Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!

Τι κάνετε;

Λέτα και mimika περαστικά σας! Και η μικρή μου έχει μυξάκια από χτες.

Δέσποινα πολύ χαίρομαι για εσας! :D

Χτες το πήρα απόφαση τελικά και οδήγησα μόνη με την μπέμπα.:rolleyes: Την είχα στο καθησματάκι στη θέση του συνοδηγού , της μιλούσα, της τραγουδούσα κ γελούσε.:P Στον γυρισμό όμως…. την έπιασε ένα κλάμα.. άλλο πράγμα! Τελικά όταν μπόρεσα να σταματήσω σε μια άκρη ηρέμησε. Μόλις ξεκινήσαμε πάλι την πήρε ο ύπνος!;)

Κορίτσια έφτιαξα κ εγω facebook. Πως θα γίνει να με βάλετε στην ομάδα σας; Ας μου στείλει κάποια πμ να την βρω κ να της στείλω αίτημα.

Ριντι στείλε σε μένα!

Ας στείλει πμως κ καμία άλλη μη τυχομ δε με βρει!

Πολύ χαίρομαι που έκανες φβ

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσακια μου!

Σημερα μετά απο πολυ καιρο εχω φοβερη διαθεση! Εκανα της δουλιτσες μου ,εβαλα φαγακι και τωρα πινω καφεδακι ,μετα βεβαια εχει σιδερο , αλλα τιποτα δεν θα μου χαλασει τη διαθεση χαχαχα

Η μικρη μου μεγαλωνει, βγαζει φωνουλες και μας γελαει πολυ συχνα! Ειμαστε πια 5200 και 56 ποντους. Χαρηκα πολυ γιατι ειδα οτι τα παμε καλα με το θηλασμο. Ειχα μια ανασφαλεια γιατι ειναι ενα μωρο που δεν καθετε πολυ στο στηθος και δεν εημουν σιγουρη οτι την ταιζα. Ευτυχώς όμως όλα καλά!

Προχτες εκανα επιτελους μια κουβεντα με τον συζηγο γιατι εβλεπε οτι κατι δεν παει καλα, εγω ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα, εκλαιγα συνεχεια με εχει κουραση και αυτη η τομη που δεν λεει να κλεισει, οι ευθυνη των παιδιων που την εχω σχεδον ολη πανω μου. Τρεχω να προλαβω πολλα πραγματα και το αποτελεσμαεινα να σκαω εγω. Οι ζαλαδες και οι πονοκεφαλοι ισως ειναι και ψυχοσωματικα, θα φανει. Νομιζω οτι κατι καλο βγηκε απο αυτο και ετσι απο εκεινη την μερα ειμαι πολυ καλυτερα.

Εσεις ταλαιπωρες μανες πως ειστε?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας μανούλες.

Εμείς σήμερα σαραντήσαμε. Κρατήσαμε και τα έθιμα, πήγαμε σε τρία σπίτια και μας δώσανε βαμβάκι, αυγά και ζάχαρη.

Ξεκίνησε και επισήμως η περίοδος των πάρτι... κάθε σ/κ είμαστε καλεσμένη (η κόρη μου δηλαδή) σε κανα δυο πάρτι πράγμα που με δυσκολεύει πολύ με τον θηλασμό. Αυτή τη στιγμή π.χ. ήρθε ο άντρας μου από τη δουλειά την πήγε στον παιδότοπο που είναι το πάρτι και εγώ περιμένω να ξυπνήσει η μικρή να την θηλάσω για να πάω κι εγώ με τον μικρό.

Ο οποίος μικρός ή καλύτερα μεσαίος, έχει ένα ξερό βήχα άλλο πράγμα. Τον ξεκίνησα εισπνοές αλλά δεν είδα ακόμα βελτίωση.

Διαφημίσεις

που ειστε κοριτσαρες??

μολις ταισα τον μικρο και τον εβαλα στο πορτ μπεμπε με την ελπιδα οτι θα κοιμηθει μονος του...

ξεκινησα γυμναστικη σας το ειπα??κραταει τον μεγαλο ο αντρας μου και εγω ειμαι με τον μικρο στο ρελαξ....ευτυχως δεν γκρινιαζει και μπορω να κανω μια ωρα γυμναστικη...δυσκλευομαι πολυ μετα απο τοσο καιρο ποναει το σωμα μου....

λεμε τωρα να δουμε καμια ταινια....

φιλακια καλο βραδυ

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Δε γράφουμε πια πολλά, αλλά τι ωραία που σήμερα επικρατει μια ευχάριστη διάθεση! Μακάρι να είναι πάντα έτσι!

Τανια, πολύ χάρηκα που αισθανεσαι καλύτερα, έτσι να είσαι πάντα!

Ριντι πώς είσαστε εσεις; Με το καιρο, όλα θα μπορούμε να τα κάνουμε με τα μικρούλια μας!

Λέτα μπράβο σου που άρχισες γυμναστικη. Πρέπει να ακολουθήσω το παραδειγμά σου, αυτη η κοιλίτσα δε μου αρέσει και πολύ και αυτές τις μέρες μου φαίνεται πως άρχισα να τρώω περισσοτερο. Καποια στιγμη!

Νιωνιω καλό σαραντισμο και υπέροχες βολτούλες!

Κορίτσια ξεκινήσα γυμναστική κι εγώ από την 1 Οκτωβρίου και από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάω και μοντέρνο χορό.

αν κι μείς την βάφτιση θα την κάνουμε Μάιο, ρίχνω δειλά δειλά μερικές ματιές για ιδέες. Σκέφτομαι κάτι ανάμεσα σε αεροπλανάκι ή αυτοκινητάκι. Αν και το αεροπλανάκι μόυ αρέσει περισσότερο.

Όσο κρατάει ο καιρό κάνουμε βολτίτσες. όταν ο μπεμπης βρίσκεται σε βόλτα είναι κύριος. Όταν είμαστε στο σπίτι έχουμε γκρινίτσες... αλλά δεν με πειράζει.. μωράκι είναι.. είναι και το πρώτο κι έχω αντοχές..

Ye4Ip3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

τι κανετε??πως περασατε το σκ??εμεις ωραια...δεν καναμε πολλες βολτιτσες μιας και ο μεγαλος ακομα αναρρωνει αλλα και αυτα που καναμε ηταν αρκετα...ζυγισα σημερα και τον μικρο και φτασαμε αισιως τα 5980...μεσα στην εβδομαδα θα κλεισω ραντεβου και με τον γιατρο για να κανουμε τα εμβολια μας....αυτη την εβδομαδα θα ειμαστε μονοι μας...ο αντρας μου φευγει ταξιδι και θα γυρισει το σαββατο..οποτε και εγω λεω να παω στην μαμα μου...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα

καλε που ειστε??μην εγκαταλειπεται το καφε......ωραια ειναι και εδω....

εγω δεν περασα καλα το βραδυ...εχω την εντυπωση οτι ο μικρος την αρπαξε...σαν να μην μπορει να αναπνευσει καλα....στεναχωριεμαι...μονο ορο του βαζω...την πεμπτη εχουμε και γιατρο για τα εμβολια αλλα μαλλον θα τα ακυρωσουμε....

πως χαλασε ο καιρος ετσι εε???ε μαλλον επρεπε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Μου κάνετε αρκετό καιρό παρέα αλλά τώρα πήρα την απόφαση να γραφτώ. Γέννησα ένα αγοράκι στις 23 Ιουλίου και τώρα προσπαθούμε να μπούμε σε πρόγραμμα. Εσείς τα έχετε καταφέρει?

καλωσορισες ευα..

τι προγραμμα καλε????θα αργησει νομιζω να μπει ο δικος μου....για πες μας καποια πραγματα για εσενα???απο που εισαι??που γεννησες??με τι τροπο??ειχες ευκολη γεννα??θηλαζεις??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσια.

Οντως το εχουμε εγκαταληψει το φορουμ!:(

Λετα, δε τη γλυτωσε τελικα το μικρο σας; ευχομαι να ειναι μονο μυξουλες και να περασει γρηγορα.

Ευα καλως ορισες. Τα μικρα μας ειναι κοντα, η δικια μου γεννηθηκε στις 25. Θηλαζω οποτε προγραμμα ακομα δεν εχουμε. Μαλλον φταιω και εγω λιγο σε αυτο, γιατι της εδινα το στηθος με το που εκλαιγε, οποτε μαλλον το εχει λιγο και για πιπιλα. Η μονη σταθερη αξια ειναι πως το βραδυ θα ειναι στο στηθος για κανενα δυωρο με τριωρο, αλλα τουλαχιστον μετα απο αυτι κοιμαται και θα ξυπνησει κατα τις 5 με 6 για να φαει για κανενα 15λεπτο και μετα παλι υπνο μεχρι της 7 με 8.

Γεια σας μανουλες!

Ευα καλως ηρθες στην ωραια παρεα μας! Να σου ζησει το νινι!πες μας για σενα!

Λετα την αρπαξε ο μικρος?

Δεσποινιω κι εγω το βραδυ μετα το μπανιο θηλαζω μια με μιαμιση ωριτσα!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...