Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:idea: moritsa 2/9 αγοράκι κοριτσάκι18/7

:idea: mimika84 6/8 αγοράκι 22/7

:idea:eva.aαγοράκι 23/7

:idea: agtog 24/7 ή 6/8 ΙΑΣΩ κοριτσάκι 24/7

:idea: Despina80 6/8 κοριτσάκι 25/7

:idea: ridi 3/8 κοριτσάκι 28/7

:idea: Τaniabell 19/8 κοριτσάκι 30/7

:idea: ΑΝΝΑ27! 18/08 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ αγοράκι31/7

:idea: chiqui 11/08 ΡΕΑ αγοράκι 31/7

:idea:Archon 23/08 κοριτσάκι 3/8

:idea:zoumpoulia09 αγοράκι 6/8

:idea:Greta 17/08 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ αγοράκι 8/8

:idea:myrina 3/9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΠΑΓΝΗ) κοριτσάκι 9/8

:idea:evri 10/8 αγοράκι 9/8

:idea:leta800 1-5/08 αγοράκι 9/8

:idea:ριτα79 30/8 Ιασώ κοριτσάκι 10/8

:idea:geo_angela 22/8 ΑΚΕΣΩ ΒΟΛΟΥ αγοράκι 16/8

:idea:libero10 27/08 αγοράκι 16/8

:idea:kerasia 7/9 ΜΗΤΕΡΑ κοριτσάκι 16/8

:idea:Marilenaath 28/08 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι 17/8

:idea:Νιονιώ 12/9 κοριτσάκι 27/8

:idea:Rodakinoula 6/9 αγοράκι 28/8

:idea:hara82 4/9 ΜΗΤΕΡΑ αγοράκι 1/9

:idea:angelikig 10/9 κοριτσάκι ΡΕΑ 2/9

:idea:elisabeth 6/9 αγοράκι 2/9

:idea:annia 10/9 ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ κοριτσάκι 6/9

:idea:xristinio 28/9 Ρεα αγοράκι 14/9

Καλημερα!Ζουμπουλια καλως ηρθες και παλι!!!Δοντακια απο τωρα;Μπα δε νομιζω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

τι κανετε??εμενα αυτες τις μερες ο μικρος γκρινιαζει αρκετα αλλα τουλαχιστον τα βραδια κοιμαται..

ζουμπουλια καλωσορισες ξανα...να σου ζησει ο μικρος...ευκολη γεννα??φυσιολογικα??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας κοριτσακια μου....

τι κανετε??εμενα αυτες τις μερες ο μικρος γκρινιαζει αρκετα αλλα τουλαχιστον τα βραδια κοιμαται..

ζουμπουλια καλωσορισες ξανα...να σου ζησει ο μικρος...ευκολη γεννα??φυσιολογικα??

καλημέρα με καισαρική γέννησα λόγο προηγούμενης(4.400 η μικρή μου).παρολαυτα ούτε στην πρώτη ούτε τώρα κατάλαβα πόνους...κ σηκώθηκα αμέσως..σκέψου στην βδομάδα ανέβηκα κ σε μηχανάκι:tongue:

καλημέρα σε όλους...μόλις πήγα την μικρή παιδικό,ο μικρός κοιμάτε κ εγώ χαλαρώνω ιντερνετ;)

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

καλημερα...χειμωνιατικη μερα αλλα μου αρεσει....επιτελους χειμωνιασε...ειναι ωρα να χουχουλιασουμε...

τι κανετε κοριτσακια??εμεις δεν θα βγουμε σημερα λογω καιρου αλλα δεν με χαλαει....αν αυριο ειναι καλος ο καιρος θα παμε και στο παρκο καμια βολτα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kαλημέρα και από εμένα!

Ζουμπουλιά καλώς μας ήρθες! Να χαίρεσαι το γυιο σου!

Και εμείς σα να έχουμε ένα προγραμμα, κοιμόμαστε κατά τις 1.00 στο στήθος της μαμάς και ξυπνάμε γύρω στις 7.00 για λίγο φαγάκι και μετά πάλι ύπνο μέχρι τις 10.00 και. Βέβαια στη συνέχεια τρώμε όποτε θέλουμε, αλλά η αρχή έχει γίνει!

εμείς σήμερα έχουμε σχετικά καλο καιρο, και επειδή χτες ντεμπέλιασα και δε βγήκαμε, σήμερα θα πρέπει να κάνω την προσπάθεια!

Ερημωσε το καφε μας!!

Τι κανετε κοριτσαρες?

Ζουμπουλια καλως ηρθες παλι!

Ο καιρος στην Αθηνα τελειος!!νοιωθω λες κ μολις περασε ο χειμωνας κ ηρθε η ανοιξη!πολυ δυσκολη εποχη γαμωτο.ανησυχω μονιμος για το αν ντυνω το μωρο σωστα αν κρυωνει αν ζεστενεται!κατα τα αλλα καλα!κοιμομαστε το βραδυ απο 10-11 περιπου μεχρι 5.μετα γαλατακι κ νανι παλι μεχρι 8!μπορει να θηλασει κ παλι νανι μεχρι 10!κοιμαται κ η μαμα μαζι του :P!!αφου φανταστειτε δεν κοιμαμαι πια την ημερα σπανια!

Οσο για τα δοντια κ εμας τραγικη η κατασταση!βαζει χερια τρωει το δαχτυλο μου νευριαζει μου φωναζει καλε!!!!υποφερει το μωρο μου!

Υπομονη θα περασει κ αυτο!

Αυτα απο μενα...φιλια μανουλες :)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα!!!!!!!ζουμπι καλως μας ηρθες κ παλι!!!!!!!

κοριτσια μια κ μιλαμε για δοντια εχει λιγες μερες ο μικρος μου εχει πολυ σαλιο κ ενω εχει φαει κ ειναι χορτατος εχει ολη την ωρα τα χερια μεσα στο στομα!βαζω κ το δαχτυλο μου κ μου το ρουφαει κ γενικα σα να προσπαθει να το δαγκωσει με τα ουλα του!χτες τα ρουχα του τα εκανε μεσα στα σαλια....ρε τον φαφουτανθρωπο.....κατα τ αλλα εχει δυο μερες που τρωει στις 21:00 κοιμαται 21:45 κ ξυπναει 7 το πρωι!κανει βεβαια ανησυχο υπνο,κουνιεται συνεχως καμμια φορα γκρινιαζει με κλειστα ματακια γιατι του εχει φυγει η πιπιλα αλλα τουλαχιστον δεν ξυπναει!μακαρι να το συνεχισει ετσι το μαναρι μου!ααα επισης για να κοιμηθει βαζει τα μαξιλαρια που του εχω πανω στο κεφαλι του!χωνει τα μουτρακια του συνεχως απο κατω μεχρι να τον παρει ο υπνος!φυσικα μολις κοιμηθει του τα παιρνω!εχει κανενα τετοιο χουι κανενα απο τα μωρακια σας???

pysXp3.png

καλημερα!!!!!!!ζουμπι καλως μας ηρθες κ παλι!!!!!!!

κοριτσια μια κ μιλαμε για δοντια εχει λιγες μερες ο μικρος μου εχει πολυ σαλιο κ ενω εχει φαει κ ειναι χορτατος εχει ολη την ωρα τα χερια μεσα στο στομα!βαζω κ το δαχτυλο μου κ μου το ρουφαει κ γενικα σα να προσπαθει να το δαγκωσει με τα ουλα του!χτες τα ρουχα του τα εκανε μεσα στα σαλια....ρε τον φαφουτανθρωπο.....κατα τ αλλα εχει δυο μερες που τρωει στις 21:00 κοιμαται 21:45 κ ξυπναει 7 το πρωι!κανει βεβαια ανησυχο υπνο,κουνιεται συνεχως καμμια φορα γκρινιαζει με κλειστα ματακια γιατι του εχει φυγει η πιπιλα αλλα τουλαχιστον δεν ξυπναει!μακαρι να το συνεχισει ετσι το μαναρι μου!ααα επισης για να κοιμηθει βαζει τα μαξιλαρια που του εχω πανω στο κεφαλι του!χωνει τα μουτρακια του συνεχως απο κατω μεχρι να τον παρει ο υπνος!φυσικα μολις κοιμηθει του τα παιρνω!εχει κανενα τετοιο χουι κανενα απο τα μωρακια σας???

καλησπέρα λιμπετράκο κ μένα ο δικός μου για να κομηθεί κουκουλώνετε με το πάπλωμα;)

καλησπέρα σε όλες..είναι η ώρα της χαλάρωσης για μένα..κ όχι απο το μωρό αλλά απο την μεγάλη κου!!!!!!μόλις πήγε για ύπνο με τον μπαμπάτης..ελπίζω να κοιμηθεί:rolleyes:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι κανετε? Καλως ήρθες Ζουμπουλία και απο εμένα.

Και εμενα μου ειπε ο παιδιατρος οτι ξεκινησαν τα δοντακια. Τον ενοχλουν τον καημενο

αρκετα και δε ξερω τι να τον κανω. Θα παρω αυτα τα παιχνιδακια για τα δοντακια

αλλα κατα τα αλλα δε ρωτησα τι αλλο κανουμε οταν πονανε.

Ειχαμε και λιγο πυρετο απο το εμβολιο αλλα σε δυο μερουλες το ξεπερασε.

Κατα τα άλλα μία μέρα πριν την επιστροφή μου στη δουλεια έμαθα οτι δε με χρειαζονται πλεον. Τζαμπα ετρεχα να δουλευω μεχρι τον εννατο και τζαμπα τα λιτρα

γαλα που εβγαλα για να εχω τραπεζα. Τι να πω... Ειπα να κανω τα παραπονα μου και εγω.

Δεσποινα στειλε μου με mail αυτα που λες... Να κουτσομπολεψουμε λιγο για τα επαγγελματικα...

Καλημέρα...καλε που είστε όλες χαμένες???πρωτη και καλύτερη εγω βέβαια αλλα η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερα της.....μπήκανε στο σπίτι μου το σάββατο και μου κλεψανε συναισθηματικής αξίας πράγματα και γενικα με έχει πιάσει τρελή φοβία...συνεχώς είμαι μέσα στα νεύρα...θα το ξεπεράσω....

Ο μικρός έχει μεγαλώσει παρα πολυ....άρχιζε τώρα και αντιδράει....ποτε μεγάλωσε και αυτος δεν το καταλαβα???

Eva???δηλαδή απολυθηκες???πυ δουλεύεις???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Κοριτσια μου εχω χαθει παλι λογω ιντερνετ.τι κανετε?

Νικολετακι τα ειπαμε αλλα στα λεω κ παλι.λυπαμαι παααρα πολυ!ελπιζω να το ξεπερασετε γρηγορα!

Φιλες καναμε το prevenar σημερα κ το μωρο δεν ειναι καθολου καλα.ακεφο γκρινια κ κοιμαται ορθιο.ποναω να το βλεπω ετσι ειδικα τωρα που αρχισει κ αντιδραει κ μου "μιλαει" κ γελαμε... (Λετα)

Πυρετο προς το παρον δεν εχουμε αλλα αφου καναμε στο πρωτο πιστευω δεν το γλιτωνουμε!

Σας φιλω,καλο σ/κ να εχουμε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι κανετε κοριτσια που χαθηκατε?

Εμενα ο μικρος με ξεκανε λιγο ολη την εβδομαδα. Μαλλον απο τα δοντακια του

γκρινιαζει. Εκει που ειχαμε ηρεμησει ηθελε ολο να τρωει και αγκαλια.

Εσας σας ξεκινησαν τετοιες γκρινιες?

Γκρετα ελπιζω ο μικρος σου να μην ανεβασε πυρετο, Περαστικουλια.

Λετα φαναζομαι δεν ησασταν σπιτι ε???? Θελω να πιστευω...

Ειναι πολυ ασχημο συναισθημα να μπαινουν στο σπιτι σου αλλα με τον καιρο θα

σου φυγει που θα παει. Στη δουλεια δε με απελυσε. Καλα θα ηταν γιατι θα επερνα

καμια αποζημιωση, ενα ταμειο ανεργιας ενα κατι τελος παντων.

Στην Ελλαδα οι περισσοτεροι μηχανικοι που ξερω ειναι με μπλοκακι οποτε καποια στιγμη σου λενε λυπαμαι δεν μπορουμε να συνεργαστουμε αλλο...

Αυριο θα παρω αυτη την κρεμουλα για τα ουλα ελπιζω να κανει τιποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...