Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

καλημερα...

χθες λοιπον ειχαμε μια επεισδοσιακη επετειο..τον αντρα μου δεν τον ειδα καθολου γιατι γεννουσε η κουνιαδα μου και ηταν στον μαιευτηριο ολη μερα..γυρισε στις 12 το βραδυ....οποτε γιοκ επετειος...μεσα σε ολα δεν μπορουσα να παω πουθενα γιατι εχασε ο αντρας μου τα κλειδια του αυτοκινητου μου και δεν μπορουσα ουτε σουπερ να παω τελεια εεε???

τωρα περιμενω να περασει λιγο η ωρα για να παω στο μαιευτηριο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ Κ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ

Οχι δεν κανεις κατι αλλο εσυ.Μονο ληξιαρχειο.

Καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!

Πολλα κεφια εχω,το φαγακι μου γινεται και σε λιγο θα βγω με τη μπουμπου μου.

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

απ την άλλη δεν είμαι και υπερβολική με τις δουλειές του σπιτιού, το χω ξαναπει, αυτές πάνε σε δεύτερη μοίρα. και δε σκάω καθόλου να μαστε όπως να ναι...μπορεί και να το επιβεβαιώσει η έλενα...χαχαχα!!!

έχω και πολλή βοήθεια απ τον Ν όταν είναι σπίτι και δουλειές του σπιτιού και με τα παιδιά τα πάντα. είναι το άλφα και το ωμέγα.

εγω μια χαρα το ειδα το σπιτι σου!! τον εχεις στρωσει και εσυ στην φασινα ε? και ο δικος μου βοηθαει παρα πολυ δοξα το Θεο!

suU8p3.png

vdz8p3.png

κι εμείς έχουμε τα θεματάκια μας μη νομίζεις! ο μεσαίος ζηλεύει τον μεγάλο. επίσης ο μεσαίος είναι πολύ ατζαμής και χτυπάει συνέχεια! πριν καμιά ώρα έκανε ένα τεράστιο μαύρο καρούμπαλο στη κουκέτα! η καρδιά μου με πιάνει κάθε φορά!

επίσης είναι παιδιά πεισματάρικα και νευρικά! (έλενα σώμου μαρτύρα τα όλα!!!!!!)

αλλά οκ τι να κάνουμε, δε γίνεται να μας παίρνει από κάτω!

φωνάζω, βάζω τιμωρίες, μαλλιάζει η γλώσσα μου, ό,τι κάνουν όλες οι μαμάδες. απλά όσα περισσότερα παιδιά τόσο μεγαλύτερη η συχνότητα.

εμένα ο μεγάλος ευτυχώς διαβάζει μόνος του. του αρέσει. κι ο μεσαίος κοιμάται και το μεσημέρι απαραιτήτως.

από φαί κι εμείς τα ίδια. προσπαθώ να τρώνε αλλά αν σφραγίσει το στόμα ε δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας. οποτε πεινάσουν.

φιλενάδα δε γίνεται αλλιώς όταν αποφασίζεις να κάνεις 3 παιδιά. στο χω ξαναπει.

θα σαλτάρεις.

(μεταξύ μας κι εγώ τον άφηνα πέρυσι τον μεγάλο στο κολυμβητήριο μόνο του στο μάθημα και πήγαινα στο καρφουρ!αλήθεια).

τι να μαρτυρησω μαρη???? μια χαρα παιδακια ειναι!!! ο δικος μου επαιζε εκτος εδρας στο ειπα γι αυτο ηταν καλουλης αλλα τον εκανε τουρμπο τον Δημητρη!!! μετα στο σπιτι μου ελεγε να μην παμε αλλη φορα στον Δημητρη γιατι μου πηρε τον μακουην. το αλλο πρωι βεβαια ελεγε να παμε στον Δημητρη και στο Μανο ... η Αννα ( εψαχνα να βρω και εγω ποια ειναι η Αννα) εβαλε ψηλα το παιχνιδι και δεν το εφτασε ο Δημητρης ( νομιζα πως μου ελεγε για το σχολειο ). εμενα μ' αρεσει να ειναι σβουρες τα παιδακια και ας τρεχουμε παρα να ειναι καθηλωμενα σε μια καρεκλα και να μην κουνανε!

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλημερα κοριτσια.χαθηκα.Σας διαβασα ομως.

δυστυχως δεν ειμαι κ πολυ καλα!δεν ξερω αν θυμαστε στο μνμ που εγραφα απο το μαιευτηριο οτι μαλλον ειχα παθει πιεση στο ματι..εβλεπα κατι λαμψεις κ αυτο ξανα επαναληφθηκε οταν ημασταν στν μανα μου καποιες μερες που ειχα αρπαχτει με τον Κ..

προχθες μετα απο πολυ πονοκεφαλο κ πονο στα ματια ευαισθησια στο φως πγαε σε εφημερευων στιο Ιπποκατειο.δεν σας λεω τι μου εκαναν στα ματια κ τι μου εβαλαν μεσα..ακουσα ρωγμη αμφβληστροειδους στο δεξι κ δυο ωπες στο αριστερο.

η οφθαλμιατρος μου ειπε επειγον lazer στο δεξι αυριο στη 1!και ποτε συμβαινει αυτο?σε μια φυσιολογικη γεννα οταν σηκωνουμε βαρη οταν στρεσαριζομαστε..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ??για να μην παθω αυτο κ το επαθα.

εγω απλα τα εχω κανει πανω μου.φοβαμαι οτι 8α πανε ολα αναποδα οτι ποιος ξερει θα κανουν λαθος κ θα τυφλωθω.οπου κ αν μπηκα διαβασα πρεπει να γινει επειγοντως επεμβαση γιατι μπορει να γινει αποκολληση κ χανεις το ματι.

ολοι γυρω μου το παιζουν τρελα...και τρεμω μηπως δεν ξαναδω το παιδι μου!

αυτα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρετούλα, τι κρίμα βρε κοριτσάκι να ταλαιπωρείσαι έτσι.... το καταλαβαίνω που αγχώνεσαι, αλλά είναι επεμβάσεις ρουτίνας πια αυτές, όλα καλά θα πάνε, κρίμα μόνο για την ταλαιπωρία σας. Θα σε σκεφτόμαστε συνέχεια και θα περιμένουμε τα καλά νέα της επιτυχίας!

a0Nsp3.png

Γκρετούλα, τι κρίμα βρε κοριτσάκι να ταλαιπωρείσαι έτσι.... το καταλαβαίνω που αγχώνεσαι, αλλά είναι επεμβάσεις ρουτίνας πια αυτές, όλα καλά θα πάνε, κρίμα μόνο για την ταλαιπωρία σας. Θα σε σκεφτόμαστε συνέχεια και θα περιμένουμε τα καλά νέα της επιτυχίας!

ναι βρε Αγλαια μου εχω σπαστει τοσο πολυ που δεν φανταζεσαι..

το ξερω αλλα παντα φοβομοθν για τα ματια μου.μου ελεγε η μαμα θα παμε για λειζερ για την μυωπια κ ελεγα αποκλειεται.ενα λαθος να γινει...θα μου πεις δεν πας με το σκεπτικο αυτο...αλλα γιατι τωρα?γιατι ολα αυτα?Η γιατρος ηταν πολυ καλη.και απο που το κρινω αυτο?απ τον τροπο που μου μιλαγε.πολυ αυστυρη .μου την ειπε που αργησα τοσες μερες!!και δεν με ρωτησε ,απλα μου εκλεισε ραντεβου για αυριο!και κανει μονο 20 ευρω.αν ηταν κατι σοβαρο πολυ δεν θα κοστιζε παραπανω??

ααχ δεν ξερω!

:?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα κ απο μενα!

γκρετα να την κανεις την επεμβαση οπωσδηποτε...δεν ειναι τιποτε οπως ειπε και η αγλαια ρουτινα ειναι.περαστικα!!

εγω θα τον φαω τον μπεμπη...το βραδυ κοιμαται μια χαρα αλλα τα πρωινα δε ξερω τι παθαινει...απ τις 8 ειναι ξυπνιος...τον θηλαζω κοιμαται στο στηθος με το που τον ακουμπαω στη καλαθουνα ξυπναει...υποτιθεται τα νεογεννητα κοιμουνται 18 ωρες...ειναι δυνατον αυτος να μενει ξυπνιος 4-5 ωρες?αν βαλεις κ τις ωρες που θηλαζει συνολικα ζητημα να κοιμαται 15...μαλλον θα τον παω καμια βολτα μπας και ξεραθει!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Δεν ρώτησα τί μείωση θα έχουμε (από τη χαρά μου για τη μεγάλη έξοδο!!!), εκανα την αίτηση όμως, θέλουν λογαριασμό, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και αφμ (σε περίπτωση που είμαστε ιδιοκτήτες, δεν ξέρω πάντως θέλουν και κάτι άλλο αν είμαστε ενοικιαστές). Πληροφορίες στο τηλέφωνο που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό αν ενοικιάζετε...

a0Nsp3.png

Γκρέτα, αυτό που φοβόμαστε στον τοκετό είναι η αποκόλληση, εσύ όμως δεν έπαθες ευτυχώς αποκόλληση, οπότε γι' αυτό έκανες καισαρική!!!

Καλα ναι αλλα αν το αφησω αυτο θα παθω!πολυ αγχος μιλαμε!και δεν προλαβαινω να παρω κ μια αλλη γνωμη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...