Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Kαλημέρα μανούλες!

Πως είστε σήμερα; Απο ότι βλέπω λιγο πολύ όλες τα ίδια περνάμε!

Λέτα εσύ ρώτησες, για ότι ανησυχεις η δικιά μου τα κάνει! Για τον ύπνο, συνηθως με το που την παίρνει ο ύπνος, κάτι παθαίνει και ξυπνάει, και φαίνεται κάπως φοβησμένη.

Δυστυχώς και εμεις ακόμη δεν έχουμε προγραμμα, τα πρωινα μπορει να κοιμάμαι μεταξυ γευμάτων, αλλά απο τις 6 το απογευμα, μέχρι τις 12 με 1 αρχίζει ο μαραθώνιος, στήθος, ύπνος και πάλι απο την αρχη. Πια αλλαξω στήθος κάθε ώρα, επειδή είπαμε, κάνει πολλά διαλειμματα. Αμα τρωει πολύ ωρα ίσως να την αλλάξω στα 40 με 45 λεπτα. Αλλά επειδή και εμένα η δεξια θηλή πονάει πιο πολυ (για κάποιο λόγο δε τη πιάνει πολύ καλά!) καμιά φορα την αφήνω περισσοτερη ώρα στην αριστερη!

Καναμε προχτες και τα πρωτα μας εμβόλια. Χτες ήταν στο στήθος όλη τη μέρα, τώρα ήταν το εμβολιο, ήταν άλμα ανάπτυξης, δε ξέρω, πάντως σήμερα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα που ειπατε για εμβολια θελω να κανω στο μεγαλο ερυθρα ιλαρα παρωτιτιδα μηπως εχω προβλημα με το μωρο ;

Εμεις προσπαθουμε να επιστρεψουμε στο στηθος.

Δεν καθεται ομως τοση πολλη ωρα οπως εσας.Σενα τεταρτακι το αφηνει,μηπως δεν χορταινει λετε;

Μεταδεν γκρινιαζει παντως .Τι λετε εσεις;

wDsdp3.png

gretoula το ξεσηκωσα απο το ιντερνετ διαβασε το:Σε τι οφείλεται η διαρροή των μαστών μου;

Είναι είτε επειδή έχουν γεμίσει τόσο πολύ γάλα που υπερχειλίζουν είτε επειδή τα αντανακλαστικά σας έχουν ενεργοποιηθεί από την εικόνα ή τον ήχο του μωρού σας ή ακόμα και κάποιου άλλου μωρό! Πολλές μητέρες βρίσκουν ότι η διαρροή σταματάει σχεδόν τελείως κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι έως δέκα εβδομάδων του θηλασμού, αλλά άλλες θα βιώσουν τη διαρροή καθ' όλο το διάστημα του θηλασμού. Να μην ανησυχείτε, λέει ο Jason Homme, παιδίατρος στη Mayo Clinic του Ρότσεστερ της Μινεσότα. Είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό δείγμα της παραγωγής γάλακτος (αλλά αν δεν έχετε διαρροή, μη φοβάστε ότι έχετε πολύ λίγο γάλα). Αν η διαρροή αποδειχθεί προβληματική, δοκιμάστε να θηλάσετε το μωρό σας ή να αντλείτε γάλα συχνότερα, σταυρώνοντας τα χέρια σας και ασκώντας πίεση στο στήθος σας ή φορώντας ειδικά επιθέματα για να απορροφούν την υγρασία.

wDsdp3.png

gretoula το ξεσηκωσα απο το ιντερνετ διαβασε το:Σε τι οφείλεται η διαρροή των μαστών μου;

Είναι είτε επειδή έχουν γεμίσει τόσο πολύ γάλα που υπερχειλίζουν είτε επειδή τα αντανακλαστικά σας έχουν ενεργοποιηθεί από την εικόνα ή τον ήχο του μωρού σας ή ακόμα και κάποιου άλλου μωρό! Πολλές μητέρες βρίσκουν ότι η διαρροή σταματάει σχεδόν τελείως κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι έως δέκα εβδομάδων του θηλασμού, αλλά άλλες θα βιώσουν τη διαρροή καθ' όλο το διάστημα του θηλασμού. Να μην ανησυχείτε, λέει ο Jason Homme, παιδίατρος στη Mayo Clinic του Ρότσεστερ της Μινεσότα. Είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό δείγμα της παραγωγής γάλακτος (αλλά αν δεν έχετε διαρροή, μη φοβάστε ότι έχετε πολύ λίγο γάλα). Αν η διαρροή αποδειχθεί προβληματική, δοκιμάστε να θηλάσετε το μωρό σας ή να αντλείτε γάλα συχνότερα, σταυρώνοντας τα χέρια σας και ασκώντας πίεση στο στήθος σας ή φορώντας ειδικά επιθέματα για να απορροφούν την υγρασία.

Σ ευχαριστω κερασια μου.οταν θηλαζει καλα κ κοιμηθει στο δυωρο εμενα εχει γεμισει ηδη το στηθος παλι.κ δεν τον ξυπναω.δεν το θεωρω λογικο να τον ξυπνησω να πιει.θα ξυπνησει μονος του οταν πεινασει.αυτο γινετε συνεχεια.τωρα γεμιζει το ενα επειδη ποναει πολυ κ δεν τον αφηνω πολυ ωρα.οταν εδραιωθει ο θηλασμος λεει σταματανε να πρηζονται.το στηθος παραγει γαλα ακριβως την στιγμη που θηλαζει το μωρο!!για να δουμε...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

greta κι εμενα ποναω η αριστερη θηλη οταν πιανει καλα το στηθος...μαλλον θελει χρονο να σκληρηνει η περιοχη. εμενα τρωει περιπου 15 λεπτα και μετα ξερενεται στον υπνο.....

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

greta κι εμενα ποναω η αριστερη θηλη οταν πιανει καλα το στηθος...μαλλον θελει χρονο να σκληρηνει η περιοχη. εμενα τρωει περιπου 15 λεπτα και μετα ξερενεται στον υπνο.....

εισαι τυχερη!!εμενα τρωει καμμια ωρα κ το ματι γαριδα!αλλα τις πρωτες μερες τον επερνε ο υπνος στα 5 λεπτα πανω μου!ποναει συνηθως οταν πινει με μανια!εσενα ειναι μικρουλης ακομα.θα φτιαξει ελπιζω..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερα!!!!

Λιωσαμε στις βολτες!!!Τελεια μερα και η μπουμπου αψογη παρεα!!!

Για ολα αυτα που συζητατε εγω νομιζω οτι ολα ειναι σχετικα...

Ο γιος μου ετρωγε ακαταπαυστα και τοσο βαρος οσο η μικρη δεν εβαζε ανα μηνα κι ας ηταν βαρυτερος γενικοτερα...Βεβαια ηταν μεγαλυτερο μωρο και ειχε αλλες αναγκες αλλα 1400γρ. που εβαλε η μπουμπου αυτο το μηνα(εχθες ειχαμε παιδιατρο και μας το επιβεβαιωσε) ο γιος μου που ηταν οοοολη μερα στο στηθος δε ειχε βαλει ποτε σε ενα μηνα (επαιρνε πολυ υψος ομως,η μπεμπα πηρε 5 ποντους) και γαλα ειχα οσο και τωρα για να μην πω παραπανω και ο θηλασμος ηταν οοοολη μερα μα την Παναγια.Αμα δειτε το ημερολογιο θα παθετε πλακα,δε βγαζεις ακρη.

Πλεον,εγω νομιζω οτι τα μωρα θηλαζουν αποτελεσματικα 15 αντε 20 λεπτα μετα ξεκιναει το πιπιλισμα, που δε λεω και αυτο χρειαζεται ως ενα σημειο ,αλλά οταν εχεις και αλλα παιδια σπιτι και υποχρεωσεις ε δεν μπορεις να το αφησεις να παρατραβαει..αυτη ειναι η αποψη μου.Φυσικα βλεπωντας κα κανωντας αναλογα την προσληψη βαρους ,αν ολα ειναι καλα κτλ.

τωρα για προγραμμα που λετε...εγω ειμαι control freak σαν ατομο...δεν μπορω να μην εχω προγραμμα,με ενοχλει...απο τη στιγμη ομως που αποφασισα να θηλασω αποκλειστικα εχω αποδεχτει οτι δε μπορει να γινει διαφορετικα.Δεν θα προσπαθησω να τη βαλω σε προγραμμα σε σχεση με τον υπνο ,το μονο που προσπαθω να κανω ειναι να μη με εχει για πιπιλα.Γενικοτερα ομως την αφηνω να λειτουργησει οπως θελει και βλεπω οτι μερα με τη μερα βρισκει ολο και καλυτερα τους ρυθμους της και το διαχωρισμο μερας-νυχτας.Τωρα αν στρωσει ωραρια που ειναι και το ιδανικο ,εχει καλως, διαφορετικα εχω αποφασιει οτι με την εισαγωγη των στερεων και μετα σιγα σιγα θα της δωσω οπωσδηποτε τον ρυθμο που θελω εγω.Προς το παρον υπομονη!Μονο 3-4 μηνακια ακομα...:tongue::tongue:

Greta και εγω στο γιο μου υπεφερα με τις θηλες στην αρχη.Ηταν πρωτο παιδι και σιγουρα επαιζε ρολο και η λαθος τοποθετηση στο στηθος και η λαιμαργια του.Αυτη τη φορα επειδη ειναι η δευτερη ή επειδη η μικρη πιανει καλυτερα ,δε ξερω...δεν εχω ενοχληθει καθολου...

Ομως δε θα επρεπε να πονας ακομα..μπας και εχεις καμμια μαστιτιδα βρε κοριτσι;;;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ στάζω... πλένω συνέχεια τα μπλουζάκια μου, γιατί πραγματικά σουτιέν δεν μπορώ να ανεχτώ... Και στο πάτωμα κυνηγάω μετά τις κηλίδες με τη σφουγγαρίστρα. Όπως τα λέει το άρθρο, αν την ακούσω να κλαίει μπορεί να κατεβάσω γάλα ή την ώρα που την αλλάζω, συνήθως έχω μια πετσέτα και μόλις το καταλάβω να κατεβαίνει τη βάζω μια στιγμή κάτω από την μπλούζα. Μετά σταματάει...

a0Nsp3.png

ΚΟΝΤΡΟΛ ΦΡΙΚΣ ενωθειτε!!!χαχα!!

Κοριτσια λατρευω προγραμμα και τα μωρα το λατρευουν επισης, ειμαι σιγουρη.Αλλά ας οψεται ο θηλασμος...που θα παει ομως;;;;κατι θα μου εχει παρει και εμενα η μικρη και θα στρωσει...λεμε τωρα(ο γιος μου τπτ δε μου πηρε γμτ ο ατιμος)...χαχα!

Αχ γκρετα δε ξερω...μονο οτι νιωθες κατι σαν σουβλιες στην μαστιτιδα,οτι ποναει ,καιει και οτι μπορει να κανει μεχρι και πυρετο..αυτο ξερω ,δεν το γκουγκλαρεις λιγο;

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γκρέτα μην αγχώνεσαι, νομίζω ότι πρέπει να πονάς συνέχεια στη μαστίτιδα ή κάνω λάθος, τώρα θηλάζει η μπέμπα και δεν είμαι άνετη, για κάνε μια γκουγκλιά εσύ!

a0Nsp3.png

Νιώθεις κάψιμο τσουξιμο η φαγούρα στις θήλες;;;η σαν σπασμένα γυαλιά η σαν να σε Τρυπανε βελονες όταν θηλαζεις;;η καντιντα είναι μυκητας...επειδή εν μπορω να σου βάλω λινκ επειδή είμαι απο Κινητο...μπέσα δίπλα στο παρεντς και διάβασε έχει ένα θέμα για την καντιντα

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...