Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Alex@ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου που πάνε όλα καλά. Όσο για το στίγμα τι εννοεί αδιευκρινιστο; Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε, καποιο μπέρδεμα θα έχει γίνει, μην αγχώνεσαι γτ ότι νιώθουμε το νιώθουν κ τα μωράκια μας.

Τι να σου πω κορίτσι μου.Αυτο γράφει στις εξετάσεις 

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΥ Η ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Niωνιώ να τη χαίρεσαι τη μικρή και ας μη γιορτάζει τώρα! Για τα επιδόματα δε ξέρω τίποτα, μακάρι να τα παρετε τα λεφτά, άμα τα δικαιούστε να μη τα χάσετε! Νιωνιώ πότε θα γυρίσεις στη δουλεια; Εμείς περνάμε ήρεμα στα πεθερικά, πολύ φαγητο, καμιά βολτούλα και καθόλου πλύσιμο, σιδέρωμα:tongue: (ζηλεύετε ε;)

Η μικρή σα να ακολουθεί ένα πρόγραμμα, το δικό της. Σηκώνεται κατά τις 10.00, κοιμάται κανένα μισάωρο κατά τις 11.30, το μεσημέρι κανένα τριωράκι, μεταξύ 3.00-6.00 και το βράδυ ξανά κατά τις 12.30, κι ας η μανούλα η καημένη προσπαθεί να τη κοιμήσει από τις 9.30! Για φαγητο, το πρωί κάθεται στο στήθος το πολύ 5 λεπτα κάθε 1.50 με 2ώρες, το μεσημέρι μασουλάει το στήθος καμια ωρίτσα και το απόγευμα με βραδυ όποτε και όσο της καπνίσει. πώς σας φαίνεται;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια Πολλά!

Να πω και τις ευχές μου για το νέο έτος τώρα γιατί το πότε θα ξαναμπώ με όλα τα παιδιά στο σπίτι δεν ξέρω :tongue:!

Ένα ευτυχισμένο νέο έτος σας εύχομαι και πάνω απ' όλα Υγεία κορίτσια σ' όλες σας και σ' όλους τους δικούς σας!

καλη χρονια ευτυχισμενο το 2013 με υγεια να χαιρομαστε ολες τις ψυχουλες μας που φεραμε στον κοσμο .Μεσα στην καρδια μας ομως θα εχουμε παντα τον Αυγουστο του 2012 που μας χαρισε την ευτυχια της μητροτητας.

3347078hngk1i09nb.gif

wDsdp3.png

Κοριτσακια μου καλη κ ευτυχισμενη χρονια να εχουμε! Υγεια κ ευτυχια στις οικογενειες μας κ κυριως στα ζουζουνια μας! Το ετος που περασε ηταν μια πολυ ξεχωριστη χρονια για ολες μας κ παντα θα εχει στην καρδια μας μια ξεχωριστη θεση! Περυσι τετοιες μερες γνωριζομασταν κ ενα χρονο μετα εχουν δημιουργηθει μεταξυ μας δυνατες φιλιες μεχρι κ κουμπαριες! Σας ευχαριστω για την παρεα σας ολο αυτον τον χρονο κ ευχομαι να κανουμε παρεα ακομα κ οταν τα μικρα μας μεγαλωσουν κ κανουν δικα τους παιδια! Και που ξερετε ισως συμπεθεριασουμε κιολας!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες με υγεια πανω απ ολα!!ευτυχισμενο το 2013!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινησουμε κρεμουλες μπας και κοιμηθουμε

λιγο γιατι στον υπνο σερι δεν το εχουμε. Βλεπω να παραγγείλω καρεκλακι.

Καμία συμβουλη? Να παρω αυτά τα μεγάλα τα περίπλοκα ή τζαμπα χώρο θα μου

πιάσει? Να παρω ένα απλό ή δε θα με βολέψει? Μέχρι και τα μικρούλια για την καρέκλα

επάνω είδα.

Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινησουμε κρεμουλες μπας και κοιμηθουμε

λιγο γιατι στον υπνο σερι δεν το εχουμε. Βλεπω να παραγγείλω καρεκλακι.

Καμία συμβουλη? Να παρω αυτά τα μεγάλα τα περίπλοκα ή τζαμπα χώρο θα μου

πιάσει? Να παρω ένα απλό ή δε θα με βολέψει? Μέχρι και τα μικρούλια για την καρέκλα

επάνω είδα.

Εγώ στα δύο παιδιά είχα το κλασικό του jumbo, παράπονο σοβαρό δεν είχα. Σε αυτό παράγγειλα αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000T1OK7Y/ref=oh_details_o06_s00_i00, δωρεάν μεταφορικά. Εμένα κάθονταν τα παιδιά πολύ μέσα και μετά το φαγητό πχ. μέχρι να τελειώσω την κουζίνα, και πιο μεγάλα ζωγράφιζαν πχ. Για άλλα παιδιά έχω ακούσει ότι με δυσκολία κάθονται, ανάλογα. Διάλεξε το καλύτερο σε μια μέση τιμή πχ. 50-60 ευρώ. Παραπάνω είναι πολλά, δεν είναι;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πρότεινα να έχει και ροδάκια. Έχει δίκιο η Αγλαΐα για την τιμή. Άντε να δώσεις και ογδόντα ευρώ. Παραπάνω δεν αξίζει τον κόπο. Όλα τις ίδιες υπηρεσίες παρέχουν.

Xρόνια πολλά και καλή χρονιά! Οντως το 2012 ήταν μια υπέροχη χρονιά που θα τη θυμομαστε για πάντα! Εύχομαι το 2013 να είναι εξίσου ωραίο, με υγεία, ευτυχία και πολύ τύχη!

Εύα καλή αρχή με τις κρεμούλες. Εύχομαι να τα πάτε καλά. Και εγώ ένα παρόμοιο με τα κορίτσια πήρα, μου είχε πει η αδερφή μου πως αυτούς τους είχαν βολεψει αυτά που μπορούσαν να πέσουν κάπως, γιατι καμιά φορά οι μικρές της πέρναν ένα μικρό υπνάκο μετά το φαγητο. Αλλά σα να μου βγήκε πολύ στενή η καρεκλίτσα, θα δείξει αν θα χωρέσει μέσα.

Μου άρεσαν πολύ και τα ξύλινα, σίγουρα θα μείνουν για περισσότερο καιρό, αλλά δεν ήξερα αν στην αρχή θα ήταν βολικά. Ισως να έπρεπε να έπαιρνα τέτοιο!

Τελικά είμαι απο τις λίγες που δε βιάζονται να δώσουν κρεμούλες; Ελεγα να περιμένω να κλείσουμε τους έξι μήνες, να μας δείξει πρώτα ενδιαφέρον για το φαγητό και μετά σιγά σιγά! Μήπως να περίμενα ακόμα να βγάλει όλα τα δοντάκια:rolleyes:? Για την ώρα αντέχω πάντως ακόμα! Για να δούμε, τουλάχιστον θα το αφήσω αφού κλείσει τους εξι μήνες;

Νομίζω ότι στους έξι μήνες είναι καλό να αρχίσεις Δέσποινα, δεν έχεις κανέναν λόγο να το καθυστερήσεις, ούτε καμία βάση φαντάζομαι, ιδίως αν κάνεις συμπληρωματική εισαγωγή όπως έχω καταλάβει ότι θα κάνεις. Με τις κρέμες τώρα όλες θα προσπαθήσουμε να αντικαταστήσουμε σταδιακά έναν θηλασμό και γρήγορα θα ακολουθήσουν και άλλοι. Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις κι εσύ. Δοντάκια μην περιμένεις, δεν τα χρειάζονται (σε έχει δαγκώσει το μωρό με τα ούλα του να τρελαθείς στον πόνο; ) και ανάλογα με το παιδί μπορεί και να αργήσουν υπερβολικά πολύ!!!!!! Μην το σκέφτεσαι πολύ, μόνο του δεν πρόκειται να φάει το παιδί, δεν ξέρει τί είναι. Μην περιμένεις να αρχίσει να φωνάζει μαμ πρώτα!!!!

a0Nsp3.png

Καλή χρόνια κοριτσάκια μου....

Εχω άρρωστο το μεγάλο και τρώω μια ταλαιπωρία άλλο πράγμα ......

Και εμάς μας είπε να ξεκινήσουμε κρέμουλες αλλά μπορεί να το καθυστέρηση δεν ξέρω...μου είναι πιο εύκολος ο θηλασμος τώρα.....πρέπει να ξεκινήσω να κοίταω τ θα κάνω με την βάφτιση....

Εσείς όλες καλά????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...