Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Kate89 είπε:

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

Μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά Κ δεν βγαίνει αποτέλεσμα από ελλιπή δείγμα.  Αλλά γενικά μην ανχωνεσε αν είχε κάποιος στίγμα από τους δύο θα το ήξερε ή ο ένας ή ο άλλος . Σπάνιο να μην το ξέρει κανείς. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα, μανούλες!!!!Είμαι καιρό μέλος του φόρουμ αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να γράψω..:confused::confused:. Σας παρακαολουθώ, όμως, και παίρμω κουράγιο μιας και γέννησα και εγώ τον Αύγουστο μια μπεμπούλα!!!!!!:P:pΔυστυχώς, όμως, γεννήθηκε μικρούλα και με κάποια δυσκολία στο φαγητό της... Δεν έχει και πολύ όρεξη. Δεν κλαίει να ζητήσει φαγητό (ή μάλλον το κάνει σπάνια αυτό) και της δίνουμε εμείς "με το ζόρι". Γεννήθηκε 4 του μηνός (2.600) και τώρα είναι 6.600 κιλά και 66 πόντους. Ο γιατρός μας λέει ότι απλά δεν είναι από τα φαγανά παιδιά αλλά είναι στα φυσιολογικά πλαίσα.Α!Και ότι είναι πολύ "σβέλτη" για την ηλικία της κινητικά και νοητικά. Ο λόγος που σας τα γράφω όλα αυτά είναι να μου πείτε τη γνώμη σας και εσείς. Πώς σας φαίνεται να πίνει γύρω στα 850 μλ την μέρα;;;;;;;;;:?:-?Μερικές φορές φτάνει και περνάει τα 1000 αλλά έχουμε και μέρες με 750... Σήμερα αρχίσαμε και φρουτόκρεμα... ΑΝ έφαγε 10 γρ ζήτημα είναι... Πώς σας φαίνονται όλα αυτά;;;;;Ο παιδίατρος και ο άντρας μου μου λένε ότι το παιδί είναι μια χαρά και το πρόβλημα το έχω εγώ...:oops::oops: Πείτε μου τη γνώμη σας!!!!Ευχαριστώ πολύυυυυ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, μανούλες!!!!Είμαι καιρό μέλος του φόρουμ αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να γράψω..:confused::confused:. Σας παρακαολουθώ, όμως, και παίρμω κουράγιο μιας και γέννησα και εγώ τον Αύγουστο μια μπεμπούλα!!!!!!:P:pΔυστυχώς, όμως, γεννήθηκε μικρούλα και με κάποια δυσκολία στο φαγητό της... Δεν έχει και πολύ όρεξη. Δεν κλαίει να ζητήσει φαγητό (ή μάλλον το κάνει σπάνια αυτό) και της δίνουμε εμείς "με το ζόρι". Γεννήθηκε 4 του μηνός (2.600) και τώρα είναι 6.600 κιλά και 66 πόντους. Ο γιατρός μας λέει ότι απλά δεν είναι από τα φαγανά παιδιά αλλά είναι στα φυσιολογικά πλαίσα.Α!Και ότι είναι πολύ "σβέλτη" για την ηλικία της κινητικά και νοητικά. Ο λόγος που σας τα γράφω όλα αυτά είναι να μου πείτε τη γνώμη σας και εσείς. Πώς σας φαίνεται να πίνει γύρω στα 850 μλ την μέρα;;;;;;;;;:?:-?Μερικές φορές φτάνει και περνάει τα 1000 αλλά έχουμε και μέρες με 750... Σήμερα αρχίσαμε και φρουτόκρεμα... ΑΝ έφαγε 10 γρ ζήτημα είναι... Πώς σας φαίνονται όλα αυτά;;;;;Ο παιδίατρος και ο άντρας μου μου λένε ότι το παιδί είναι μια χαρά και το πρόβλημα το έχω εγώ...:oops::oops: Πείτε μου τη γνώμη σας!!!!Ευχαριστώ πολύυυυυ!!

καλως την!!να σου ζησει!!εμενα μια χαρα μου φαινεται το μικρουλι σου...οσο για τις στερεες θελει χρονο μεχρι να φαει μια ικανοποιητικη ποσοτητα

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Ζοισκος καλώς ήρθες!

Να χαίρεσαι τη κορούλα σου! Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Εγώ γέννησα στις 25/07 μια κορούλα 2.970κιλά. Είχαμε και εμείς τα προβληματάκια μας στην αρχή λόγω ικτερου, αλλά τώρα είμαστε μια χαρα. Χτες που πήγα στο γιατρο τη μέτρησε 6.880κιλά και 65 εκ, οπότε μαλλον εγώ να ανησυχώ που είναι κοντούλα!:tongue: Αφου όπως είπες ψυχοσωματικά πάει μια χαρά, δίκιο έχουν ο άντρας σου και ο γιατρός σου. Για το πόσο τρώει, δυστυχώς δε ξέρω, μια που θηλάζω, αλλά πια ούτε η δικιά μου κάθεται πολύ στο στήθος. Καλή αρχή με τις τροφες, αλλά μη περιμένεις από την αρχή να το αδειάζει το φαγητό της! Αμά θες, γράψε και τίποτα άλλο για εσας, από που είστε, τι πρόγραμμα έχετε!

Λέτα πως είναι το παιδάκι σου; Καλύτερα;

Εμείς χτες πήγαμε επιτέλους να σαραντήσουμε και πρώτη επίσκεψη σε παιδίατρο. Μας βρήκε πολύ καλες, μου έδωσε και ένα πρόγραμμα εισαγωγης τροφών, αμα θέλω να ακολουθήσω. Για το blw, ούτε που το είχε ακούσει, μάλλον είμαι πολύ πρωτοποριακή, ίσως να ακολουθήσω το παραδοσιακό τρόπο. Είπε όπως πως άμα θέλω μπορώ να καθυστερήσω τις στερεές έως τον 6 και μισο οπότε βλεπουμε!

Σας ευχαριστω πολυ για τις αοαντησεις σας!!! Η αληθεια ειναι πως καταλαβαινω οτι ισως υπερβαλλω καποιες φορες αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως...!!! Σημερα ηταν η δευτερη μερα φρουτοκρεμας κ ηταν ακομα χειροτερη απο την πρωτη!!! Ηταν υποψιασμενη κ δεν καταπιε τιποτααααα.... Σχετικα με το προγραμμα μας: δεν εχει σταθεροποιηθει εντελως!!! Τις περισσοτερες μερες κανει 5 γευματα αρχιζοντας απο τις 7-8 το πρωι,κοιμαται μετα γ κανα 3ωρο,ξυπνα κ θελει παιχνιδια( δεν δειχνει σημαδια πεινας) κ τρωει μετα απο λιγο. Οσο πενανε οι ωρες της μερας πειναει πιο πολυ κ κοιμαται κ πιο λιγο και συνηθως κατα τις 11 ή κ αργοτερα,βγαινει το τελευταιο γευμα της οποτε κ κοιμαται μετα... Αργει να κοιμηθει κ ο γιατρος ειπε να την κοιμιζουμε κατα τις 9 αλλα ετσι θα χασει το τελευταιο γευμα... Αφηστε που δεν εχει χορτασει αρα δεν κιιμαται... Αν μεσα στη μερα ομως πυκνωσουμε τα γευματα τρωει λιγοτερες ποσοτητες αρα χρειαζεται να κανει 6 γευματα... Αδιεξοδο,λοιπον... Για αυτο ανησυχω...

Καλωσόρισες Ζοΐσκος!

Θα σου πω κι εγώ ότι από αυτά που περιγράφεις το κοριτσάκι σου μου φαίνεται φυσιολογικότατο και στα κιλά αλλά και στις δραστηριότητές του. Είσαι από τις τυχερές μαμάδες που δεν γκρινιάζει το μωρό τους στην πείνα. Έτσι ήταν η μεγάλη μου. Το πρωί όταν ξυπνούσε πάντα μας χαμογελούσε και έπαιζε μαζί μας για αρκετή ώρα μέχρι να την ταΐσω. Και η μικρή μου τώρα δεν γκρινιάζει πολύ αλλά καταλαβαίνεις πότε πεινάει.

Για τα στατιστικά να σου πω (για να σου φύγει η ιδέα) ότι η δικιά μου γεννήθηκε 3050 γρ στις 27/8 και στις 27/1 (τεσσάρων μηνών) ήταν 5 κιλά και ύψος ούτε 58 πόντους (57,5). Νομίζω ότι μια χαρά αναπτύσσεστε. Μακάρι να είμαστε κι εμείς σαν κι εσάς στην επόμενη εξέταση αλλά δύσκολο το βλέπω. Το ανώτερο που έβαλε η δικιά μου σε γρ σε ένα μήνα ήταν 600 γρ.

Για τις στερεές τροφές μην ανησυχείς αλλά να επιμένεις. Δοκίμασε μετά από μερικές μέρες ξανά και ξανά. Που θα πάει; Στο χέρι της είναι; Κάποια στιγμή θα μάθει να τρώει. :D

Σου βάζω σαν λινκ από του σάιτ του παιδιάτρου του κ. Παπαβέντζη το μέρος που μιλάει για τις τροφές τον απογαλακτισμό και την εισαγωγή των στερεών στη διατροφή τους: http://pediatros-thes.gr/for-parents/diatrofi/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD/

Διαφημίσεις

zoiskos καλως ηρθες και καλή χρονιά! Να σου ζησει η μπεμπουλα. Η γνώμη μου ειναι εαν εμπιστευεσαι τον παιδιατρο σου να μην ανησυχεις. Απλα οπως λεει μαλλον υπαρχουν φαγανα παιδακια και μη φαγανα παιδακια. Εμενα ο δικος μου μαλλον ειναι απο τα φαγανά. Είναι πλεον πανω απο 8 κιλα (5 1/2 μηνων) τρωει τουλαχιστον 7 φορες την ημερα και οταν τρωμε μας κοιταει ετοιμος να μας φαει. Αν μπορουσε θα μας αρπαζε το φαι απο το πηρουνι. Οποτε Δεσποινα περιμενω πως και πως να ξεκινησουμε. Δεν θελω να το καθυστερησω καθολου. Για την μεθοδο που λες διαβασα λιγο αλλα και εμενα μου φαινεται πολυ πρωτοποριακη. Ισως στο επομενο παιδακι. Αγλαια και εγω το ειχα δει αυτο το καρεκλακι αλλα φοβηθηκα λιγο τον ογκο του γιατι δεν εχουμε και πολυ χωρο. Μαλλον ομως θα το παραγγειλω. Η αλλη εναλλακτικη που σκεφτομαι ειναι αυτα του ικεα.

Δέσποινα, δεν ήξερα τι είναι η μέθοδος blw μέχρι που το ανέφερες πιο πάνω και το γκούγκλαρα.

Να σου πω την αλήθεια από τις φωτό που είδα δεν μ' ενθουσίασε ο τρόπος. Εντάξει είπαμε να γελάσουμε να δώσουμε τα παιδάκια μας κάτι να φάνε, κάποια στιγμή (όχι σε κάθε γεύμα) αλλά όχι κι έτσι. Υποτίθεται ότι εξελισσόμαστε και μάθαμε στην πάροδο του χρόνου να τρώμε με κουτάλομαχαιροπίρουνο και όχι πια με τα χέρια.

Αυτή η μέθοδος τι λέει για ποιο λόγο να τρώνε τα παιδιά με τα χέρια; Για ποιο λόγο να μην πολτοποιείτε η τροφή στην έναρξη της εισαγωγής των στερεών τροφών; Άλλωστε για πόσο καιρό θα είναι μωρά; Δεν θα μάθουν κάποια στιγμή να τρώνε κανονικά;

Αυτό που είδα εγώ στις φωτογραφίες των μωρών που έτρωγαν με blw είναι πολύ δουλειά για τη μαμά μετά το γεύμα. Άντε να καθαρίσεις όλα αυτά που λέρωσαν μετά. :D:D:D

zoiskos καλως ηρθες!μια χαρα μου φαινεται η μικρη σου μην ανησυχεις!για τις στερεες ειμναι νωρις ακομα με το καιρο θα μαθει και θα τρωει μεγαλυτερη ποσοτητα.να σου ζησει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Zoiskos είδες μια χαρά είναι το παιδάκι σου. Να μην ανησυχεις, ξέρει αυτό πότε και πόσο να φάει. Οσο για το γιατρό σου, και εγώ θα ήθελα η μικρή να κοιμάται κατα τις 9.00 αλλά δεν είναι στο χερι μου!

Για το φαγητό, λέτε να είναι πολυ extreme? Η αλήθεια είναι πως όσο πλησιάζει ο καιρός το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο. Διάβασα ένα σχετικό βιβλίο και έτσι όπως τα έλεγε κάπως σε έπειθε. Απλώς γιατί με το αλεσμένο χάνεται κάπως η γεύση και έτσι το παιδάκι δε μπορεί να μαθαινει στις διαφορετικές γεύσεις και υφή των τροφών. Αλλά είπαμε μάλλον στο τέλος θα το πάω παραδοσιακά. Εχω ακόμα λίγες βδομάδες να το σκεφτώ!

Εύα εύχομαι να τα καταφέρεις με την υπογραφή!

Σας ευχαριστω πολυ,κοριτσια, και για το καλωσορισμα κ για τις ευχες σας αλλα και για τις γνωμες κ εμπειριες σας!! Λετε οτι ειναι φυσιολογικη η μπεμπα μου,ε;;;;;;; Σας ευχαριστω πολυ...!! Η φρουτοκρεμα ακομα δεν μας αρεσει καθολου...(3η μερα) επειδη ειμαι απο κινητο δεν θυμαμαι να σχολιασω. Με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω! Φιλια σε ολες!!!! Κ ευχαριστωωω!

Μα που πήγατε όλες σας! Πώς είναι τα μωράκια σας; Η δικιά μου μεγαλώνει και αντι να στρώνει χαλάει! Αρχισε να κλαψουριζει πολύ ώρες ώρες και δε ξέρω τι της φταίει! Φαντάζομαι πως τσατίζεται που δε μπορεί να κάτσει ή να γυρίσει, αλλά που θα πάει θα τον βρει τον τρόπο! Και πια ξυπνάει το βράδυ αρκετές φορές, και πάει και ο ύπνος της μαμάς!

Γεια σας κοριτσαρες...,και ναι επιτέλους συνερχομαστε...ζόριστηκα που ήταν και τα δυο άρρωστα...τώρα έχουμε μόνο τον βήχα και τα παρακολουθώ για μα μην άγριες ο βήχας και χρειαστούν εισπνεομενα....

Σήμερα αγόρασα και κουτάλακια σιλικονης...σιγά σιγά να ετοιμαστουμε για φαΐ...

Zoiskos καλωσορισες...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κορίτσια τι κάνετε? Λέτα τα μικρά σου είναι καλύτερα?

Δέσποινα και εμένα δε λεέι να γυρίσει ή να κάτσει...

Βαριέται μάλλον. Χεχε...

Ξεκινήσαμε φαγητάκι και κάνει σαν τρελός...

Κλάμα αμα τελειώσει η κρέμα του... Την δείχνει και κλαίει.

Έτοιμος για μπριζόλα. Και εγώ νόμιζα οτι θα ήταν δύσκολη διαδικασία

μέχρι να μάθει πώς να τρώει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...