Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ευα οταν ειδα 37.4 πηρα τον παιδιατρο αλλα δεν ηθλε α του δωσω ντεπον απ οτι καταλαβα.αλλα τιν ακουσε να κλαει κ μου ειπε δωσε.ενα κλαμα τι να σας πω.και βογκουσε λες κ ειχε 40.κοριτσια χθες νευριασα πολυ με τα κωλοεμβολια.τελος παντων σημερα δεν καναμε πυρετο αλλα μια γκρινια...χαλια!και ειναι και τα δοντια μαζι ..χεσε μεσα!

Χαρηκα ομως γιατι ειμαστε 7 κολα κ 63 ποντους!ο γιατρος επαθε πλακα συνεχιζουμε θξλασμο μονο που επειδη μεγαλωνει λεει τωρα με γρηηορους ρυθμους να του δινω σιδηρο για τρεις μηνες σε στγονες.το εχετε ξανα ακουσει?

Φιλια απο μενα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου...καλε μην χάνεστε..,..

Εύα δεν ήμασταν μέσα ευτυχώς γιατι θα ήταν μεγαλύτερο το σοκ.....

Greta..για σίδηρο δεν έχω ξανακούσει.....

Τα νεα μας είναι οτι ο μικρός αρχισε να αντιλαμβάνεται να πιάνει πράγματα Μά άρχιςα και εγω να το δίνω μεγαλύτερη σημάσια.....

Ξεκινησα ξανα διατροφη σήμερα Κι ελπίζω να την τήρησω γιατι δεν παει άλλο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ είμαι ακόμα βρε!

Αν και μπαίνω πιο σπάνια από πρώτα διότι η έρμη η μάνα ποιον και τι να προλάβω πρώτα;

Εμείς σήμερα 27/11 γινόμαστε 3 μηνών. Η καημένη η μπουμπού μου είναι συναχωμένη και όχι τίποτα άλλο την Κυριακή την βαφτίζουμε. Ελπίζω να γλιτώσουμε την αντιβίωση για το αυτάκι της που είναι λίγο ερεθισμένο. Την έδωσα σήμερα algofren διότι μας είπε η παιδίατρός μας ότι από 3 μηνών επιτρέπεται πλέον. Πάντως τα εμβόλια (είναι να κάνει 2 μαζί) τα αφήσαμε για αργότερα.

Περαστικά Νιόνιω, τι να πω, ελπίζω να γίνει καλά γρήγορα... Σε καταλαβαίνω απόλυτα.... ποιες μάνες και ξεμάνες, εμείς πια έχουμε εξαφανιστεί... Ζήτω τα ζουζούνια μας!

a0Nsp3.png

Νιωνιό περαστικά στη μικρούλα σας! Βαπτίζετε κιόλας ε; Δε ξέρω τι εύχονται σε αυτή τη περίπτωση! Μακάρι να το ξεπεράσει μέχρι τότε, να βοηθήσει και λίγο ο καιρός και να περάσετε καλά!

Αν δε κάνω λάθος η μπεμπούλα σου δεν είχε ενα μικρό προβληματάκι με τα ποδαράκια της; Ολα καλά;

Αχ, τριτομάνες, πραγματικά δε ξέρω πως τα καταφέρνετε. Με ένα και δε βρίσκω χρόνο! Τι σου κάνει η πείρα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Πάει ερήμωσε το καφέ, κρίμα!

Νιωνιώ πώς πήγε η βάπτιση; Εύχομαι να μην εκλαψε πολύ η μικρη!

Εύα ο δικός σου ο μικρός τι κάνει; Εύχομαι να έχεις κανένα ευχάριστο από Αγγλία. Οτι άλλο εδώ είμαι να σε βοηθήσω αν μπορώ. Θα σου έστελνα μαιλ, αλλά αυτο το καιρό όλο λέω θα κάνω το ένα και το άλλο και όλα τα ξεχνάω!

Η μικρούλα μου μεγαλώνει, σήμερα θα πάω να τη ζυγήσω, αλλά ακόμα δε φαίνεται να θέλει να προσπαθήσει να γυρίσει. Γενικά μου φαίνεται κάπως τεμπελίτσα, δε κουνάει χέρια πόδια πολύ! Μήπως να ανησυχήσω;

Τη βαφτίσαμε την μπέμπα-μπούμπα, Ιουλία και η βάφτιση ήταν πολύ ωραία. Απλή και ταπεινή. Η μικρή δεν έκλαψε καθόλου παρά μόνο λίγο όταν την έβγαλε ο παπάς από την κολυβήθρα. Να σκεφτείς ότι στην αρχή στην κατήχηση κοιμόταν το καημένο.

Ναι βρε κορίτσια.

Χαθήκαμε με τα φβ και τις δουλειές και τα τρεχάματα. Εδώ η ζωή κυλάει νορμάλ. Είναι ωραία η ρουτίνα τώρα που βρίσκομαι με άδεια στο σπίτι. Το εξάμηνό μου ξεκίνησε πριν κανα 2 βδομάδες και λογικά θα επιστρέψω στη δουλειά κατά τον Ιούνιο. Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν θα υπάρχει η δουλειά μου μέχρι τότε ή αν θα φάμε κανα σουτ ομαδικώς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...