Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Cafe Αύγουστος 2012

leta800

Recommended Posts

Α ρε κορίτσια σας διαβάζω και σας χαίρομαι εσάς τις ήδη μανούλες....χαρά στο κουράγιο σας! Μόνο εγώ έχω γίνει σαν σκατόγρια? Βαριέμαι να βάλω νερό να πιω όταν γυρίζω από την δουλειά! Και να φανταστείτε ότι ήμουν υπερδραστήρια και υπερκινητική πριν μερικούς μήνες! Ο δικός μου πάντα είχε να λέει για τις αντοχές μου! Πιστεύω να επανέλθω μετά τη γέννα!

Τώρα για το σεξ, εμείς το είχαμε κομένο το πρώτο τρίμηνο. Μόλις μας έδωσε ο γιατρός το ελεύθερο, προέκυψε το θέμα με το στίγμα και έκανε λήψη τροφοβλάστη και για 2 εβδομάδες είχαμε και πάλι απαγορευτικό! Έχει εδώ και ένα μήνα που κάτι γίνεται, αλλά κι εκεί ρε παιδιά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου! Αγκομαχάω σαν μπάμπω!

2sCXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια κι απο εμένα! Μόλις γύρισα απο τον γιατρό κ το μωρό μου είναι μια χαρα! Είχα πολυ αχγος γιατί δεν το εχω αισθανθεί ακόμη.. Μου ειπε ο γιατρός ότι δεν βοηθάει κ η θέση που εχει πάρει.Εχει στριμωχτεί σε μια μεριά κ τα πόδια του κλοτσάνε αντίθετα απ'την κοιλιά μου. :roll: Ελπίζω να κάνει καμια τουμπίτσα κ να το νιώσω συντομα!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Evri μου θα σου έλεγα και εγω να μην ανησυχεις, αλλά ξερω πώς άμα ήμουν στη θέση σου και εγώ κάπως θα ανησυχούσα. Εύχομαι τελικά να κάνετε και τον τρισδιάστατο σε δύο βδομάδες και να δείξει καθαρά ότι το μικρούλη σου είναι μια χαρά. Που είμαι σίγουρη πως είναι!

Ελισάβετ (η Σοφία,αν κατάλαβα καλά?) εύχομαι όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις της μικρής και τελικα να μη χρειαστεί και να νοσηλευτείτε. Αλήθεια, αφήνουν έγκυο να κοιμηθεί σαν επισκέπτης στο νοσοκομείο?

Και μπράβο σας που το ξάχνετε. Και εγώ πιστεύω πολύ στη πρόληψη, αν και καμιά φορά οι εξετάσεις φαίνονται βουνο! Μακάρι να βγουν όλες καθαρές, και απλώς η μικρούλα σας να έχει καθυστερημένη ανάπτυξη.

Ριντι και εγω που είμαι 19εβ και 2 μερών ακόμα δε το έχω νιώσει. Θελω να πιστεύω πως όλα πάνε καλά, απλώς η θέση του δε βοηθάει. Την άλλη Πέμπτη θα το δω και εγω!

Γιατι μερικά κοριτσάκια είναι πεσμένα? Ο καιρός φταίει για όλα ή μάλλον οι ορμόνες μας κάνουν πάρτυ? Και για μένα η χειρότερη μέρα είναι η Δευτέρα, αλλά μετά συνηθίζω και περνάει η βδομάδα πιο εύκολα.

Οσο για τη κούραση, και εγώ όλο κουρασμένη νιώθω. Μ'αρέσει που σε όλα τα βιβλια λενε πως το δεύτερο τρίμηνο είναι και το πιο ευχάριστο. Πιο κουρασμένη αισθάνομαι τώρα παρά στους τρεις πρώτους μήνες.

Και μια που έγινε μια αναφορά σου σ3ξ, να ρωτήσω και εγώ κάτι, και εύχομαι να μη παρεξηγηθώ. Προφυλάξεις παίρνετε? Η ιεραποστολική επιτρέπετε, ή πια οι στάσεις είναι περιορισμένες? Εύχομαι να μη με παρεξηγήσετε!

Οποια θέλει, ας μου στείλει πμ να την προσθέσω στο fb.

Καλημερααααα...

Καλε δεν σας προλαβαίνω ποσά γράψετε;;; Εγω λειπω ταξίδι και δεν έχω Internet μπαίνω απο το κινητο για να δώ τι κάνετε......

Έχω και εγω fb στείλτε πμ γιατι δεν θυμάμαι ποια έχει για να στείλω εγω....

Γενικά είμαι καλα... Προσπαθω να ράψω το στόμα μου γιατι άρχισα να ξεφευγω...και δεν θέλω και εγω να βάλω πολλα κιλα γιατι ζοριστικα να χάσω τα προηγούμενα.... Εμετους έχω ακόμα και αυτο που παρατήρησα λαχανιαζω πιο εύκολα απο ότι στην προηγούμενη εγκυμοσυνη μάλλον λογω χαμηλού αιματοκριτη.... Ξεκίνησα και mg απο χθες γιατι άρχισα να έχω πονακια απο την κούραση και να με πονάει και η μέση.... Τι να κάνουμε;;; Τρέχω αρκετά στη δουλεια αλλα δεν μπορω να κάνω και αλλιώς....

Όσο για το σεξ θα γελασετε αλλα ο άντρας μου όπως και στην πρώτη δεν θέλει καθόλου.... Τον πιάνει το ψυχολογικό του μην πάθει κατι το μωρο...... Οπότε γιοκ....

Δεν θυμάμαι αλλα νέα να γράψω.... Σας φιλώ και να προσέχετε κοιλιτσες μου....... Ααχχαχαχαχαα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Άντε Τετάρτη σήμερα...την κουτσοφάγαμε την εβδομάδα!

Δεσποινάκι γιατί να σε παρεξηγήσουμε καλέ ?? Προφυλάξεις εμείς δεν παίρνουμε. Ρώτησα και τον γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι κακό, αλλά καλύτερα να αποφεύγεται η εκσπερμάτωση στον κόλπο. Κυρίως μετά τον 7ο μήνα. Για το θέμα της στάσης τώρα, όποια κι αν επιλέξουμε δεν θα πρέπει να πιέζεται η κοιλιά μας. Οπότε και το ιεραποστολικό που λές δεν είναι απαγορευμένο αν γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πιέζεται η κοιλιά μας.

Λέτα όλοι οι άνδρες λίγο πολύ έχουν έναν φόβο μην κάνουν κάτι και βλάψουν το έμβρυο. Και ο δικός μου αγχώνεται, αλλά όχι σε βαθμό που να μην θέλει να έχουμε επαφές! Όπωσδήποτε βέβαια έχει μειωθεί η συχνότητα που γίνεται.

Ridi Μπράβο που το μωράκι σου είναι καλά. Μην αγχώνεσαι που δεν το ακούς. Τώρα θα κάνει σιγά σιγά αισθητή την παρουσία του. Εγώ χθές τον άκουσα 2 φορές! Η πρώτη ιδίως ήταν πολύ διαγορετική από αυτά που καταλάβαινα μέχρι τώρα. Ένιωσα κατευθείαν ότι ήταν το μωρό χωρίς αμφιβολία. Ενώ αυτά που ένιωθα μέχρις πρότινός μπορεί τελικά και να μην ήταν το μωρό. Κι εγώ 19w+3 είμαι (μαζί με το Δεσποινάκι). Δέσποινα αλήθεια πόσα γραμμάρια και πόντους είναι το μικρό σου? Πότε τα μετρήσατε τελευταία φορα?

2sCXp3.png

καλημερα κ απο μενα!

δεσποινα(ναι η σοφια ειμαι μια χαρα καταλαβες:P) σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!δε νομιζω να εχω προβλημα να μεινω το βραδυ αν χρειαστει ο γιατρος ξερει οτι ειμαι εγκυος δε μου ειπε τιποτε...δεν εχω σκοπο παντως να την αφησω μονη της που να χτυπιουνται...ασε που ο αντρας μου το χει παρει πατριωτικα το θεμα και αν ολα πανε καλα θα υπογραψει αν τη παρουμε σπιτι...το εχουμε ξανακανει.σου εχω στειλει πμ για το φεις!κ εσενα λετα.

για το σεξ και μας μας ειχε πει οχι ο γιατρος για το πρωτο τριμηνο...θα τον ρωτησω παλι σημερα.για τις στασεις δε μας ειχε πει κατι οτι σας βολευει αρκει να μην πιεζεται η κοιλια...στη πρωτη εγκυμοσυνη παιρναμε προφυλαξεις λενε οτι το σπερμα μπορει να προκαλεσει συσπασεις και να ξεκινησει τοκετος γι αυτο θα πρεπει ν αποφευγεται η εκσερματωση στο κολπο οπως εγραψε και η μιμικα.

κ εγω νομιζω οτι ακουω το μωρο κυριως το βραδυ οταν ξαπλωνω αλαλ δεν ειμαι και 100% σιγουρη μου φαινεται ειναι νωρις ακομα...σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο να το δουμε:P

δε θελω ν ακουω για κιλα και κοιλιες...στην ελλη ειχα βαλει 22 κιλα...τα εχασα σε 10 μηνες και μετα ξαναπηρα 6...τωρα δεν εχω βαλει προς το παρον και η κοιλια μου δε πολυφαινεται πραγμα που με στενοχωρει...να δουμε.συνεχιζονται και οι ανακατωσουρες ουφ ποτε θα τελειωσουν?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε σήμερα! Ρώτησα αρκετά για το μωράκι και τα χτεσινά και άλλα γιατρό και μου είπαν πως να μην το σκέφτομαι καθόλου! Το είχαν βρει και στο παιδάκι του κουνιάδου μου και γεννήθηκε και είναι μια χαρά! Έχει ο Θεός!

Δέσποινα σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Όσο για το θέμα σεξ εμάς μας επέτρεπε από την αρχή χωρίς κάποιες ενστάσεις. Βέβαια και εμείς αγχωνόμαστε οπότε έχει περιοριστεί αλλά οκ!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

καλησπέρα σε όλες!!

λετα σου στειλα πμ, τι τραβάς κι εσύ με τα ταξίδια!

για να πω την αλήθεια ζηλεύω όμως γιατί εγώ τρελαίνομαι, μακάρ ινα ταξίδευα συνέχεια!

μη το φοβάστε το άθλημα να δε συντρέχει λόγος, με σύνεση κι όσο επιτρέπει η κατάσταση και η διάθεση οκ. όπως λένε θα γίνεται "ρομαντικά", χαχαχα!

μπερδεύτηκα με τη περικεφαλαία κερασία!!! δηλ;;;

Διαφημίσεις

λοιπον!!! ανια... μαζεψε την κοιλια σου γιατι προκαλεις!!!!!! αν βαλω φωτο την δικια μου δεν θα χωρεσει στην οθονη. :P

ποιες ελεγαν για τον καιρο οτι ειναι χαλια κτλ....;; οριστε!!! χαρα θεου σημερα...!!!

αννα27 και ελισαβετ σας εκανα αντ!

λεω να καμω ενα γκρουπ στο φεισμπουκ να μαζευτουμε ολες εκει.. τι λετε???

suU8p3.png

vdz8p3.png

Έχω τόσο καιρό να σας γράψω................και έχω χάσει πολλά.

Απο δω και πέρα υπόσχομαι να είμαι συνεπείς στις παρουσίες μου.

Σίγα σίγα θα μπω στο κλήμα ξανά, από τι βλέπω είμαστε πολλά κοριτσάκια γαι την Αύγουστο.

Όσο για το σεξ που συζητάτε εγώ έχω να κάνω περίπου απο τις 8 Δεκεμβρίου και αυτό γιατί στις 12 έγινε η εμβρυομεταφορά ( οπως καταλάβατε απο εξωσωματική έπιασα το σποράκι μου) οπότε μετά απαγορευόταν, μετά έμαθα ότι είμαι έγκυος και είχα λίγη αιμοραγία τις πρώτες βδομάδες όποτε τώρα που είμαι μια χαρά εδώ και 1 μίση μήνα φοβάμαι οπότε κάθομαι στα αυγά μου. Ευτυχώς και ο αντρούλης μου για την ώρα δεν παραπονιέται αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές! Μόλις γύρισα και είμαι κάπως ανήσυχη να πω την αλήθεια! Η εξέταση κράτησε περίπου 45 λεπτά, είδαμε τα πάντα αναλυτικά,χεράκια,δαχτυλάκια,καρδούλα,στομάχι,αυχένα όλα όλα! Μου είπε πως είναι όλα καλά! Είδε όμως στην καρδούλα μια μικρή κουκκίδα , υπερηχογενές κομβίο μου το είπε. Είπε βέβαια πως δεν είναι τίποτε να ανησυχώ. Λέει πως παλιά το θεωρούσαν μαζί με άλλα στοιχεία ύποπτο για αύξηση τη πιθανότητας για χρωμοσωμική ανωμαλία αλλά αφού εγώ δεν έχω καμία άλλη ένδειξη να μην ανησυχώ καθόλου. Εγώ πάλι τα έχω παίξει.. Το έχει ξανακούσει καμιά σας βρε κορίτσια; Εσείς που είστε ήδη μανούλες?Α, και επιδή χτες είχα κάτι πονάκια μου έδωσε κάτι χαπάκια αν ξαναπονέσω να τα αρχίσω. Αυτά! Άλλη μια με κακή διάθεση σήμερα!

Elizabeth εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Κοριτσάκι μου μη δίνεις σημασία απο μόνο του το κομβίο δεν δηλώνει κάτι αν όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει άσε που απο τι είδα η αυχενική σου βγήκε σούπερ. Είμαι σίγουρη ότι όταν θα πας να κάνεις το τρισδιάστατο θα είναι όλα μια χαρά. ]:D:D:D:D:D:D:D:D

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Καλημέρα κούκλαρες! Πώς είστε? Ρε παιδιά τι παλιόκαιρος είναι αυτός???

Κι εγώ σήμερα είμαι κακοδιάθετη. Οπότε Αννα κάνουμε καλό παρεάκι!!!!

Καλή επιτυχία evri σήμερα στον β επιπέδου! Και συγχαρητήρια για τις καλα αποτελέσματα! Την καμπύή ζαχάρου πότε την κάνουμε κορίτσια? Εγώ σήμερα είμαι 19w+1.

Μιμίκα μου την καμπύλη ζαχάρου κανονικά την κάνουν στον 5ο με 6ο μήνα εκτός και αν ο γιατρός θελήσει να την κάνεις ποιο μπροστά !!! Ας πούμε εμένα γιατί είμαι αφρατούλα με έβαλε και την έκανα την 12η βδομάδα και θα την ξανακάνω και γω στον 5ο !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

1.leta008 1-5/08 αγοράκι

2.Despina80 6/8

3.mimika84 6/8 αγοράκι

4.evri 10/8 αγοράκι

5.chiqui 11/08 αγοράκι

6.ΑΝΝΑ27! 18/08 αγοράκι

7.taniabell 19/8 (15 μερες νωριτερα) κοριτσάκι

8.libero10 27/08

9.ριτα79 30/8 αλλά θα παμε 15 μερες νωρίτερα

10.Giovanna 1/9 αγοράκι κατά 99%...... κρατάμε και μία πισινή

11.myrina 3/9

12.elisabeth 6/9

13.Rodakinoula 6/9

14.kerasia 7/9 (μεσα Αυγούστου) κοριτσάκι

15.annia 10/9

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...