Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑΑΑ την ίδια μέρα θα πάμε χιχιχιιχιχιιχιχι!!! Μακάρι να είναι συνεργάσιμα τα πουλάκια μας και να μας δείξουν τη κρύβουν στα ποδαράκια τους ανάμεσα !!!!

Πάντως και γω δεν έχω θέμα ότι να ναι ας είναι αρκεί να είναι γερό !!!

ετσι ετσι!!!!!οποτε μετα τα απογευματινα ραντεβου μας βουρ να πουμε τα νεα μας!!!!!!!:D

pysXp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες.απο τότε που άνοιξε το καφέ κ ήρθα μια βόλτα μετά εξαφανιζολ....δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα...ούτε περαστική τώρα πια....

τεσπα κ εγώ γεννάω 6/8 περίπου λόγο προηγούμενης καισαρικής κ έχουμε αγοράκι ενώ το πρώτο μας όπως θα καταλάβετε κ απο την υπογραφή είναι κορίτσι:P;)

σίστερ (libero) θα βλεπόμαστε κ εδώ;;:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

ετσι ετσι!!!!!οποτε μετα τα απογευματινα ραντεβου μας βουρ να πουμε τα νεα μας!!!!!!!:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Από τι βλέπω και συ απο θεσσαλονίκη είσαι εεεεεεε??? Όταν με το καλό έρθει η ώρα που θα πας να γεννήσεις ????

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ρε κοριτσάκια έχει κάνει καμια 3d υπέρηχο;;;λέω να κάνω στην β΄επιπέδου..θα αξίζει τον κόπο;;;στο πρώτο μου δεν είχα κάνει...ή μάλλον είχα πάει σε έναν γιατρό ο οποίος υποτίθετε είχε τρισδιάστατο αλλά δεν κατάλαβα τίποτα απο αυτ΄΄α που είδα:rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

ρε κοριτσάκια έχει κάνει καμια 3d υπέρηχο;;;λέω να κάνω στην β΄επιπέδου..θα αξίζει τον κόπο;;;στο πρώτο μου δεν είχα κάνει...ή μάλλον είχα πάει σε έναν γιατρό ο οποίος υποτίθετε είχε τρισδιάστατο αλλά δεν κατάλαβα τίποτα απο αυτ΄΄α που είδα:rolleyes:

Ζουμπουλία μου εγώ δεν έχω κάνει οπότε δεν έχω άποψή. Καλύτερα να μπούνε οι μανούλες του καφέ μας για να σου πούνε !!!;););););)

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

σοφάκι με το καλό ο αγόραρος λοιπόν!

και στις υπόλοιπες με το καλό να μάθετε αφού δείτε τα λουλουδάκια σας!

καμπύλη ζαχάρου όλοι οι γιατροί ξέρω ζητάνε...

πραγματικά σ αυτή την εξέταση μόνο οι αιμοληψίες δε θα σας νοιάζουν...είναι κάπως εξαντλητική, ειδικά η μεγάλη με τις 4 λήψεις. θυμάμαι όταν την έκανα στο μικρό ένοιωθα μετά ότι δε πατούσα σε στέρεο έδαφος αλλά πάνω σε κυλιόμενο.

δε βαριέστε πάει κι αυτή.

είχα μια νοσοκόμα που κάθε φορά που έπαιρνε αίμα μου λεγε πάρε ανάσα, κοίτα απ την άλλη αν θες, υπομονη υπομονή τελειώνουμε..κτλ...πολύ γέλιο....άσε με κυρά της έλεγα 2 χειρουργεία καισαρικής έχω κάνει κι ετοιμάζομαι για το τρίτο!

σήμερα ο σκίουρος (έτσι το λέμε το εμβρυακι γιατί ρώτησα το γιο μου τον μεγάλο τι βλέπει στον υπέρηχο και μου πε σκίουρο) κουνιόταν πολύ και τα καταλάβαινα όλα! θα τη σημειώσω τη μέρα, σα να μεγάλωσε κι αυτός!

ευχαριστώ κοπέλες για τα αντ!!! να χαίρεστε τα όμορφα παιδάκια σας όλες!!!

μ αρέσει που συζητάμε και έχω και μια εικόνα προσώπων!

ωραίος είναι ο τρισδιάστατος αξίζει. αλλά σε μεγάλο μήνα, στο β ας πούμε ή στο ντόπλερ. στο ντόπλερ έχω φωτο του μικρού μου και είναι ολόιδιος όπως όταν γεννήθηκε, και όπως είναι και τώρα δηλ.

έκανα το ντόπλερ 7.7 και γέννησα 20.8 και ήξερα πως θα ναι στο πρόσωπο το μωρό!

Άννα μου εγώ έκανα την 3ώρη με τις 6 λήψεις και αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι ήμουν 3 ώρες στο μικροβιολογίκο και είχα βαρεθεί τη ζωή μου. Κατά αλλά μια χαρά απλά το χεράκι μου έγινε σουρωτήρι χαχαχαχαχαχα!!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια, πώς τα πάτε; Τί πολλά που γράφετε καλέ τελευταία; Δεν σας προλαβαίνω! Όσες είσαστε απο Θεσ/κη πείτε μου παρακαλώ την απόψή σας πάνω στην κλινική που θα γεννήσετε ή έχετε ήδη γεννήσει. Πρέπει να το σκέφτομαι σιγά σιγά για να αποφασίσω. Επιτέλους ήρθε η μέρα για το ραντεβού με τον γιατρό! Αύριο είναι να πάω και το περιμένω πώς και πώς! Άντε να αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε να μειωθεί λίγο αυτό το άγχος της άγνοιας ανάμεσα στα ραντεβού για υπέρηχο. Ελπίζω να λήξω και τα στοιχήματα για το φύλο αύριο, 50-50 είναι! Για καμπύλη και μένα ο γιατρός μου είπε πιο αργά ότι θα την κάνω κι επίσης τελευταία φορά είχαμε μια συζήτηση για τα κομβία και πιστεύει και αυτός ότι δεν αποτελούν πλέον ένδειξη απο μόνα τους.

Άννα μου εγώ έκανα την 3ώρη με τις 6 λήψεις και αν με ρωτήσεις θα σου πω ότι μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι ήμουν 3 ώρες στο μικροβιολογίκο και είχα βαρεθεί τη ζωή μου. Κατά αλλά μια χαρά απλά το χεράκι μου έγινε σουρωτήρι χαχαχαχαχαχα!!!!

εύγε!:P

είσαι γερή κράση και με υψηλό αιματοκρίτη!!!

εγώ που τον έχω στα πατώματα με τόσες λήψεις ήμουν σε κώμα!!!!!:lol:

afroad αχ πόσο τυχερή είσαι που θα δεις αύριο το μπουμπούκι σου. Αντε με το καλό αύριο να μπεις να μας πεις και το φύλο !!!

Όσο για την κλινική εμένα ο γιατρό μου είναι στο Γέννεσις και στον Άγιο Λουκά μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα να πάω στο Αγιο Λουκά πήγα που γέννησαν δυο φίλες τώρα τελευταία και μου άρεσε πάρα πολύ, το εκτός ότι οι φίλες μου φύγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

εύγε!:P

είσαι γερή κράση και με υψηλό αιματοκρίτη!!!

εγώ που τον έχω στα πατώματα με τόσες λήψεις ήμουν σε κώμα!!!!!:lol:

Καλα γενικά είμαι πολύ ανθεκτική σε όλα μακάρι να συνεχίσω έτσι :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

σας ευχαριστω κοριτσακια!

εκανα σημερα τρισδιαστατο υπερηχο αλλα δε φαινοταν καθαρα γιατι ηταν ο πλακουντας μπροστα.θα κανω ξανα στο β επιπεδου:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...