Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Γκρέτα, εύχομαι περαστικά να είναι όλα και σε λίγο καιρό να είναι όλα μια άσχημη ανάμνηση. Έχω κάνει λέιζερ για διόρθωση μυωπίας και δεν είναι κάτι το φοβερό. Ελπίζω και αυτό που θα κάνεις εσύ να είναι κάπως έτσι και να έχεις γρήγορη ανάρρωση.

Εμείς κλείσαμε ένα μήνα σήμερα! Πήγαμε στον παιδίατρο με το καροτσάκι μας μιας και ο καιρός είναι υπέροχος και η παιδίατρός μας, καθότι νέα στο χώρο, δεν έχει πολύ κίνηση στο ιατρείο της. Η μπέμπα μας, μαζί με τα γυψάκια, ζυγίζει 3590. Την Τρίτη που θα τα αλλάξουμε θα τα ζυγίζουμε και θα βγάλουμε το απόβαρο. Σε γενικές γραμμές πάντως έβαλε περίπου μισό κιλό. Μια χαρά δεν είναι βρε κορίτσια; Να σας θυμίσω ότι τη θηλάζω αποκλειστικά.

Να σας πω και τη δικιά μου εμπειρία με τα τρία παιδιά. Βασικά όταν με ρωτάει ο κόσμος "πως τα πάτε στο σπίτι με τα τρία;" ντρέπομαι να πω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην ουσία. Βοηθάει και το γεγονός ότι η μπέμπα είναι πολύ ήσυχη έτσι ώστε να μ' αφήνει χρόνο να ασχολούμαι με τα άλλα δύο και δεν αντιμετωπίζουμε και κρίσεις ζήλιας από τα μεγάλα. Ίσως να βοηθάει ακόμα και ο καιρός που είναι καλός και βγαίνουμε πολύ συχνά έξω. Όσον αφορά το νοικοκυριό δεν είμαι πολύ σχολαστική και τους έχω βάλει όλους στο παιχνίδι. Ο άντρας μου βοηθάει ούτως ή άλλως αλλά τώρα πια και τα παιδιά ειδικά η μεγάλη μου που αποδείχτηκε ότι της αρέσει πολύ να εξυπηρετεί μέσα στο σπίτι. Δε ξέρω πως θα μετεξελιχθεί η μικρή αλλά προς το παρόν είναι ένας άγγελος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω τοοοσο πολυ!πραγματικα με βοηθατε!κ εγω ετσι θελω να σκεφτομαι!οτι δεν ειναι τιποτα!

Νιονιω δεν ξερω η γιατρις μου ειπε θα νοιωθω τσιμπιματακια κ αν θελω να παρω ενα ντεπον μια ωρα πριν.

Δεν ρωτησα πολλα γιατι εκεινη την στιγμη τα ειχα χασει δεν εβλεπα κι ολας απ τα κολλυρια που μου εβαλαν κ αστα να πανε.αλλα αυριο θα ρωτησω πολλα πριν μπω.

Εν τω μεταξυ το μωρακι μου δυο μερες τωρα ειναι τοσο ησυχος φτου φτου!τρωει αλλαζουμε πανα και νανι!καθε τρεις ωρες ξυπναει βεβαια κ την νυχτα αλλα δεν εχουμε γκρινιες!

Το μονο που με ανησυχει τωρα ειναι οτι μετα απο καθε γευμα βγαζει γουλιες.γιατι συμβαινει?ειναι τοσο λαιμαργος?φταιει μηπως οτι τρεχει με πιεση το γαλα μου?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

GRETA μου περαστικα...παρεπιπτωντος εισαι μια κουκλα!!!

εμενα ξυπνησε ο μεγαλος μου και ο μικρος λαγοκοιμαται..δε συγχρονιζονται αυτα τα παιδια!!

πολυ ζεστη σημερα...εχω λιωσει

επο κιλα πως τα πατε?εγω απο τα 10 εχασα τα 7 στο μαιευτηριο και 1 τωρα που ειμαι σπιτι αλλα νιμιζω οτι κολλησα εκει.....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω τοοοσο πολυ!πραγματικα με βοηθατε!κ εγω ετσι θελω να σκεφτομαι!οτι δεν ειναι τιποτα!

Νιονιω δεν ξερω η γιατρις μου ειπε θα νοιωθω τσιμπιματακια κ αν θελω να παρω ενα ντεπον μια ωρα πριν.

Δεν ρωτησα πολλα γιατι εκεινη την στιγμη τα ειχα χασει δεν εβλεπα κι ολας απ τα κολλυρια που μου εβαλαν κ αστα να πανε.αλλα αυριο θα ρωτησω πολλα πριν μπω.

Εν τω μεταξυ το μωρακι μου δυο μερες τωρα ειναι τοσο ησυχος φτου φτου!τρωει αλλαζουμε πανα και νανι!καθε τρεις ωρες ξυπναει βεβαια κ την νυχτα αλλα δεν εχουμε γκρινιες!

Το μονο που με ανησυχει τωρα ειναι οτι μετα απο καθε γευμα βγαζει γουλιες.γιατι συμβαινει?ειναι τοσο λαιμαργος?φταιει μηπως οτι τρεχει με πιεση το γαλα μου?

Γουλίτσες βγάζει τελευταία και η δικιά μου και παρατήρησα ότι τις περισσότερες φορές τις βγάζει όταν την αλλάζω, δηλαδή όταν την έχω ξαπλωμένη ανάσκελα. Πάντως δεν βγάζει στο ρέψιμο αλλά στο άσχετο.

GRETA μου περαστικα...παρεπιπτωντος εισαι μια κουκλα!!!

εμενα ξυπνησε ο μεγαλος μου και ο μικρος λαγοκοιμαται..δε συγχρονιζονται αυτα τα παιδια!!

πολυ ζεστη σημερα...εχω λιωσει

επο κιλα πως τα πατε?εγω απο τα 10 εχασα τα 7 στο μαιευτηριο και 1 τωρα που ειμαι σπιτι αλλα νιμιζω οτι κολλησα εκει.....

Έχω κολλήσει και εγώ ρε κορίτσια. Έχασα 8 και κόλλησα εδώ και 3 βδομάδες στα +5. Και η κοιλιά που έλεγα τι καλά πέφτει γρήγορα έχει επίσης κολλήσει και δεν πέφτει άλλο. Μου φαίνεται θα χρειαστώ βοήθεια. Από πότε μπορούμε να γυμναζόμαστε;

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!τι μου κανετε?κοιμηθηκατε καθολου?? :-P

Εγω ετσι κ ετσι..ξυπναγε συνεχεια κ γκρινιαζε απο το απογευμα.εφαγα φασολακια μπορει να τον πειραξαν!

Τωρα περιμενω τον αντρα μου να ερθει κ την μαμα μου να κρατησει τον χοντρουλη!εχω κ κατι ημικρανιες τεταρτη μερα σημερα δεν παλευονται.

Οσο για τα κιλα εγω ημουν 64.πηρα 14 και τωρα ειμαι 65.να μην ανησυχουμε λεω εγω εξαλλου το σωμα μας θελει απο 9 μηνες μεχρι εναν χρονο να επανελθει!!

Και σας ευχαριστω τοοοοσο μα τοοοοσο πολυ για τα λογια σας!με κανουν λιγοτερο χεζαρα!!!:-P

Καλημερα να εχουμε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!γκρετα περαστικουλι!δεν ειναι τπτ τπ λεηζερ μια χαρα θα πανε ολα!!!!απ κιλα οπως ειπες απο τα 25 μου εμειναν τα 3 κ κατεβαινω βεβαια χωρις να θηλαζω!αν θηλαζα πιστευω θα εχανα κι αλλα!!!

σοφια μου κ ο δικος μου δε κοιμαται πολυ τελευταια κ σκεφτομαι μηπως παιζει ρολο το γαλα που αλλαξαμε!θα παω να αγορασω ενα κουτι απο το παλιο που πιναμε να δω πως θα παει!

pysXp3.png

Καλησπερα!

Καλλιο αργα παρα ποτε...τωρα καθισα μιας και ειχα κοσμο απο το πρωι για καφε.

Γκρετα μου διαβασα την περιπετεια σου.Τι να πω βρε κοριτσι μου;Δεν το ξερω το θεμα καθολου αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολα αυτα ειναι ρουτινα στις μερες μας.Ολα να πανε καλα!Περιμενουμε νεα!!!

Ειμαστε καλα.Σε καποιο αλμα εχουμε μπει νομιζω γιατι ειναι λιγο ανησυχη η μικρη..θα δουμε.Κατα τα αλλα ανυπομονω για το σκ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

γεια σας κοριτσια!ειχα γραψει τοσο και σβηστηκαν ολα....

κανενα νεο απο την γκρετα εχουμε?

εχω κουπονια παμπερσ..εγω δεν τα προτιμω σαν μαρκα..οποια κοπελα τα χτησιμοποιει μπορω να της τα στειλω

mOlSp3.png

R9wLp3.png

καλημερα!γκρετα περαστικουλι!δεν ειναι τπτ τπ λεηζερ μια χαρα θα πανε ολα!!!!απ κιλα οπως ειπες απο τα 25 μου εμειναν τα 3 κ κατεβαινω βεβαια χωρις να θηλαζω!αν θηλαζα πιστευω θα εχανα κι αλλα!!!

σοφια μου κ ο δικος μου δε κοιμαται πολυ τελευταια κ σκεφτομαι μηπως παιζει ρολο το γαλα που αλλαξαμε!θα παω να αγορασω ενα κουτι απο το παλιο που πιναμε να δω πως θα παει!

εσυ με τοσο τρεξιμο στις σαλες εισαι μηχανη καψιματος λιπους !!!:tongue::tongue::tongue:

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κοριτσακιααα μου δεν σας γραφω απλα επειδη "δανειζομαστε" ιντερνετ κολλαει μερικες φορες!

Ολα πηγαν καλα!δηλαδη δεν τυλωθηκα!!χαχα για το αν πηγε καλα θα εξαρτηθει απ το ποσο θα προσεχω.για δεκα μερες πρεπει να μην σηκωνω βαρος γιατι δεν κολλαει αμεσως.το μωρο επιτρεπετε.τωρα ξεθολωσε η οραση!οσο για τις οπες στο αλλο θα δουμε αν ξανα εχω λαμψεις θα παω παλι για λειζερ!

Αυταααα(στο fb δεν μπορω να μπω!ελπιζω να φτιαξει!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...