Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσια κ απο μένα..οντως ερημωσε το καφε.εμπαινα καποιες φορες αλλα δεν υπήρχε καμια..εγω είμαι απο τις τυχερες μπορώ να πω(καμια σχεση με την κορη μου που το ακριβως αντιθετο θα έλεγα)ο μικρος μου ειναι πολυυυυυυ ήρεμος..κοιματε απο τις 9.30 το βραδυ κ ξυπνάει το νωρίτερο 9 το πρωι...τρώει τουλάχιστον 300 γρ γάλα την φορά την φρουτοκρεμα του όληηηηηη κ την βανίλια επίσης όληηηηη..με τοσο φαι που κάνει επρεπε να ειχαμει φτάσει τα 10 κιλά αλλά τελευταια φορά που πήγαμε γιατρο 5 μηνων παρα κάτι ήταν στα 6.800.

ακομα δεν κάθετε μόνος κ γυρνάει μόνο όταν είναι μπρούμητα σε ανασκελα..

δοντακια ακομα δεν βγάλαμε αν κ τα σαλια μας τρεχουν ποταμι εδω κ καιρο καθως κ τα ουλα μας φουσκωσαν αρκετα!

εμεις με το που θα μπουμε στον 6ο θα ξεκινησουμε χορτοσουπες κ καθε βδομαδα θα προσθετουμε κ κρεας μεσα...οπως δείχνουν τα πραγματα δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα..θα δειξει

αυτα τα δικα μας νεα..

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Πωπω, φαγανά τα αγοράκια σας κορίτσια! Τι καλά! Πάντα έτσι να είναι! Και τι τέλειες μέρες είναι αυτες; Τι ήλιος! Και ο άντρας μου να μου λέει πως εκεί χιόνισε και τις προηγούμενες μέρες έβρεχε συνεχώς. Σκέφτομαι να ξεχειμωνιάσω εδώ! :rolleyes: Δε θέλω, δε θέλω να γυρίσω στο κρύο!

Το Σαββάτο κάναμε μια μεγάλη βολτα ως την παραλία, πώπω τι ωραία που την έκαναν (εκει κοντά στο μέγαρο!). Αχ όμορφη Θεσσαλονίκη. Σήμερα δυστυχώς δε βγήκαμε γιατι η μικρή χτες το βράδυ ανέβασε λίγο πυρετουλι, και είπα να μη τη βγάλω. Και ήθελα τόσο πολύ να πήγαινα βολτούλα...................

Οσο για τα κατορθώματα της μικρής. Πια γυρίζει από μπρουμυτα σε ανάσκελα, και καθεται για κάποια λεπτα. Μεγαλώνει το μικρό μου! Και σε λίγες μέρες θα γίνουμε και 6μήνων. Πως πέρασε ο καιρός; Ούτε που κατάλαβα!

Ευα με γεια την υπογραφή, πολύ ωραία!

Ο δικός μου βρε κορίτσια δε γυρναει ακομα και δεν φαινεται να εχει σκοπο, Να ανησυχω? Δέσποινα η μικρή σου είναι καλύτερα? Ναι Θεσσαλονικη τουλαχιστον έκανε πολύ ωραίες μέρες. Και εγω ευχαριστηθηκα βόλτες. Στην υπογραφή πάλι λάθος έκανα γιατί δεν αλλάζει είναι σταθερή στην ηλικία που είχα βάλει όταν την έκανα. Θα ξαναπροσπαθήσω. Ζουμπουλία μπράβο ύπνος ο μικρός. Σε ποιον να το πεις και να το πιστέψει. Δεν ξυπνάει δηλαδή καθόλου? Ούτε για να φάει? Εμένα αν και με τις στερεές κοιμάται καλύτερα τώρα, το βράδυ ξυπνάει για να φάει 2 φορές.

Τζά...ήρθα και εγω....

Απο χθες ξεκινήσαμε και κρέμα....σήμερα την έφαγε όλη 150ml παρακαλώ....

Τις τελευταίες μέρες ειναι πολυ γκρινιαρης...και αναρωτιέμαι???λετε να μην χορταινει??? ευτυχώς μπαίνουν οι στέρεες και θα δώ πως θα παει...λογικά μέσα στην εβδομάδα θα πάω στο παιδιάτρος θα δούμε....εγω ακόμα δεν τον έβαλα να καθίσει.....και γυρνάει και εμένα απο μπρουμητα ανάσκελα...

Ευά μην ανησυχείς κάθε παιδάκι θέλει τον χρόνο του...

Εσείς τι κάνετε????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμάς κοριτσάκια..Είμαστε καλά εδώ στο τρέξιμο η μικρή την ημέρα έχει μπει σε ένα προγραμματάκι αλλά την νύχτα τα δίνει όλα,ξυπνάει σχεδόν κάθε 2ωρο θηλάζει και ξανακοιμάται,αχ νυστάζωωωωωωω,πήγαμε και παιδίατρο χτες και σε 2 εβδομάδες ξεκινάμε κρέμα βανίλια ανυπομονώ να πω την αλήθεια ώστε να μπορώ πχ να λείψω ένα απόγευμα χωρίς να κατασκοτώνομαι να γυρίσω μην τυχόν και πεινάσει το μωρό

:-D

Σημερα γιορτάζουμε. Το μπουμπούκι μου έγινε 6μήνων! 7.0κιλά, 66.5εκ, και δυστυχώς λίγο αρρωστούλα!

Πια γυρνάμε από μπρούμυτα ανάσκελα και κάθεται όρθια για κάποια λεπτά. Γελάμε συχνά και γυρνάει στη φωνή μου. Μεγάλωσαμε!

Και μόλις γυρίσουμε στο σπιτάκι μας και βρούμε τους ρυθμούς μας θα αρχίσουμε και το φαγάκι μας! Πάντως αυτές τις μερες προσπάθησα να της δώσω γαλακάτι με το κουτάλι, αφού το μπιμπερο ούτε να το φτύσουμε και το δέχτηκε αρκετά καλά. Ηθελε βέβαια να το βάζει αυτη στο στόμα της, οπότε το περισσότερο γάλα κατέληξε στα χεράκια της αλλά νομίζω για αρχή καλά ήταν!

Χρόνια πολλά, Despoina80!!!!!Να τα χιλιάσετε πάντα με υγεία και χαμόγελα!!:P:pΤα χέρια συνέχεια στο στόμα, ε;;; Και εμείς τα ίδια... Καμιά φορά βάζει και τα δύο μέσα ή και την πιπίλα μαζί...:confused: Η μπεμούλα μου γυνάει από μπρούμυτα ανάσκελα και το ανάποδο πανεύκολα αλλά δεν κάθεται καθόλου μόνη της. Το πορτ μπεμπε ούτε να το φτύσει πλέον. Θέλει συνέχει μαρσιππο!!Βλέπει που τον φοράμε για να την βάλουμε μέσα και τρελλένεται!!!!!!!!!!!!!Εκεί την κοιμίζουμε και μετά την βάζουμε στην κούνια της... Δεν κοιμάται μόνη της στην κούνια... Οι φρουτόκρεμα και η κρέμα, χάλια!!!!ΑΝ τρώωει 10 κουταλιές της "θειας κοινωνίας" που λέει και ο άντρας μου, ζήτημα είναι...:cry::cry::cry: Κατά τα άλλα, είναι μέσα στα γέλια όλη τη μέρα!!!!

Σας ευχαριστώ όλες για την υποδοχή!!:D:D:D:D

Γεια σας!καλω ηρθες στο παρεακι μας zoiskos κ να σου ζησει η μπεμπουλα!μια χαρα μου φαινεται η μικρη κ για την ποσοτητα που πινει γαλα!εμας μας ελεγε να μην ξεπερναμε τα 1000μλ την μερα κ να φαντστεις ο γιος μου γεννηθηκε 4 κιλα με αναγκες οχι αστεια!τωρα εχουμε καταφερει να πινουμε 210 το πρωι ,μετα να τρωει τα φρουτα μετα τα λαχανικα το απογευμα ρυζαλευρο κ το βραδυ 240μλ γαλα κ υπνο ως την αλλη μερα το πρωι!τα δοντια μας βγηκανε λιγο 4 μηνων κ κατι!πριν 12 μερες ειχε φτασει τα 8600 κ 69π!

pysXp3.png

σχετικα με τα φρουτα κ γενικα με τις στερεες θελει πολυ υπομονη!κι εμενα δε τα ετρωγε στην αρχη αλλα τωρα τα καταβροχθιζει ολα!!!ειναι καινουργιες γευσεις κ θελει να συνιθισει στην καταπωση!υπομονη!εαν χρειαστει κατσε κ μια ωρα να την ταιζεις!

pysXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσακια μου...τι κάνετε???

Εμείς ξεκινήσαμε τις στέρεες και αύριο τρώμε και μεσημεριανό....στην αρχή παιδευτηκαμε αλλά τωρα τρώμε και τα φρούτα και την κρέμα....

Εγω δεν είμαι και στα πολυ καλά μου...έπαθε ζημιά το γόνατο μου και πρέπει να κάνω μαγνητικη για να δούμε την έκταση της ζημιάς...προς το παρόν φοράς επιγονατιδα και κάνω παγοθεραπεια....μετά την μαγνητική θα χρειαστεί να κάνω αγωγή με χάπια εκτός και αν χρειαστεί και επέμβαση θα δούμε.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε; Λέτα περάστικα σου, εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρο. Αρχίσαμε δειλά δειλά τις στερεές αλλά δεν επιμένουμε πολύ, πιο πολύ γνωριμία με τις τροφές. Πάντως στο καρεκλάκι της κάθεται ήσυχη και παίζει με το κουταλάκι της για αρχη. Σήμερα λέω να της δώσω μήλο να δούμε αν θα φάει. Και αύριο έχουμε πάλι εμβόλια, αυτή τη φορά τρία στον αριθμό, το καημενούλι μου! Και σα κάπως να τα καταφέραμε να τη βάζουμε το βράδυ για ύπνο κατά τις 22.30. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...