Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

γκρετα καφε μπορεις να πινεις δεν υοαρχει προβλημα δεν τα πειραζει η καφεινη παρα μονο στο να εχουν υπερενταση και να μην μπορουν να ησυχασουν http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp;jsessionid=6BC5819098AC821318E3034E01FBE545?CMRCode=11O6FTPQJ&CMCCode=01010116&extLang=

Παντως 2 μερες που ηπια γαλικο η μικρη το ματι γαριδα για κανα 3-4ωρο..Οποτε μονο ντεκαφεινε τωρα

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!πως ειστε?????

εχω κι εγω το θεματακι που ξεκινησε να λεει η μιμικα με την διαφορα οτι ο δικος μου ζοριζεται για να κανει κακακια του!!!!

γενικα κι εμεις εχουμε μπει σε προγραμμα μονο που χτες μου εκανε νερα...πολλα νερα ομως....εφαγε στις 23:00 κ ξυπνησε στις 4:30 ε απο εκεινη την ωρα μεσα στην γκρινια κ το ματι γαριδα!7 τον πηρε ο υπνος!μπερδεψε την μερα με την νυχτα ο σκατουλης????γενικα ειναι της αγκαλιας κ αν τον αφησω κατω ετσι να χαζεψει ουρλιαζει!!!!τον αφηνω ομως κ μετα απο ωρα τον παιρνει ο υπνος!

αυριο σαραντιζουμε κ παμε για ευχουλα οποτε μετα ολο τσαρκες θα ειμαστε!

pysXp3.png

liberoula καλη σαραντιση να εχουμε αυριο!!!

και η δικη μου χθες χτυπησε 2-4 και μετα τις 4 οταν ξαπλωσε η μικρη πεινασε ο μεγαλος και με πηγε μεχρι τις 5 ευτυχως που κοιμηθηκα το μεσημερι 2 ωριτσες για τι δεν ξερω πως θα ξημερωσουμε παλι αποψε

wDsdp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...

τι κανετε??σημερα ειχα μια πολυ γεματη μερα...πηγαμε σε μια βαφτιση και μετα για φαγητο και ολα ηταν τελεια...ευτυχως ο καιρος μας βοηθησε και ευτυχως και ο μπεμπης κοιμοταν συνεχεια....

καλε επαθα πλακα γιατι ζυγισα τον μικρο χθες και ειναι 5240...εχει βαλει αρκετα το καμαρι μου...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Που χαθήκατε κόρες;

Καλημέρα! Εμένα δυσκολευόταν πολύ χθες από το απόγευμα και θήλαζε συνέχεια με γουργουρίσματα και κλάματα μέχρι τις δέκα που κοιμήθηκε. Δεν τόλμησα να την ξυπνήσω τα μεσάνυχτα, έτσι έβγαλα λίγο γάλα και κοιμήθηκα κι εγώ. Ξύπνησε στις τέσσερις, άρα το βράδυ χτυπάει συνήθως εξάωρο από μόνη της.

Η μεγάλη στο σχολείο, τη μικρή μόλις την πήρε η μαμά μου για την ημέρα. Η πεθερά μου στον άνδρα μου δεν λέει καθόλου ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα παιδιά, εμένα μου λέει λίγα και τα περισσότερα τα λέει στη μαμά μου, για να τα κρατάει εκείνη! Ο άνδρας μου με το παραμικρό λέει "θα τα πάω στη μάνα μου". Εμένα όμως η μάνα του μου λέει ότι πάνω από μια δυο ώρες δεν μπορεί να τα έχει και στη μάνα μου λέει ότι πρέπει να τα έχει εκείνη γιατί η πεθερά μου δεν μπορεί γέρασε (77) ενώ η μάνα μου είναι νέα (70). Και επειδή την λέω στον άνδρα μου που η μάνα μου δυο μήνες τώρα φέρνει κάθε μέρα σχεδόν φαγητό και έχει και τα παιδιά, μου έστειλε τρεις λαχανοντολμάδες για τη μεγάλη μου τη μια μέρα και ένα πολύ μικρό τάπερ με μπάμιες την άλλη. Η μεγάλη μου δεν τους ήθελε τελικά και εγώ δεν τους τρώω με κατσικίσιο κρέας που βάζει και δεν τρώω ούτε μπάμιες. Οπότε έγραψε χθες που είπε στη μάνα μου στο τηλέφωνο ότι μας στέλλει φαγητά και δεν τα τρώμε, οπότε δεν θα μας ξαναστείλει!!!! Στον άνδρα μου δεν λέει τίποτα και τα έχουν καλά και τα λέει σε μένα και στη μάνα μου για να φροντίσουμε να κάνουμε τα πράγματα όπως τη βολεύουν. Εμένα χθες που την πήρα που γιόρταζε μου έλεγε ότι α πα πα, όλη μέρα το παιδί εγώ δεν μπορώ να το κρατήσω, μια δυο ώρες και να έχω και το φαγητό του, καλά που είναι εδώ η μάνα σου, εγώ τι να σας κάνω τώρα γριά γυναίκα δεν μπορώ τέτοιες ευθύνες, μόνο αν βρείτε γυναίκα μπορώ να σας βοηθήσω από την σύνταξή μου. Όπως πέρυσι που φαγώθηκε να γράψουμε τη μεγάλη σε ιδιωτικό σχολείο και επέμενε μέχρι που της είπα ότι εμείς δεν έχουμε λεφτά να στείλουμε το παιδί και τα επόμενα σε ιδιωτικά σχολεία και αν ήθελε μπορούσε να της το κάνει δώρο εκείνη, οπότε μόκο μετά...

Το μότο της ημέρας: πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και είναι και μεγάλη!!!!

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

Λειπαμε το σκ γι αυτο και χαηκαμε! Πηγαμε να παρουμε την μεγαλη απο τα γιαννιτσα και χτες πηγαμε σε ενα γαμο στην κατερινη οπου το μονο που εκανα ηταν να εχω το στηθος εξω και να θηλαζω, μεγαλη επιτυχια! Παρολα αυτα καλα ηταν, φτασαμε σπιτι μας στις 12 το βραδυ και ευτυχως η μικρη μου κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 6, γενικα εχουμε μπει σε ενα υποτυπωδες προγραμμα , (βαλτε με και εμενα στο γκρουπ αυτων που δεν ζουν χωρις προγραμμα). Σημερα απο το πρωι πλυντηρια και ευτυχως ειχα καθαρισει το σαββατο πριν φυγουμε και ετσι τωρα πινω καφεδακι και κανουμε αγκαλιτσες με την μεγαλη!

Γκρετα μου ελπιζω συντομα να σταματησεις να ταλαιπωρησε με τον πονο, προσαπθησε να μην τις σαπουνιζεις και οσο μπορεις τοπλες, εμενα αυτο με βοηθησε!

Αγλαια μου λατρευω τα μοτο της ημερας! Για την πεθερα τα σχολια πια δεν εχουν κανενα νοημα!

Ριτα χτες σας ειδα οικογενειακως στον υπνο μου (παρολο που τον συζυγο δεν τον ξερω):tongue::tongue: μου κανατε μαθημα περι υγειηνης διατροφης χαχαχα

Το αλτσχαιμερ καλα κρατει και δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι αλλο

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ριτα χτες σας ειδα οικογενειακως στον υπνο μου (παρολο που τον συζυγο δεν τον ξερω):tongue::tongue: μου κανατε μαθημα περι υγειηνης διατροφης χαχαχα

ΕΜΕΙΣ σου καναμε μαθημα περι υγειηνης διατροφης;Τι σου λεγαμε;;;; για τη διαιτα του ανανα;;;Που τα τρως ολα εκτος απο τον ανανα;Γιατι μονο αυτη ξερουμε...μπουχαχαχαχα!!:rolleyes:Καλο!Εχω πεσει κατω απο τα γελια!Μου φαινεται πρεπει να γνωριστουμε απο κοντα....:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα !!!πηγαμε εκκλησια και σαραντισαμε επιτελους!!!

Μεσα στην εκκλησια την ωρα που διαβασε ο παππας εκλαψε,εκανε εμετο πανω στ καινουργιο φουστανακι,πανω μου ,ξηλωσε στην κυριολεξια το μουσι του παππα .Αυτα θελετε κι αλλα;

agtog

αφιερωμενο κοπελα μου!!!!!!!!!!

taniabell καλημερα κοριτσακι χαθηκαμε.Πως θηλαζεις τη μικρη μεσα σε σλινκ ;σκεφτομαι να παρω η μηπως εναι περιτα εξοδα γιατι δεν μπορω να την κουβαλαω πολλη ωρα με πιανει η μεση μου.

Ριτα Ριτακι καλημερα!

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Κερασια βοηθεια σας!!!(ετσι λενε στο σαραντισμο ή ειπα βλακεια;;; )και η δικια μου με το μουσι τα ειχε βαλει...χαχα!!!

Αγλαια μη φοβασαι,ταφος,εχουμε ωραιαο παρεακι!!Ελα!!Στειλε πμ πως να σε βρω να σε κανω φιλη και σε βαζω στην ομαδα.

Και οποια αλλη εχει φβ και δε την εχουμε ας στειλει πμ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οκ, σου έστειλα! Αλλά τώρα να εξαφανιστώ να πάω να κάνω τις δουλειές μια που κοιμήθηκε η μπέμπα!

Ουπς! Ξέχασα! Να επιστρέψουμε και στο θέμα μας! Από χθες βρε κορίτσια, θηλάζει και ακούω την κοιλιά να γουργουρίζει και κλαίει και βγάζει γουλιές και γενικά δεν πιάνει καλά τη θηλή, την πιάνει και την αφήνει. Τί μπορεί να φταίει;

Πάνε οι δουλειές, μόλις την έβαλα μέσα ξύπνησε πάλι!

a0Nsp3.png

καλημερα κοριτσια....δεν εχω γελασει περισσοτερο στη ζωη μου...ακου ονειρα...

τι κανετε κοριτσακια???εγω ετσι και ετσι....πεθανε ο μπαμπας ενος φιλου μας και ο αντρας μου εφυγε στην αθηνα για την κηδεια....στεναχωρεθηκα γιατι ηταν ξαφνικο....

εχω να κανω δουλειες αλλα δεν εχω ορεξη..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ρε κοριτσακια ειμαι της αποψης στο φεισ να ειμαστε ολες του καφε μην βαζουμε και απεξω

μην παρεξηγηθω κιολας αλλα νομιζω χανει τη ζεστασια που ειχε η παρεα μας.Δεν εχω δικιο;

wDsdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...