Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Επίσης πρέπει να ισχύει μειωμένο τιμολόγιο στην ΕΥΔΑΠ, ήθελα να πάρω σήμερα, αλλά το ξέχασα, καλά που μου θυμίσατε τα σχετικά...

Μας ξέφυγε τίποτα άλλο, έτσι για να τρέχουμε;;;;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

agtog η αληθεια ειναι οτι καμαρωνω ακομα και για τα κακακια!!!:D:D

αχ αυτα τα παιδακια μας.μας εχουν τρελανει!!!!

βρε κοριτσια, αυτο το σλινγκ που εχω δεν μπορω να το χρησιμοποιησω.κοιταζω φωτο και βιντεο και παλι κατι δεν κανω σωστα.εχετε κανενα κολπο?

α!και κατι αλλο..μπορω να ανεβασω φωτο στο φβ αλλα να τη δειτε μονο στην ομαδα και οχι να φαινεται στο αλμπουμ μου?θελω να σας δειξω τα αγγελουδια μου!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Πρέπει να ομολογήσω ότι από τότε που γεννήσατε σας παρακολουθώ πιο εύκολα. :D Το περίεργο είναι ότι προσωπικά από τότε που γέννησα έχω περισσότερο (όχι όσο θα ήθελα) χρόνο για να σας διαβάσω και να γράψω. Βέβαια συμπίπτει χρονικά και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς :tongue:. Ωραίο πράμα το σχολείο (για τους άλλους).

καλημερα κοριτσακια μου...τι ωραια μερα σημερα εεε???μολις γυρισαμε και εμεις...πηγα στον οαεδ να κανω τα χαρτια για το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας...αντε να δω τι λεφτα θα παρω και απο εκει...μετα πηγαμε στην εταιρεια μου και γυρισαμε...σας ειπα??μας κανανε μειωση 20% του μισθου και εχω φαει τρελο ξενερωμα....ειναι αρκετα τα λεφτα...

γενικα ομως ειμαι πολυ καλα σημερα...ο μικρος αρχισε να βγαζει κραυγουλες και να χαμογελαει συνεχεια...εχω παθει ερωτα...και απο την αλλη ο μεγαλος αρχισε καπως να ηρεμει αν και εφοσον εγω ειμαι ηρεμη και φερομαι ηρεμα....γενικα τελεια λεμε....

Λέτα, υπέγραψες για την μείωση; Απ' όσο γνωρίζω όταν βρίσκεσαι σε αναρρωτική ή γενικώς άδεια από το ΙΚΑ δεν υπογράφεις καμία σύμβαση παρά μόνο όταν επιστρέψεις στη δουλειά. Μείωση κάνανε και σε μας λίγο πριν φύγω από την δουλειά 12,5 % αλλά αρνήθηκα να υπογράψω λόγω των επιδομάτων. Το δέχτηκαν από τη διοίκηση αλλά θα υπογράψω φυσικά μόλις επιστρέψω. Ας πάει και το παλιάμπελο...

Καλησπέρα κορίτσια σας γράφω στα γρήγορα γιατί επικρατεί πανικός...αγλαια και Αννα θα κάνετε τα χαρτιά για το επίδομα των τριτεκνων;;;

Εμείς τα καταθέσαμε ήδη. Να 'ναι καλά ο άντρας μου που το έψαξε πριν καν γεννήσω και είχε μαζέψει τα περισσότερα χαρτιά και μόλις γέννησα έβαλε όλους τους γνωστούς του στις υπηρεσίες για να πάρει γρήγορα το πιστοποιητικό οικ. κατάστασης.

φιλεναδες σήμερα γέννησε και η φεριτεηλ το αγοράκι της! έτσι για την ιστορία το γράφω!

Να τους ζήσει το ζουζούνι! Γερό και καλότυχο και να το δουν όπως επιθυμούν!

Εμείς πήγαμε σε ανταποκριτή του ΟΓΑ σήμερα αλλα θέλει πολυ χαρτουρα..βιβλιάριο δεν σου δώσανε ε;;εγω πήρα σήμερα απο βιβλιοπωλείο 3.50?..πόσο ειναι τελικά το επιδομα;;αυτο δεν το ρωτήσαμε

Χωρίς να είμαι σίγουρη, το αρχικό ποσό είναι 2000 Ευρώ εφάπαξ.

agtog η αληθεια ειναι οτι καμαρωνω ακομα και για τα κακακια!!!:D:D

αχ αυτα τα παιδακια μας.μας εχουν τρελανει!!!!

βρε κοριτσια, αυτο το σλινγκ που εχω δεν μπορω να το χρησιμοποιησω.κοιταζω φωτο και βιντεο και παλι κατι δεν κανω σωστα.εχετε κανενα κολπο?

α!και κατι αλλο..μπορω να ανεβασω φωτο στο φβ αλλα να τη δειτε μονο στην ομαδα και οχι να φαινεται στο αλμπουμ μου?θελω να σας δειξω τα αγγελουδια μου!!

Με το σλινγκ ενώ πήρα κι εγώ σ' αυτό το παιδί δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με άνεση. Πείτε μου και μένα το κόλπο.

Χριστινιώ, αν κάνεις κοινοποίηση φωτογραφιών σε μια ομάδα τότε μόνο η ομάδα μπορεί να την δει και αν θες μπορείς να πας μετά στην δημοσίευση και να την διαγράψεις.

Η δικιά μας η μπεμπού συνεχίζει το καλό της το πρόγραμμα. Εχθές κοιμήθηκε 7ωρο. Κανένα άλλο μου παιδί δεν κοιμόταν συνεχόμενο 7ωρο από της 4 εβδομάδες. Να μην πω παραπάνω και το ματιάσω. Την Πέμπτη κλείνουμε μήνα και θα πάμε παιδίατρο να δούμε την ανάπτυξή της. Βέβαια έχω μία απορία πως θα την ζυγίσουμε τώρα με τα γυψάκια. Ήρθε ο ορθοπεδικός σήμερα της τα άλλαξε και αυτά που έβαλε σήμερα είναι πιο βαριά από τα προηγούμενα. Μάλλον θα πρέπει να τη ζυγίσουμε όταν τα βγάλουμε τελικά σε κανά 2 βδομάδες. Κρίμα!

2000 εφαπαξ κι 178 το δίμηνο στο περίπου. αλλά αργείς πολύυυυ να τα πάρεις! μπορεί και χρόνο. αν δεν αλλάξει κάτι φυσικά!

να γραφτείτε και στο σύλλογο 3τεκνων της περιοχής σας. παίζουν πολλές διευκολύνσεις και παροχή τροφίμων, κτλ. από κει θα πάρουμε τις περισσότερες πληροφορίες.

http://www.triteknoi-attikis.gr/

http://www.triteknoi-attikis.gr/?page_id=510

Καλημέρα........ Σήμερα έχουμε επέτειο γαμου με τον αντρουλη και τον έχω σπίτι..... Πρέπει να ετοίμασω κανένα γλυκό αλλα το σκέφτομαι ακόμα....

Χθες πήγα στο prenatal μια βόλτα έχουν πολυ ωραία ρουχα αλλα είναι λίγο τσιμπημενα....

Κορίτσια τι φορατε στα μωρα;;; Μακρυμανικα;;; Εγω κοντομανικο και το πρωι ζάκετα και μετα το βγάζω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!λετα μου να ζησετε!!παντα μαζι και αγαπημενοι!!!

εγω του φοραω κοντομανικο φανελακι και απο πανω μακριμανικο λεπτο φορμακι..

πριν λιγο πηρε ο αντρας μου τον μεγαλο και πηγε για κατι δουλειες. βρε κοριτσια εσεις που εχετε κι αλλα παιδακια πως τα βγαζετε περα?εγω δεν εχω καταφερει να τα κρατησω και τα 2 μαζι παραπανω απο 10 λεπτα εκτος κι αν το μωρο κοιμαται. ή κατι δεν κανω καλα ή στραβα αρμενιζουμε!!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Στραβός είναι ο γιαλός καλή μου Χριστινιώ, εμείς τί άλλο πια να κάνουμε οι δύσμοιρες. Κι εγώ τα ίδια, αν τα έχω σπίτι μόνη μου και τα τρία, τα μεγαλα εντρυφούν στα dvd... Διαφορετικά πλακώνονται ή η μεσαία πλακώνει το μωρό.... Και σκεφτόμουν κι εγώ πως τα διαβάζετε τα μεγάλα με αυτόν το χαμό, ε Άννα; Κι άλλα βάσανα τώρα...

a0Nsp3.png

καλα, για δουλειες δε το συζητω..τα βασικα και αυτα οταν κοιμουνται και τα 2. μεχρι τωρα ειχα βοηθεια τον αντρα μου ή τη μαμα μου οταν εκεινος ελειπε. απο δευτερα η μαμα παει για δουλεια αρα σκουρα τα πραγματα...δεν ξερω τι να κανω. ο μεγαλος με την 1η ευκαιρια προσπαθει να μπει στο ριλαξ μαζι με το μωρο μεσα..οταν παω να αλλαξω το μωρο ερχεται στην κρεβατοκαμαρα και γινεται ο κακος χαμος, τον κυνηγαω συνεχεια, δεν μπορω ουτε να του φτιαξω φαγητο γιατι φοβαμαι να τον αφησω μονο με το μωρο(στην κουζινα εχω προστατευτικο πορτακι για να μην μπαινει), ουτε για κατουρημα που λεει ο λογος...

βεβαια ειναι πολυ μικρος κι εκεινος, εχει κι αυτος τα δικια του. ηρωηδες οσες εχετε 3 παιδια!!!

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Κοριτσια καλημερα,λετα να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα...Χριστινιω και εγω οταν δεν ειναι ο αντρας μου εδω πεφτω σε καταθλιψη πραγματικα.Απο δουλειες κανω σιδερο και φαγητο,σκουπισμα σφουγγαρισμα και ξεσκονισμα τα εχει αναλαβει ο Τ...Και τωρα που ειναι ακομα ψιλοκρυωμενα τα μικρα εχει αναλαβει το μπανιο τους,ωστε εγω να ειμαι μονο με την μικρη για να μην την κολλησουν..Χαμος οπως καταλαβαινετε,αντε να μεγαλωσει λιγο η μπεμπα να ξεπεταχτει να ειμαστε λιγο πιο χαλαροι

:-D

Διαφημίσεις

εγώ δεν έχω ζοριστεί ακόμα, και είμαι συνέχεια μόνη μου με τα 3 παιδιά. μια χαρά προς το παρόν. όλα εγώ τα κάνω. και έξω βγαίνουμε.

με μάλωμα στο φουλ όμως.

έχουμε και τις καλές και τις κακές μας μέρες, τα στραβά και τ ανάποδά μας, αλλά και ήρεμες φάσεις κι εποικοδομητικές. τα πάντα. μια θ αγκαλιαζόμαστε και μια θα πλακωνόμαστε κανονικά! οκ.

ό,τι θα περνούσα με το 1 περνάω με τα 3. αλλά με τριπλάσια κούραση εννοείται.

απ την άλλη δε βιάζομαι να μεγαλώσουν, σήμερα στις κούνιες (είχαμε και απεργίες τρομάρα μας!) τρέχανε τα 2 και είχα το μικρό αγκαλιά και το ζούλαγα. οχι αργά αργά να ξεπεταχτεί! το τελευταίο μου μωρό είναι!

μετά πήγαμε και για κούρεμα τον μεγάλο και σουπερ μαρκετ. με τα πόδια όλα αυτα.

ΆΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω δεν βγαινω σχεδον καθόλου εξω, ίσα που προλαβαίνω τα μέσα... Με τη μεγαλη δεν εχω πρόβλημα να είμαι, η μικρή όλο πειραζει το μωρό ή τσακωνοντα με τη μεγαλη.... Το μωρό έξω το τάισες; Τι δυσκίνητο πλάσμα που είμαι!!!

a0Nsp3.png

Γεια σας κοπελιες!!Η οικογενεια κοιμαται!Τι μου κανετε;;

αννα μπραβο!!εισαι Θεα!

Αγλαια μια αποφαση ειναι ,ειμαι σιγουρη οτι και εξω μια χαρα θα τα καταφερνες.

Λετα να ζησετε!!!!

Ρε κοριτσια ας πουμε οτι το μωρο ξυπναει μετα απο 6 ωρες και το στηθος ειναι φουλ...και πινει μονο απο το ενα..το αλλο θα το αδειαζατε με το θηλαστρο;Γιατι εγω αυτο εκανα αλλα δε μπορω καθε φορα να κανω αυτη τη δουλεια...θα προσαρμοστει αραγε ή θα παθουμε καμμια ζημια αν το αφησω;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΆΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω δεν βγαινω σχεδον καθόλου εξω, ίσα που προλαβαίνω τα μέσα... Με τη μεγαλη δεν εχω πρόβλημα να είμαι, η μικρή όλο πειραζει το μωρό ή τσακωνοντα με τη μεγαλη.... Το μωρό έξω το τάισες; Τι δυσκίνητο πλάσμα που είμαι!!!

εννοείται καλέ έξω που μέσα; σήμερα το τάισα στο κομμωτήριο! πίσω πίσω και δεν είχε κόσμο.

στη θάλασσα τον έχω ταίσει, σε ταβέρνες, παιδότοπους, στο ριβερ γουεστ, στο μετρο μολ, μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει, μέχρι και περπατώντας μέσα στο μέι ται στα στενά της καλλιθέας (χαλκιδική) χαζεύοντας στα μαγαζιά...

με τα μεγάλα είναι λίγο ζόρι που κάνουν του κεφαλιού τους στο δρόμο αλλά πέφτει η φωνή που μ ακούνε ίσαμε στα τουρκοβούνια! δε γίνεται αλλιώς πρέπει να μάθουν! επιθετικότητα δεν έχω μεταξύ τους, δεν είχα ποτέ.

θα δείξει.

το σάββατο πρώτη φορά θα τ αφήσω στη μάνα μου και τα 3 για να βγούμε έξω για φαγητό με τους κουμπάρους.

απ την άλλη δεν είμαι και υπερβολική με τις δουλειές του σπιτιού, το χω ξαναπει, αυτές πάνε σε δεύτερη μοίρα. και δε σκάω καθόλου να μαστε όπως να ναι...μπορεί και να το επιβεβαιώσει η έλενα...χαχαχα!!!

έχω και πολλή βοήθεια απ τον Ν όταν είναι σπίτι και δουλειές του σπιτιού και με τα παιδιά τα πάντα. είναι το άλφα και το ωμέγα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...