Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Nα ΄μαι και εγώ! Κρίμα να ερημώσει το καφέ μας. Ισως και άλλες κοπέλες που γεννησαν μαζι μας να θέλουν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους και δε μπορούν. Πρέπει να πάω για φαγητο αλλά πρώτα να ευχηθώ στη Γιοβάννα μας να έχει μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της!

Γιοβάννα χαίρομαι πάρα πολύ για σένα και την οικογένεια σου! Εύχομαι ο χρόνος να περάσει σα νερό και κάποια στιγμή αν θέλεις να μπεις να μας πεις τα νέα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ωραία νέα!

Γιοβάννα, τις ευχές μου για μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι. Να σου πάνε όλα καλά και να αγκαλιάσετε όλοι μαζί το νέο μέλος της οικογένειάς σας!

Ναι, Ευρυδίκη την βαφτίσαμε μόλις έκλεισε τον 3ο μήνα και τώρα αυτές τις μέρες μπορώ να πω ότι αρχίσαμε να συνηθίζουμε το όνομά της. Ως τώρα ήταν η "μπέμπα" παρόλο που το όνομα ήταν καθορισμένο από την κοιλιά ακόμα.

Εμείς την άλλη βδομάδα κλείνουμε τον τέταρτο και πρέπει να κάνουμε το επαναληπτικό infarix και τα φαρμακεία δεν δέχονται συνταγές ΕΟΠΠΥ. Και είναι πολύ ακριβό (γύρω στα ενενήντα ευρώ). Τι κάνουμε; Σκέφτομαι να περιμένω να δω τι θα γίνει με τη νέα χρονιά και να το καθυστερήσουμε λίγο. Πως δεν σκέφτηκα να το πάρω νωρίτερα γμτ.

Καλημερα!!!

Κρυο!

νιονιω μου αν εχεις ''γνωστο''φαρμακειο πες να στο δωσει και να το γραψει και με τη νεα χρονια του πας τη συνταγη ,αν δεν τη δεχονται και τοτε το πληρωνεις.Κριμα ειναι μωρε μεσα στο χειμωνα να το καθυστερησεις...ξερεις πως πανε τωρα αυτα τα πραγματα:Σημερα ειναι καλα τα παιδακια μας,αυριο μπορει να ειναι μυξωμενα..

Κατα τα αλλα τι νεα κοριτσια;Μεγαλωνουν τα καμαρια μας!!

Ευα για το βραδυ που ρωτησες εμενα μου κανει 9ωρο σερι .Κοιμαται εννια και ξυπναει γυρω στις 6 ,θηλαζει και μετα ξανακοιμαται ως τις 8-9.Αναλογα τι ωρα θα αρχισει η βαβουρα στο σπιτι απο τους αντρες που ετοιμαζονται να φυγουν.

Εσεις πως τα πατε απο προγραμμα;

Εχθες ψωνισα ρουχα για τη μπουμπου μου.Καλα πηρα το συμπαν!Τελεια τα κοριτσιστικα!τι καλτσονακια,τι κολανακια,τι μπλουζοφορεματακια!! Εχω παθει τρα λα λα λα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α παρελαβα και το καθισματακι φαγητου που ειχα παραγγειλει απο αμαζον για να ειμαστε ετοιμοι γιατι αυτο που ειχα απο το γιο μου το ειχε ξεχαρβαλωσει τελειως.Τα εβγαλε τα λεφτα του χαλαλι!χαχα!!!

Ανυπομονω να ξεκινησουμε στερεες!Το θεωρω μεγαλο βημα για τα μπεμπακια μας!

Αληθεια βρε παιδια με το ροταριξ το εμβολιο που ειναι σε ελλειψη τι γινετε;Ξερετε κατι;Εμεις καναμε την πρωτη δοση και δε βρικσω αλλο για να κανουμε τη δευτερη.Ειναι το προαιρετικο της γαστρεντεριτιδας,το ποσιμο ,για να μη σας μπερδευω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

kaλημερα και απο μενα την ασωτη..Τι κανετε κοριτσια??εμεις εδω καλα..Νονιω απο σημερα ξαναγραφουν φαρμακα..Εμεις μια με τις απεργιες και 2 φορες που αρρωστησαμε δεν εχουμε κανει ακομα το πρωτο εμβολιο αλλα εκλεισa ραντεβου για αυριο και για τα τρια ;)

:-D

Διαφημίσεις

Ναι από σήμερα και γραφουν τα φάρμακα και τα δίνουν στα φαρμακεία, να βρούμε έναν τρόπο να μας τα γράφουν νωρίτερα να τα περνουμε, πχ. κάπου θα έχουμε κανένα κενό, να γράφουμε τα εμβόλια. Καλά που προλάβαμε και γεννήσαμε δεν λέτε;

Ρίτα με γεια το καρεκλάκι! Εγώ το έβαλα στην αποθήκη, αλλά ανυπομονώ να το ανεβάσω και να την βάλω μέσα! Σήμερα στο ρηλάξ έσκυψε μπροστά και έμεινε καθιστή ορθή γωνία μόνη της, βαρέθηκε την ξάπλα έστω και την όρθια. Δεν μου λες κι εσύ (μια που βγήκες για ψώνια) και όποια άλλη ξέρει, φλις φορμάκια πιο φθηνά από το mothercare πετύχατε πουθενά; Βγάζει σάλια και γουλιές που πέφτουν πιο χαμηλά και από την σαλιάρα και γίνεται χάλια, παρόλο που έχω τέσσερα, συνέχεια πλένω... Πήγα στο τζάμπο, αλλά δεν είχαν, τους τελείωσαν. Επειδή δεν πολυβγαίνω, πείτε μου αν πετύχατε κάπου οικονομικά να πάω!

Σήμερα τα έχω γραμμένα τα παιδιά μου μας έφαγαν τα άλλα κι άλλα.

Νιονιω, με τα επιδόματα δεν ασχολήθηκα γιατί δεν εμπίπτουμε στους δικαιούχους, Άννια εσύ ασχολήθηκες τελικά;

Κοφτά αλλά σταθερά, εμφανιζόμαστε τα μανιταράκια! Καλησπέρα!!!!

a0Nsp3.png

Ρίτα με γεια το καρεκλάκι! Εγώ το έβαλα στην αποθήκη, αλλά ανυπομονώ να το ανεβάσω και να την βάλω μέσα! Σήμερα στο ρηλάξ έσκυψε μπροστά και έμεινε καθιστή ορθή γωνία μόνη της, βαρέθηκε την ξάπλα έστω και την όρθια. Δεν μου λες κι εσύ (μια που βγήκες για ψώνια) και όποια άλλη ξέρει, φλις φορμάκια πιο φθηνά από το mothercare πετύχατε πουθενά; Βγάζει σάλια και γουλιές που πέφτουν πιο χαμηλά και από την σαλιάρα και γίνεται χάλια, παρόλο που έχω τέσσερα, συνέχεια πλένω... Πήγα στο τζάμπο, αλλά δεν είχαν, τους τελείωσαν. Επειδή δεν πολυβγαίνω, πείτε μου αν πετύχατε κάπου οικονομικά να πάω!

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας φλις φορμακια...:confused:αυτα τα βελουτε;

Οσο για το καρεκλακι εβαλα τον ανδρα μου να το συναρμολογησει και να το στησει σε περιπτωση που κατι ελειπε να το γυρνουσα εγκαιρως πισω...:tongue:

Αλλα ολα οκ!Πανετοιμο για μασες!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πώπω, πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο με τα εμβόλια. Πάλι καλά εμείς εδώ που είμαι είναι το μόνο που γίνεται δωρεάν και απλώς πηγαίνω στη νοσοκόμα (είπαμε οι παιδίατροι είναι είδος προς εξαφάνιση στα μέρη μας!) και μας τα κάνουν. Αλλά δε νομίζω να κάνουμε αυτό της γαστρεντερίτιδας:cry:. Κανουμε το εξαπλούν τρεις δόσεις, μηνιγγίτιδας και στρεπτοκοκκου. Τώρα ξανά όταν θα γίνει η μικρή 6 μηνών.

Καρεκλάκι φαγητού πήρα και εγώ, τελικά όχι από το άμαζον, αλλά από άλλο μαγαζι, και δε ξετρελάθηκα πολύ. Οπώς πάντα, έψαχνα τόσο καιρό και τελικά πήρα πατάτα! Μου φαίνεται κάπως στενό, κι ας είναι η μπέμπα μινιόν. Μου φαίνεται στο χρόνο πάνω θα πρέπει να παίρνω καινούριο. Και το κάθισματάκι είναι νάυλον, καθαρίζεται εύκολα, αλλά μάλλον θα ιδρώνει και εύκολα.

Ας έρθει η ώρα των στερεών και βλέπουμε!

Αντε Εύριδίκη, λίγες μέρες μείναν. Είμαι σίγουρη όλα θα είναι υπέροχα! Τελικά θα έρθουν πολλοί;

Η μικρή μου αυτές τις μέρες τα μεσημέρια χτυπάει ένα 2.5 με 3 ώρες ύπνο. Μήπως να ανησυχώ ή να χαίρομαι; Βέβαια το βράδυ, άμα δε πάει δώδεκα δε κλείνουμε μάτι!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμάς....πήγαμε παιδιατρο σήμερα και είμαστε 68εκ και 7900...μεγαλώσαμε....κινητικά και αναπτυξιακά είμαστε τελειοι....έχουμε ένα θέμα βέβαια την τελευταία εβδομάδα....ξυπνάει το βράδυ και τσιριζει και άμα δεν τον ταισω δεν κοιμάται...ο παιδιατρος μου είπε οτι μάλλον συνήθισε για αυτο κοντάρι για να φάει...άμα νομίζω οτι πεθάνει πραγματικα να του δώσω ένα μπιμπερο το βράδυ καί άμα δεν ξυπνήσει εκει θα καταλάβουμε οτι δεν είναι πείνα...θα το δω...

Εμείς βάφτιση στις 12/5...ριτα και σε αυτο με μια μέρα διάφορα είμαστε χαχαχαχα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Rita υπνόσακος; σαν αυτά:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Girls-Pink-Spot-Fleece-Sleepsuit/LW5574,default,pd.html#q=fleece%20sleepsuit

http://www.mandco.com/bodysuits-and-sleepsuits/spotty-jammawalker/invt/3731901pink/?ref=searchresult

Εγώ τις φοράω ψιλό φορμάκι από μέσα και ένα τέτοιο όλη μέρα στο σπίτι. Έχω τέτοια δύο του mothercare και δύο από το jumbo, φέτος ανάβουμε και πιο λίγο το καλοριφέρ.... Αλλά χρειάζομαι κι άλλα, απλα στο mothercare είναι ακριβούτσικα και στο jumbo δεν είχε.

a0Nsp3.png

Ευχαριστώ Κερασιά! Η αλήθεια είναι ότι η μαμά μου πάντα την γιόρταζε 21 Δεκεμβρίου την γιορτή της αλλά αποφασίσαμε να την γιορτάζουμε τελικά τον Μάιο στις 17. Είναι τόσο καλοκαιρινό το όνομα και το προτίμησα να το κάνω έτσι. Όπως και νά 'χει σ' ευχαριστώ που το θυμήθηκες! <3

Το εμβόλιο κορίτσια μόλις το έμαθα το έγραψα και το αγόρασα. Τώρα σκοπεύω να πω την παιδίατρο να μας γράψει του επόμενου μήνα. Μην την πατήσουμε πάλι.

Αγλαΐα γιατί λες ότι δεν είστε δικαιούχοι. Με τα καινούρια κριτήρια μπορεί αλλά όταν γέννησες ίσχυαν τα παλιά κριτήρια και ήταν όλοι δικαιούχοι. Αν έχεις κάνει τα χαρτιά σου πριν τις 1/11 τότε δικαιούσαι το εφάπαξ διχίλιαρο και κάποιους μήνες με το παλιό επίδομα. Δηλαδή εγώ που γέννησα τέλη Αυγούστου θα πάρω περίπου δυομιση χιλιάρικα. Με τη καινούργια νομοθεσία δεν δικαιούμαι τίποτα. Εργαζόμαστε και εγώ και ο άντρας μου και το εισόδημά μας ξεπερνά το όριο των 18000 ευρώ που βάλανε. Πάντως και δύο χιλιάρικα μια χαρά θα είναι για τώρα που θα πάρω το εξάμηνο και δεν θα πληρώνομαι κανονικά. Θα συμπληρώσουν κάπως το εισόδημα.

Μανιτάρια μου μαγικά μην εξαφανιστείτε εντελώς! Δίνετε παρόν που και που.

:tongue:

Είναι μπερδεμένο το θέμα σε μας δηλώνουμε υψηλό εισόδημα για κάποιους λόγους παρόλο που δεν είναι δικό μας. Υπήρχε και πριν όριο, δεν πιστεύω να κάνω λάθος και να χάσαμε χρήματα, ε;

Βρε παιδιά η μόνη από τις τις τρίτεκνες που έχει πρόβλημα ζήλια είμαι εγώ; Η Άννια ή Άννα κι εσύ Νιονιω έχετε (και) αγοράκια, λέτε να φταίει αυτό; Μήπως ζηλεύουν λιγότερο τα αγοράκια ή απλώς η μεσαία μου είναι το πιο ζηλιάρικο πλάσμα του πλανήτη; Υποφέρει ακόμα, κάνει το παν για να μην ξεχνάμε την παρουσία της δυστυχώς όλα τα κακά ακόμα και η μεγάλη βασανίζεται από αυτήν (χθες της τράβηξε τα μαλλιά και την έσπρωξε κι έπεσε πάνω στη βιβλιοθήκη και χτύησε το κεφάλι της στο τζάμι- καλά που δεν έσπασε να έχουμε κι άλλα χριστουγεννιάτικα).

Ή είναι θέμα ηλικίας των μεγάλων; Με την μεγάλη μου σαφώς δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, το αντίθετο δηλαδή. Η μεσαία είναι σε αυτήν την ντεμί ηλικία, ούτε μωρό αλλά ούτε και μεγάλη...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...