Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Να με και εγώ!

Τι κάνετε; Γιατι βρε κορίτσια να μη βγάζετε τα μικρά σας το χειμώνα; Δε λέω όχι με τα χιόνα, αλλά μια ήπια μέρα, ντύστε τα καλά και βγείτε! Εμείς που ζούμε στα κρύα τι θα κάνουμε; Αλλωστε νομίζω πως μετά τους τρεις (ή εξι μήνες) τα μικρά μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία τους και δεν έχουν πρόβλημα με το κρύο (εφοσον είναι καλά ντυμένα!). Πάντως η κουνιαδα μου στο Οσλο τον μικρό της τον έβγαζε βόλτα για δυο ώρες κάθε μέρα ανεξαρτήτου καιρού, και είχε γεννηθει τέλη Ιανουαρίου!

Γκρέτα μου, γιατι σε ακούω τοσο πεσμένη. Εύχομαι απλώς να είναι λόγια της στιγμής και της ταλαιπωρίας! Και εγώ κάποια στιγμή εκει στη μετακόμιση ένιωθα έτσι, αλλά κάθε μέρα είναι και καλύτερα! Μαλλον θα επιβιώσουμε! Μια μέρα προσπαθήστε να καθήσετε ήσυχα και να κάνετε μια κουβεντούλα. Μακάρι όλα να πάν όπως επιθυμεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε που ειστε ολες??

εγω εδω...πηγε ο μεγαλος με τον μπαμπα στο σουπερ και καθομαι με τον μικρο..

χθες εγινα νονα...ηταν πολυ ωραια αλλα πολλη κουραση..η μικρη ειναι και αρκετα κιλα και μου πονεσε το χερι....εριξε ενα κλαμα η καημενη....χαμος....

ξεκινησα παλι διατροφη γιατι την χαλασα λιγο...ευτυχως ξεκινησε και ο αντρας μου διαιτα και δεν θα ζοριστω...θα μαγειρευω ιδια πραγματα...

εσεις τι κανετε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

παντα αξια!!!αντε σειρα εχουν τα μπεμπακια μας τωρα..(αν βρουμε νονο φυσικα:confused::confused:)!!

απο διατροφη κι εγω κατι πρεπει να κανω αν και δε τρωω πολλα χαζα. εχασα τα κιλα της 2ης εγκυμοσυνης και τωρα θελω να χασω τα σουβενιρ της 1ης!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Κοριτσια τι κανετε? Ολα καλα? Για τα κιλα το μονο που εχω να πω ειναι πως οτι δεν εφαγα στην εγκυμοσυνη το τρωω τωρα. Τρωω σαν τρελη. Τετοια πεινα βρε κοριτσια 9 μηνες δεν ειχα. Εκει που ελεγα 2 κιλακια μειναν, θα τα χασω μετα τον θηλασμο για να μην κανω διαιτα και μου προκυψει κανενα προβλημα, τωρα εχω αρχισει και βαζω.

Γκρετα εισαι καλύτερα?

Δεσποινα πως ειναι η ζωη εκει? Εχω αρχισει να φλερταρω με την ιδεα του εξωτερικου γιατι εδω δεν μας βλεπω καλα.

Λέτα παντα άξια...

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας κοριτσια μου,χτες η μικρη μου αλλαξε τα φωτα απο τις 8,30το πρωι μεχρι της 11το βραδυ θηλαζε κοιμοταν 10λ και ξανα τα ιδια ψοφησα μιλαμε..Εριξα και ενα ματς με τον συζυγο και γιναμε μαλλια κουβαρια..Η μικρη ευτυχως για βραδυ κοιμηθηκε 11με 4 και 4,30 με 8και κοιμηθηκα και εγω λιγο ουφ

:-D

Κοριτσια τι κανετε? Ολα καλα? Για τα κιλα το μονο που εχω να πω ειναι πως οτι δεν εφαγα στην εγκυμοσυνη το τρωω τωρα. Τρωω σαν τρελη. Τετοια πεινα βρε κοριτσια 9 μηνες δεν ειχα. Εκει που ελεγα 2 κιλακια μειναν, θα τα χασω μετα τον θηλασμο για να μην κανω διαιτα και μου προκυψει κανενα προβλημα, τωρα εχω αρχισει και βαζω.

Γκρετα εισαι καλύτερα?

Δεσποινα πως ειναι η ζωη εκει? Εχω αρχισει να φλερταρω με την ιδεα του εξωτερικου γιατι εδω δεν μας βλεπω καλα.

Λέτα παντα άξια...

Μια από τα ίδια Εύα. Σε κάθε γέννα το ίδιο. Με μία διαφορά... στις προηγούμενες κατάφερνα στους δύο μήνες περίπου να χάσω όλα τα κιλά και έβαζα μετά ενώ τώρα έχουν κατσικωθεί 5 κιλά και ενώ είχα χάσει 1 το ξαναέβαλα όχι φυσικά χωρίς λόγο.

Ενώ στην εγκυμοσύνη μου είχε κοπεί η όρεξη τώρα ξανάρχισαν οι παλιές μου λιγούρες. Επειδή είμαι ήδη 37 χρονών και ανησυχώ ότι ο μεταβολισμός μου έχει πια αλλάξει και ότι δεν θα χάνω κιλά όπως παλιά αποφάσισα να μπω σε πρόγραμμα νωρίς νωρίς. Ήδη γράφτηκα σε γυμναστήριο (προχθές) και αν δεν καταφέρω να κοντρολάρω την όρεξή μου σκέφτομαι να πάω και σε διατροφολόγο. Εξάλλου λέμε να βαφτίσουμε τη μικρή μέσα στο Χειμώνα και θα 'θελα να έχω χάσει τουλάχιστον τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είμαι 1,61 και έμεινα έγκυος στα 64 κιλά. Τώρα είμαι 69. Είμαι υπερβολική που θέλω να είμαι 60 κιλά; Άραγε θα τα καταφέρω ποτέ;:(

Η μπουκίτσα μου αρρώστησε... ωτίτιδα.

Αναγκαστικά ξεκινήσαμε αντιβίωση. Είναι πολύ μικρή γμτ. Διάβαζα και κάτι περίεργα άρθρα για τα παιδιά που αναγκάζονται να πάρουν αντιβίωση πριν τους 3 μήνες και κάτι έπαθα. Πολύ μύξα.... μα πάρα πολύ μύξα. Και δε λέει να μειωθεί.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου....

αντε επιτελους μπηκατα μην ξεχναμε και το καφε...

τι κανετε???εμεις ειμαστε μια χαρα....πηγαμε και καναμε χθες τα εμβολια μας....ειναι 62 εκ και 6200...μεγαλωσε το αντρακι μου....

οσο για τα κιλα εγω εχω ακομα αλλα 9 και δυσκολα θα τα χασω...γυμναστικη κανω στο σπιτι το μεσημερι..

ευα εγω μενω πανοραμα...δεν ειμαστε και πολυ μακρια..που γεννησες??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Myrina απο γλυκά μην το συζητάς...Έχω φάει τόσο σοκολάτα που λέω θα πάθει τιποτα το παιδι. Καποια στιγμή είπα μήπως να δω το ζάχαρο του μπέμπη χιχι.

Νιονιω περαστικά στο μικρό σου. Μη διαβάζεις τέτοια μόνο θα σε στεναχωρούν. Για ότι και να ψάξεις όλο μία έρευνα θα υπάρχει που θα λέει τα χειρότερα.

Λέτα στη Γενική γέννησα.

Xristinio εχω κανει λίγο τραπεζα αλλα και παλι αγχωνομαι ποσο θα μου κρατησει. Εσυ πέρυσι ποσο καιρο κατάφερες να θηλάζεις αφού επέστρεψες στη δουλειά?

καλησπερα κοριτσαρες!!εβαλα τον μεγαλο για υπνο κι εκατσα να θηλασω το μωρο.

ευα, πηγα για δουλεια οταν ο μικρος ηταν 4 μηνων. εκανα τουλαχιστον 1 αντληση στη δουλεια και συνεχισα το θηλασμο μεχρι τον 7ο μηνα γιατι μετα εμεινα εγκυοα και σταματησαμε λογω συσπασεων.βεβαια δε θηλαζα αποκλειστικα αλλα επινε αρκετο γαλατακι της μαμας. 1 μηνα μετα αρρωστησε με 39,5 πυρετο.δεν ξερω αν ηταν τυχαιο....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...