Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Δέσποινα καλή αρχή κοριτσάκι! Να σου πω ότι σε ζηλεύω κιόλας! Όταν ήμασταν πιο νέες με την αδελφή μου είχαμε ιδεώδη μέρη στο μυαλό μας. Ένα από αυτά ήταν η Ιρλανδια, καλό ταξίδι λοιπόν!

Γκρέτα, μέχρι και εγώ η μυστικοπαθής κουτσομπόλα μπήκα στην ομάδα, έλα κι εσύ, βρε!

Πρέπει να θηλάσω το μωρό, από τις πέντε δεν ξύπνησε ακόμα, αλλά πονάει το στήθος μου. Έχω δουλειά στην Αθήνα σήμερα, θα κατεβούμε με το αυτοκίνητο οι τρεις (μαμά μπαμπάς και μπέμπα), η μεγάλη θα είναι στο σχολείο η μεσαία με τη μαμά μου. Φιλιά και καλημέρα!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!πως ειστε?εμεις ειχαμε ενα πολυ ησυχο βραδυ!!

χτες ειχε γενεθλια ο αντρουλης μου και κοιμηθηκαμε κατα τη 1. ηρθε και ο παιδιατρος και μας βρηκε και τους 2 μια χαρα!ο μεγαλος πηρε σε 2 μηνες 6 ποντους!!!ψηλο παιδακι κι εγω καμαρωνω σαν κουκουβαγια!!ο μικρος πηγε 2900 οποτε ειχατε δικιο...αδικα στεναχωριομουν...

βρε κοριτσια οταν θηλαζει ο μικρος στο 10 λεπτο κοιμαται και οσο και να παλευω δεν ξαναπιανει θηλη...υπαρχει περιπτωση να μειωθει το γαλα απο τη στιγμη που το στηθος δεν αδειαζει?

mOlSp3.png

R9wLp3.png

καλημερα κοριτσια!!πως ειστε?εμεις ειχαμε ενα πολυ ησυχο βραδυ!!

χτες ειχε γενεθλια ο αντρουλης μου και κοιμηθηκαμε κατα τη 1. ηρθε και ο παιδιατρος και μας βρηκε και τους 2 μια χαρα!ο μεγαλος πηρε σε 2 μηνες 6 ποντους!!!ψηλο παιδακι κι εγω καμαρωνω σαν κουκουβαγια!!ο μικρος πηγε 2900 οποτε ειχατε δικιο...αδικα στεναχωριομουν...

βρε κοριτσια οταν θηλαζει ο μικρος στο 10 λεπτο κοιμαται και οσο και να παλευω δεν ξαναπιανει θηλη...υπαρχει περιπτωση να μειωθει το γαλα απο τη στιγμη που το στηθος δεν αδειαζει?

μπραβο σας!!

οχι δε θα μειωθει το γαλα σου...την επομενη φορα να δινεις παλι απ το ιδιο στηθος πρωτα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και απο μας,εδω αυτοκολλητες και θηλαζουμε..Χριστινιο χρόνια πολλά στον άνδρα σου να τον χαίρεσαι..είδες που τζάμπα αγχωνοσουν;;για το άλλο δεν ξέρω να σε βοηθήσω..;γιατί δεν ρωτάς τα κορίτσια στο θηλασμο;;;

Δέσποινα καλη αρχή στη νεα σας Ζωη,δεν ξέρω αλλα εμένα μου αρέσουν πολυ αυτές οι αλλαγές.

:-D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!!Ειμαι πολυ κεφατη σημερα!!!!!!!

Ειμαστε καλα,η μικρη μερα με τη μερα ανταποκρνετα ολο και περισσοτερο στα διαφορα ερεθισματα και ειναι τρελα!

Χριστινιω να τον χαιρεσαι!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...τι ωραια μερα σημερα εεε???μολις γυρισαμε και εμεις...πηγα στον οαεδ να κανω τα χαρτια για το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας...αντε να δω τι λεφτα θα παρω και απο εκει...μετα πηγαμε στην εταιρεια μου και γυρισαμε...σας ειπα??μας κανανε μειωση 20% του μισθου και εχω φαει τρελο ξενερωμα....ειναι αρκετα τα λεφτα...

γενικα ομως ειμαι πολυ καλα σημερα...ο μικρος αρχισε να βγαζει κραυγουλες και να χαμογελαει συνεχεια...εχω παθει ερωτα...και απο την αλλη ο μεγαλος αρχισε καπως να ηρεμει αν και εφοσον εγω ειμαι ηρεμη και φερομαι ηρεμα....γενικα τελεια λεμε....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Χριστινιώ να τον χαίρεσαι, και να χαίρεσαι και τα παιδάκια σου. Είδες πως είναι, πέρνουν αυτά δυο πόντους, ψηλώνουμε κι εμείς από την περηφάνια μας άλλους δέκα! Εδώ χαιρόμαστε με τα πόσα κακάκια κάνουν τα μπεμπάκια μας (ή δεν τό 'χετε εσείς αυτό;;;; ).

Κι εγώ πήγα στο φροντιστήριο σήμερα για κάτι δουλειές και μετά και στον ΟΑΕΕ στο κέντρο, έχουμε μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές για έναν χρόνο μετά τον τοκετό, αλλά για να μας τιμωρήσουν για το θράσος μας, πρέπει να πηγαίνουμε από εκεί και να το υπολογίζουν σε χειρόγραφη απόδειξη... Εμ, έτσι είναι, πως αλλιώς θα νιώσουμε τη χαρά, ε; Αλλά δεν ήταν και πάρα πολύ μεγάλη η μείωση, δηλ. από 540, με μείωση για ένα μήνα μόνο (τον άλλο δεν είχα γεννήσει ακόμα), βγήκε κάπου 450 το δίμηνο...

Κι εμένα έχει αρχίσει τις κραυγούλες και τα χαμόγελα (είναι αθώο το παιδί ακόμα, μας γελάει, περιμένετε να φτάσει στα τρία, θα μας βαράει όπως η μεσαία μου, αυτή τη φορά δεν με ξεγελάνε, χαίρομαι με επιφύλαξη!!)

Άντε, πάω στις δουλειές μου, από τις πέντε που ξύπνησα δεν έχω τελειώσει ακόμα! Έκανα κάτι σαν κέικ με καρότα και κολοκυθάκια, μόνο που με την τσίμπλα στο μάτι έκανα τη βλακεία μου: ήταν συνταγή για muffins και ξημερώματα, βαρέθηκα να βγάλω το ταψί για τα muffins και έβαλα το μείγμα σε ένα μεγάλο ταψί. Το αποτέλεσμα; Δεν ψήθηκε, γιατί η συνταγή είχε πολύ γάλα. Θα το ξανακάνω γιατί ήταν νόστιμο, αλλά αυτή τη φορά σε muffins!

Ακόμα εδώ είμαι, βρε; Όλο με ξαφνιάζω; Έφυγα!

a0Nsp3.png

Καλημερα Κοριτσια και απο εμενα το κοριτσακι μου ειναι 48 ημερων.... Γενικα δεν ειναι γκρινιαρα αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι ο υπνος της... Κοιμαται μονο στο ρυλαξ την κουνια την εχει μονο για παιχνιδι... Την ημερα δεν κοιμαται σχεδον καθολου... εκτος απο σημερα... φτου φτου να μην την ματιασω που κοιμαται αρκετα... Τα βραδια μας ειναι πολυ περιεργα ζοριζετια να κοιμηθει και πολλες φορες δεν κοιμαται ολη νυχτα πολη απελπισια...

qvPvp3.png

Καλως ηρθες neraid!!!Ολες λιγο πολυ τα ιδια εχουμε!Να ερχεσαι να τα λεμε.

Απο που εισαι;Γραψε μας ποσο του μηνος γεννησες και που,για να σε βαλουμε στη λιστουλα μας.Να σου ζησει!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια σας γράφω στα γρήγορα γιατί επικρατεί πανικός...αγλαια και Αννα θα κάνετε τα χαρτιά για το επίδομα των τριτεκνων;;;

εμ δε θα τα κάνουμε;;; με το πόνο μας παίζεις; :mad::lol::lol::lol:

εχουμε μπλέξει στη γραφειοκρατία εμεις, σε καμιά βδομάδα η ληξιαρχική πράξη. το αργήσαμε λόγω αυγούστου.

Εμείς πήγαμε σε ανταποκριτή του ΟΓΑ σήμερα αλλα θέλει πολυ χαρτουρα..βιβλιάριο δεν σου δώσανε ε;;εγω πήρα σήμερα απο βιβλιοπωλείο 3.50?..πόσο ειναι τελικά το επιδομα;;αυτο δεν το ρωτήσαμε

:-D

Υπάρχει και η κάρτα πολιτισμού που τη βγάζουμε στο ΚΕΠ (κάποιος μου είπε ότι την καταργήσανε, αλλά στο ΚΕΠ δεν μας είπαν κάτι σχετικό, οπότε να υποθέσω ότι ισχύει ακόμα), με οικογενειακή κατάσταση και φωτογραφίες. ΆΝΝΑ θα κάνουμε πικ νικ στην Ακρόπολη, άχτι το έχω!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...