Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λετα μου ακομα εχει μυξουλες κ μου βηχει κυριως το βραδυ.οι τρεις πρωτες μερες ηταν οι πιο δυσκολες. Δεκα μερες ομως κ οι μυξες δεν φυγανε. Βιβλιαριο υγειας παιδιου μας εδωσε ο παιδιατρος. Το βιβλιαριο που ανεφερα πριν ειναι το βιβλιαριο του ασφαλιστικου ταμειου δηλ. Του εοππυ.

Πως ειναι το μωρο?

2sCXp3.png

εμεις παντως μπλε βιβλιαρακι υγειας εχουμε μονο απο την ασπασια, στα αλλα πηραμε υποκαταστατα απο το μαιευτηριο! μιμικα αυτο εννοεις; γιατι το παιδι απο το ταμειο δεν παιρνει δικο του βιβλιαριο, αφου γραφεται στο δικο σας η κανω λαθος; αλλαξε κατι; αληθεια κανονικο βιβλιαριο υγειας εχει παρει καποια κοπελα;

a0Nsp3.png

εμεις παντως μπλε βιβλιαρακι υγειας εχουμε μονο απο την ασπασια, στα αλλα πηραμε υποκαταστατα απο το μαιευτηριο! μιμικα αυτο εννοεις; γιατι το παιδι απο το ταμειο δεν παιρνει δικο του βιβλιαριο, αφου γραφεται στο δικο σας η κανω λαθος; αλλαξε κατι; αληθεια κανονικο βιβλιαριο υγειας εχει παρει καποια κοπελα;

Βιβλιαριο υγείας μας έδωσε κι εμάς ο παιδιατρος και επισης έχει μπει ως προστατευόμενο μέκος και στον άντρα μου στο βιβλιάριο του ΙΚΑ.

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω βιβλιαρια υγειας και για τα 2!!στον αρη ειχα παρει τηλεφωνο 4 μηνες μετα τη γεννα και οτι ειχαν παραλαβει μια κουτα κι ετσι μου κρατησαν.τα ειχαν για οσες γεννησαν φλεβαρη κι εφω γεννησα ιουλιο, σκεψου αναμονη.....

στο μωρο βρηκα απο το νοσοκομειο που δουλευα(ειχα βησμα για να το βρω, το παραδεχομαι):oops:

mOlSp3.png

R9wLp3.png

βιβλιαριο στον μεγαλο πηρα και εγω μετα απο 5 μηνες...τωρα θα ψαξω να βρω απο κανενα φαρμακειο...

μιμικα ο μικρος ειναι σχετικα καλα...λιγο γκρινιαρης..εχεις μυξες αλλα χρησιμοποιησα το ρουφηκτηρι τωρα το βραδυ και καθαρισε αμεσως...κοιμηθηκε ησυχα..εχει και λιγο βηχα....αντε να δουμε...

ευα απο ποια περιοχη στη θεσσαλονικη εισαι??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κουκλιτσες μου!!τι κάνετε;;;

ΕVA καλώς ήρθες!!να σου ζήσει το μωρακι!!!

Κι εμένα μου δώσανε βιβλιάριο στο μαιευτήριο κ αμέσως πήγαμε του βγάλαμε αμκα κτλ κ τον εχω εγω στο βιβλιάριο μου μια κ ειμαι ασφαλισμενη στον οπαδ.

Τρίτη πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο!!!αντε να δούμε...κορίτσια αρχισατε τη γυμναστικουλα;;;εγω χτες έκανα την πρώτη μου προσπάθεια!!!2 κιλά και έμειναν ....

pysXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!

Αγλαια μου ο αντρας μου εχει ασφαλεια δημοσιου που μπηκε κ αυτο στον εοππυ κ ασφαλισε σαν εμεσο μελος το μωρο...αυτο το βιβλιαριο του δημοσιου εννοω οτι πηραμε χθες. Βιβλιαριο υγειας μας εδωσε ο παιδιατρος

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κανετε? Εμένα μου δώσαν βιβλιάριο στην κλινική. Λέτα μένω καλαμαριά. Εσύ?

Κορίτσια βόλτες με τα μικρά όσο προλαβαινουμε, πριν χαλάσει ο καιρός...Φαντάζομαι γιαυτο χαθήκατε...

καλησπερα!δυστυχως εμεις δεν εχουμε αρχισει ακομα τις βολτες αλλα ετσι οπως παει ο καιρος δεν το βλεπω....περιμενω πως και πως να δω λιγο ηλιο να βγαλω το παιδι λιγο εξω γιατι εχει ικτερο...

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Νιονιω μου δεν εχω θυροειδη το τσεκαρα στην εγκυμοσυνη.υπερκοπωση θα παθω.απ την αυπξια κ την κουραση κ φυσικα κρυωσα γιατι ημουν 3 μερες με πυρετο.

Ιωαννα οχι δεν το πηρα γιατι διαφωνουμε με τον αντρα μου.Ασε μεεεεεε.....

Βιβλιαριο μας εδωσαν στο μαιευτηριο.ενα ασπρο.

Αλλα κ του ικα φτιαξαμε κ αμκα βγαλαμε.

Σημερα κ αυριο ο Κ εχει ρεπο.γενικα δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας την τελευταια εβδ.δεν ξερω γιατι ολο αρπαζομαστε.εγω ειμαι πολυ ξενερωμενη κ δεν καταλβαινω γιατι τοσο πολυ κ ξαφνικα!

Ειμαι καπως στεναχωρημενη.

Να σας ρωτησω τα μωρα σας ιδρωνουν?εμενα ιδρωνει πολυ με αποκορυφωμα οταν θηλαζει..και επισης τι φοραμε τωρα οεο????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Νιονιω μου δεν εχω θυροειδη το τσεκαρα στην εγκυμοσυνη.υπερκοπωση θα παθω.απ την αυπξια κ την κουραση κ φυσικα κρυωσα γιατι ημουν 3 μερες με πυρετο.

Ιωαννα οχι δεν το πηρα γιατι διαφωνουμε με τον αντρα μου.Ασε μεεεεεε.....

Βιβλιαριο μας εδωσαν στο μαιευτηριο.ενα ασπρο.

Αλλα κ του ικα φτιαξαμε κ αμκα βγαλαμε.

Σημερα κ αυριο ο Κ εχει ρεπο.γενικα δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας την τελευταια εβδ.δεν ξερω γιατι ολο αρπαζομαστε.εγω ειμαι πολυ ξενερωμενη κ δεν καταλβαινω γιατι τοσο πολυ κ ξαφνικα!

Ειμαι καπως στεναχωρημενη.

Να σας ρωτησω τα μωρα σας ιδρωνουν?εμενα ιδρωνει πολυ με αποκορυφωμα οταν θηλαζει..και επισης τι φοραμε τωρα οεο????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...