Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!

Μα που πήγαν όλες;

Νιωνιώ να χαίρεστε τη νεοφώτιστη! Πολύ μου αρέσει το ονοματάκι σας! Για τη δουλειά, μακάρι να υπάρχει και μετά! Αλλά για την ώρα να σκέφτεσαι μόνο τη μικρή σου!

Εμείς τα πάμε καλούτσικα, αυτές τις μέρες είχαμε και επισκέψεις τον αδερφό μου με την οικογένεια του και ήταν κάπως γκρινιάρα. Εύχομαι σήμερα να είναι καλύτερα. Περιμένω πως και πως να τη δω να μας κάνει τα πρώτα ακροβατικά της (να αρχίζει να γυρίζει) αλλά τίποτα ακομά! Ξέρει καμιά πότε περίπου αρχίζουν να γυρναν;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νιονιω να σας ζησει. Να είναι πάντα ευτυχισμένη και καλότυχη. Όσο για τη δουλειά

επειδή σε μένα έτσι έγινε, νομίζω οτι είμαι σε άδεια και οτι όταν μεγαλώσει ο μικρός

θα ξαναγυρίσω. Πότε θα το συνειδητοποιήσω για τα καλά δεν ξέρω. Εύχομαι πάντως

να μη σου τύχει, μην το σκεφτεσαι, οτι ειναι να γίνει θα γίνει. Σε τι τομέα δουλεύεις?

Δέσποινα για την Αγγλία το τρενάρω ακόμα για να δω τι θα κάνει ο άντρας μου πρώτα. Όταν θα φτάσει στο απροχώρητο θα ψάξω πιο εντατικά.

Πάντως και ο δικός δεν γυρνάει, και δεν δείχνει να θέλει να γυρίσει τώρα στα κοντά.

Ούτε μπρούμυτα του αρέσει. Τον βλέπω περισσότερο έτοιμο να κάτσει παρά να μπουσουλήσει ή να γυρίσει. Λες να σηκωθούν πρώτα και μετά να κάνουν τα υπόλοιπα?

Για να δουμε?

Καλημέρα!

Μία ερώτηση στις τρίτεκνες μανούλες!

Καταλάβατε τι τρέχει με τα επιδόματα;

Έχω την εντύπωση ότι εμείς τουλάχιστον το εφάπαξ των 2000 ευρώ ακόμα το δικαιούμαστε, έτσι δεν είναι;

Προλάβατε να κάνετε τα χαρτιά σας πριν τις 1 Νοεμβρίου;

Το μηνιαίο θα καταβάλετε ή αναστέλλονται όλες οι πληρωμές;

Είμαι τόσο μπερδεμένη.

Προσπαθώ μέσα από το ιντερνετ να βγάλω άκρη αλλά μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο.

καλησπερα τσουπρες!!!ο αρης θυμαμαι οτι εκατσε κανονικα στον ποπο του 6 μηνων και μπουσουλησε στους 9 την ημερα της βαπτισης του.

το μωρο τωρα γυριζει απο ,μπρουμητα ανασκελα που και που αλλα το μπρουμητα ουτε εμεις το πολυσυμπαθουμε....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Κορίτσια τι κανετε? Όλα καλα? Να σας ρωτήσω... Το βράδυ πόσες ώρες κοιμούνται

συνεχόμενα τα δικά σας παιδάκια? Εμένα ο μικρός μου κοιμόταν 1-6 με κάτι ξυπνήματα

για πιπίλα και χαδάκια αλλά τώρα ξυπάει πιο συχνά και δείχνει να πεινάει οπότε τον

ταίζω...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Τα μωράκια σας;

Χριστίνα μπράβο ανάπτυξη του μικρού! Γυρνάει κιόλας ε;

Εύα πονεμένη ιστορία ο ύπνος. Από 2.5 έως 3.5 μηνών κοιμόταν κανένα 6 συνεχόμενο και στο κρεβατάκι της. Τώρα πια ξυπνάει το βράδυ, μια δυο φορές τουλάχιστον. Μέχρι χτες δε μπορούσαμε να τη βάλουμε στη κούνια της, έκλαιγε. Χτες όμως τα καταφέραμε, κοιμήθηκε από τις 12.30 (είναι νυχτερινή τύπος η δικιά μας:confused:) μέχρι τις 4.30. Φαγάκι και ύπνος μαζί με τη μαμά και το μπαμπά μέχρι τις 8.00, για το επόμενο μας γεύμα!

Η δικιά μου είναι υπόδειγμα ύπνου από πολύ νωρίς. Τώρα πια κοιμάται συνεχόμενα 9ωρα. Έχει τύχει να κάνει και 12ωρο. Η ώρα που ξυπνάει πια είναι 7 και τέταρτο το πρωί. Το βράδυ μπορεί να κοιμηθεί στις 11 ή και στις 10. Καμιά φορά κοιμάται και στις 8 και ξυπνάει στις 6. Αυτό γίνεται σπάνια πλέον.

Καλησπερα κοριτσάκια μου!έχω πολύ καιρό να γράψω,κ είμαι συγκινημένη γιατί πέρυσι τέτοιες μέρες είδα πρώτη φορά στον υπέρηχο μια κουκίδα κ τώρα κρατάω το μωρό μου αγκαλιά κάτω από το δέντρο!!!

Εμένα ξυπνάει 2 φορές μες τγ νύχτα!από τις 10:30 το βράδυ ως τις 10 το πρωί!

αν δεν ξαναμπώ σας εύχομαι ολόψυχα καλές κ ονειρεμένες γιορτές με τα μωράκια σας,με υγεία!!!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Πως πέρασε ένας χρόνος εεε???τετοιες μέρες άνοιξα το καφε....οταν έμαθα οτι είμαι έγκυος...αναπολώ αυτές τις μέρες και γυρναω και διαβάζω τι γράφαμε...

Άντε μην χάνεστε...ελάτε να ζωντανεψουμε ξανα το καφε μας...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Όπως βλέπετε εγώ εδώ είμαι, δεν χάνομαι. Κρίμα είναι να ερημώνει έτσι το φόρουμ. Μπορεί να υπάρχουν κοπέλες που μας διάβαζαν ή και να θέλουν να γράψουν και να μη μπαίνουν επειδή το βλέπουν ερημωμένο.

Προχθές λοιπόν την Κυριακή μου ήρθε η πρώτη περίοδος μου. Η πρώτη του 2012. Πέρυσι η τελευταία έμμηνος ρήση ήταν 5 Δεκεμβρίου και φέτος η πρώτη στις 16! Πάνω από ένα χρόνο. Καλά ήταν όσο κράτησε χαχαχα!

Ένας χρόνος με εγκυμοσύνη, γέννα, βαφτίσια και άλλα δύο παιδιά ένα χρόνο μεγαλύτερα και μεγαλύτερες ευθύνες. Πολύ ευχαριστιέμαι το γεγονός ότι τουλάχιστον κάθομαι με άδεια και θα πάω στη δουλειά τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2013.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ειμαστε καλα!Η μπουμπου μας μεγαλωνει πολυ γρηγορα!Εχει λιγο καιρο που γυριζει απο ανασκελα μπρουμυτα και το αντιστροφο και πολυ την καμαρωνω και επισης οταν ειναι μπρουμυτα καταβαλει τεραστια προσπαθεια και σχεδον σερνεται προς τα εμπρος.Εμοιασε στον αδερφο της σε αυτα τα κινητικα αν και εκεινος ηταν ακομα πιο γρηγορος.Ομως κατα τα αλλα καμμια καμμια σχεση αυτο το μωρακι με τον μεγαλο μου.Το φτυνω ολη μερα!Πολυ προγραμμστισμενο μωρο!Και ειναι και πολυ γελαστουλα!!!Και ο γιος μου γελουσε αλλα αυτη περιμενει πως και πως να ξεκαρδιστει!!!Ολη μερα μας χαμογελαει!!

Κρεμουλες θα ξεκινησουμε οταν μπουμε στον 6ο ,μεχρι τοτε αποκλειστικα μαμαδογαλατακι.Αααα βαφτιζομαστε το σαββατο μετα το Πασχα τελικα 11.5 γιατι το πιστευετε;Κυριακη ηταν ηδη κλεισμενες ολες οι ωρες απο τωρα!Οποτε μετα τις γιορτες τρεχατε ποδαρακια μου για τις ετοιμασιες!

Αντε ανυπομονω να ερθουν οι γιορτες να βολταρουμε οικογενειακως .Σκεφτομαστε μηπως παμε και την πρωτη μας εκδρομουλα εκτος Αθηνων ολοι μαζι.Μακαρι να τελειωσει ο μπαμπας μας τη δουλεια και να τα καταφερουμε.

Και ενα ευχαριστο νεο!Αν και στις πιο πολλες το ειπα ηδη στο φβ!Η GiovannaXA μας ειναι εγκυος!!!Το γιοβαννακι μας ειναι στον 4ο και το μπεμπε(το φυλο) αποφασισαν να ειναι εκπληξη!!!!Ολα καλα να σου πανε φιλεναδα μου και να το παρετε γερο στην αγκαλια σας,σας αξιζει!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

GiovannaXA πολυ χαρηκα κοριτσακι μου με το καλο σου ευχομαι να περασεις μια ξεγνοιαστη περιοδο εγκυμοσυνης και να το απολαυσεις οσο μπορεις,φανταζομαι τη χαρα που θα εκανε το κοριτσακι σου οταν το εμαθε.Φιλακια πολλα πολλα!!!

wDsdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! smiley-happy020.gif Έχω να μπω τόσο καιρό εδώ….

Νιονιω να σας ζησει η Ιουλία! Να την χαίρεστε!:D

Εva.a αν και πολύυυυυυυυ καθυστερημένα καλως ήρθες! Να χαίρεσαι τον μπεμπούλη σου!

(είσαι κ συνονόματη με την μπουμπου μου. Ευα θα την ονομάσουμε):D

evri κ leta όντως πριν ένα χρόνο περίπου μαθαίναμε όλες για τις εγκυμοσύνες μας

κ τωρα είμαστε με τα θαυματακια μας αγκαλιά!smiley-love018.gif Τι όμορφα!!!

Ριτα μπράβο στην μικρουλα σου! κ η δικη μου είναι πολύ γελαστουλα!happy0175.gif Με το καλο κ η βάφτιση!

GiovannaXA πολύ χαρηκα με τα νεα σου!!! Με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου!

Ολα καλα να πανε σου ευχομαι!happy0160.giflove0049.gif

Εμείς την άλλη εβδομάδα κλείνουμε τον πέμπτο μήνα. Καλά είμαστε αν εξαιρέσουμε μια ουρολοίμωξη που περνάμε

κ πίνουμε αντιβίωση.(αμοξιλ,και της αρέσει πολύ!:rolleyes:)

Αυτά τα λιγα κ από εμας! Καλες γιορτες!happy0171.gif Φιλια σε ολες κ στα μπεμπινια σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...