Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω με την κερασια!

Αγλαια βασικα μονο μια εξωτερικη εχει!

Ριτα ενα θα σου πω μου δειχνατε μια σνταγη με μπροκολα κια ντοματες χαχαχαχα

Αβυσσος η ψυχη μου...

Ελπιζω συντομα να βολεψει και να συναντηθουμε! Θα ταν τελεια ενα καφεδακι... Αγλαια οταν γινει αυτο φερε βρε και την πεθερα σου:P

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γιατί, έχει και εξωτερικούς η ομάδα; Α, δεν παίζω! Εσάς ξέρω, εσάς εμπιστεύομαι!

εκανα αντ μια κοπελα απο την ομαδα υποστηριξης μητρικου θηλασμου αττικης η οποια ειναι μεν αυγουστομανουλα και δευτερομανουλα αλλα δεν ειναι μελος στο καφε εδω. η κοπελα μια χαρα μου φαινεται εμενα και λογικα μια απο τα ιδια θα περναει. οσο για το αν θα μπουν αλλοι στην ομαδα αυτο το εχουμε εξαντλησει ως θεμα και εχουμε πει οχι αλλα μελη. αν τωρα νιωθετε οτι η Ιωαννα σας αποτρεπει απο το να εκφραζεστε ελευθερα και σας ξεναρωνει την διαγραφω.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημερα κ απι μας!και βεβαια δεν ξυπνησαμε τωρα...απο τις 9 παλευω μαζι του.μα ποσο υπεροχος ηταν χθες?κοιμοταν ολη μερα κ το βραδυ κατι στραβωσε.κλασσικα μεχρι τις 2.να ουρλιαζει.εχει κ ο αντρας μου βηχα(μπορειτε να φανταστειτε πως βηχει και πως ροχαλιζει..)και ξυπναγε με ουρλιαχτα κοριτσια.ειναι πολυ φοβητσιαρης κ εμεις πρεπει επειγοντως να αλλαξουμε σπιτι.δεν γινετε να περιμενω τον Μαρτιο...αφηστε που για να μπει το κρεββατι του(στο οποιο δεν κοιμαται κ ποτε)εχω βγαλει τα κομοδινα σκονταφτω παντου γρατζουνιεμαι οταν περναω απ την συρταριερα.δεν μπορω να με δω στον καθρεφτη!!να κανω ενα πιστολακι βρε αδερφε.."Δεν χωραμε αγαπη μου.." "Χωραμε χωραμε μεχρι τον Μαρτιο!!Νευρα πολλα σημερα!

Αγλαια ασχολιαστη η πεθερα σου.απορω γιατι ασχολεισαι??!!κ εμενα κανει ετσι το μωρο κ φαντασου ξυπνησε ο αγαπητικος μου χθες που ατομικη να ριξεις ΔΕΝ ξυπναει!!εγω εχω παρατηρησει οτι οταν βγαινει με πιεση το γαλα μου κ δεν το προλαβαινει καταπινει τοσο πολυ που δεν μπορει να ανασανει κ τοτε κανει ετσι η κοιλιτσα του.το οτι βγαζει γουλιες ειναι προβλημα?εμενα βγαζει αρκετες φορες την ημερα.

Τανια πιστεψε με κυκλοφορω με εναν τυπου κορσε.που πιανει κοιλια κ μπουτακια.τρεχει τρεχει τρεχει το νερο(γαλα..) αχαχαχα

Λετα συλληπητηρια :-(

Ετοιμα κ τα γιουβαρλακια!εχω σιδερο γαμωτο κ βαριεμαι.νυσταζω ενα 6 ωρο κοιμαμαι με το ζορι κ αυτο με διαλειμματα!

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ 6ΩΡΑ......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ειχαμε ενα ακομα καλο βραδυ...κοιμηθηκε 9 με 2.30 εφαγε κοιμηθηκε και ξαναξυπνησε 6 και...καλα μας πηγε.βεβαια το πρωι ειναι ξυπνιος αλλα δ πειραζει...θα κοιμηθει για μεσημερι.πηγα κ εγω εκανα τις δουλειες μου πηγα και στον οαεδ....σ εναμιση μηνα θα μπουν τα χρηματα για το επιδομα μητροτητας.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

εκανα αντ μια κοπελα απο την ομαδα υποστηριξης μητρικου θηλασμου αττικης η οποια ειναι μεν αυγουστομανουλα και δευτερομανουλα αλλα δεν ειναι μελος στο καφε εδω. η κοπελα μια χαρα μου φαινεται εμενα και λογικα μια απο τα ιδια θα περναει. οσο για το αν θα μπουν αλλοι στην ομαδα αυτο το εχουμε εξαντλησει ως θεμα και εχουμε πει οχι αλλα μελη. αν τωρα νιωθετε οτι η Ιωαννα σας αποτρεπει απο το να εκφραζεστε ελευθερα και σας ξεναρωνει την διαγραφω.

Όχι βρε κοριτσάκι, εγώ δεν ήξερα ότι πρόκειται για ένα άτομο, μην χαλιέσαι βρε!

a0Nsp3.png

για ενα ατομο δεν πειραζει καλε ,εγω το ειπα για να μην πεσουμε πανω σε ανεπιθυμητους γιατι εκει μπορουμε να λεμε καμμια κουβεντα παραπανω ,αφου την ξερεις ειμαστε οκ μην στενοχωριεσαι

wDsdp3.png

Nα με και εγώ!

Συγχωρηστε με, αλλά με τις ετοιμασιες για την αποχωρησή μας χάθηκα λίγο!

Εφτασε ο καιρος, αύριο τέτοια ωρα θα είμαστε στο αεροδρόμιο. Πριν 8 χρόνια τέτοια πάλι περίοδο ερχομουν αγγλία με την ελπίδα να μείνω στο εξωτερικο για πάντα (απο μικρή είχα αυτη την επιθυμία )και τελικα η ευχη μου εισακούστηκε, και τωρα για μια ακόμα φορά αλλάζω χώρα. Ενταξει δίπλα πάμε, αλλά πάλι, όλα πια θα είναι κανούρια, και θα πρέπει να προσαρμοστούμε πάλι! Αλλά αυτη τη φορα δεν είμαι μόνη μου, έχω την οικογένεια μου, τον άντρα μου και την υπεροχη κορούλα μου. Ποιος θα μου το έλεγε! Μακάρι όλα να πάνε καλά και κάποια στιγμή να εγκατασταθούμε κάπου μόνιμα! (Συγγνώμη για το μονόλογο, αλλά αισθάνομαι κάπως και κάπου πρέπει να τα πω!)

Στα άλλα νέα μας η μικρή μάλλον πέρασε άλμα ανάπτυξης, Παρσκευή Σαβατο ήταν στο στήθος μου συνεχως, πολύ κούραση.

Γκρετα που είσαι; Πώς είναι το στήθος σου; Γιατι και εγώ σα και σένα, είχα κάποια ενοχλησεις στο δεξι στήθος τις τελευταίες μέρες και σήμερα μόλις διαπίστωσα ένα λευκο μπαλάκι και πονάει πολυ, είτε θηλάζει η μπέμπα είτε όχι. Καπου διάβαζα πως είναι αποφραγμένος πόρος (mlik blister), κάπου είχε ένα καλό άρθρο στα αγγλικα. Το απογευμα θα πάω στο γενικο γιατρο, μακάρι να κάνει τα μαγικά του και να φύγει ο πόνος!

Συγχωρέστε με αλλά και πάλι λόγω πονου (δυστυχώς) δεν είμαι και στα καλά μου, και ξέχασα ότι ήθελα να σχολιασω.

Λέτα συληπητήρια.

Αγλαϊα τελικά μάλλον η πεθερά σου είναι απερίγραπτη! Τελικά οσα λιγοτερα σας κάνει τοσο καλύτερα!

Αυτα τα λίγα πάω να φάω, τουλάχιστον θα πονάω με χορτάτο στομάχι!:tongue:

Ευχομαι σύντομα να βάλουμε ιντερνετ στο καινουριο σπιτι να διαβάζω τα νέα σας!

Διαφημίσεις

γεια σας!σαραντισαμε κι εμεις σημερα οπου ο μικρος ηταν αψογος!Λαγοκοιμοταν κ γενικα ηταν πολυ ησυχο το πουλακι μου!!!αχ επιτελους θα ευχαριστηθω βολτες!αλλα χωρις τον αντρα μου ειναι καπως.....

κοριτσακια τωρα ενημερωθηκα σχετικα με το φεις κ την κοπελα που μπηκε μεσα!εχω μερες να διαβασω κι εμεινα πισω!

pysXp3.png

Πονεμενη ιστορια το fb..ειχα αλλα το εχω κλεισει.τωρα δεν εχω απλα ο αντρουλης μου (μου εκανε την χαρη)κ στο ονομα του ενδιαμεσα εχει βαλει κ το δικο μου ονομα.ρε γαμωτο πολυ θα ηθελα να σας δω κ να με δειτε αλλα οχι σ αυτο το fb.πως θα γινει????

Despoina σας ευχομαι τα καλυτερα μεσα απτην καρδια μου..σε ποια χωρα πατε?

Λοιπον μου εφυγε σημερα.δηλαδη πριν 2 ωρες το ειχα κ τωρα πηγα να τον θηλασω κ δεν υπαρχει πια.συνολο 2,5 μερες μου εμεινε.κ ναι ηταν φραγμενος πορος και ο ναιιιιι πεθαινα στον πονο.αλλα επεμενα σ εκεινο το στηθος περισσοτερο.αυτο πιστευω βοηθησε.αν λεμε για το ιδιο βαλτον απο το δεξι πιο πολυ.δαγκωσου λιγο αλλα τι να κανεις....?

Libero δεν ξερω τι λεμε οταν σαραντιζουμε παντως σου ευχομαι καλες βολτες.

Ο αντρας μου δουλευει ολη μερα σημερα.μετα απο μια εβδ αδεια στην δευτερη δουλεια.και ειναι καπως!!

Και το μωρο παλι τα ιδια.μα να τον παιρνει ο υπνος κ σε 5 λεπτα κλαμα!τι ειναι αυτο?μηπως κανω κατι λαθος?τοσο αχρηστη?ταλαιπωρηται κ εκεινο γιατι χασμουριεται τοσο πολυ.κ αφηστε εμενα..σερνομαι!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και εμείς θέλουμε γκρετα να σε δούμε!φτιάξε ενα προφίλ μόνο για μας!Δεσποινακι καλό ταξίδι κ εύχομαι η νέα σας ζωή να'ναι γεμάτη ευτυχία!σε περιμένουμε σύντομα!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

ναι βρε γκρετα φτιαξε ενα προφιλ.

Δεσποινα καλο ταξιδι,καλη αρχη στη νεα σας ζωη.Ολα να σας πανε δεξια.

Εγω κοριτσια πηγα στο γυναικολογο ,ολοι μαζι πηγαμε δλδ.Αυτοκολλητακια με τη μπεμπα χαχα!Ολα καλα και τα συστηματα εχουν επανελθει πληρως αφου μου ειπε οτι πιθανοτατα σε 20 μερες θα εχω περιοδο κι ας θηλαζω αποκλειστικα..Και στο γιο μου στους 2 μηνες ειχα...κριμα και ηλπιζα τωρα οτι θα κρατησει λιγο παραπανω.

Αυτα τα νεα μας!!!

Τανια... δε ξερω μηπως ο ανδρας μου δεν εχει φαει και ποτε του μπροκολο...χαχαχαχα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!που ειστε ολες?

εμεις ολοι καλα χτες ειχα βγει βολτα το απογευμα με την ελλη και τον μπεμπη τον κρατησε ο αντρας μου...δε κοιμηθηκε κ του βγαλε τη πιστη...γυρισα τον ταισα και το ματι γαριδα...εντελει κοιμηθηκε 10.30-4 και 5-7...ξυπνησε 7 εφαγε κ τωρα κοιμαται...προλαβα κ ηπια και το καφεδακι μου:P

παω να ξυπνησω τη κορη μου να ετοιμαστει για τον παιδικο.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...