Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

ριτα κ εμεις αναβουμε κλιματιστικο εννοειται αφου εχει 35 βαθμους ακομα!!απ τη μια καλυτερα οσο αργοτερα χρειαστουμε καλοριφερ τοσο καλυτερα.δε με χαλαει καθολου αυτος ο καιρος..αλλα ενα μηνα αν κρατησει σουπερ θα ναι.

μιμικα πως ειστε σημερα?

ωχ κλαει παλι σας αφηνω!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρέτα, έτσι όπως τα περιγράφεις φαίνεται τέλειος ο γιατρός.

Πήρα ένα μικρό θήλαστρο της Nuk γιατί προχθές η μικρή μου ξύπνησε στο 6ωρο και κόντευα να σκάσω. Πιστεύω θα με βοηθήσει να μπορώ να βγαίνω έξω χωρίς να χρειάζεται να εξαρτώμαι από τους θηλασμούς. Ή ακόμα να πάω τα παιδιά και σε κανένα σινεμά. Άκουσα ότι το brave είναι ωραία ταινία 3d :cool:

Χαιρετισματα από Δουβλίνο!

Πως είστε κοριτσάκια; επιτέλους βαλαμε σήμερα και ιντερνετ και ευχομαι απο εδώ και πέρα να μπορώ να μπαινω πιο συχνα!

η μικρούλα μου είναι μια χαρά, μου φαίνεται πως μεγαλώνει, μακάρι να μη κάνω λάθος!

Δε συγκράτησα πολλά απο τα νέα σας, είπαμε μνημη χρυσοψαρου, πάντως να ευχηθω περαστικά στα μπεμπάκια σας δήμητρα και λέτα.

Γκρετα κάπου πήρε το μάτι μου για κάποια προβληματάκια με το ματάκι σου, εύχομαι περαστικά και όλα να πάνε μια χαρα.

Να ρωτησω κάτι τις κοπελιες του φυσιολογικου (λίγο πρόστυχο, συγχωρέστε με!). Το σύστημα μας επανήρθε στα φυσιολογικά του; Χτες κοιταξα κάτω και συνεχίζει να φαινεται χαλαρωμένο. Εχω λίγο τρομοκρατηθει, αφού ακόμα γιατρος δε με έχει δει.τωρα με το ιντερνετ θα ψάξω να βρω γιατρο εδω, μακαρι να μην είναι τίποτα.

Σασς ευχαριστω παρα πολυ φιλεναδες μου να ειστε καλα ολες! Ειναι καλυτερα σημερα ο μικρος μου.χθες το βραδυ ταλαιπωρηθηκε αρκετα.πνιγοταν ο καημενουλης απο τις μυξουλες του.

Γιαννα ναι αυτο χρησιμοποιω κι εγω απο την αρχη καθε μερα.απο χθες εχουμε αλλαξει δεκα ανταλλακτικα! Βγαζει πολυ μιξα.

Το καλο ειναι οτι δεν εκανε πυρετο. Ξεχασα να σας πω...κολλησε και τον αντρα μου! Εγω ακομα αντεχω...να δουμε για ποσο!

Δεσποινα μου καλως μας ξαναηρθες! Μας ελλειψες! Πως ειναι το σπιτι σας? Πες μας για το δουβλινο! Η μικρουλα σου πως ειναι? Οσο για το αλλο εγω εχω το αντιθετο προβλημα...μαλλον με εραψε λιγο παραπανω! Ξαναπαρθενεψα!

Πολλα φιλακια...παω να ξαπλωσω με τους αντρες μου που κοιμουνται! Καλο ξημερωμα

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

αρχισε να μου ποναει ο λαιμος...δεν παμε καθολου καλα...μου αρεσει που φοραω και μασκα...αρχισα να αισθανομαι χαλια....αχ..πολυ φοβαμαι τον μικρο...τον θηλαζα το βραδυ και αρχισε να χτυπιεται σαν ψαρι..τον αλλαξα και στηθος μηπως λεω δεν εχω και παλι τα ιδια..του εδωσα πιπιλα και ηρεμησε...τι ηταν αυτο κοριτσια??λετε να αρρωσταινει??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Δέσποινα! Σε πεθύμησα! Χαίρομαι που φτάσατε καλά και καλή προσαρμογή... Φαντάζομαι θα πνίγεστε... Χάθηκα από δω, με έκλεψαν τα κορίτσια στο φέις, σε περιμένουμε!

Λετάκι περαστικά σου, αν φοράς μάσκα και προσέχεις δεν θα σου κολλήσει το μωράκι... Παίρνει και αντισώματα από το στήθος (ή λέω πατάτα τώρα; ). Όσο για τον μικρό, δεν ξέρω τί είχε πάντως παρόμοια κουλά κάνει και η δική μου (χωρίς πιπίλα όμως, δυστυχώς, δυστυχώς και πάλι δυστυχώς) και ψάχνομαι... Εμένα σήμερα και χθες που έλειπε σχεδόν συνέχει ο άνδρας μου και είχα τα τρία εγώ πλάνταξε στο κλάμα σε διάφορες φάσεις και δεν μπορούσε να θηλάσει από τον εκνευρισμό της, την έχω μάθει πριν κλάψει καλά καλά να τρώει, της κακοφάνηκε που την παραμέλησα. Το κακομοιράκι....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

<ερημωσε το φορουμ:(;

Το γυρισαμε στο φεις; Μαλλον θα πρεπει να μπαινω πιο συχνα εκει, γιατι λιγο που διαβασα, με ωραια θεματακια καταπιανεστε εκει, και δε μας διαβαζει και η κουτση μαρια!

Λετα πως ειστε σημερα; τι γλυτωσες η αρρωστησες τελικα; Και εγω σημερα δεν αισθανομαι καλα, λιγο ο λαιμος μου με ενοχλει. Ειναι πολυ λαθος να νομιζω πως λογω θηλασμου η μικρουλα μου δε θα αρρωστησει;

κατα τα αλλα εδω ειναι πολυ ωραια. Βγαινω καθε μερα μια βολτουλα στο κεντρο. Ο καιρος ειναι παρομοιως με αγγλια, απλως ντυνω καλυτερα τη μπεμπα, και πηγαινω να χαζεξω τιςβιτρινες!

Καλησπερα!

<ερημωσε το φορουμ:(;

Το γυρισαμε στο φεις; Μαλλον θα πρεπει να μπαινω πιο συχνα εκει, γιατι λιγο που διαβασα, με ωραια θεματακια καταπιανεστε εκει, και δε μας διαβαζει και η κουτση μαρια!

Λετα πως ειστε σημερα; τι γλυτωσες η αρρωστησες τελικα; Και εγω σημερα δεν αισθανομαι καλα, λιγο ο λαιμος μου με ενοχλει. Ειναι πολυ λαθος να νομιζω πως λογω θηλασμου η μικρουλα μου δε θα αρρωστησει;

κατα τα αλλα εδω ειναι πολυ ωραια. Βγαινω καθε μερα μια βολτουλα στο κεντρο. Ο καιρος ειναι παρομοιως με αγγλια, απλως ντυνω καλυτερα τη μπεμπα, και πηγαινω να χαζεξω τιςβιτρινες!

δεσποινακι μας ελειψες καλε...

ο μεγαλος ειναι καλυτερα εμενα με γαργαλαει ο λαιμος μου...

που ειστε καλε ολες???μην εγκαταλειψουμε το φορουμ....ελατε καλε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετακι μου την αρπαξες? Προσεχε οσο μπορεις να μην κολλησει το μωρο. Ο δικος μου σχεδον εχει αναρρωσει. Λιγες μυξουλες εχουμε μονο. Κι ο αντρας μου σημερα ειναι καλυτερα. Χθες ο καημενος ταλαιπωρηθηκε πολυ. Ετοιμαζεται τωρα να παει στην δουλεια. Ειναι βραδυνος, το χειροτερο μου!

Αγλαια κι εγω ετσι...δεν τον αφηνω να κλαψει. Με το που γκρινιαξει τον βαζω το βυζι!

Δεσποινακι πολυ σε ζηλευω! Τι ωραια που κανατε νεα αρχη! Η μικρη πως παει?

Μη χανεστε απο το καφε!

2sCXp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Τι κάνετε;

Λέτα και mimika περαστικά σας! Και η μικρή μου έχει μυξάκια από χτες.

Δέσποινα πολύ χαίρομαι για εσας! :D

Χτες το πήρα απόφαση τελικά και οδήγησα μόνη με την μπέμπα.:rolleyes: Την είχα στο καθησματάκι στη θέση του συνοδηγού , της μιλούσα, της τραγουδούσα κ γελούσε.:P Στον γυρισμό όμως…. την έπιασε ένα κλάμα.. άλλο πράγμα! Τελικά όταν μπόρεσα να σταματήσω σε μια άκρη ηρέμησε. Μόλις ξεκινήσαμε πάλι την πήρε ο ύπνος!;)

Κορίτσια έφτιαξα κ εγω facebook. Πως θα γίνει να με βάλετε στην ομάδα σας; Ας μου στείλει κάποια πμ να την βρω κ να της στείλω αίτημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...