Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 hours ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλημέρα κ περαστικά! Εγώ λίγες μέρες πριν ύπνο 1η χοριακή γριπωθηκα κ έχασα τη φωνή μου. Αργότερα κόλλησα γαστρεντερίτιδα, γρίπη Α κ κορονοϊο 😅 όλα ήταν οκ στο τέλος!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσαρες!!!τι κανετε?????

αχ σεξ........εμας μας εδωσε το οκ απο την αρχη ο γιατρος αλλα εγω δεν εχω την ιδια διαθεση με πριν!!!δεν λεω κανουμε μια φορα την βδομαδα σιγουρα αλλα παντα πιο προσεκτικα!

ρε κοριτσια την καμπυλη ζαχαρου την κανουμε ολες ή ειναι θεμα γιατρου να στην ζητησει?η ξαδερφη μου που γεννησε δεν της ειπε να την κανει....εχω ενα θεμα με το αιμα κι οπως καταλαβαινετε τρεμω σαν ερθει εκεινη η ωρα....

pysXp3.png

Λιμπερό μου κανονικά την δίνουν όλοι οι γιατροί εκεί γύρο στον 5ο με 6ο μήνα αυτό ξέρω εγώ άσχετα απο το βάρος η την προδιάθεση απο συγγενή πρώτου βαθμού δηλ μαμα μπαμπά. Απλά όταν υπάρχουν αυτά μπορεί να σε βάλει να την κάνεις ποιο μπροστά όπως εμένα ας πούμε Όσο για το σεξ μπράβο που έστω και μια φορά την βδομάδα το καταφέρνετε εγώ φοβάμαι λεμέ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

μολις γυρισαμε απ το γιατρο!ολα καλα!μας ειπε και το φυλο αγορακι εχω κ εγω κατα 90% μας εδειξε το πουλακι του:P

ροδακινουλα καλως ηρθες!εχουμε και ιδια πητ:Pεσυ εχεις δει φυλο?

ρωτησα και για τη καμπυλη σακχαρου(εγω εχω και ιστορικο απ τη πρωτη εγκυμοσυνη) αλλα μου ειπε ειναι νωρις ακομα...την 24 βδομαδα θα τη κανω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.evri 10/8 αγοράκι

5.chiqui 11/08 αγοράκι

6.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

7.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

8.libero10 27/08

9.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

10.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

11.myrina 3/9

12.elisabeth 6/9 αγοράκι

13.Rodakinoula 6/9

14.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

15.annia 10/9

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Λιμπερό μου κανονικά την δίνουν όλοι οι γιατροί εκεί γύρο στον 5ο με 6ο μήνα αυτό ξέρω εγώ άσχετα απο το βάρος η την προδιάθεση απο συγγενή πρώτου βαθμού δηλ μαμα μπαμπά. Απλά όταν υπάρχουν αυτά μπορεί να σε βάλει να την κάνεις ποιο μπροστά όπως εμένα ας πούμε Όσο για το σεξ μπράβο που έστω και μια φορά την βδομάδα το καταφέρνετε εγώ φοβάμαι λεμέ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Rodakinoyla μου δεν υπαρχει λογος να φοβασαι κι εγω ετσι ελεγα κ η πρωτη μας φορα ηταν καταστροφικη θα ελεγα χιχιχιχι!!!βεβαια αργοτερα οκ συνιθιζεις στα νεα δεδομενα οτι πρεπει να εισαι προσεκτικος κι οχι βιαιες κινησεις!

αχ τι να πω θα δειξει τι θα πει ο γιατρος!προς το παρον εχω ραντεβου σε μια βδομαδα κι εχω να κανω το τριπλο τεστ!!!το επομενο ραντεβου πιστευω οτι θα ειναι η β-επιπεδου!!!

pysXp3.png

μολις γυρισαμε απ το γιατρο!ολα καλα!μας ειπε και το φυλο αγορακι εχω κ εγω κατα 90% μας εδειξε το πουλακι του:P

ροδακινουλα καλως ηρθες!εχουμε και ιδια πητ:Pεσυ εχεις δει φυλο?

ρωτησα και για τη καμπυλη σακχαρου(εγω εχω και ιστορικο απ τη πρωτη εγκυμοσυνη) αλλα μου ειπε ειναι νωρις ακομα...την 24 βδομαδα θα τη κανω.

τελεια κοριτσακι μου αντε με το καλο ο γιοκας σου!!!!!!!!:D:D:D:D:D

pysXp3.png

Ελισαμπεθ καλώς σας βρήκα !!!!!

Εγώ δεν ξέρω το φύλο το μωρού γιατί όταν κάναμε την αυχενική ήμουν τόσο στρεσαρισμένη που ούτε καν πήγε το μυαλό μου να ρωτήσω, Τώρα έχω ραντεβού ξανά στις 22 του μήνα οπότε τώρα δεν μου γλυτώνει θα το ρωτήσω με την μία!!

Όσο για το σάκχαρο σχεδόν όλοι οι γιατροί τότε την δίνουν. Απλά ο δικός μου ίσως επειδή με την εξωσω πήρα αρκετά κιλάκια απότομα καθώς έκανα δύο με λίγο διάστημα ανάμεσα ίσως ήταν λίγο ποιο ψίρας και μου την έδωσε πολύ γρήγορα αλλά θα την ξανα κάνω εκεί κοντά που θα την κάνεις και συ!!!!

Απο τι βλέπω στο πινακάκι μας για την ώρα πολύ γαλάζιο έχει πέσει !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Λίμπερο έχω τόσο φόβο που δεν νομίζω να το επιχειρήσω καθόλου σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το ξέρω ότι είμαι υπερβολική αλλά δεν μπορώ να το αποβάλλω.

Και συ απο βδομάδα έχεις ραντεβού εεεεεεεεε?? ωραία θα έχουμε νεάκια !!! Εσύ αλήθεια δεν ξέρεις τι φύλο είναι? είσαι σε μεγαλύτερη βδομάδα απο μένα !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Λίμπερο έχω τόσο φόβο που δεν νομίζω να το επιχειρήσω καθόλου σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το ξέρω ότι είμαι υπερβολική αλλά δεν μπορώ να το αποβάλλω.

Και συ απο βδομάδα έχεις ραντεβού εεεεεεεεε?? ωραία θα έχουμε νεάκια !!! Εσύ αλήθεια δεν ξέρεις τι φύλο είναι? είσαι σε μεγαλύτερη βδομάδα απο μένα !!!

ααχ κι εγω 22 εχω ραντεβου αντε μπας κ μας κατσει κ δουμε τι κρυβει στα ποδαρακια του!στην αυχενικη δεν μπορεσε να μας πει γιατι εκανε ολο σβουρες!!!την τελευταια φορα μας εδειχνε το κωλαρακι του κ ειχε κλειστα τα ποδαρακια του εεε πιστευω την πεμπτη να τα ανοιξει χιχιχιχιχι!!!:tongue::tongue:

παντως πολλα αγορακια εχει ο αυγουστος!!!!!!οτι να ναι κοριτσια γερα μωρακια να εχουμε αυτο εχει σημασια!!!

pysXp3.png

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Ridi 4/8

3.Despina80 6/8

4.mimika84 6/8 αγοράκι

5.evri 10/8 αγοράκι

6.chiqui 11/08 αγοράκι

7.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

8.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

9.libero10 27/08

10.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

11.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

12.myrina 3/9

13.elisabeth 6/9 αγοράκι

14.Rodakinoula 6/9

15.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

16.annia 10/9

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

ααχ κι εγω 22 εχω ραντεβου αντε μπας κ μας κατσει κ δουμε τι κρυβει στα ποδαρακια του!στην αυχενικη δεν μπορεσε να μας πει γιατι εκανε ολο σβουρες!!!την τελευταια φορα μας εδειχνε το κωλαρακι του κ ειχε κλειστα τα ποδαρακια του εεε πιστευω την πεμπτη να τα ανοιξει χιχιχιχιχι!!!:tongue::tongue:

παντως πολλα αγορακια εχει ο αυγουστος!!!!!!οτι να ναι κοριτσια γερα μωρακια να εχουμε αυτο εχει σημασια!!!

ΑΑΑΑΑΑΑ την ίδια μέρα θα πάμε χιχιχιιχιχιιχιχι!!! Μακάρι να είναι συνεργάσιμα τα πουλάκια μας και να μας δείξουν τη κρύβουν στα ποδαράκια τους ανάμεσα !!!!

Πάντως και γω δεν έχω θέμα ότι να ναι ας είναι αρκεί να είναι γερό !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...