Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλησπερα!οντως χαθηκαμε και οι νεες μανουλες βλεπουν ενα ερημο καφε..

ευα καλωσορισες και να σου ζησει το μωρακι!!!πραγματι ειναι πολυ νωρις να το βαλεις σε προγραμμα..μαλλον εκεινα μας βαζουν στο δικο τους!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο μας κοριτσια..ΕΥΑ καλωσηρθες και απο εμενα,ουτε εμεις εχουμε προγραμμα ποτε ετσι ποτε γιουβετσι αλλα ειμαστε μικρακια ακομα..Υπαρχουν μερες που θα θηλαζει καθε μιση με μια ωρα και αλλες καθε 2-3ωρες..Βεβαια την νυχτα κανουμε ενα 3-4ωρο και ξυπναμε τρωμε και κοιμομαστε μεχρι της 7-8το πρωι..Βεβαια εγω την εχω μαζι μου στο κρεββατι και την θηλαζω εκει και ετσι κοιμαμαι αλλιως δεν θα την παλευα με τιποτα

:-D

Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε στην παρέα σας έστω και αν άργησα να γραφτώ. Είμαι από Θεσσαλονίκη, είναι το πρώτο μου παιδάκι και γέννησα με καισαρική. Θηλάζω και εγώ και μπορώ να πω ότι έχουμε ένα προγραμματάκι να τρώμε κάθε 3-3.30 ώρες για 15 λεπτά. Το βράδυ κοιμόμαστε λίγο παραπάνω καμιά φορά. Απλά επειδή θα γυρίσω δουλειά το Νοέμβριο και δεν θέλω να σταματήσω το θηλασμό βιάζομαι ίσως λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε να μπούμε σε μία ρουτίνα. Ευτυχώς μαραθωνίους και κολικούς τα ξεπεράσαμε νωρίς.

ευα αρχισε να κανεις τραπεζα γαλακτος. εγω περσι εκανα και αντλησεις στη δουλεια.

αννια ο θηλασμος στο κρεβατι ειναι σωτηριος...κι εμεις ετσι θηλαζουμε το βραδυ. βεβαια λαγοκοιμαμαι γιατι τον εχω εννοια.ασε που πιανεται ο γοφος μου καθε φορα τοσες ωρες στο πλαι..αλλα μπρος στον υπνο τι ειναι ο πονος!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Το είπα εγώ!αχ αυτό το φατσοβιβλιο!!!!!

Κορίτσια ο δικός μου όλη μέρα άυπνος χθες κοιμήθηκε 12 ξύπνησε 4 και μετά 9!!!ρεκόρ!ειμαι καλά σημερα αν και χθες είχα παλι τα ιδια ρίγη στον ύπνο μου κόρες τρεμουλο κ πίεση 9,1 με 6,5..δεν ξέρω τι μου συμβαίνει αυτή την εβδ θα παω για γενική αίματος μάλλον..

Ξεκουράστηκα λίγο οπότε αλλά γενικά νοιώθω αδύναμη!ο χοντρούλης σημερα κοιμάται μίση ωρα κ κλαίει.οπότε τον πήρα κ κοιμάται πάνω μου.εμένα κλείνει το μάτι αλλά φοβάμαι να κοιμηθώ μην κάνει καμμία κίνηση κ πέσει κ έχουμε αλλά!!

Εσείς?τα νέα σας...

Εύα καλώς όρισες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

γρετα υπομονη βρε κοπελα μου τρως καλα??να κοιμασαι οποτε μπορεις να ξεκουραζεσε..Με το θηλαστρο τι εκανες τελικα??εγω το πηρα και εκτος του οτι δεν προλαβαινω να βγαλω γιατι η μικρη ειναι κολλημενη δεν εχω και που να το αποθηκευσω ακομα

:-D

καλημερα κοριτσακια μου...

ναι τελικα δεν γλιτωσε ο μικρος...εχει μυξες και βηχα...πολυ στεναχωριεμαι...δεν καταφερα να τον προστατεψω....το βραδυ κοιμηθηκε καλα ευτυχως..απο τις 11 ξυπνησε στις 6..

ξερετε ποσες φορες την ημερα μπορω να του βαζω ορο??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Aχ αυτά τα κιλά! Αν και αυτό που μ' απασχολεί πιο πολύ αυτή τη φορά είναι η κοιλιά. Στις άλλες μου εγκυμοσύνες έπεφτε αμέσως, τώρα ενώ έπεσε στην αρχή γρήγορα ως ένα σημείο έχει μείνει εκει. Ευτυχώς τα παλιά μου τζην μου μπαίνουν. Είναι χαμηλοκάβαλα και η ζώνη δένει κάτω από την κοιλιά. Βέβαια το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο καλαίσθητο αλλά με μια φαρδιά μπλούζα κάτι κάνουμε.

Γκρέτα, μήπως τα ρίγη έχουν καμιά σχέση με το θυρεοειδή. Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου. Η πίεση σου είναι λίγο χαμηλή αλλά συνήθως αυτό δεν προκαλεί τέτοια παρενέργεια.

Λέτα, περαστικά σας ευχομαι. Η δικιά μου πέρασε ήδη ένα συναχι. Ορό και ξανά ορό και πολύ ορό... τίποτα άλλο.

Εύα, καλωσόρισες! Να σου ζήσει ο μπέμπης σου! Κρίμα θα επιστρέψεις νωρίς στη δουλειά. Ο εργοδότης σου δε σου δίνει το εξάμηνο; Είμαι κι εγώ εργαζόμενη στον ιδ. τομέα και τελειώνει η λοχεία μου αρχές Νοέμβρη αλλά μετά θα πάρω την κανονική μου άδεια και μετά το εξάμηνο του ΟΑΕΔ. Ελπίζω όταν θα είναι να επιστρέψω στη δουλειά να υπάρχει ακόμα η εταιρία μου.... Πως μας κάναν έτσι ρε παιδιά; Ν' αναρωτιόμαστε για το αν θα υπάρχει η δουλειά μας όταν θα επιστρέφουμε.

Κορίτσια, εγώ με το θηλασμό αυτή τη φορά τα πάω καλύτερα από τι με τα άλλα μου παιδιά. Πιστεύω ότι έχει σχέση με το παιδί. Η μπέμπα μου δεν είναι καθόλου λαίμαργη. Όποτε πεινάσει, συνήθως ανά 3-3,5 ώρες κάνει ένα γκχμουκ-γκχουκ, την θηλάζω το πολύ 30 ώρα και από τα δύο τα στήθη και συνήθως ξανακοιμάται. Αν δε θέλει να κοιμηθεί κάθεται στην καλαθούνα της χωρίς διαμαρτυρία. Δεν την έχω κουνήσει ποτέ (ούτε πρόκειται να ξαναπέσω στην παγίδα του κουνήματος) και ευτυχώς δεν έχει κολικούς. Υπάρχουν μέρες που τα πρωινά έχει πονάκια και έχω παρατηρήσει ότι όποτε την βγάζω βόλτα με το καρότσι τότε δεν έχει. Το καλό μ' αυτό το μωρό είναι ότι σ' αφήνει να κάνεις τις δουλειές σου το πρωί. Από το πρωί στις 8 παρά που την θήλασα έχω μαγειρέψει, πλύνει μπαλκόνια, έβαλα δύο πλυντήρια, άπλωσα το ένα, μάζεψα ένα άλλο από χθες, συμάζεψα τα υπνοδωμάτια, έκατσα να φάω πρωινό και να πιω καφέ και σερφάρω στο ίντερνετ. Πάω να προλάβω να πλύνω το μικρό το μπάνιο πριν ξυπνήσει. Τα λέμε μετά.

καλημερα κοριτσακια μου...

ναι τελικα δεν γλιτωσε ο μικρος...εχει μυξες και βηχα...πολυ στεναχωριεμαι...δεν καταφερα να τον προστατεψω....το βραδυ κοιμηθηκε καλα ευτυχως..απο τις 11 ξυπνησε στις 6..

ξερετε ποσες φορες την ημερα μπορω να του βαζω ορο??

Δεν υπάρχει περιορισμός λέτα. Η παιδίατρός μου είπε να την βάζω κάθε φορά τόσο ορό μέχρι να βγει καθαρός (έφτασα μέχρι και 5 αμπούλες otrisalin τη φορά) και μετά μόλις δεις ότι ξαναμπουκώνει ξανά ορό.

λετα πραγματι ορο βαζεις οσο χρειαζεται. καλο του κανεις....και μη λες βλακειες τι θα πει δε μπορεσες να το προστατεψεις??κανεις οτι καλυτερο μπορεις, απλα ετυχε

νιονιω κι εμενα μου εχει μεινει λιγο η κοιλιτσα αλλα νομιζω οτι ειναι ακριβως πανω στην τομη οποτε ελπιζω να στρωσει με τον καιρο..

εγω δυστυχως δεν δουλευω αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειμαι με τα παιδακια μου. περσυ 2 μηνες μετα τη γεννα επρεπε να επιστρεψω στη δουλεια...

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Λέτα περαστικά στο μικρό σου. Λίγη υπομονή και θα περάσει… Εμείς χθες είχαμε τον πρώτο 6ωρο συνεχόμενο βραδινό ύπνο και νιώθω άλλος άνθρωπος. Ελπίζω να μην έτυχε απλά. Δουλεύω σε τεχνικό γραφείο και δυστυχώς δεν είμαι με πρόσληψη. Όσο έκατσα ήταν άνευ αποδοχών οπότε ήρθε ο καιρός να γυρίσω… Για όσο υπάρχει η εταιρεία τουλάχιστον όπως λες και εσύ νιονιώ. Όσο για την κοιλίτσα είχα την ελπίδα ότι φεύγει μόνη της με τον καιρό. Φανταζόμουνα ότι θέλει κανα 6μηνο το σώμα να επανέλθει. Ας μας πουν οι παλιές όμως καλύτερα.

Καπως κινηθηκε το καφε μας απο χθες!

Τι κανετε τσοπρες? Εμεις σημερα πηραμε το βιβλιαριο του μωρου οποτε πρεπει προσεχως να παμε για τα εμβολια αν κ εχω καποιους ενδοιασμους λογω καποιων αρθρων που διαβασα στο ιντερνετ.το ιδιο κ ο συζυγος.αυτος ισως προβληματιστηκε πιο εντονα απο εμενα.

Εδω κ δυο νυχτες ο μικρουλης ξυπναει μονο δυο φορες.ελπιζω να το κρατησει κ συντομα να κοιμαται σερι τη νυχτα ενα 6ωρο!

Ευα τα μωρακια μας εχουν μια μερα διαφορα! Σιγα σιγα θα βρειτε εναν ρυθμο. Ο δικος μου οσο παει κ στρωνει κ μπορω να πω οτι εχουμε βρει μια ρεγουλα

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...