Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

στη θάλασσα τον έχω ταίσει, σε ταβέρνες, παιδότοπους, στο ριβερ γουεστ, στο μετρο μολ, μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει, μέχρι και περπατώντας μέσα στο μέι ται στα στενά της καλλιθέας (χαλκιδική) χαζεύοντας στα μαγαζιά...

Πες μου οτι οδηγουσες κιολας να πεσω ξερη...χαχαχαχα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοπελιες!!Η οικογενεια κοιμαται!Τι μου κανετε;;

αννα μπραβο!!εισαι Θεα!

Αγλαια μια αποφαση ειναι ,ειμαι σιγουρη οτι και εξω μια χαρα θα τα καταφερνες.

Λετα να ζησετε!!!!

Ρε κοριτσια ας πουμε οτι το μωρο ξυπναει μετα απο 6 ωρες και το στηθος ειναι φουλ...και πινει μονο απο το ενα..το αλλο θα το αδειαζατε με το θηλαστρο;Γιατι εγω αυτο εκανα αλλα δε μπορω καθε φορα να κανω αυτη τη δουλεια...θα προσαρμοστει αραγε ή θα παθουμε καμμια ζημια αν το αφησω;

μια δυο μέρες έχει που μου σταμάτησε εμένα αυτό το τουμπάνιασμα. πριν είχα πολύ πόνο. μάλλον πετύχαμε την εδραίωση. κάνε λίγο υπομονή. είτε με το θήλαστρο είτε να της δίνεις και λίγο απ το άλλο στήθος. εγώ αυτό έκανα.όταν θηλάζεις απ το ένα δε τρέχει και το άλλο ταυτόχρονα; λογικά πρέπει να γίνεται. είναι φτιαγμένο έτσι το σύστημα ωστε να αυτοανακουφιζεται κάπως.

Υποκλίνομαι Άννα!Εμένα μόλις τελείωσε η μπέμπα να τρώει, τώρα θα την αλλάξω, έντυσα την μεσαία (η μεγάλη φυσικά μόνη της) για να πάνε με τον πατέρα τους στη ρυθμική και έλεγα να βγάλω το μπεμπάκι μια βόλτα, αλλά μέχρι να κάνω ένα ντους να αλλάξω και αυτήν να κάνω και ένα σκούπισμα θα έχουν γυρίσει. Εμάς ανασταλτικοί είναι δύο παράγοντες: ότι οι κόρες (κοριτσάκια γαρ με ζήλιες) πλακώνονται και η μεσαία ζηλεύει υπερβολικά το μωρό και κάνει σκηνές και ότι ο μπαμπάς μου προκαλεί αγχος και θέλω να είμαι από πίσω τους (την έφερε τη μεγάλη δυο φορές με τη μηχανή από το σχολείο, δεν μας ακούσατε;;;; και το εκοψε μετά, θέλω να ελπίζω ή όταν προσπαθώ να κάνω την μεσαία να φάει γιατί το έχει ράψει, αν λείπω θα της πει 'πεινάς; δεν πεινάς; α αν δεν πεινάς μην φας, όταν πεινάσεις πες μου το....). Τώρα που τα πάει στο μάθημα τα αφήνει εκεί και πηγαίνει στο καρφούρ, μωρέ πείτε μου, δεν είναι μικρά να τα αφήνουμε μόνα τους εκεί; Δηλ. η μεγάλη καλή είναι η μεσαία τρία; Και δεν είναι τόσο οργανωμένα τα πράγματα στο σπίτι της γυμναστικής, δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο είναι όλα τα τηλέφωνα πρόχειρα να μας βρουν αν χρειαστεί. Υπερβολική δεν είμαι; Του είπα να μην τα αφήσει μόνα τους, αλλά δεν νομίζω να με ακούσει...

Στα άλλα μωρά δεν θυμάμαι να έβγαζα γάλα σε τέτοιες περιπτώσεις ή έβαζα το θήλαστρο μάλλον και έβγαζα λίγο ίσα για να μην πονάει (χωρίς αποστείρωση 20 μλ. πχ. χωρίς να το κρατάω). Αυτή τη φορά σκέφτομαι μήπως χρειαστεί γι' αυτό εκμεταλλεύομαι την κατάσταση για άντληση. Αλλά που να αφήσω τον άνδρα μου με τα τρία στο σπίτι; Θα πεθάνω από το άγχος μου; Καλό χρυσό παιδί, αλλά δεν συμφωνούμε σε τίποτα σχετικά με τα παιδιά.

Όσο για το έξω, ήμουν του μέσα και πριν παντρευτώ, τώρα που έχω και δικαιολογία.....

a0Nsp3.png

κι εμείς έχουμε τα θεματάκια μας μη νομίζεις! ο μεσαίος ζηλεύει τον μεγάλο. επίσης ο μεσαίος είναι πολύ ατζαμής και χτυπάει συνέχεια! πριν καμιά ώρα έκανε ένα τεράστιο μαύρο καρούμπαλο στη κουκέτα! η καρδιά μου με πιάνει κάθε φορά!

επίσης είναι παιδιά πεισματάρικα και νευρικά! (έλενα σώμου μαρτύρα τα όλα!!!!!!)

αλλά οκ τι να κάνουμε, δε γίνεται να μας παίρνει από κάτω!

φωνάζω, βάζω τιμωρίες, μαλλιάζει η γλώσσα μου, ό,τι κάνουν όλες οι μαμάδες. απλά όσα περισσότερα παιδιά τόσο μεγαλύτερη η συχνότητα.

εμένα ο μεγάλος ευτυχώς διαβάζει μόνος του. του αρέσει. κι ο μεσαίος κοιμάται και το μεσημέρι απαραιτήτως.

από φαί κι εμείς τα ίδια. προσπαθώ να τρώνε αλλά αν σφραγίσει το στόμα ε δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας. οποτε πεινάσουν.

φιλενάδα δε γίνεται αλλιώς όταν αποφασίζεις να κάνεις 3 παιδιά. στο χω ξαναπει.

θα σαλτάρεις.

(μεταξύ μας κι εγώ τον άφηνα πέρυσι τον μεγάλο στο κολυμβητήριο μόνο του στο μάθημα και πήγαινα στο καρφουρ!αλήθεια).

Έκανα ντους! Αλλά η μπέμπα κλαίει οπότε για το σκούπισμα θα δούμε. Αχ μωρέ Άννα πρέπει να χαλαρώσω λίγο, ε; Άσε που ντρέπομαι να με δει κόσμος έτσι όπως έχω γίνει, αλλά όσο είμαι μέσα με τις πυτζάμες μου τόσο βολεύομαι και δεν κάνω τίποτα για να βελτιωθώ...

Δεν μου λες Άννα, με την κουκέτα είναι όλα εντάξει; Εμείς την πήραμε αλλά δεν έχουμε βάλει πάνω στρώμα ακόμα, η κόρη μου είπε ότι φοβάται, αλλά κι εγώ το βλέπω δύσκολο να ανεβαίνω ψηλά σε σκαμπό για να την ελέγχω (πχ. ιδρώνει και την αλλάζω ή την σκεπάζω αν χρειαστεί ή θερμόμετρο αν είναι άρρωστη). Για πες μου κι εσύ..

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

κουκετα απο πηρατε?θελουμε να παρουμε για να αρχισει ο μικρος τελος του χρονου να κοιμαται σε κρεβατι για να βγει το μωρο απο το λικνο. ειναι μικρος βεβαια ακομα αλλα δεν θελουμε να παρουμε 2η κουνια για λιγους μηνες...τοτε ο μιρος θα ειναι 17-18 μηνων. ειδαμε μια φανταστικη στο σκλαβενιτη με 800 περιπου κομπλε με τα στρωματα, με συρταρια στα σκαλια και ημιδιπλο το κατω κρεβετι..φανταστικη αλλα δεν ξερω απο ποιοτητα τι παιζει....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Λετα μου να ειστε πάντα μάζι και ευτυχισμένοι!!

Χριστινα μου υπομονη,ειναι αρχη ακόμα σιγά σιγά θα στρωσουν τα πράγματα και εμας μας πηρε λιγο καιρο για να μπουμε σε μια σειρα!

Ριτα εγω δεν το αδειαζω το στηθος και δεν εχω κανενα θέμα, συνηθως οπως ειπε η συμπεθέρα τρεχει απο μόνο του!

Χτες μεταφεραμε το κρεβατακι της μικρης στο παιδικο και η μεγαλη πηγε κατευθειαν στο κρεβατι της μετα απο 2 μηνες περιπου χωρις κλαμματα και ναζια. Διαβασαμε το παραμυθι μας οπως καναμε παντα, αγκαλιαστηκαμε ,φιληθηκαμε και επεσε ξερη. Ηρεμησε οταν ειδε οτι η μικρη δεν κοιμαται μαζι μου. Στις 5 η μικρη ξυπνησε για γαλατακι και την κρατησα στο κρεβατι μας γιατι βαριομουν να σηκωθω και πρωι πρωι την εβαλα παλι πισω για να την βρει εκει η μικρη. Εννοειται οτι εχω κλεισει ολη τηνκουνια με παντες οποτε δεν βλεπει μεσα, ουτε μπορει να βάλει τα χερια της! Γενικα η θεοδωρα αν κοιμηθει δεν ξυπναει ή αν το κανει με φωναζει γιατι φοβαται. ΚΑι τα δυο παιδια μου τελικα στις 56 μερες τα χωρισα απο εμενα :tongue:

Εδω και δυο μερες η μικρη μετα τις 2 τρελαινετε, κοιμαται λιγο και ξυπναει. Μολις την παιρνω αγκαλια σταματαει και ξανα τα ιδια!

Συμπεθερα πες μου πως τους πας κα ιτους 3 στο παρκο?τους εχεις σε καροτσι ή ποδαρατοι?

Την κουκετα εμεις την πηραμε απο τα practiker και προς το παρον ειμαι ευχαριστημενη.

Παμε σιγα σιγα να ετοιμαστουμε για μπανιο

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Εμείς έχουμε αυτήν από την ΙΚΕΑ (κάτι μου λέει ότι σας το έχω ξαναπεί, αλλά δεν είμαι σίγουρη): http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37986 μοιάζει με τη δική σας Άννα. Το προστετευτικό για το κάτω ήταν μαζί ή το πήρατε χωριστά, νόμιζα ότι δεν μπορούσε να μπει στο σίδερο κάτω, θα κοιτάξω να δω τί γίνεται με το δικό μας... Πολύ καλή η κουκέτα, αλλά εγώ συνεχίζω να τη θεωρώ άβολη, αλλά σιγά σιγά πρέπει να φύγει το άλλο κρεββάτι από το δωμάτιο και να την χρησιμοποιήσουμε.

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ!

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣ, ΘΗΛΑΣΑΜΕ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ Κ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΘΗΛΑΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΕΝΩ ΝΥΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΖΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ.ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΖΟΡΙΣΜΑ Κ ΣΦΙΞΙΜΟ Κ ΜΟΥΓΚΡΙΣΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ! ΕΙΜΑΙ Κ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.

ΧΡΙΣΤΙΝΙΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΚΟΥΚΕΤΑ ΛΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ! ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!

ΑΝΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΣΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΣΤΟ ΑΛΟΥ ΦΑΝ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΛΥ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!

ΛΕΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 90 ΕΥΡΩ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ...ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?

2sCXp3.png

μετα απο μια ωρα καταφερα να κοιμησω το μεγαλο...απο τοτε που γυρισα απο το μαιευτηριο θελει να ειμαι στο δωματιο μεχρι να κοιμηθει αλλιως χαλαει τον κοσμο με το κλαμα του...μαλλον φοβαται μη του φυγω..

τωρα περιμενω να ξυπνησει ο μικρος ο οποιος κοιμαται απο τις 9 , να τον κανουμε μπανιο, να θηλασει και να κοιμηθω επιτελους κι εγω.....

μονο στο ληξιαρχειο θημαμαι οτι ειχαμε δηλωσει το μωρο και τον βαλαμε και οι 2 στην μεριδα μας (εγω εικονικα) γιατι ψηφιζουμε σε διαφορετικους δημους

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...