Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

στο προσωπο μου φαινεται καλος...στα ματακια ειναι κιτρινο το ασπρο μερος στην εξωτερικη γωνια.....την τεταρτη εχω ραντεβου στο ικα να μου γραψει ο παιδιατρος μας εξετασεις θυρεοειδη που πρεπει να κανει την 21η μερα. και σκεφτομαι να του πω να μου γραψει και χολεριθρινη αλλα λεω να μην το αφησω ετσι μεχρι την τεταρτη....

καλα παρακολουθα τον.αν εχει θα του ανεβει οποτε θα κιτρινισει ολος.εμας εφτασε 14.5 κ εδωσα ξενο γιατι μου ειπαν αν δεν δωσω θα κανει 2,3 μηνες να περασει!!!καμμια εβδ μας κρατησε αλλα ετσι κ αλλιως κ να πεσει η κιτρινιλα κρατει λιγο περισσοτερο!εμεις τωρα ηρθαμε στα φυσιολογικα!εχω κατι φωτο που φαινεται το μωρο αστα να πανε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μην ανησυχω λες?να περιμενω μεχρι την τεταρτη?παντως δεν εχει αλλαξει η κιτρινιλα στα ματακια του απο τοτε που ηρθαμε σπιτι, ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο νομιζω....ασε που αυτη τη φορα καταφερα να θηλασω αποκλειστικα μεχρι στιγμης..στον 1ο δεν τα καταφερα...θα μου κατσει βαρυ να δοσω ξενο

mOlSp3.png

R9wLp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

δυστυχως ο μεγαλος μου αρρωστησε...εχει πυρετο,βηχα και κανει εμετο....απο ορεξη ειναι καλα....δεν ξερω αγχωθηκα...τι θα κανω με το μωρο??θα φυγει και ο αντρας μου 3 μερες και εχω παθει πανικο...θα πω την μαμα μου να ερθει να με βοηθησει...

χριστινιο εγω θα τον πηγαινα..μονο και μονο για να μου φυγει το αγχος...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

να μην ανησυχω λες?να περιμενω μεχρι την τεταρτη?παντως δεν εχει αλλαξει η κιτρινιλα στα ματακια του απο τοτε που ηρθαμε σπιτι, ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο νομιζω....ασε που αυτη τη φορα καταφερα να θηλασω αποκλειστικα μεχρι στιγμης..στον 1ο δεν τα καταφερα...θα μου κατσει βαρυ να δοσω ξενο

και εμενα ειχε ικτερο ο Κωστης ειχε φτασει μεχρι 13,8, δεν εδωσα ξενο, με αποκλειστικο θηλασμο στο φουλ στον 1ο μηνα ειχε πεσει στο 5,68. τωρα ειμαστε 2 μηνων και εχει φυγει. κανε μια εξεταση χολερυθρινης να δεις αν εχει ποσο εχει και μετα συμβουλευσουν παιδιατρο. η γενικη οδηγια παντως ειναι φουλ θηλασμο γιατι ο ικτερος αποβαλεται με τα ουρα και τα κοπρανα και εκθεση στον ηλιο.

suU8p3.png

vdz8p3.png

θηλαζει καθε 2-4 ωρες αναλογα με το ποτε ξυπναει...προχτες το βραδυ κοιμηθηκε 7ωρο αλλα με τη νυστα που ειχα το πηρα χαμπαρι το πρωι που για να φαει. απο κακακια και τσισακια εχουμε μπολικα!! χτες τον ζυγισα και σε 5 μερες πηρε 280γρ!!

α!!μιλουσα με μια φιλη σημερα και μου ειπε οτι 2 μηνες περιπου μετα τον τοκετο το στηθος της ετρεχε συνεχεια γαλα. υπαρχει περιπτωση στην αρχη να μην τρεχει και να συμβει μετα απο 2 μηνες?να σημειωσω οτι θηλαζε αποκλειστικα

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια..Λετα περαστικα ελπιζω να το περασετε ανωδυνα και γρηγορα..Καλο πλυσιμο χεριων αλλαγμα ρουχων αντισηπτικα και μασκα προληπτικα και για σενα ωστε να μην μεταφεριες τα μικροβια....

Χριστινιο για τον ικτερο δεν ξερω να σου πω γιατι κανενα απο τα παιδια μου δεν εκανε..Οσο για το θηλασμο εχει 2-3μερες το δικο μου στηθος βγαζει γαλα ενω πιο πριν δεν εβγαζε παρα μονο αν ειχε 4-5ωρες να θηλασει

:-D

leta800 περαστικα και μενα ο μεγαλος εφερε απο το σχολειο κρυωμα με δεκατα ,συναχι και με κολλησε για δυο μερες ειχα το μωρο και φορουσα μασκα μεχρι αντιβιωση πηρα γιατι φοβηθηκα για τη μικρη .

Γεια σου annia μου τι εγινε τελικα βρεθηκατε χθες ολες;

δεν προλαβα να μπω στο φεισ να δω.

wDsdp3.png

ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΩ.ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ. ΕΧΕΙ ΙΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΤΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΟΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ 3ΜΛ ΝΤΕΠΟΝ. ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΣΤΗΚΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.Ο ΒΗΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΓΑΜΩΤΟ

2sCXp3.png

ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΗΛΑΖΩ.ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ. ΕΧΕΙ ΙΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΤΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΟΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ 3ΜΛ ΝΤΕΠΟΝ. ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΣΤΗΚΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.Ο ΒΗΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΓΑΜΩΤΟ

Δημητρα ναι ειναι στεναχωρο γιατι ειναι μικρουλικα ακομα.αλλα θα περασει που θα παει.

Δυστυως ειναι κ αυτα στο προγραμμα.Στο fb σου εστειλα τα στοιχεια του δικου μου παιδιατρου αν θες δοκιμαζεις.

Περαστικα σας κ παλι!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ Γκρετακι μου. Που ειναι ο γιατρος σου? Ειναι καλος?

Τιποτα καλε!κοιτα αυτο εξαρταται απο τον καθενα κ τα κριτηρια του αλλα εμενα μου αρεσε πολυ γιατι:

1.ειναι υπερ του θηλασμου

2.ειναι κατα σε κρεμες κολλυρια κτλ

3.ηταν συντομος..ειπε αυτα που επρεπε να πει κ εφυγε..(οχι φουσκες)

4.την προηγουμενη Κυριαακη ξαφνικα χτυπησε το κουδουνι κ κοιταμε στην καμερα με τον αντρα μου κ ηταν ο παιδιατρος.εμεις νομιζαμε εχει μπερδεψει κανενα σπιτι.κ ομως ηρθε για εμα να μας φερει τη συνταγη να παρουμε τα εμβολια γιατι θα ειχαν απεργιες κ μην τρεχουμε να τα αγορασουμε..(δεν ειχε σημειωσει το τηλ μου γιατι τον ειχα παρει απο την μανα μ)

5.τον ειχε παιδιατρο χρονια ξαδερφος μου κ αν ανεβαζαν πυρετο τα παιδια εκρινε αυτος αν πρεπει να παει οχι αμεσως ερχομαι χωρις λογο για να τσεπωνουν χρηματα..

5.σιγουρα δουλευε στο τζανιο τωρα ειναι στο παιδων αν δεν κανω λαθος.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Mimika περαστικά μπόλικο όρο στην μυρουλα να φεύγουν οι μυξες,επίσης βοηθάει και γαλατακι σου να το μαζέψεις σε μια συριγγα(χωρίς την βελόνα εννοείτε)και να του βάζεις στη μυτουλα του

:-D

Γεια σας κουκλιτσες !!!πως τα πάμε;;!αχ όλες τα ιδια τραβάμε!!!!

Μιμικα περαστικουλια στον μικρο σου!!δε χρήσιμοποιεις otrisalin να του βγάζεις τις μυξουλες;εγω ακομα κ μεχρι σημερα κάθε μέρα του βγάζω!εχουν μείνει υπολείμματα απο την γέννα!

Γκρετα ωραίο ωράριο έκανε ο μικρός σου!μακαρι να το συνεχίσει!

Κι εμένα χτες έκανε 23:00-05:00&06:00-09:00!!!γενικα το βραδυ ειναι καλός μωρε!!!μακαρι να συνεχίσει ετσι!

pysXp3.png

μιμικα μου περαστικα στον μικρο....και εγω τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να κολλησει απο τον μεγαλο...και εγω σημερα δεν αισθανομαι πολυ καλα...ευτυχως απο το πρωι εχω τη μαμα μου στο σπιτι..ειναι και αυτη συναχωμενη αλλα τι να κανω??απο το τιποτα....

κοριτσια και ο μικρος μου εκανε ωραιο υπνο σημερα...απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 4 το πρωι και μετα απο τις 4.30 μεχρι τις 7....μακαρι να μην ηταν τυχαιο και να το κανει και σημερα...θα σας πω αυριο....

νυσταζω πολυ σημερα..ο μεγαλος καθε μιση ωρα με φωναζε στο κρεβατι του....ειμαι κομματια...μακαρι να κοιμηθουμε καλυτερα σημερα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα φιλες!!

Τι κανετε;;;

μιμικα σε εχω εγνοια πως εινα το παιδι;;;

Λετα εσεις;Ειναι καλυτερα ο μεγαλος σου;;;

Εμεις καλα ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ με ενα μονο ξυπνημα.

Πολυ ζεστη ρε παιδια...1 οκτωβρη και αναψαμε κλιματιστκο για λιγο...ελεος φετος!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...