Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Ax, καιρο εχω να μπω στο φορουμ! Τι κανετε;

Αννια σαραντησατε; αντε καλες βολτουλες απο εδω και περα!

Νιωνιω μην ανησυχεις για τα κιλα, ολα με μετρο και εδω ειμαστε! Ευχομαι να χαθουν ολα. Περαστικα στη μπουκιτσασου, οσο για την αντιβιωση, τοσα παιδακια πηραν! Στο ινερνετ διαβαζεις μονο τις εξαιρεσεις!

Λετα πως παει η γυμναστικη; Πρεπει να αρχισω και εγω, αλλσ μεχρι στιγμης χρησιμοποιω τη μπεμπα ως δικαιολογια ελλειψης χρονου (ντροπη μου)!

Χριστινιω, δυσκολη καιροι για νονο ε; Στην αναγκη να πειτε ενα συγγενικο προσωπο και να αγορασετε εσεις οτι χρειαζεται; Και δε χρειαζονται πια και πολλες πολυτελειες!

Ευα, σκεφτεσαι να ξενητευτεις; Οτι βοηθεια χρειαζεσαι για αγγλια και τωρα πια για ιρλανδια εδω ειμαι! Μεχρι στιγμης παντως η ιρλανδια και το δουβλινο μου φαινονται πιο καλα απο αγγλια, αλλα με επιφυλακτικοτητα. Οταν θα αρχισω με το καλο να ψαχνωγια δουλεια θα σχηματισω καλυτερη γνωμη για τη χωρα.

Αν ειχα τη δυνατοτητα παντως θα πηγαινα να ζησω ελβετια. Ακομα και οθ φτωχοι ζουν καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας ζουζουνες! Πως ειστε? Τα μικρα σας πως ειναι? Βρηκαμε επιτελους παιδιατρο! Πηγαμε σημερα το πρωι σε μια κυρια που ειναι στο παιδων κ εχει κ ιατρειο πολυ κοντα στο σπιτι. Μου φανηκε πολυ ενημερωμενη. Ενθερμη υποστηρικτρια του θηλασμου κ κατα των περιττων φαρμακων κ εμβολιων! Ο μικρος μας ειναι στα ανωτερα ολων των καμπηλων! Αυριο γινομαστε 3 μηνων κ ειναι 6300 κ 62 ποντους! Κ γεννηθηκε 2840 κ 49 ποντους!

2sCXp3.png

γεια!!!μιμικα σχεδον στις ιδιες διαστασεις τα μπουμπουκια μας!!εμεις γεννηθηκαμε 2900 και 49 ποντους!!

δεσποινα δυστυχως δεν υπαρχουν χρηματα ουτε για τα εξοδα των γονιων ,οχι να κανουμε και του νονου....εννοειται οτι δεν θα υπαρχουν πολυτελειες..εχει ο θεος...

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κανετε? Αννια πανε βόλτες όσο ο καιρός βοηθαει γιατι μετα μας βλέπω μέσα κλεισμένες. Χριστινιό όταν έκανες δεύτερη άντληση που αποστείρωνες το θήλαστρο? Έχω και εγώ κάτι απορίες...

Δέσποινα το σκέφτομαι σοβαρά γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου εδω πέρα. Σε τι αντικέιμενο θα ψάξεις? Όταν ψάξεις.

Μιμίκα εκτός του οτι γεννήσαμε στα κοντά. Τα αγόρια μας γεννήθηκαν σχεδόν το ίδιο.

Τέτοια ανάπτυξη όμως βρε παιδί δεν την έχουμε εμείς. Φτου φτου...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...

κατι μου λεει οτι μαλλον την αρπαξα..με ενοχλει ο λαιμος μου..ελπιζω να το περασω ελαφρα και να μην κολλησει τιποτα ο μικρος...

σημερα ηταν και λιγο περιεργος ο καιρος..καλε δεν ξερω πως να ντυσω τα μωρα....

μιμικα και εμενα ο μικρος την προηγουμενη πεμπτη που πηγαμε στον παιδιατρο ηταν 6200 και 62 ποντους.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπερα!

Ευα ποσο ειναι εσενα ο δικος σου? Ο δικος μου η αληθεια ειναι οτι ξεπεταχτηκε αρκετα!

Λετακι την αρπαξες? Κι εγω ρε δεν ξερω πως να τον ντυσω.εμενα ο δικος μου εχει το κακο οτι δεν ανεχεται με τιποτα τα σκεπασματα! Οποτε τον ντυν πιο βαρια γιατι κοιμαται ξεσκεπαστος

2sCXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Χριστινιω δυσκολα τα πράγματα όντως. Μακάρι να βρεθει και ο νονός, άλλωστε δε χρειάζεται να γίνει και άμεσα.

Κορίτισια τι παλικαράκια έχετε; Μπραβο στα μικράκια σας και στις μανούλες που τα προσέχουν τόσο πολύ!

Μιμίκα είδα έγινε και 3 μηνών! Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!

Εύα στην αγγλία δουλευά ως πολιτικός μηχανικός. Ηταν δυσκολα τα πράγματα, ιδιώς μετά το Σεπτέμβρη του 2009, αλλά στην δικιά μου εταιρεια όσο ήμουν εκεί δεν είχαν γίνει απολύσεις! Σε άλλες όμως εταιρείες και κυρίως μεγαλύτερες είχα γίνει πολλές, και ακόμα συνεχίζονταν! Τώρα Ιρλανδία που οι τιμές των ακινήτων έχουν πέσει πάρα πολύ (σε μερικές περιοχες και κατά 50%-κρίμα να μην έχουμε λεφτά να αγοράσουμε) ο κλάδος έχει χτυπηθει πάρα πολύ, οποτε είμαι κάπως επιφυλακτική στο πόσο γρήγορα θα βρω δουλειά. Εσεις σε τι κλάδο είστε, ίσως να έχω ακούσει κάτι

καλημερα κοριτσακια μου...

τι κανετε??ευτυχως ειμαι καλυτερα....και επειδη και ο καιρος ειναι καλος λεω να παω τον μεγαλο στο παρκο...

σκεφτομαι απο τον φεβρουαριο που θα ξεκινησω δουλεια να στειλω τον μεγαλο παιδικο...τι γνωμη εχετε καλα δεν θα κανω???επειδη υπαρχει ο κινδυνος των ιωσεων αλλα ο μικρος θα ειναι 6 μηνων...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Χριστινιο καλή η ιδέα σου δε θα το σκεφτομουνα ποτέ...

Σε κατι μαθηματα θηλασμού που εβλεπα στο youtube λέγανε οτι δεν χρειάζεται καθόλου

αποστείρωση. Δε θα το τολμούσα βεβαια το καθόλου...

Δέσποινα τωρα με εφτιαξες... Μηχανικός είμαι και εγώ. Ηλεκτρολόγος και νόμιζα οτι

προς τα εκεί τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Μάλλον θα αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό. Καμιά ιδέα κορίτσια?

Λέτα χωρίς να έχω την εμπειρία ενός μεγαλύτερου παιδιού θα έλεγα να το δοκιμάσεις

και να δεις γιατί φαντάζομαι δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει το παιδακι σου στον παιδικο.

Μιμικα εχω καιρο να παω παιδιατρο. θα παω την επομενη εβδομαδα και θα σου πω αλλα ετσι πως τον ζυγισα στη δικια μου ζυγαρια φαινεται να περασε και ο δικος μου τα 6 κιλα δεν το περιμενα.

Agtog με τη πρωτη ευκαιρια θα το ψαξω για το τικερακι

Καλησπερα και απο εδω!!!

Μερες σας διαβαζω και μολις παω να γραψω κατι γινεται και σηκωνομαι.Λιγο πολυ τα νεα μας ειναι γνωστα,τρωμε και μεγαλωνουμε!!!Εχουμε και τις γκρινιες μας ωρες ωρες αλλά ειναι μεσα στο πργραμμα και αυτο.Που θα παει θα μεγαλωσει και αυτο.

Ευα καλως ορισες ,να χαιρεσαι το καμαρι σου ποτε γεννησες ακριβως για να σε βαλω στη λιστουλα μας;Σορρυ θα το εχεις ξαναπει αλλα δεν το ειδα,θα τα λεμε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...