν εμείς κλείσαμε τους 7 μήνες, το μπουμπουκάκι μου μεγαλώνει και κάθε μέρα είναι και πιο διασκεδαστική. Πια κάνουμε δυο γεύματα, φρουτάκι το πρωί και το βράδυ λαχανικά. Πιο πολύ τρων τα ρούχα μας παρά εμείς, αλλά είναι μια αρχή. Σε μια δυο βδομάδες βάζουμε και κρεατάκι, μιαμ μιαμ! Εχει γίνει πολύ περίεργη, πια δε μπορείς να κρατάς κάτι, αμέσως θέλει να το πιάσει και αυτη. Και τις τελευταίες μέρες θέλει να στηρίζεται στα ποδαράκια της, οπότε βρήκε καινούρια δουλειά η μανούλα!

Τα δικά σας τι κάνουν; Πώς τα πάτε με τις στερεές;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

΄χα χα ιδιες ωρες μπαινουμε Δεσποινακι..Εμεις εδω και 4μερες δειλα-δειλα ξεκινησαμε μηλο-αχλαδι γυρω στα 30-40gr και το τρωμε μεχρι στιγμης με ευχαριστηση ελπιζω να συνεχισει ετσι..Zoiskos με μια μερα διαφορα γεννησαμε ε??Εσεις ξεκινησατε κρεμουλες?

Εφυγα να οριζοντιωθω ειμαι απο το πρωι στο ποδι τα φιλια μου σε ολες και να μην χανομαστε

:-D

Καλημέρα σας!!!!:P:p

Εμείς προσπαθούμε να είμαστε καλά!!!Η μπέμπα μου κάνει τα αλματάκια της κινητικά και συναισθηματικά αλλά όχι... φαγώσιμα!!!!!!! Κάνει τρελές τούμπες :από ανάσκελα σε μπρούμυτα και ξανά ανάσκελα και ξανά μπρούνυτα σε δευτερόλεπτα, στηρίζει τα ποδαράκια της με πολύ δύναμη κλπ. Λέει εδώ και κάποιες εβδομάδες τατατα, μπαμπαμπα, γιαγιαγια και άλλα. Όταν, όμως, έρθει η ώρα οτυ φαγητού ...κλάφτα Χαράλαμπε!!! Το μπουκάλι το βλέπει και αυτό σαν παιχνίδι καθώς και τα χερια μου καθώς και ότι βλέπει γύρω της και θεωρεί πιο σημαντικό να ασχοληθεί μαζί τους παρά να πιεί!!!!!:mad::mad::mad:Πίνει, βέβαια, κάτι αλλά όχι όσο πρέπει!!!!!! Σχετικά με τις στρεές: Το καλύτερο που έχει κάνει είναι να φάει 50 μλ φρούτο και 50 μλ κρέμα και αυτό όχι κάθε μέρα, βέβαια!!!!Μία φορά έκανε το λάθος και έφαγε 150 μλ χορτόσουπα και στούμπωσ το σύστημά της και έκανε μία εβδομάδ ανα κάνει κακάκια της η καημένη και πόνεσε πολύ...:cry::cry::cry::oops::oops::oops:

Αυτά τα νέα μας!! Α! Και έχει μειώσει κατά πολύ τις ώρες του ύπνου της...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλιά σε όλα τα μπουμπούκια και τις μανούλες!!!!

ΥΓ. Κάποια χαζομάρα έχω κάνει με την ηλικία της μπέμπας από κάτω αλλά δεν ξέρω πως να τη διορθώσω...:confused::confused::confused::confused: Γεννησα στις 4 Αυγούστου:D:D:D:D

Καλημέρα κορίτσια η νύχτα μας ήταν σχετικά ήσυχη αν και θηλασε 3/4 φορές αλλα ξανακοιμοταν ευτυχώς..zoiskos πάτησε πάνω στο τικερ σου θα σε ξαναβγαλει στο site και θα το φτιάξεις απο την αρχή..εδώ θα πας έκει που λέει επεξεργασία υπογραφής και θα ακνεις επικολληση τον κωδικό που λέει bbcode και είσαι έτοιμη :)

:-D

Γεια σας κορίτσακια μου...

Και εμείς μεγαλώσουμε με τρελός ρυθμούς....ευτυχώς τρώει μια χαρά τις στέρεες...δεν έχουμε κανένα πρόβλημα...ειναι φάταουλας..χααχαχαχα

Εγω παιδευομαι ακόμα με το πόδι είμαι...ειδικά σήμερα μου εχει πεσέι η ψυχολογία γιατι ποναω απο το πρωί...ενα βήμα μπροστά και δέκα πίσω κάνω...

Απο Δευτέρα ξεκινάει και ο μεγάλος μου παιδικο...άντε να δούμε....20/3 γυρνάω στη δουλειά και θέλω να μπόρεσει να προσαρμοστεί...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια; Χαίρομαι να ακούω πως τα μικρά μας μεγαλώνουν. Μπράβο στα μικρά που είναι εύκολα στο φαγητο, μα πως τα καταφέρνετε;

Λέτα εύχομαι το πόδι να είναι ήδη καλύτερα.

Ζοίσκος, μου φαίνεται θα σε φάει το άγχος, η μικρή σου τρώει όσο χρειάζεται! Από βάρος πως τα πάει; Τη δυσκοιλιότητα πώς τη καταπολεμήσατε; Τώρα είναι τακτικη; Δυστυχώς η μικρή μου εδώ και 2 3 βδομάδες άρχισε να κάνει 3 4 μέρες για να τα κάνει, και είναι και σκληρά και όσο να ναι ανησυχω κάπως. Να φταίει που δε τρώει πολύ, αυτά που της δίνω; Αχ από εδώ και περά όλο θα ανησυχούμε!

Περαστικά σου, Λέτα!:(:(

Δέσποινα, η μπέμπα ειναι 7 μηνών και είναι 7 κιλά. Αύριο έχουμε γιατρό και μέτρηση να δούμε. 6 μηνών ήταν 6.950 και 69 εκ. Τώρα πάνω από 7.100 δεν ειναι με τίποτα...:oops::oops: Επειδή είχε μια εβδομάδα να κάνει κακά και βάλαμε υπόθετο. Τζίφος. Ξαναβάλαμε. Τζίφος. Υποβοηθήσαμε λίγο την κατάσταση με το θερμόμετρο( ο άντρας μου δηλαδή γιατί εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό) και πήρε μπορς το σύστημα... :confused::confused::confused:

Είναι πολύ καλό να τρώει εύκολα το παιδί....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σας κορίτσακια μου...

Το πόδι παει καλύτερα ευτυχώς....ο μεγάλος μου ξεκίνησε παιδικο απο χθες και έχουμε δράματα άντε να δούμε....ο μικρός εμένα έφτασε τ 8800 και 73 πόντους....μεγαλώνει γρήγορα το καλο μου...ευτυχώς με το φαΐ τα πάμε καλα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κορίτσια. ΜΑπου πήγατε όλες;;;;;;;;

Ζοϊσκος πώς πήγε ο γιατρός; Πόσο είναι τώρα; Και η δικιά σου μοντελάκι. Η μικρή μου 6 μηνών και 1 εβδ και ήταν μόλις 6.82κιλά και μόλις 67εκ! Οπότε μας φάγατε

Λέτα πως πάει ο σταθμός;

Καλησπέρα σας, κορίτσια!!

Πήγαμε και στον γιατρό μας (σαν εξεταστική το βλέπω κάθε φορά:tongue::tongue::tongue:) και μας βρήκε 7.150 γρ και 72 εκατοστά!7 μηνών και 2 ημερών!!!!Μας είπε να το πάρουμε απόφαση ότι η μικρή δεν είναι του φαγητού και να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αλλά μας είπε, επίσης, ότι έχει πομηρό βλέμμα και φαίνεται ξύπνιο παιδάκι( να μας χρυσώσει το χάπι ήθελε ο άνθρωπος). Επίσης, έχει έναν ψευδοστραβισμό ο οποίος οφείλεται στη μύτη της(:confused::confused::confused::confused::confused:) και αν δεν φτιάξει μόνο του μέχρι τα 2 θα πάμε σε οφθαλμίατρο... Πιστεύει ότι θα φτιάξει... Αυτά τα νέα μας. Εσείς πώς είστε;;;;;

Διαφημίσεις

Ζοΐσκος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο γιατρός σας σας λέει ότι το μωρό είναι αδύνατο. Με βάση τα δικά σας δεδομένα θα πρέπει εγώ να ήμουν σε μεγάλο άγχος. Έξι μηνών η δικιά μας η μπουμπού ζυγίστηκε 5850 και 63 πόντους (γεννήθηκε 3070).

Zοίσκος θα συμφωνήσω με τη Νιωνιω. Μια χαρά είναι η μικρή σου. Αμά θέλεις σας δίνουμε κανένα γραμμάριο, αν μας δώσετε κανένα εκατοστό! Μοντελάκι η μικρή!

Αυτή τη βδομάδα έβαλα για πρώτη φορά στη μικρή φορμάκια για 6-9 μηνών και της έρχονται τεράστια!

Σήμερα έκανε και κακάκια, και να δείτε τρελή χαρά η μαμά! Πώπω, τι παράξενο τι με κάνει να χαίρομαι αυτές τις μέρες. Ο άντρας μου με κοροϊδευε επειδή τα κοιτούσα από εδώ τα κοιτούσα απο εκει, μόνο που δε τα δοκίμασα!

Οσο για τα ματάκια, και εμένα μου είπαν κάτι παρόμοιο, όταν ρώτησα αν αλληθωρίζει. Αρά μια χαρά είναι η μικρή σου, και εξυπνούλα!

Νιωνιώ εσείς πόσο είστε τώρα;

Δέσποινα, η Ιουλία είναι 6,5 μηνών. Θα τη ζυγίσουμε σε δύο βδομάδες αλλά από τι βλέπω έβαλε κιλάκια. Μπορώ να το καταλάβω. Έδειξε λίγο άνθρωπος που λένε. Τη μέτρησα το ύψος και ψήλωσε κιόλας. Άρα καλά πάμε. Τα φρούτα και η κρεμούλες κάνουν δουλειά. Αρνείται να φάει χορτόσουπα όμως. Με το ζόρι της έδωσα καμιά 10αριά (μπορεί και λίγο παραπάνω) κουταλιές. Αύριο λέω να προσθέσω και λίγο κρεατάκι. Αλλιώς υπομονή τον άλλο μήνα να της δώσω τραχανούλη. Τον τραχανά όλα τα παιδιά μου τον τρώνε με όρεξη. Ελπίζω αυτή να μην αποτελέσει εξαίρεση.

Kαλησπέρα σας, κορίτσια!!!

Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας!!!:P:pΤο θέμα μου(και του γιατρού) είναι ότι μας βγάζει την ψυχή για να φάει 50 μλ(και ΑΝ είναι 50) φρουτόκρεμα ή κρέμα ή φαγητό!!Στα 60 δε κάνουμε πάρτυ!!!!!!!!:tongue::tongue:Και αυτό σε μισή περίπου ώρα. Μετά δίνουμε γάλα, το οποίο όμως δεν πολυθέλει καθότι έχει χορτάσει με το "γεύμα" της... Οπότε, παλεύουμε συνέχεια..:rolleyes:. Ακόμα, και όταν πίνει το γάλα της(μπουκάλι) παίζει με ότι υπάρχει γύρω της, με τα χέρια μας, με το ίδιο το μπουκάλι και δεν πίνει!!!Αν πιεί σε ένα γεύμα 200 κάνουμε πάλι πάρτυ!!!!!!!!!!!!! Γι΄ αυτό ανησυχώ και τα είχα πάιξει αλλά τώρα είμαι κάπως καλύτερα μιας και το απίρνω απόφαση... Ήθελα να σας σχολιάσω αλλά τα ξέχασα... :oops::oops::oops::oops:Θα επανέλθω!!!!Φιλιά!

καλημερα κ απο μενα!!τι κανετε?

ζοισκος μια χαρα ειναι η μπεμπα σας συμφωνω με τα κοριτσια...εμας που ειναι κ αγορι 6 μηνων κμιας βδομαδας ειναι 6650 κ 64εκ...δε μπορω να καταλαβω τους γιατρους σ αυτο το θεμα....οσο για το φαγητο εγω που ειχα ενα κακοφαγο κ λιγοφαγο παιδι μεχρι τα 2 χρονια θα σου πω να μην αγχωνεσαι καθολου για τη ποσοτητα...ξερουν αυτα ποτε κ ποσο θα φανε...εσυ να προσφερεις ποικιλια τροφων κ οτι φανε!για το ψευδοστραβισμο ειναι φυσιολογικο σ αυτη την ηλικια αργοτερα κατα πασα πιθανοτητα θα φτιαξει!

νονιω κ δεσποινα σουπερ κ οι δικες σας μπεμπουλες!!

λετα χαιρομαι που το ποδι παει καλυτερα,ετσι μπραβο!

φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...