Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.. Σήμερα ήταν από τις λίγες μέρες που κουράστηκα τόσο πολύ. Ο μπέμπης μου από το μεσημέρι και μετά άρχισε να γκρινιάζει και να κλαίει συνέχεια. Σταματούσε για κανένα 10 λεπτο και άντε πάλι. Δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί τόσο πολύ σήμερα. Σχεδόν καθε μέρα έχουμε κολικούς και γκρίνιες αλλά σήμερα ήταν το κάτι άλλο. Τώρα κοιμήθηκε!!!

Πάω να σας διαβάσω γιατί έχω πολύ καιρό να μπω... (με αυτό το φεις χάθηκα λίγο στο καφέ)

Ye4Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μου...κοιμησα τα παιδια και εκατσα στον η/υ..θα ανεβω ομως σε λιγο για να κανει γυμναστικη...ναι ναι ξεκιναω σημερα....επιτελους...

αυριο θα παω μια βολτα στην αγορα μηπως και βρω αυτο το βαπτιστικο που ψαχνω...απο εβδομαδα θα παω και κομμωτηριο να βαψω τα μαλλια μου...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Το σκεφτόμουν αυτό για τη γυμναστική, αλλά βρε κορίτσια, εγώ πονάω ακόμα στη μήτρα μου, δύσκολη η ανάρρωση αυτή τη φορά... Και ή πονάει και η μέση μου ή αντανακλά ο πόνος και πίσω. Ανάπηρη θα με αφήσουν αυτά τα παιδιά... Και βγαίνω και νοκ αουτ κάθε μέρα μόνο και μόνο με το θηλασμό. Και τα μαλώνω ακόμα πολύ, η μεσαία μου θέλει συνέχεια να είναι κοντά στο μωρό τώρα και αν είναι εκεί δεν μπορώ να την αφήσω από τα μάτια μου, είμαι σαν να με έχουν δέσει χειροπόδαρα. Και τη στέλνω στον μπαμπά της και μετά αισθάνομαι τύψεις που το αποδιώχνω το παιδί.

a0Nsp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;;εμείς εδώ κάνω υπομονή να μην πνιξω τα μεγάλα..γκρετα είδες που ειναι όλα καλά;;λετα χαρά στο κουράγιο σου που κανείς γυμναστική εγώ ποτέ να κάνω οεο;;;που η νερά κας ξεκινάει στις 7:30 και τελειώνει στις 23:30-00:00 το βράδυ και αυτό μετά από ουρλιαχτα δικά μου στο να κοιμηθούν να ησυχάσουμε...αγλαια και εμένα απο τότε που έκανα επισκληριδιο πονάει εκεί ακριβώς που έγινε η ένεση με το που ακουμπούν σε μαξιλάρι ποναω,ελπιΩ να μην μου αφήσει κανένα κουσουρι..

Εν το μεταξύ ο δήμος μας φαληρισε και έχουν να μαζέψουν τα σκουπίδια πάνω απο 10μερες το τι μπόχα ερχετε μέσα στο Σπιτι δεν λέγετε,θα αρρωστησουμρ στο τελος

:-D

Καλημερα μανουλες!

Λετα σε ζηλευω ειδικα τωρα δεν μπορω να αρχισω γυμναστικη αλλα ετσι κ αλλιως με γυμναζει ο χοντρουλης!

Αγλαια δηλαδη αν κατσει η μεσαια με ην μικρη τι θα γινει??

Αννια τελικα ναι!δεν ηταν κ τοσο τραγικο!ολα στο μυαλο ειναι!!!

Εμεις μετα απο μια μερα περιεργη παλι η νυχτα ηταν ησυχη.και οταν λεω ησυχη εννοω καθε τρεις ωρες ξυπνημα για να θηλασει!δηλαδη πειτε μου με μπαταρια λειτουργει!!!καθε τρεις νταν!ουτε λεπτο παραπανω!τωρα γκρινιαζει τους αφησα στο κρεββατι μπαμπα κ γιο!!εγω πειναω δεν εχω ουτε γαλα!μου λεει ξυπνα με οτι ωρα κ αν ειναι να παω σουπερ κ τον ξυπναω εδω κ μια ωρα κ γυρναει απ την αλλη!!τι ευτυχια!

Εμεις πηραμε προχθες τα εμβολια.θα τα κανουμε στις 08/10.κοριτσια μου εχουμε πολλες πιθανοτητες για πυρετο?μου ειπε ο παιδιατρος να παρω depon να εχω κ αλουμινονερο αν το λεω καλα σε περιπτωση που πρηστει το ποδι!για ενημερωστε μας οι δευτερο-τριτο μανουλες!πρεπει κατι να προσεχουμε??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!εγω ειμαι μονη με τα μικρα...για να δουμε πως θα τα παω...προς το παρον το μωρο κοιμαται!!

ο μεγαλος σημερα μου επεσε απο την κουνια...αρχισαμε...

γρετα ο δικος μου δεν εκανε ποτε πυρετο απο εμβολιο...παντος ντεπον να παρεις, παντα χρειαζεται στο σπιτι και δινεις το μισο βαρος του παιδιου

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλησπερα!!!!!!!!!

Χριστινιω σε ευχαριστουμε.Αν δεν τα θελει αλλη κοπελα θα τα παρω εγω τα κουπονια σου.Στειλε μου πμ να συννενοηθουμε.

επεσε το παιδι απο την κουνια...αχ...τι μου θυμησες,θα σας τα πω καποια στιγμη...καλα ειναι τωρα;Να τον παρακολουθεις.

Γκρετα καλη αναρρωση τωρα!Ολα καλα θα ειναι ,θα δεις.

Ο γιος μου ποτε δεν εκανε πυρετο απο εμβολιο...μονο λιγη ανησυχια ειχε και ειχα διαπιστωσει οτι μετα τα εμβολια μυξωνοταν λιγο πιο ευκολα.Επεφτε ο οργανισμος λιγακι θεωρω,οποτε προσοχη !κατα τα αλλα τιποτα ιδιατερο,θα εχεις ντεπονακι +συριγγα-χωρις βελονα,δινεις το μισο του βαρους σε μλ αν χρειαστει και ολα μια χαρα

εμεις καλα!Γυρνουσαμε απο το πρωι για βολτα και δουλειες,η μικρη αψογη.Ειναι γυριστρω τελικα....Σωτηριες οι βολτες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλα ειναι, προφανως πιεστηκε στο στομαχι οπως αγκωμαχουσε να βγει κι εβγαλε το γαλα του. ευτυχως ειχα ενα στρωμα κουνιας ρεζερβα και το εβαλα στο πατωμα μην μου ξαναπεσει και σπασει το κεφαλι του....ακουσα κι εγω γκουπ και κλαματα και οπως ανοιξα την πορτα του δωματιου του περιμενε απο πισω να του ανοιξω!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Χριστινιώ δεν κατεβαίνει άλλο η κούνια; Κι εμάς δεν κατέβαινε (τρεις θέσεις), αλλά τα παιδιά ήταν ψηλά και πολύ γρήγορα σκαρφάλωναν, οπότε ο άνδρας μου έκανε και τέταρτη θέση πιο κάτω. Και πάλι γύρω στους 20 μήνες βγάλαμε τη μεσαία από την κούνια, γιατί η μεγάλη την βοηθούσε και πάλι να βγει έξω, η ζαβολιάρα...

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Χριστινιω ελπιζω να ειναι καλα ο μικρος!

Λετα θελω και γω γυμναστικη, μαλλον απο βιντεακια θα προσπαθησω γιατι για γυμναστηριο δε το βλεπω, ασε που δεν ειμαι και του αθληματος οποτε μολις βαρεθω σταματαω.

Εχω αρχισει και τρωω παλι σα το βοδι, εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνης και μαλλον μου λειψανε και ψαχνω τροπους να τα παρω:tongue:

Πηρα και τις εξετασεις αιματος, αιματοκριτης 41, φυσικα και οι ζαλαδες δεν ειναι απο εκει. Με ρωτησε ο γιατρος μου αν συνεχιζω τον θηλασμο, και μου λεει προσεχε μην εχεις αφυδατωθει εξου και οι ζαλαδες. ΚΑι εν τελει ηταν αυτο, επειδη δεν ταπαω καλα με το νερο, μπορει να πιω ενα ποτηρι τη μερα και τωραμε τον θηλασμο οι αναγκες σε υγρα μεγαλωσαν οποτε αρχισαν οι ζαλαδες. Τωρα πινω τουλαχιστον ενα λιτρο τη μερα και εκτος του οτι ειμαι καλυτερα,αυξηθηκε και η παραγωγη μου.

Με την μεγαλη τα παμε καλυτερα, αν και την βλεπω οτι τωρα οταν ζηλευει στεναχωριεται δεν το βγαζει ουτε σε εμενα ουτε στο μωρο. Εχουμε περασει ολες τις φασεις. Ελπιζω να περασει γρηγορα και αυτη γιατι δεν θελω να τακραταει μεσα της!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Εγραψα ενα ωραιοτατο μηνυματακι κ σβηστηκε!!

Χριστινιο περαστικα!

Το καμαρι μου χθες επειδη ηταν εξι ωρες ξυπνιο εφαγε στις 11:30 στις 12:30 κοιμηθηκε κ ξυπνησε στις 5.επαθα πλακα.τρομαξα!

Αλλα ηταν ωραια!δεν χαιρομαι ομως γιατι δεν παιζει να ξαναγινει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλησπερα κοριτσια!Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον. δυστυχως δεν παει πιο κατω η κουνια, κοντευει να ακουμπησει πατωμα. ειναι και πολυ ψηλο το μαναρι μου.

εδω και μερες λεω στον αντρα μου οτι βλεπω στο ματακι του μωρου λιγο κιτρινο και με κοροιδευει οτι αν ηταν κιτρινο θα το εβλεπε ο γιατρος. σημερα που ηρθε να μας δει μια φιλη συμφωνησε μαζι μου....λετε να ειναι ικτερος?

mOlSp3.png

R9wLp3.png

καλησπερα κοριτσια!Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον. δυστυχως δεν παει πιο κατω η κουνια, κοντευει να ακουμπησει πατωμα. ειναι και πολυ ψηλο το μαναρι μου.

εδω και μερες λεω στον αντρα μου οτι βλεπω στο ματακι του μωρου λιγο κιτρινο και με κοροιδευει οτι αν ηταν κιτρινο θα το εβλεπε ο γιατρος. σημερα που ηρθε να μας δει μια φιλη συμφωνησε μαζι μου....λετε να ειναι ικτερος?

μονο το ματι ειναι?το προσωπο?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

στο προσωπο μου φαινεται καλος...στα ματακια ειναι κιτρινο το ασπρο μερος στην εξωτερικη γωνια.....την τεταρτη εχω ραντεβου στο ικα να μου γραψει ο παιδιατρος μας εξετασεις θυρεοειδη που πρεπει να κανει την 21η μερα. και σκεφτομαι να του πω να μου γραψει και χολεριθρινη αλλα λεω να μην το αφησω ετσι μεχρι την τεταρτη....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...