Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

το κοιταξα ναι.μαστιτιδα δεν εχω.δεν ξερω για το cadida.τα ουλα τους ειναι ροζ?δλδ στο μωρο ειναι ροζ αλλα κ λιγο σπρα.κ γμτ δεν θυμαμαι αν ηταν ετσι.δεν το ειχα προσεξει.τι πρεπει νακανω?να παρω αιδιατρο.τωρα δεν πονει τοσο.τον θηλαζω κανονικα με λιγο πονο.αθτο δεν ειναι σπυρακι η εξογκωμα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρηκα κατι φωτο για το πως γινονται τα μωρα.δεν νομιζω να το εχουμε κ σκεφτομαι μηπως εχει φραξει καποιος πορος.το στηθος μου δεν αδειαζει καλα.

ο αντρας μου με ελεγε αναισθητη.εχω αλλαξει παρα πολυ.με μισω .τωρα πχ εχω φρικαρει με τους μυκητες κ γενικα με ολα.δεν μ αρεσει αυτο καθολου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρέτα, αν δεν αδειάζει σε κάποιο σημείο 'πετρώνει' μένει σκληρό, ενώ το υπόλοιπο στήθος μαλακώνει, αδειάζει.... Σε μπριζώσαμε σήμερα, χαλάρωσε, πιθανόν να μην έχεις τίποτα! Όταν μιλήσεις με γιατρό πες του, να σου φύγει η ιδέα, αφού δεν είναι ανυπόφορη η κατάσταση.... Λέω τώρα εγώ, έξω από το χορό... Εσύ ξέρεις καλύτερα, αλλά να μην σε αγχώνουμε με διάφορα...

Εγώ ήμουν που ήμουν υποχόνδρια, τώρα με τα παιδιά μπορώ να γράψω και σχετική διατριβή!

a0Nsp3.png

Ναι Αγλαια μου το ξερω.χθες το παρατηρησα.σε ενα σημειο πετρωνει.μιλησα με τον γυναικολογο.τεταρτη θα παω να με δει.μου ειπε οτι υπαρχουν αλλοι παραγοντες πριν φτασουμε στον μυκητα αυτον.κ ο αντρας μ που το ειδε(χωρις να ξερει πολλα )το περιεγραψε σαν να εχει γαλα εκει απο κατω κ δεν βγαινει για καποιον λογο.θα σταματησω να αγχωνομαι θα συνεχισω να θηλαζω κ βλεπουμε.οσο για τον πονο σιγουρα κ εγω τον κραταω λαθος δεν φταιει μονο το μωρο..αυτα προς το παρον.παω γιατι κλαιει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta οταν θηλαζεις να κανεις μασαζακι/μαλαξεις στο στήθος...ίσως ειναι κάποια φραγμενος πόρος...επίσης να βάζεις ζεστές κομπρεσουλες πριν απο κάθε θηλασμο θα σε βοηθήσει.

:-D

Διαφημίσεις

Εμείς θηλασαμε αλλάξαμε ηαναθηλασαμε και τώρα κοιμάται (δεν ξέρω για πόσο)εγω χλαπακιασα ένα σουβλάκι και παω να ξαπλωσω..καληνύχτα και να έχουνε ένα ήσυχο βράδυ όλες..

Γκρετα εμένα στο νοσοκομείο που πετρωσε έβαζα ζεστή θεεμοφορα κ έκανα κυκλικό

Μασάζ ειδικά στα σημεία που είχα γρουμπουλακια!

Με το θηλασμό αποφάσισα μα θηλάζω οππτε θέλει κ τον πρψτο μήνα ήταν πολύ

συχνό.ανά μια ώρα στην καλύτερη ακόμη κ το βράδυ!εκτός από τις πρώτες 4-5

Μέρες που μπορεί να κραρουσε ο θηλασμός ώρες μετά αππ μόνος του καθόταν

12-15 λεπτά ανά στήθος!έτσι φτάσαμε στο

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Ανά τρίωρο η 4ωρο.Και ενΩ η γιατρός μ ειπς να δίνω κ λίγο χαμομήλι να μειώσω καπψς τα βραδυνα γιατί είχε πάρει πολύ βάρος κ είχα κ εγω κουραστεί με το συχνό τάισμα

Δεν του εδωσα,έτσι Μετά τις 40 στρωσαμε.τωρα όμως κάποια βραδυα μοθ τρώει μόνο από το ενα στήθος κ δεν θρλει από το άλλο κ ετσι ξυπνάει πιο συχνά,γιατί;Α κ άλλη μια ερώτηση στις έμπειρες μανούλες,χτες ημςσταν όλη μέρα έξω κ το βράδυ είχε πολύ γκρίνια κ για να κοιμξθει θηλασμε στη 1 ώρα,πειράζει αυτό όσον αφορά το πρόγραμμα του;

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Καλημέρα κοριτσακια και απο μας..τι κάνετε;;εμείς εδω θηλαζουμε..Evri μήπως ο μικρός είχε υπερένταση και ήθελε στήθος για να ηρεμήσει;;μήπως είσαστε σε άλμα;

καλημερα μανουλες.

Evriκαι εμενα πετρωσε στο νοσοκ.εκανα μασαζ με χλιαρο νερο κ μου εδωσαν θηλαστρο.και τις πρωτες μερες στο σπιτι ειχα ενα θεμα γατι το μωρο δεν μπορουσε να πιασει καλα.

εμεις ειχαμε ενα ησυχο βραδυ..καθε τρεις ωρες ξυπναγαμε να φαμε κ κοιμομασταν σχετικα ευκολα.τωρα κοιμουνται κ οι 2 αντρες μεσα.εγω νυσταζω αλλα φοβαμαι οτι αν κοιμηθω θα με ξυπνησει κ ειναι χειροτερο απ την αυπνια αυτο!!

η Μιμικα και η Myrinaπου χαθηκαν?ελπιζω να ειναι ολα καλα..

Παω να φτιαξω καφε γιατι κλεινει το ματι...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια και απο μας..τι κάνετε;;εμείς εδω θηλαζουμε..Evri μήπως ο μικρός είχε υπερένταση και ήθελε στήθος για να ηρεμήσει;;μήπως είσαστε σε άλμα;[/QUOΤΕ

Αννια μου εχει να κανει αυτο με υπερενταση?γιατι εμενα ειναι ετσι?πχ να κοιμηθει ειναι τοσο δυσκολο μονο στο στηθος μου.ενω εχει πιει κανονικα θελει παλι σε σημειο που βγαζει γουλιες κ κανει κ εμετο.κ μ εχει κουρασει η αληθεια ειναι.εχω κ υπερπαραγωη απο αυτο.γι αυτο κ ποναει κ το στηθος μου το ειπε κ ο παιδιατρος.:(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΤΖΑ! ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ! ΓΚΡΕΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΗΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΟΥΛΕΥΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ Κ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ ΟΜΩΣ...ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ Κ ΣΤΙΣ 12 ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Κ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΓΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙ. ΚΟΥΝΑΕΙ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ? Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΡΙ.Κ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Κ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑς ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ.

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?

ΓΚΡΕΤΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥ ΘΗΛΗ.ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΟΥΛΑ Κ ΑΜΕΣΩΣ ΗΡΕΜΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ?

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

2sCXp3.png

mimika μου σαν να το ξερα ε?χαχχα ειμαι καπως καλυτερα.με ποναει πιο λιγο.το ελεγχω!κ εμενα το κανει αυτο μονιμως γιατι σπανια μου κανει καθε μερα κακα.στις 2 μερες τα κανει μαζεμενα.ο παιδιατρος μου επε μονο αν κλαιει κ οριεται να τον παρω τηλ.

annia πινω γαλλικο.η προηγουμενη παιδιατρος μου λεει πιες οτι καφε 8ες.αυτον ξεχασα να τον ρωτησω.θα το κοιταξω..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...